Glavni Odnosi Julianne Hough

Julianne Hough

Julianne Hough SamskiUvrstitev 511 142Starost 32 let Zodiak Rak Povezave 9 skupaj

S kom trenutno hodi?

Julianne Hough je trenutno samska.

Odnosi

Julianne Hough je bila pred tem poročena z Brooksom Laichom(2017 - 2020).



Julianne Hough je bila zaročena z Zackom Wilsonom(2006 - 2007).

Julianne Hough je bila v odnosih z Ryanom Seacrestom(2010 - 2013), Chuck Wicks(2008 - 2009)in Mark Ballas(2002 - 2004).

Julianne Hough se je srečala z Ari Sandel(2013).



Govori se, da se je Julianne Hough povezala z Daneom Cookom(2010), Jared Followill(2010)in Kevin Connolly.

O tem

Julianne Hough je 32-letna ameriška plesalka. Rojena Julianne Alexandra Hough 20. julija 1988 v Oremu v Utahu v ZDA, je znana po plesu z zvezdami v karieri, ki traja od leta 2001 do danes in od leta 2007 do leta 2007 in 2019. Njeno nebesno znamenje je rak.

Julianne Hough je sodelovala v 10 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Aaron Tveit Grease Live! (2016), Apolo Ohno v Ples z zvezdami (2005), Chuck Wicks Ples z zvezdami (2005), Adam Carolla v Ples z zvezdami (2005)in Cody Linley v Ples z zvezdami (2005).



Julianne Hough je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriške pevke in ameriške country pevke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Julianne Hough! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.6 let, 5 mesecev--
Zaročena1.2 leti--
Zmenki3.2 leti, 10 mesecev1 leto, 11 mesecev-
Srečanje1.2 meseca, 1 dan--
Govorice3.2 meseca, 29 dni1 mesec, 10 dni1 mesec, 1 dan
Skupaj9.6 let, 5 mesecev1 leto, 7 mesecev1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeJulianne
Srednje imeAlexandra
PriimekHf
Polno ime ob rojstvuJulianne Alexandra Hough
Alternativno imeJules
Starost32 let
Rojstni dan20. julij 1988
Rojstni krajOrem, Utah, ZDA
Višina5 '4' (163 cm)
Utež48 lbs (105 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeRak
SpolnostBiseksualec
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
UniverzaCenter Stage Performing Arts, Orem, Utah, ZDA, Italia Conti Academy of Performing Arts, London, Anglija, Velika Britanija
Poklicno besediloPlesalka, igralka, pevka, tekstopiska
PoklicPlesalka
Zahteva do slavePles z zvezdami
Glasbeni žanr (besedilo)Država
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes, 2001 – danes, 2007 – danes, 2007–2019
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaMercury Nashville
Pridruženi zakoniJim Collins, Derek Hough, Chuck Wicks, Mark Ballas, Nina Dobrev
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Celebrity Talent International, Richard De La Font, BookingEntertainment.com, Azoffmusic Management
Potrditev blagovne znamke(2008-09) Nastopil v reklamnih oglasih in tiskanih oglasih za zdravljenje aken Proactiv® Solution, (2010) Natisni oglase za zdravljenje aken Proactiv® Solution., (2008) TV reklama za žvečilni gumi Wrigley's Juicy Fruit. Proizvajalci mleka 'so dobili mleko?' akcija z mlečnimi brki., (2014) TV reklama za sistem za nego kože proti aknam Proactiv + ®.
Doprsje (palci)30.
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja7.5
Uradne spletne straniwww.juliannehough.com, twitter.com/juliannehough, www.facebook.com/JulianneHough, www.myspace.com/juliannehough, http://juliannehough.com, www.nndb.com/people/670/000164178/
OčeBruce Robert Hough
MatiMož Anne
BratDerek Hough (plesalec)
SestraSharee Hough, Mara Beth Hough, Katherine Hough
PrijateljLily Collins, Ashley Tisdale, Diego Boneta, Selena Gomez, Dane Cook, Chord Overstreet, Nina Dobrev, Derek Hough, Zac Efron, Slater Trout, Maria Menounos, Kate Hudson
Najljubši ljudjeTiffani Thiessen, Alicia Silverstone, Kelly Rutherford, Drew Barrymore, Ellen Page, Gillian Jacobs, Nina Agdal, Skylar Astin, Miles Teller, Whitney Port, Jessica Alba, Eliazbeth Olsen, Kate Beckinsale, Katie Cassidy

Julianne Alexandra Hough (; rojena 20. julija 1988) je ameriška plesalka, igralka, pevka in tekstopiska. Je dvakratna profesionalna prvakinja ABC-jevega plesa z zvezdami. Leta 2007 je bila nominirana za kreativno umetnost Primetime Emmy za izjemno koreografijo v peti sezoni. Njena prva glavna igralska vloga je bila v filmski predelavi filma Footloose iz leta 2011. Septembra 2014 se je Hough pridružil Dancing with the Stars kot stalni četrti sodnik. Skupaj z bratom Derekom Houghom (ki je šestkrat zmagovalec plesne oddaje) in Tessandro Chavez je leta 2015 osvojila nagrado Primetime Emmy za izjemno koreografijo. Leta 2016 je igrala Sandy v neposredni televizijski produkciji Fox Grease. V sezoni 2019 je bila sodnica ameriškega Got Talent.

Več o Julianne Hough Manj o Julianne Hough

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
9.Brooks LaichPoročenaDecember 2013Maj 20206 let
8.Ari SandelSrečanjeAvgust 2013Oktober 20132 meseca
7.Ryan SeacrestRazmerjeMaj 2010Februar 20132 leti
6.Dane CookSrečanje R Februar 2010Maj 20102 meseca
5.Jared FollowillSrečanje R Januar 2010Februar 20101 mesec
4.Chuck WicksRazmerjeOktober 2008November 20091 leto
3.Zack WilsonRazmerje200520072 leti
dvaMark BallasRazmerje200220042 leti
1.Kevin ConnollySrečanje R -
Brooks Laich #9.

Brooks Laich

2013 - 2020

Brooks Laich in Julianne Hough sta se ločila v ...[ogled par] Ari Sandel #8.

Ari Sandel

2013

Ari Sandel in Julianne Hough sta se ločila v ...[ogled par] Ryan Seacrest #7.

Ryan Seacrest

2010 - 2013

Julianne Hough in Ryan Seacrest sta se ločila v ...[ogled par] Dane Cook #6.Govorica

Dane Cook

2010

Govorilo se je, da sta Julianne Hough in Dane Cook ...[ogled par] Jared Followill #5.Govorica

Jared Followill

2010

Jared Followill in Julianne Hough sta ločena ...[ogled par] Chuck Wicks #4.

Chuck Wicks

2008 - 2009

Chuck Wicks in Julianne Hough sta se ločila v N ...[ogled par] Zack Wilson #3.

Zack Wilson

2005 - 2007

Zack Wilson in Julianne Hough sta se ločila v 2 ...[ogled par] Mark Ballas #dva

Mark Ballas

2002 - 2004

Mark Ballas in Julianne Hough sta se ločila v 2 ...[ogled par] Kevin Connolly #1.Govorica

Kevin Connolly

Julianne Hough in Kevin Connolly sta ločena ...[ogled par] #9.

Brooks Laich

2013 - 2020

Brooks Laich in Julianne Hough sta bila poročena 2 leti. Zbrala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala decembra 2013. Po 2 letih zaroke sta se poročila 7. julija 2017. Dve leti kasneje sta se maja 2020 ločila.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop40%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos #8.

Ari Sandel

2013

Ari Sandel in Julianne Hough sta se srečala avgusta 2013.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Starost44%'> Združljivost 61% pogled odnos #7.

Ryan Seacrest

2010 - 2013

Julianne Hough in Ryan Seacrest od maja 2010 do marca 2013.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 70% pogled odnos #6.

Dane Cook

2010 (govorice)

Govori se, da se je Julianne Hough februarja 2010 povezala z Daneom Cookom.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost13%'> Združljivost 72% pogled odnos #5.

Jared Followill

2010 (govorice)

Govori se, da se je Jared Followill januarja 2010 povezal z Julianne Hough.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #4.

Chuck Wicks

2008 - 2009

Chuck Wicks in Julianne Hough od oktobra 2008 do novembra 2009.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #3.

Zack Wilson

2005 - 2007

Zack Wilson in Julianne Hough sta bila zaročena leta 2006, kasneje pa sta se leta 2007 ločila po enem letu.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Starost98%'> Združljivost 40% pogled odnos #dva

Mark Ballas

2002 - 2004

Mark Ballas in Julianne Hough sta bila od leta 2002 do 2004.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 70% pogled odnos #1.

Kevin Connolly

(Govorica)

Govori se, da se je Julianne Hough povezala s Kevinom Connollyjem.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 75% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Julianne Hough32 RakPlesalka
ameriški
Brooks Laich37 RakHokej na ledu
Kanadski
Ari Sandel46 DevicaRežiser
ameriški
Ryan Seacrest46 KozorogGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Dane Cook49 ribeStrip
ameriški
Jared Followill3. 4 ŠkorpijonBasist
ameriški
Chuck Wicks41 DvojčkaGlasbenik
ameriški
Zack Wilson33 BikPlesalka
ameriški
Mark Ballas35 DvojčkaPlesalka
ameriški
Kevin Connolly47 ribeIgralec
ameriški

Foto galerija

Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu Julianne Hough - V belih kopalkah na plaži v Tulumu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Strni Dolly Parton2019JoleneTelevizijska oddaja
Večji2018Betty WeiderFilm
Parni motorji iz Oza2018Locasta (glas)Film
Umazani dedek2016MeredithFilm
Grease Live!2016Sandy YoungTV film
Brez besed2016Gospodična BloomTelevizijska oddaja
Krivulja2015Mallory RutledgeFilm
Še ena krivulja2015Kratek film
Raj2013Jagnje MannerheimFilm
Varno zatočišče2013KatieFilm
Rock vekov2012Sherrie ChristianFilm
Ohlapno2011ArielFilm
Burleska2010GeorgiaFilm
Harry Potter in čarovniški kamen2001Hogwarts Schoolgirl, brez kreditaFilm
En zadetek WendyWendyFilm
Avtorski honorar (TV serija)Gabriella LamboniTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Aaron Tveit in Julianne HoughAaron Tveit
    • Grease Live!
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Apolo Ohno in Julianne HoughApolo Ohno
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Chuck Wicks in Julianne HoughChuck Wicks
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Julianne Hough in Adam CarollaAdam Carolla
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Julianne Hough in Cody LinleyCody Linley
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Julianne Hough in Diego BonetaDiego Boneta
    • Rock vekov
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Julianne Hough in Helio CastronevesHelio castroneves
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Julianne Hough in Josh DuhamelJosh Duhamel
    • Varno zatočišče
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Kenny Wormald in Julianne HoughKenny Wormald
    • Ohlapno
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Tyler Hoechlin in Julianne HoughTyler Hoechlin
    • Večji
      2018
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Julianne Hough Manj ujemanj na zaslonu Julianne Hough

Zanimivi Članki