Glavni Odnosi John Mellencamp

John Mellencamp

John MellencampUvrstitev 3006 -176Starost 69 let Zodiak Tehtnica Odnosi 6 skupaj Otroci
5 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je John Mellencamp verjetno samski.

Odnosi

John Mellencamp je bil pred tem poročen z Elaine Irwin(1992 - 2011), Vicky Granucci(1981 - 1989)in Priscilla Esterline(1969 - 1981).



John Mellencamp je zaročen z Meg Ryan(2018 - 2019).

ima luke hemmings dekle

John Mellencamp je bil v zvezi s Christie Brinkley(2015 - 2016).

John Mellencamp je imel srečanje z Mariel Hemingway(1991).



O tem

John Mellencamp je 69-letni ameriški pevec. Rojen 7. oktobra 1951 v Seymourju v državi Indiana, je znan po Jacku in Diane v karieri, ki traja od leta 1976 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.

John Mellencamp je član naslednjih seznamov: ameriški pop pevci, ameriški rock pevci in dobitniki nagrad Grammy.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Johna Mellencampa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena3.19 let, 11 mesecev14 let-
Zaročena1.8 let, 11 mesecev--
Zmenki1.11 mesecev, 5 dni--
Srečanje1.---
Skupaj6.19 let, 11 mesecev8 let, 7 mesecev11 mesecev, 5 dni

Podrobnosti

ImeJanez
Srednje imePuma
PriimekMellencamp
Polno ime ob rojstvuJohn Mellencamp
Alternativno imeJohnny Cougar, John Cougar Mellencamp, The Coug, John Cougar
Starost69 let
Rojstni dan7. oktober 1951
Rojstni krajSeymour, Indiana
Višina5 '7' (170 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Seymour, Seymour, Indiana, ZDA
UniverzaUniverza Vincennes, Vincennes, Indiana, ZDA
Poklicno besediloPevka
PoklicPevka
Zahteva do slaveJack in Diane
Glasbeni žanr (besedilo)Rock, Heartland Rock, Roots Rock, Folk Rock, Hard Rock, Folk, country rock
Leto (-a) aktivno (-a)1965 – danes, 1976 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, harmonika
ZaložbaMCA, Riva, Merkur, Kolumbija, otok, Universal Republic, Hear, UME, Republic Records, Republic, Warner
Pridruženi zakoniTrash, Mason Brothers, Mitch Ryder, James McMurtry, Me'Shell Ndegeocello, Chuck D., India.Arie, Trisha Yearwood, Little Big Town, Joan Baez, Martina McBride, Me'Shell Ndegeocello, Meshell Ndegeocello
Uradne spletne stranihttp://www.Mellencamp.com, http://mellencamp.com

John J. Mellencamp (rojen 7. oktobra 1951), prej znan kot Johnny Cougar, John Cougar in John Cougar Mellencamp, je ameriški glasbenik, kantavtor, slikar, igralec in filmski režiser. Znan je po svoji privlačni populistični blagovni znamki heartland rock, ki poudarja tradicionalne instrumente. Mellencamp je zaslovel v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, medtem ko je 'izpopolnil skoraj osupljivo preprost slog pisanja', ki je od leta 1982 prinesel niz 10 najboljših, vključno z 'Hurts So Good', 'Jack & Diane', 'Crumblin 'Down', 'Pink Houses', 'Lonely Ol' Night ',' Small Town ',' ROCK v ZDA “,„ Paper in Fire “in„ Cherry Bomb “. V ZDA je zbral 22 najboljših 40 uspešnic. Poleg tega ima rekord največ skladb samostojnega izvajalca, ki je s sedmimi dosegel prvo mesto na lestvici Hot Mainstream Rock Tracks. Mellencamp je bil nominiran za 13 nagrad Grammy in eno osvojil. Njegov zadnji album izvirnih pesmi, Sad Clowns & Hillbillies, je izšel 28. aprila 2017 z razširjenim priznanjem kritikov. Mellencamp je prodal več kot 30 milijonov albumov v ZDA in več kot 60 milijonov po vsem svetu.

ki je sean combs zmenki
Več o Johnu Mellencampu Manj o Johnu Mellencampu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Christie BrinkleyRazmerjeSeptember 2015Avgust 201611 mesecev
5.Meg RyanRazmerjeNovember 2010Oktober 20198 let
4.Elaine IrwinPoročenaSeptember 1991Avgust 201119 let
3.Mariel HemingwaySrečanje19911991-
dvaVicky granucciPoročenaAvgust 19807. julij 19898 let
1.Priscilla EsterlinePoročenaFebruar 1968April 198113 let
Christie Brinkley #6.

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp in Christie Brinkley ločita ...[ogled par] Meg Ryan #5.

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp in Meg Ryan sta se ločila oktobra ...[ogled par] Elaine Irwin #4.

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin in John Mellencamp sta se ločila ...[ogled par] Mariel Hemingway #3.

Mariel Hemingway

1991

Mariel Hemingway in John Mellencamp sta ločena ...[ogled par] #dva

Vicky granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci in John Mellencamp sta se ločila ...[ogled par] Priscilla Esterline #1.

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline in John Mellencamp sta bila ...[ogled par] #6.

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp in Christie Brinkley od septembra 2015 do avgusta 2016.

Razmerje 11 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost84%'> Združljivost 56% pogled odnos #5.

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp in Meg Ryan sta bila zaročena 10 mesecev. Zbližala sta se 4 leta po tem, ko sta se zbrala novembra 2010. Zaročila sta se 8. novembra 2018, kasneje pa sta se ločila oktobra 2019.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #4.

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin in John Mellencamp sta bila poročena 18 let. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala septembra 1991 in se poročila 5. septembra 1992. 18 let kasneje sta se ločila 12. avgusta 2011.

Povezava 19 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost13%'> Združljivost 38% Otroci 2 otroka pogled odnos #3.

Mariel Hemingway

1991

Mariel Hemingway in John Mellencamp sta se leta 1991 srečala.

seznam peyton in razmerje zachary gordon
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #dva

Vicky granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci in John Mellencamp sta bila poročena 8 let. Zbližala sta se eno leto po srečanju avgusta 1980 in se poročila 23. maja 1981. 8 let kasneje sta se ločila 7. julija 1989.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Starost69%'> Združljivost 62% Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline in John Mellencamp sta bila poročena 12 let. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala februarja 1968 in poročila leta 1969. 12 let kasneje sta se ločila leta 1981.

Razmerje 13 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 26% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
John Mellencamp69 TehtnicaPevka
ameriški
Christie Brinkley67 VodnarModel
ameriški
Meg Ryan59 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Elaine Irwin51 LeoModel
ameriški
Mariel Hemingway59 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Vicky granucci62 StrelecZakonca
ameriški
Priscilla Esterline57 ŠkorpijonZakonca
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
PravičnostŽenska Vicky granucci
KožaMoški Elaine Irwin
Spec divji konjMoški Elaine Irwin
MichelleŽenska4. december 1970Star 50 let Priscilla Esterline
Teddy JoŽenska1. julij 198139 let Vicky granucci

Foto galerija

Padec iz Grace - Kay Lenz, John Mellencamp Padec iz Grace - Dub Taylor, John Mellencamp Padec iz Grace - John Mellencamp, Mariel Hemingway Padec iz Grace - John Mellencamp Padec iz Grace - John Mellencamp, Mariel Hemingway Rock the Kasbah (2015) John Mellencamp in Meg Ryan John Mellencamp in Meg Ryan John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ceste2016John MellencampTelevizijska oddaja
Stanje uma Lone Star2002WayneFilm
Po sliki2001Joe MacCormackFilm
Madison2001Odrasli Mike McCormick (glas)Film
Padec iz Grace1992Bud ParksFilm
Vrh popsa1987Televizijska oddaja

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.