Glavni Odnosi Sheryl Crow

Sheryl Crow

Sheryl Crow SamskiUvrstitev 403 917Starost 58 let Zodiak Devica Odnosi 12 skupaj

S kom trenutno hodi?

Sheryl Crow je trenutno samska.

Odnosi

Sheryl Crow je bila zaročena z Lanceom Armstrongom(2005 - 2006).



je Meryl Streep zaročena z Robertom Redfordom

Sheryl Crow je bila v odnosih z Doyleom Bramhallom II(2011), John Cass(2008), Steve Bing(2007 - 2008), Hank Azaria(2006), Ryan Seacrest(2006), Josh Charles(2003), Owen Wilson(1999 - 2001), Eric Clapton(1998 - 2000), Kevin Gilbert(1994 - 1995)in John O'Brien.

Sheryl Crow je imela srečanje s Kid Rockom(2002).

O tem

Sheryl Crow je 58-letna ameriška pevka. Rojena Sheryl Suzanne Crow 11. septembra 1962 v Kennettu v Missouriju v ZDA, slovi po All I Wanna Do v karieri, ki traja od 1987 do danes, od 1985 do danes in od 1984 do danes. Njeno nebesno znamenje je Devica.



Sheryl Crow je članica naslednjih seznamov: rojene leta 1962, ameriške pevke in ameriške pop pevke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Sheryl Crow! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.3 leta, 1 mesec--
Zmenki10.2 leti6 mesecev, 26 dni1 mesec, 1 dan
Srečanje1.---
Skupaj12.3 leta, 1 mesec8 mesecev, 26 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeSheryl
Srednje imeSuzanne
Dekliški priimekVrana
Polno ime ob rojstvuSheryl Suzanne Vrana
Starost58 let
Rojstni dan11. september 1962
Rojstni krajKennett, Missouri, ZDA
Višina5 '3)' (161 cm)
Utež53 lbs (117 lbs)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostBrazgotina na spodnji ustnici (ki jo je kot otrok ugriznil pes)
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
UniverzaUniverza v Missouriju (1984)
Poklicno besediloPevka, igralka, skladateljica
PoklicPevka
Zahteva do slaveVse kar želim storiti
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, Rock, Country, Pop Rock, Folk Rock, Country Rock, Blues Rock, Roots Rock, Southern Rock, folk, blues, soul, Americana
Glasbeni žanrPop, pop / rock
Leto (-a) aktivno (-a)1986 – danes, 1987 – danes, 1985 – danes, 1984 – danes
Glasbeni slogSodobni pop / rock, odrasli alternativni pop / rock, ameriški trad rock, alternativni / indie rock, sodobni pevec / tekstopisec, pop
Glasbeno razpoloženjeBrezskrbno, poletno, prijazno / dobronamerno, sproščeno / mehko, iskanje, jesensko, samozavestno, razigrano, grenko sladko, željno, hrepenenje, svetlo, veselo, melanholično, pismeno, intimno, zemeljsko, veselo, usmiljenje, trpljenje, prosti tek
InstrumentKitara, tekstopisec, vokal
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, bas, klaviature, bas kitara, klavir, harmonika, harmonika
ZaložbaA&M, Old Green Barn, Warner Bros., Big Machine
Pridruženi zakoniKid Rock, Scott Weiland, Willie Nelson, Stevie Nicks, Doyle Bramhall II, Todd Wolfe
Agencija za talente (npr. Modeliranje)W Upravljanje
Potrditev blagovne znamke(1994) TV reklama: TV mreža VH-1, (2001) TV reklama: Trgovine z oblačili GAP, (2007) Natisnjeni oglasi: Revlonov sistem barvnih las Colorist v povezavi z njeno koncertno turnejo 'Not Fade Away', (2007) TV reklama : American Express Members Project, (2007) Natisni oglase: QVC in FFANY Shoes On Sale dogodek za raziskave in izobraževanje o raku dojk, (2009) TV reklama (PSA): RepowerAmerica.org, (2012) Natisni oglase za Bayerjev One-A- Dnevni multi-vitamini., (2013) TV reklama: Bayerjevi 'En-dan' multi-vitamini., (September 2013) TV reklama, ki promovira sezonsko premiero televizijske serije ABC 'Nashville' (2012).
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)33
Uradne spletne stranitwitter.com/SherylCrow, www.sherylcrow.com/, instagram.com/SherylCrow#, www.youtube.com/user/Sherylcrow, www.facebook.com/sherylcrow, http://sherylcrow.com
OčeWendell Crow (trobentač in odvetnik)
MatiBernice Crow (učiteljica klavirja)
BratSteven
SestraKathy, Karen
PrijateljKelly Lynch

Sheryl Suzanne Crow (rojena 11. februarja 1962) je ameriška glasbenica, pevka, tekstopiska in igralka. Njena glasba vključuje elemente popa, rocka, countryja, jazza in bluesa. Izdala je deset studijskih albumov, štiri kompilacije, dva albuma v živo in prispevala k številnim filmskim zvokom. Med njene najbolj priljubljene pesmi spadajo 'All I Wanna Do' (1993), 'Strong Enough' (1993) 'If It Makes You Happy' (1996), 'Everyday Is a Winding Road' (1996), 'Tomorrow Never Dies ( 1997) '(tematska pesem za istoimenski film o Jamesu Bondu),' Moja najljubša napaka '(1998) in' Soak Up the Sun '(2002). Po vsem svetu je prodala več kot 50 milijonov albumov. Crow je prejel devet nagrad Grammy (od 32 nominacij) Nacionalne akademije za snemalno umetnost in znanost.



Več o Sheryl Crow Manj o Sheryl Crow

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
12.Doyle Bramhall IIRazmerjeMaj 2011Junij 20111 mesec
enajstJohn CassRazmerje20082008-
10.Steve BingRazmerje200720081 leto
9.Hank AzariaRazmerje20062006-
8.Ryan SeacrestRazmerje20062006-
7.Lance ArmstrongRazmerjeJanuar 2003Februar 20063 leta
6.Josh CharlesRazmerjeJanuar 2003April 20033 mesece
5.Kid RockSrečanje20022002-
4.Owen WilsonRazmerjeSeptember 199920011 leto
3.Eric ClaptonRazmerje199820002 leti
dvaKevin GilbertRazmerje1994devetindevetdeset petindevetdeset1 leto
1.John o'brienNeznano R -
Doyle Bramhall II #12.

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II in Sheryl Crow sta ločila ...[ogled par] John Cass #enajst

John Cass

2008

John Cassimus in Sheryl Crow sta ločena ...[ogled par] Steve Bing #10.

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow in Steve Bing sta se ločila leta 2008 ...[ogled par] Hank Azaria #9.

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow in Hank Azaria sta ločena ...[ogled par] Ryan Seacrest #8.

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest in Sheryl Crow sta ločena ...[ogled par] Lance Armstrong #7.

Lance Armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong in Sheryl Crow sta se ločila v ...[ogled par] Josh Charles #6.

Josh Charles

2003

Josh Charles in Sheryl Crow sta se ločila aprila ...[ogled par] Kid Rock #5.

Kid Rock

2002

Sheryl Crow in Kid Rock sta ločena ...[ogled par] Owen Wilson #4.

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow in Owen Wilson sta se ločila leta 2001 ...[ogled par] Eric Clapton #3.

Eric Clapton

1998 - 2000

Eric Clapton in Sheryl Crow sta se ločila v 200 ...[ogled par] Kevin Gilbert #dva

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert in Sheryl Crow sta se ločila leta 19 ...[ogled par] #1.Govorica

John o'brien

John O'Brien in Sheryl Crow sta bila bolj ...[ogled par] #12.

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II in Sheryl Crow od maja do junija 2011.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 6% pogled odnos #enajst

John Cass

2008

John Cassimus in Sheryl Crow iz leta 2008.

pogled odnos #10.

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow in Steve Bing od leta 2007 do 2008.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina91%Starost52%'> Združljivost 51% pogled odnos #9.

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow in Hank Azaria iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost52%'> Združljivost 76% pogled odnos #8.

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest in Sheryl Crow iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #7.

Lance Armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong in Sheryl Crow sta bila zaročena pet mesecev. Hodila sta dve leti po tem, ko sta se zbrala januarja 2003. Zaročila sta se septembra 2005, kasneje pa sta se ločila februarja 2006.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #6.

Josh Charles

2003

Josh Charles in Sheryl Crow od januarja do aprila 2003.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #5.

Kid Rock

2002

Sheryl Crow in Kid Rock sta se srečala leta 2002.

suzanne a. d. Wilkinson
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #4.

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow in Owen Wilson od 1999 do 2001.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #3.

Eric Clapton

1998 - 2000

Eric Clapton in Sheryl Crow iz let 1998 do 2000.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost13%'> Združljivost 42% pogled odnos #dva

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert in Sheryl Crow iz leta 1994 do 1995.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 53% pogled odnos #1.

John o'brien

(Govorica)

Govori se, da se je John O'Brien povezal s Sheryl Crow.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Starost72%'> Združljivost 38% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sheryl Crow58 DevicaPevka
ameriški
Doyle Bramhall II52 KozorogGlasbenik
ameriški
John Cass- Poslovno
Steve Bing55 OvenPoslovno
ameriški
Hank Azaria57 BikIgralec
ameriški
Ryan Seacrest46 KozorogGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Lance Armstrong49 DevicaKolesarjenje
ameriški
Josh Charles49 DevicaIgralec
ameriški
Kid Rockpetdeset KozorogGlasbenik
ameriški
Owen Wilson52 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Eric Clapton76 OvenGlasbenik
Britanski
Kevin Gilbert29. ŠkorpijonGlasbenik
ameriški
John o'brien36 Strelec
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Reese Witherspoon, Sheryl Crow, Nicole Kidman - 53. letna podelitev nagrad CMA v Music City Center v Nashvillu 53. letna podelitev nagrad CMA v Music City Center v Nashvillu Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Sheryl Crow - 13. letni koncert Stand Up for Heroes Benefit v New Yorku Robert Plant nastopa na odru med tretjim letnim koncertom Benefit Love Rocks NYC za Božjo ljubezen, ki jo prinašamo, 7. marca 2019 v New Yorku Robert Plant nastopa na odru med tretjim letnim koncertom Benefit Love Rocks NYC za Božjo ljubezen, ki jo prinašamo, 7. marca 2019 v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
NCIS: New Orleans2014Sheryl CrowTelevizijska oddaja
Julius ml.2013Televizijska oddaja
Cougar Town2009SaraTelevizijska oddaja
Avtomobili2006Elvis (glas, neznan)Film
30 Rock2006Sheryl CrowTelevizijska oddaja
Čudovito2004Glasbeni izvajalec - 'Begin the Beguine'Film
Minus Man1999CasperFilm
541998VIP pokroviteljFilm
Plovna pot v nebesadevetnajstindevetdeset šestPoročevalecTV film
Gola resnicadevetindevetdeset petindevetdesetSheryl CrowTelevizijska oddaja
Proti1994Sheryl CrowTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.