Glavni Odnosi Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston ZmenkiUvrstitev 51 4.Starost 40 let Zodiak Vodnar Povezave 9 skupaj

S kom trenutno hodi?

Tom Hiddleston in Zawe AshtonZawe Ashton hodi s Tomom Hiddlestonom pogled odnos

Odnosi

Tom Hiddleston je bil v razmerju s Taylor Swift(2016), Jane Arthy(2013), Kat Dennings(2010)in Susannah Fielding(2009 - 2011).

Govori se, da se je Tom Hiddleston povezal s Priyanko Chopra(2016), Elizabeth Olsen(2015), Lara v prahu(2013)in Jessica Chastain(2013).



O tem

Tom Hiddleston je 40-letni angleški igralec. Rojen Thomas William Hiddleston 9. februarja 1981 v Westminsteru v Londonu v Angliji v Veliki Britaniji in izobražen v šoli The Dragon School v Oxfordu. Njegovo nebesno znamenje je Vodnar.

Tom Hiddleston je sodeloval v 14 tekmovanjih na zaslonu, vključno z Jessico Chastain Crimson Peak (2015), Alison Pill v Polnoč v Parizu (2011), Birgitte Hjort Sørensen v Narodno gledališče v živo (2009), Elisabeth Moss v Visoko dvignjeno (2015)in Elizabeth Debicki v Nočni upravitelj (2016).

Tom Hiddleston je član naslednjih seznamov: rojeni leta 1981, Shakespearovi igralci in angleški filmski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Toma Hiddlestona! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki5.2 leti, 4 mesece1 leto2 meseca, 1 dan
Govorice4.4 mesece, 3 dni1 mesec-
Skupaj9.2 leti, 4 mesece7 mesecev, 22 dni2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeThomas
Srednje imeWilliam
PriimekHiddleston
Polno ime ob rojstvuThomas William Hiddleston
Alternativno imeHiddles, T Hiddy, Tom Hiddleston
Starost40 let
Rojstni dan9. februarja 1981
Rojstni krajWestminster, London, Anglija, Velika Britanija
Višina6 '2' (188 cm)
Utež83 kg
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoangleščina
Srednja šolaEton College, Berkshire, Anglija, The Dragon School, Oxford
UniverzaUniverza v Cambridgeu, Cambridge, Anglija, Royal Academy of Dramatic Arts, London, Anglija
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMaščevalci
Leto (-a) aktivno (-a)2001 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Hamilton Hodell, Avtentični talent in literarni management
Uradne spletne straniwww.tomhiddlestononline.com/, www.tomwhiddleston.co.uk/, twitter.com/twhiddleston, www.facebook.com/twhiddleston, www.nndb.com/people/115/000346074/, www.biography.com/people / tom-hiddleston-21319493, www.behindthevoiceactors.com/Tom-Hiddleston/
OčeJames Hiddleston
MatiDiana Hiddleston
SestraEmma Hiddleston (igralka), Sarah Hiddleston (novinarka)
PrijateljKenneth Branagh (igralec / režiser), Chris Hemsworth (igralec), Natalie Portman (igralka), Benedict Cumberbatch (igralec)
Pridruženi ljudjeJoanne Fabrics (fotograf)
Najljubši ljudjeWilliam Shakespeare
Najljubše TV oddajeVojaške žene
Najljubše pesmiDobrodošli v Miamiju - Will Smith
Najljubša hranaKitajski
Najljubše barveModra in rdeča.

Thomas William Hiddleston (rojen 9. februarja 1981) je angleški igralec. Je prejemnik številnih priznanj, med drugim nagrade za zlati globus in nagrade Laurence Olivier, nominiran pa je bil za dve nagradi Primetime Emmy in za nagrado Tony.

Več o Tomu Hiddlestonu Manj o Tomu Hiddlestonu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
9.Zawe AshtonRazmerje2019prisoten2 leti
8.Priyanka chopraSrečanje R September 2016September 2016-
7.Taylor SwiftRazmerjeJunij 2016Avgust 20162 meseca
6.Elizabeth OlsenSrečanje R Maj 2015September 20154 mesece
5.Lara v prahuSrečanje R Julij 2013Julij 2013-
4.Jane ArthyRazmerjeJulij 201320136 mesecev
3.Jessica ChastainSrečanje R 20132013-
dvaKat DenningsRazmerje R 20102010-
1.Susannah FieldingRazmerjeJulij 2009November 20112 leti
Zawe Ashton #9.

Zawe Ashton

2019

Zawe Ashton hodi s Tomom Hiddlestonom ...[ogled par] Priyanka chopra #8.Govorica

Priyanka chopra

2016

Tom Hiddleston in Priyanka Chopra sta ločena ...[ogled par] Taylor Swift #7.

Taylor Swift

2016

Tom Hiddleston in Taylor Swift sta se ločila v ...[ogled par] Elizabeth Olsen #6.Govorica

Elizabeth Olsen

2015.

Tom Hiddleston in Elizabeth Olsen sta bila govorica ...[ogled par] Lara v prahu #5.Govorica

Lara v prahu

2013

Lara Pulver in Tom Hiddleston sta ločena ...[ogled par] Jane Arthy #4.

Jane Arthy

2013

Jane Arthy in Tom Hiddleston sta se ločila v 20 ...[ogled par] Jessica Chastain #3.Govorica

Jessica Chastain

2013

Tom Hiddleston in Jessica Chastain sta ločena ...[ogled par] Kat Dennings #dvaGovorica

Kat Dennings

2010

Tom Hiddleston in Kat Dennings sta ločena ...[ogled par] Susannah Fielding #1.

Susannah Fielding

2009 - 2011

Susannah Fielding in Tom Hiddleston ločita ...[ogled par] #9.

Zawe Ashton

2019

Zawe Ashton in Tom Hiddleston hodita od leta 2019.



Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 36% pogled odnos #8.

Priyanka chopra

2016 (govorice)

Govori se, da se je Tom Hiddleston septembra 2016 povezal s Priyanko Chopra.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #7.

Taylor Swift

2016

Tom Hiddleston in Taylor Swift od junija do avgusta 2016.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 81% pogled odnos #6.

Elizabeth Olsen

2015 (govorice)

Govori se, da se je Tom Hiddleston maja 2015 povezal z Elizabeth Olsen.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 86% pogled odnos #5.

Lara v prahu

2013 (govorice)

Govori se, da se je Lara Pulver julija 2013 povezala s Tomom Hiddlestonom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost98%'> Združljivost 62% pogled odnos #4.

Jane Arthy

2013

Jane Arthy in Tom Hiddleston z dne 8. julija do 2013.

Razmerje 6 mesecev pogled odnos #3.

Jessica Chastain

2013 (govorice)

Govori se, da se je Tom Hiddleston leta 2013 povezal z Jessico Chastain.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 72% pogled odnos #dva

Kat Dennings

2010 (govorice)

Govori se, da se je Tom Hiddleston leta 2010 povezal s Kat Dennings.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina91%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #1.

Susannah Fielding

2009 - 2011

Susannah Fielding in Tom Hiddleston od julija 2009 do novembra 2011.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Tom Hiddleston40 VodnarIgralec
angleščina
Zawe Ashton36 RakIgralka
Britanski
Priyanka chopra38 RakIgralka
Indijski
Taylor Swift31. StrelecPevka
ameriški
Elizabeth Olsen32 VodnarIgralka
ameriški
Lara v prahu40 DevicaIgralka
Britanski
Jane Arthy- Glasbeni producent
Britanski
Jessica Chastain44 OvenIgralka
ameriški
Kat Dennings3. 4 DvojčkaIgralka
ameriški
Susannah Fielding35 DvojčkaIgralka
Britanski

Foto galerija

Tom Hiddleston - Empire Magazine Pictorial [ZDA] (junij 2021) Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston - EE British Academy Film Awards 2021 - Prihodi Tom Hiddleston in Gugu Mbatha-Raw - v dvorani Royal Albert Hall za filmske nagrade Britanske akademije za leto 2021 v Londonu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Loki2021LokiTelevizijska oddaja
Kaj če...? (TV serija)2021LokiTelevizijska oddaja
Maščevalci zaključek2019LokiFilm
Early Man2018Lord Nooth (glas)Film
Maščevalci: Neskončna vojna2018LokiFilm
Leading Lady Parts2018Tom HiddlestonTelevizijska oddaja
Thor: Ragnarok2017LokiFilm
Kong: Otok lobanje2017James ConradFilm
Nočni upravitelj2016Jonathan PineTelevizijska oddaja
Lovci na trole: Tales of Arcadia2016KanjigarTelevizijska oddaja
Visoko dvignjeno2015.Robert LaingFilm
Videl sem luč2015.Hank WilliamsFilm
Crimson Peak2015.Thomas SharpeFilm
WillShake2015.Pripovedovalec (glas)Kratek film
Muppets Most Wanted2014Veliki EscapoFilm
Samo ljubimci so ostali živi2013AdamFilm
Thor: Temni svet2013LokiFilm
Razstava2013Jamie MacmillanFilm
Iz teme2013MoškiKratek film
Maščevalci2012LokiFilm
Zahteva za prijateljstvo v teku2012TomKratek film
Čas je potekel2012ČlovekKratek film
Thor2011LokiFilm
Polnoč v Parizu2011F. Scott FitzgeraldFilm
Vojni konj2011Stotnik NichollsFilm
Globoko modro morje2011Freddie PageFilm
Arhipelag2010EdwardFilm
Darwinovi skrivni zvezki2009Charles Darwin (glas)TV film
Gospodična Austen se obžaluje2008G. John PlumptreTV film
Wallander2008Magnus MartinssonTelevizijska oddaja
Brez povezave2007OakleyFilm
Cranford2007William BuxtonTelevizijska oddaja
Galapagos2006Charles DarwinTelevizijska oddaja
Suburban Shootout2006Bill HazledineTelevizijska oddaja
Heroji Victoria Cross2006Ujetnik John 'Jack' RandleTelevizijska oddaja
Zapravljen sram: Skrivnost Shakespearja in njegovih sonetov2005John HallTV film
Robot Chicken2005Robot morilca # 1, Seuss PripovedovalecTelevizijska oddaja
Nabirajoča se nevihta2002Randolph ChurchillTV film
Armadillo2001Toby SherrifmuirTelevizijska oddaja
Zarota2001Telefonski operaterTV film
Življenje in pustolovščine Nicholasa Nicklebyja2001GospodTV film
Družinski človek1999Kip GriffinTelevizijska oddaja
Žrtev1986Chris VaughanTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Jessica Chastain in Tom HiddlestonJessica Chastain
    • Crimson Peak
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Alison PillAlison tabletke
    • Polnoč v Parizu
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Birgitte Hjort SørensenBirgitte Hjort Sørensen
    • Narodno gledališče v živo
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Elisabeth MossElisabeth Moss
    • Visoko dvignjeno
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Elizabeth DebickiElizabeth debicki
    • Nočni upravitelj
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Elizabeth OlsenElizabeth Olsen
    • Videl sem luč
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Imogen PootsImogen Poots
    • Gospodična Austen se obžaluje
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Maddie HassonMaddie Hasson
    • Videl sem luč
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Mélanie ThierryMelanie Thierry
    • Votla krona
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Crimson Peak
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Rachel WeiszRachel Weisz
    • Globoko modro morje
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Ruth WilsonRuth Wilson
    • Suburban Shootout
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Tilda SwintonTilda Swinton
    • Samo ljubimci so ostali živi
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Tom Hiddleston in Wrenn SchmidtWrenn Schmidt
    • Videl sem luč
      2015.
    [ogled ujemanja]
Več Tom Hiddleston zaslonskih ujemanj Manj ujemanja na zaslonu Toma Hiddlestona

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.