Glavni Odnosi Ryan Seacrest

Ryan Seacrest

Ryan Seacrest ZmenkiUvrstitev 855 201Starost 46 let Zodiak Kozorog Odnosi 17 skupaj

S kom trenutno hodi?

Ryan Seacrest in Larissa SchotLarissa Schot hodi z Ryanom Seacrestom pogled odnos

Odnosi

Ryan Seacrest je bil v razmerju s Hilary Cruz(2015), Shayna Terese Taylor(2013 - 2019), Dominique Piek(2013), Julianne Hough(2010 - 2013), Jasmine Waltz(2009), Sophie Monk(2008), Tara Conner(2008), Holly Huddleston(2008), Sheryl Crow(2006), Shana Wall(2003 - 2005), Debbie Gibson(2003), Erica Lancellotti(2002 - 2003)in Tiffani Thiessen.

Ryan Seacrest je imel srečanja s Katrino Darrell(2009), Sara Jean Underwood(2008)in Teri Hatcher(2006).



O tem

Ryan Seacrest je 46-letni voditelj ameriškega pogovornega šova. Rojen Ryan John Seacrest 24. decembra 1974 v Dunwoodyju v državi Georgia, slovi po Host of American Idol. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Ryan Seacrest je član naslednjih seznamov: American Idol, rojeni 1974 in ameriške televizijske osebnosti.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Ryan Seacrest! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki14.18 let, 4 mesece2 leti, 5 mesecev2 meseca, 1 dan
Srečanje3.---
Skupaj17.18 let, 4 mesece1 leto, 12 mesecev2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeRyan
Srednje imeJanez
PriimekSeacrest
Polno ime ob rojstvuRyan John Seacrest
Alternativno imeSeacrest
Starost46 let
Rojstni dan24. december 1974
Rojstni krajDunwoody, Georgia, ZDA
Višina5 '8' (173 cm)
BuildAtletski
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaDunwoodyjeva srednja šola (1993)
UniverzaUniversity of Georgia (osip), Kennesaw State University, Santa Monica College
Poklicno besediloRadijska osebnost, televizijska voditeljica in producentka
PoklicGostitelj pogovorne oddaje
Zahteva do slaveGostitelj ameriškega idola
Leto (-a) aktivno (-a)1990 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)42 West, Agencija za kreativne umetnike, Ryan Seacrest Productions
Potrditev blagovne znamke(2003) (ZDA) AT&T Brezžična reklama za mobilne telefone, TV reklama z Josie Maran za zobno pasto Crest Extra White plus ustna vodica Scope White (2007), (2011) Radijska / TV reklama za RADD (snemalci, igralci in športniki proti vožnji v pijanem stanju)
Uradne spletne straniwww.ryanseacrest.com/, twitter.com/RyanSeacrest, ryan.kiisfm.com/main.html, www.people.com/people/ryan_seacrest/, www.pinterest.com/ryanseacrest/, instagram.com/ryanseacrest#, www.nndb.com/people/581/000028497/, instagram.com/ryanseacrest?ref=badge, http://www.ryanseacrest.com, http://ryanseacrest.com
OčeGary Lee Seacrest
MatiConstance Marie (rojena Zullinger) (gospodinja)
SestraMeredith Seacrest

Ryan John Seacrest (rojen 24. decembra 1974) je ameriška radijska osebnost, producent in sovoditelj oddaje Live with Kelly in Ryan. Gosti programe tudi na več medijskih platformah, vključno z American Idol, American Top 40 in On Air z Ryanom Seacrestom.

Več o Ryanu Seacrestu Manj o Ryanu Seacrestu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
17.Larissa SchotRazmerjeJunij 2019prisoten1 leto
16.Hilary cruzRazmerje2015.Avgust 20157 mesecev
petnajstShayna Terese TaylorRazmerjeOktober 2013Februar 20195 let
14.Dominique PiekRazmerjeMaj 2013Oktober 20135 mesecev
13.Julianne HoughRazmerjeMaj 2010Februar 20132 leti
12.Jasmine WaltzRazmerjeApril 2009Junij 20092 meseca
enajstKatrina DarrellSrečanje20092009-
10.Sara Jean UnderwoodSrečanjeDecember 2008December 2008-
9.Sophie MonkRazmerjeFebruar 2008Avgust 20086 mesecev
8.Tara ConnerRazmerje20082008-
7.Holly HuddlestonRazmerje20082008-
6.Teri HatcherSrečanjeFebruar 2006Februar 2006-
5.Sheryl CrowRazmerje20062006-
4.Debbie GibsonNeznano R 20032003-
3.Shana WallRazmerje2003Julij 20052 leti
dvaErica LancellottiRazmerje200220031 leto
1.Tiffani ThiessenRazmerje -
Larissa Schot #17.

Larissa Schot

2019

Larissa Schot hodi z Ryanom Seacrestom ...[ogled par] Hilary cruz #16.

Hilary cruz

2015.

Hilary Cruz in Ryan Seacrest sta se ločila v Au ...[ogled par] Shayna Terese Taylor #petnajst

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor in Ryan Seacrest ločita ...[ogled par] Dominique Piek #14.

Dominique Piek

2013

Dominique Piek in Ryan Seacrest sta se ločila v ...[ogled par] Julianne Hough #13.

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough in Ryan Seacrest sta se ločila v ...[ogled par] Jasmine Waltz #12.

Jasmine Waltz

2009

Jasmine Waltz in Ryan Seacrest sta se ločila v ...[ogled par] Katrina Darrell #enajst

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell in Ryan Seacrest sta ločena ...[ogled par] Sara Jean Underwood #10.

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood in Ryan Seacrest sta ...[ogled par] Sophie Monk #9.

Sophie Monk

2008

Sophie Monk in Ryan Seacrest sta se ločila v Au ...[ogled par] Tara Conner #8.

Tara Conner

2008

Tara Conner in Ryan Seacrest sta ločena ...[ogled par] Holly Huddleston #7.

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston in Ryan Seacrest sta ločena ...[ogled par] Teri Hatcher #6.

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest in Teri Hatcher sta ločena ...[ogled par] Sheryl Crow #5.

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest in Sheryl Crow sta ločena ...[ogled par] Debbie Gibson #4.Govorica

Debbie Gibson

2003

Govorilo se je, da sta Ryan Seacrest in Debbie Gibson ...[ogled par] Shana Wall #3.

Shana Wall

2003 - 2005

Shana Wall in Ryan Seacrest sta se ločila julija ...[ogled par] Erica Lancellotti #dva

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti in Ryan Seacrest sta se ločila ...[ogled par] Tiffani Thiessen #1.

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest in Tiffani Thiessen sta ločena ...[ogled par] #17.

Larissa Schot

2019

Larissa Schot in Ryan Seacrest hodita od junija 2019.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Starost1%'> Združljivost 25% pogled odnos #16.

Hilary cruz

2015.

Hilary Cruz in Ryan Seacrest od leta 2015 do avgusta 2015.



ki je Brett Ratner poročen z
Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Starost44%'> Združljivost 41% pogled odnos #petnajst

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor in Ryan Seacrest od oktobra 2013 do marca 2019.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina37%Starost13%'> Združljivost 18% pogled odnos #14.

Dominique Piek

2013

Dominique Piek in Ryan Seacrest od maja do oktobra 2013.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina37%Starost44%'> Združljivost 41% pogled odnos #13.

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough in Ryan Seacrest od maja 2010 do marca 2013.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 70% pogled odnos #12.

Jasmine Waltz

2009

Jasmine Waltz in Ryan Seacrest od aprila do junija 2009.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost69%'> Združljivost 66% pogled odnos #enajst

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell in Ryan Seacrest sta se leta 2009 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost44%'> Združljivost 30% pogled odnos #10.

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood in Ryan Seacrest sta se srečala decembra 2008.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost 35% pogled odnos #9.

Sophie Monk

2008

Sophie Monk in Ryan Seacrest od februarja do avgusta 2008.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost72%'> Združljivost 47% pogled odnos #8.

Tara Conner

2008

Tara Conner in Ryan Seacrest iz leta 2008.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost 30% pogled odnos #7.

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston in Ryan Seacrest iz leta 2008.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Starost44%'> Združljivost enaindvajset% pogled odnos #6.

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest in Teri Hatcher sta se srečala marca 2006.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #5.

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest in Sheryl Crow iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #4.

Debbie Gibson

2003 (govorice)

Govori se, da se je Ryan Seacrest leta 2003 povezal z Debbie Gibson.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost33%'> Združljivost 47% pogled odnos #3.

Shana Wall

2003 - 2005

Shana Wall in Ryan Seacrest od leta 2003 do julija 2005.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #dva

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti in Ryan Seacrest iz leta 2002 do 2003.

Razmerje 1 leti pogled odnos #1.

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest in Tiffani Thiessen sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ryan Seacrest46 KozorogGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Larissa Schot26. StrelecModel
Hilary cruz32 StrelecModel
ameriški
Shayna Terese Taylor29. OvenModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Dominique Piek35 RakModel
Južni Afričan
Julianne Hough32 RakPlesalka
ameriški
Jasmine Waltz38 LeoResničnostna televizija
ameriški
Katrina Darrell33 TehtnicaModel
ameriški
Sara Jean Underwood37 OvenModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Sophie Monk41 StrelecIgralka
Avstralski
Tara Conner35 StrelecModel
ameriški
Holly Huddleston35 VodnarTV osebnost
ameriški
Teri Hatcher56 StrelecIgralka
ameriški
Sheryl Crow58 DevicaPevka
ameriški
Debbie Gibsonpetdeset DevicaPevka
ameriški
Shana Wall46 RakIgralka
ameriški
Erica Lancellotti- Poslovno
ameriški
Tiffani Thiessen47 VodnarIgralka
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

'ABC's' American Idol '- Sezona 16 - Finale (2018) Ryan Seacrest, Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones na 85. letni podelitvi oskarjev - prihodi (2013) V živo s Kelly in Ryanom - Ryan Seacrest Jack White nastopa na odru med glasbenim festivalom iHeartRadio 2018 v T-Mobile Areni 21. septembra 2018 v Las Vegasu v Nevadi Voditelj Ryan Seacrest, pevec / tekstopisec Steven Tyler in finalist Jax govorijo na odru v času Grand Finale 'American Idol' XIV v gledališču Dolby 13. maja 2015 v Hollywoodu v Kaliforniji. Voditelj Ryan Seacrest, pevec / tekstopisec Steven Tyler in finalist Jax govorijo na odru v času Grand Finale 'American Idol' XIV v gledališču Dolby 13. maja 2015 v Hollywoodu v Kaliforniji. Voditelj Ryan Seacrest, pevec / tekstopisec Steven Tyler in finalist Jax govorijo na odru v času Grand Finale 'American Idol' XIV v gledališču Dolby 13. maja 2015 v Hollywoodu v Kaliforniji. Voditelj Ryan Seacrest, finalist Jax in pevec / tekstopisec Steven Tyler govorita na odru v času Grand Finale 'American Idol' XIV v gledališču Dolby 13. maja 2015 v Hollywoodu v Kaliforniji. Ryan Seacrest je bil 25. januarja 2015 opažen pred hotelom v New Yorku v New Yorku Ryan Seacrest je bil 25. januarja 2015 opažen pred hotelom v New Yorku v New Yorku Ryan Seacrest je bil 25. januarja 2015 opažen pred hotelom v New Yorku v New Yorku Ryan Seacrest je bil 25. januarja 2015 opažen pred hotelom v New Yorku v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Znan v ljubezni2017Ryan SeacrestTelevizijska oddaja
Ameriška gospodinja2016Ryan SeacrestTelevizijska oddaja
Daj no #MakeItHappy2015.Ryan SeacrestKratek film
novo letni večer2011Ryan Seacrest (segment 'Times Square')Film
Shrek Forever After2010Oče maslenih hlač (glas)Film
Bodite pametni2008Ryan Seacrest (glas)Film
Knocked Up2007Ryan Seacrest, neznanFilm
Preverjanje resničnostidevetindevetdeset petindevetdesetTelevizijska oddaja
Hej, Arnold!1994Gostitelj bojnih družinTelevizijska oddaja
Beverly Hills, 902101990Gostitelj pasov zaljubljencevTelevizijska oddaja
The Simpsons1989Ryan SeacrestTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...