Glavni Odnosi Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift Dolgoročno10. uvrstitev 0Starost 31 let Zodiak Strelec Povezave 10 skupaj

S kom trenutno hodi?

Taylor Swift in Joe AlwynJoe Alwyn in Taylor Swift sta v dolgoročni zvezi od 28. septembra 2016. pogled odnos

Odnosi

Taylor Swift je bila v odnosih s Tomom Hiddlestonom(2016), Calvin Harris(2015 - 2016), Harry Styles(2012 - 2013), Conor Kennedy(2012), Jake Gyllenhaal(2010 - 2011), John Mayer(2009 - 2010), Taylor Lautner(2009), Joe Jonas(2008)in Daniel Sharman(0001).

Josh Leyva in Chachi Gonzales zaročena

O tem

Taylor Swift je 31-letna ameriška pevka. Rojena Taylor Alison Swift 13. decembra 1989 v West Readingu v Pensilvaniji v ZDA, je znana po Timu McGrawu, Teardrops On My Guitar v karieri, ki traja od leta 2006 do danes. Njeno nebesno znamenje je Strelec.



Taylor Swift je sodelovala v 15 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Justin Gaston Taylor Swift: Ljubezenska zgodba (2008), Taylor Lautner v Valentinovo (2010), Clayton Collins v Taylor Swift: Tim McGraw (2006), Dianna Agron v Kako sem spoznal tvojo mamo (2005)in Justin Sandy noter Taylor Swift: Slika za opekline (2008).

Taylor Swift je članica naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Emmy, ameriški filmski igralci in ameriške pevke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Taylor Swift! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki10.2021 let, 8 mesecev202 leta, 12 mesecev2 meseca, 1 dan
Skupaj10.2021 let, 8 mesecev202 leta, 12 mesecev2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeTaylor
Srednje imeAlison
PriimekHitro
Polno ime ob rojstvuTaylor Alison Swift
Alternativno imeTay, T-Swizzle, Tay-Tay, Taylor Alison Swift, Taylor Swift, Nils Sjöberg
Starost31 let
Rojstni dan13. december 1989
Rojstni krajWest Reading, Pennsylvania, ZDA
Višina178 cm
Utež54 lbs
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostBlond lasje, rdeče ustnice
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Hendersonville
Poklicno besediloKantavtor, producent plošče, kitarist, igralka
PoklicPevka
Zahteva do slaveTim McGraw, Teardrops On My Guitar
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, Country, Country (zgodaj), Rock, Pop Rock, Country Pop, Synth-Pop, folk, indie, alternativa
Glasbeni žanrDržava
Leto (-a) aktivno (-a)2004 – danes, 2006 – danes, 2003 – danes
Glasbeni slogSodobna država, country-pop
Glasbeno razpoloženjeIskrena, sentimentalna, topla, živahna, odsevna, nežna, sladka, igriva, prijazna / dobronamerna, zaskrbljena
InstrumentKitara, vokal
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, banjo, klavir, ukulele, bobni
ZaložbaBig Machine, RCA, Republika, UMG, Taylor Swift Productions, Inc., Taylor Swift Productions
Pridruženi zakoniTim McGraw, Ed Sheeran, Jack Antonoff, Aaron Dessner, Liz Rose, Bon Iver
Potrditev blagovne znamkeMobilna glasbena kampanja Verizon Wireless ’(2007), (2010) TV oglasi: Sonyjev digitalni fotoaparat Panorama
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)24.
Boki (palci)33
Uradne spletne stranihttp://taylorswift.com, twitter.com/taylorswift13, www.instagram.com/taylorswift, dmoztools.net/Arts/Music/Styles/C/Country/Bands_and_Artists/S/Swift%2C_Taylor/, www.allmovie.com / artist / taylor-swift-p612488, https://www.taylorswift.com/, www.taylorswift.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/taylor_swift
OčeScott Swift
MatiAndrea Finlay Swift
BratAustin Swift
PrijateljJaime King, Selena Gomez, Este Haim, Gigi Hadid, Lorde, Karlie Kloss, Ed Sheeran, Cara Delevingne, Sam Smith, Emma Stone, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Lily Aldridge, Martha Hunt, Ellie Goulding, Danielle Haim, Alana Haim, Nick Jonas, Serayah, Justin Timberlake, Bailee Madison, Hayley Williams, Ariana Grande, Ruby Rose, Blake Lively, Uzo Aduba, Dakota Johnson, Suki Waterhouse, Ryan Reynolds
Pridruženi ljudjeScott Borchetta (predsednik založbe), Tree Paine (publicist)
Hišni ljubljenčkiMeredith Gray (mačka), Olivia Benson (mačka), Benjamin Button (moška mačka)
Najljubši filmiLjubezen dejansko [2003]
Najljubše TV oddajeGrey's Anatomy [2005], Zakon in red: enota za posebne žrtve [1999], Friends [1994], Orange Is The New Black [2013], CSI: Preiskava kraja zločina [2000]
Najljubše pesmiKaj te naredi lepo - ena smer
Priljubljena mestaNew York City, Nashville, Los Angeles
Najljubše barveMreža

Taylor Alison Swift (rojena 13. decembra 1989) je ameriška kantavtorica. Njena pripovedna lirika, ki jo navdih pogosto vzame iz osebnega življenja, je bila deležna kritičnih pohval in poročanja v medijih.

Več o Taylor Swift Manj o Taylor Swift

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
10.Joe AlwynRazmerjeSeptember 2016September 2016-
9.Tom HiddlestonRazmerjeJunij 2016Avgust 20162 meseca
8.Calvin HarrisRazmerjeFebruar 2015Maj 20161 leto
7.Harry StylesRazmerjeSeptember 2012Januar 20134 mesece
6.Conor KennedyRazmerjeJulij 2012September 20122 meseca
5.Jake GyllenhaalRazmerjeMaj 2010Februar 201110 mesecev
4.John MayerRazmerjeDecember 2009Februar 20103 mesece
3.Taylor LautnerRazmerjeSeptember 2009December 20093 mesece
dvaJoe jonasRazmerjeJunij 2008Oktober 20084 mesece
1.Daniel SharmanNeznano R 00010001-
Joe Alwyn #10.

Joe Alwyn

2016

Joe Alwyn in Taylor Swift sta že dolgo ...[ogled par] Tom Hiddleston #9.

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston in Taylor Swift sta se ločila v ...[ogled par] Calvin Harris #8.

Calvin Harris

2015 - 2016

Taylor Swift in Calvin Harris sta se ločila v M ...[ogled par] Harry Styles #7.

Harry Styles

2012 - 2013

Harry Styles in Taylor Swift sta se ločila v Ja ...[ogled par] Conor Kennedy #6.

Conor Kennedy

2012

Conor Kennedy in Taylor Swift sta se ločila v S ...[ogled par] Jake Gyllenhaal #5.

Jake Gyllenhaal

2010 - 2011

Taylor Swift in Jake Gyllenhaal sta se ločila v ...[ogled par] John Mayer #4.

John Mayer

2009 - 2010

Taylor Swift in John Mayer sta se ločila marca ...[ogled par] Taylor Lautner #3.

Taylor Lautner

2009

Taylor Swift in Taylor Lautner sta se ločili v ...[ogled par] Joe jonas #dva

Joe jonas

2008

Taylor Swift in Joe Jonas sta se ločila 2. oktobra ...[ogled par] Daniel Sharman #1.Govorica

Daniel Sharman

0001

Govorilo se je o Daniel Sharmanu in Taylor Swift ...[ogled par] #10.

Joe Alwyn

2016

Joe Alwyn in Taylor Swift sta bila v zvezi od septembra 2016 do septembra 2016.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 32% pogled odnos #9.

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston in Taylor Swift od junija do avgusta 2016.



Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 81% pogled odnos #8.

Calvin Harris

2015 - 2016

Taylor Swift in Calvin Harris od 6. marca 2015 do maja 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina73%Starost72%'> Združljivost 51% pogled odnos #7.

Harry Styles

2012 - 2013

Harry Styles in Taylor Swift od septembra 2012 do januarja 2013.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost33%'> Združljivost 52% pogled odnos #6.

Conor Kennedy

2012

Conor Kennedy in Taylor Swift od julija do septembra 2012.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost33%'> Združljivost 47% pogled odnos #5.

Jake Gyllenhaal

2010 - 2011

Taylor Swift in Jake Gyllenhaal od maja 2010 do marca 2011.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina55%Starost69%'> Združljivost 66% pogled odnos #4.

John Mayer

2009 - 2010

Taylor Swift in John Mayer od decembra 2009 do marca 2010.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #3.

Taylor Lautner

2009

Taylor Swift in Taylor Lautner od septembra do decembra 2009.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina37%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #dva

Joe jonas

2008

Taylor Swift in Joe Jonas od junija do oktobra 2008.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina37%Starost98%'> Združljivost 54% pogled odnos #1.

Daniel Sharman

0001 (govorice)

Govori se, da se je Daniel Sharman povezal s Taylor Swift leta 0001.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Taylor Swift31. StrelecPevka
ameriški
Joe Alwyn30. ribeIgralec
angleščina
Tom Hiddleston40 VodnarIgralec
angleščina
Calvin Harris37 KozorogElektronski glasbenik
Škotski
Harry Styles27. VodnarPevka
Britanski
Conor Kennedy26. LeoDružabnik
ameriški
Jake Gyllenhaal40 StrelecIgralec
ameriški
John Mayer43 TehtnicaGlasbenik
ameriški
Taylor Lautner29. VodnarIgralec
ameriški
Joe jonas31. LeoPevka
ameriški
Daniel Sharman35 BikIgralec
Britanski

Foto galerija

Taylor Swift - Official Charts Company (april 2021) Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji Taylor Swift - Socialni mediji

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Mačke2019BombalurinaFilm
Darovalec2014RožmarinFilm
Lorax2012Audrey (glas)Film
Novo dekle2011ElaineTelevizijska oddaja
Valentinovo2010FeliciaFilm
2009 MTV Movie Awards2009Dijak srednje šole Forks - hladno odprto drsanjeTelevizijska oddaja
CSI: Preiskava kraja zločina2000Haley JonesTelevizijska oddaja

Ujemanja na zaslonu

  • Justin Gaston in Taylor SwiftJustin Gaston
    • Taylor Swift: Ljubezenska zgodba
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Lautner in Taylor SwiftTaylor Lautner
    • Valentinovo
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Clayton CollinsClayton Collins
    • Taylor Swift: Tim McGraw
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Dianna AgronDianna Agron
    • Pozdravljena, Dolly!
      1969
    [+1 več]
  • Taylor Swift in Justin SandyJustin Sandy
    • Taylor Swift: Slika za opekline
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Lucas TillLucas Till
    • Taylor Swift: Ti pripadaš meni
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Noah MillsNoah Mills
    • Taylor Swift: Nikoli se ne vrneva več skupaj
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Reeve CarneyReeve Carney
    • Taylor Swift: Vedela sem, da te skrbi
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Scott EastwoodScott Eastwood
    • Taylor Swift: Wildest Dreams
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Sean OSean O'Pry
    • Taylor Swift: prazen prostor
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Stephen CollettiStephen Colletti
    • Taylor Swift: Beli konj
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Tyler HiltonTyler Hilton
    • Taylor Swift: Teardrops na moji kitari
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Vladimir PerrinVladimir Perrin
    • Taylor Swift: Začnite znova
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Zach GilfordZach Gilford
    • Taylor Swift: Naše
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Zac Efron in Taylor SwiftZac Efron
    • Lorax
      2012
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Taylor Swift Manj ujemanj na zaslonu Taylor Swift

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

John Reid
John Reid
28. maj 2021 ... John Reid novice, trači, fotografije Johna Reida, biografija, seznam fantov John Reid 2016. Zgodovina odnosov. John Reid seznam odnosov. Zgodovina zmenkov John Reid, 2021, 2020, seznam odnosov John Reid.
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Znane ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom, so naštete po abecedi s fotografijami, če so na voljo. Če se sprašujete 'Kdo je dobil Marka Philippoussisa ...
Martha Ofelia Galindo
Martha Ofelia Galindo
28. maj 2021 ... Martha Ofelia Galindo novice, trači, fotografije Marthe Ofelia Galindo, biografija, seznam fantov Marthe Ofelia Galindo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Martha Ofelia Galindo. Martha Ofelia Galindo Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Martha Ofelia Galindo.
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Pranksije srednješolskih maturantov so obred za diplomante. Večina starejših ostaja nedolžnih, včasih pa so srednješolske potegavščine res škodljive ...
Amy Schumer ljubi in povezuje
Amy Schumer ljubi in povezuje
S kom je Amy Schumer? Številni znani moški so hodili z Amy Schumer in ta seznam vam bo dal več podrobnosti o teh srečnežih. Vključno z Amy Schumers ...
Patrick Stewart in Wendy Neuss
Patrick Stewart in Wendy Neuss
28. maj 2021 ... Patrick Stewart in Wendy Neuss fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
Marilyn Monroe je umrla zaradi prevelikega odmerjanja barbiturata. Njeno telo so odkrili 5. avgusta 1962 v njenem domu na 12305 Fifth Helena Drive v Brentwoodu v Kaliforniji. Od ...