Glavni Odnosi Meg Ryan

Meg Ryan

Meg RyanUvrstitev 649 -3. 4Starost 59 let Zodiak Škorpijon Odnosi 6 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Meg Ryan verjetno samska.

Odnosi

Meg Ryan je bila pred tem poročena z Dennisom Quaidom(1991 - 2001).



Meg Ryan je zaročena z Johnom Mellencampom(2018 - 2019).

koliko je stara Jerry Springer žena

Meg Ryan je bila v odnosih z Johnom Cusackom(2002 - 2003), Russell Crowe(1999 - 2001)in Anthony Edwards(1986 - 1987).

Govori se, da se je Meg Ryan povezala z Matthewom Perryjem(2007).



O tem

Meg Ryan je 59-letna ameriška igralka. Rojena Margaret Mary Emily Anne Hyra 19. novembra 1961 v Fairfieldu v zvezni državi Connecticut in izobražena na srednji šoli Bethel, Bethel, CT (1979), je znana po tem, ko je Harry srečal Sally, Neprespani v Seattlu, mesto angelov v karieri, ki traja 1981–2016. Njeno nebesno znamenje je škorpijon.

Meg Ryan je sodelovala v 24 tekmovanjih na zaslonu, vključno z Adamom Brodyjem V deželi žensk (2007), Dennis Quaid v Notranji prostor (1987), Kevin Kline v francoski poljub (devetindevetdeset petindevetdeset), Alec Baldwin v Preludij za poljub (1992)in Andy Garcia v Ko moški ljubi žensko (1994).

Meg Ryan je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, nekdanji rimokatoliki in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Meg Ryan! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.14 let, 2 meseca--
Zaročena1.8 let, 11 mesecev--
Zmenki3.1 leto, 2 meseca1 leto1 leto
Govorice1.---
Skupaj6.14 let, 2 meseca4 leta, 4 mesece1 leto

Podrobnosti

ImeMeg
Srednje imeMary Emily Anne
PriimekRyan
Polno ime ob rojstvuMargaret Mary Emily Anne Hyra
Starost59 let
Rojstni dan19. november 1961
Rojstni krajFairfield, Connecticut
Višina5 '7' (170 cm)
Utež57 lbs (125 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
ReligijaBudistični
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaChoate Rosemary Hall, Wallingford, CT, Bethel High School, Bethel, CT (1979)
UniverzaNovinarstvo, Univerza v Connecticutu, Novinarstvo, Univerza v New Yorku (opuščen 1 semester predčasno)
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveKo je Harry srečal Sally, Neprespana v Seattlu, mesto angelov
Leto (-a) aktivno (-a)1981 – danes, 1981–2016
Doprsje (palci)35
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)25.
Boki (palci)35
Velikost oblačil6.
Velikost čevljaenajst
Uradne spletne stranimegryaninfo.com/
MatiSusan Jordan
BratAndrew Hyra
SestraDana Hyra, Annie Hyra

Meg Ryan (rojena Margaret Mary Emily Hyra; 19. novembra 1961) je ameriška igralka in producentka. Ryan je svojo igralsko kariero začela leta 1981 v manjših vlogah, preden se je leta 1982 pridružila igralski zasedbi CBS As the World Turns. Nato se je začela pojavljati v stranskih vlogah v filmih sredi osemdesetih let, kot je bila blagajniška uspešnica Top Gun in dosegla priznanje v neodvisnih filmih, kot je Obljubljena dežela (1987), pred nastopom v romantični komediji Roba Reinerja, ko je Harry srečal Sally ... (1989), ji je pritegnila široko pozornost in prvo nominacijo za zlati globus.

Več o Meg Ryan Manj o Meg Ryan

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.John MellencampRazmerjeNovember 2010Oktober 20198 let
5.Matthew PerrySrečanje R 20072007-
4.John CusackRazmerje200220031 leto
3.Russell CroweRazmerjeNovember 1999Januar 20011 leto
dvaDennis QuaidPoročenaMaj 1987Julij 200114 let
1.Anthony EdwardsRazmerje198619871 leto
John Mellencamp #6.

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp in Meg Ryan sta se ločila oktobra ...[ogled par] Matthew Perry #5.Govorica

Matthew Perry

2007

Meg Ryan in Matthew Perry sta ločena ...[ogled par] John Cusack #4.

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Russell Crowe #3.

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe in Meg Ryan sta se ločila 2. januarja ...[ogled par] Dennis Quaid #dva

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan in Dennis Quaid sta se ločila 16. ...[ogled par] Anthony Edwards #1.

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards in Meg Ryan sta se ločila leta 198 ...[ogled par] #6.

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp in Meg Ryan sta bila zaročena 10 mesecev. Zbližala sta se 4 leta po tem, ko sta se zbrala novembra 2010. Zaročila sta se 8. novembra 2018, kasneje pa sta se ločila oktobra 2019.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #5.

Matthew Perry

2007 (govorice)

Govori se, da se je Meg Ryan leta 2007 povezala z Matthewom Perryjem.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #4.

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan in John Cusack sta bila v razmerju med letoma 2002 in 2003.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost33%'> Združljivost 47% pogled odnos #3.

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe in Meg Ryan od novembra 1999 do januarja 2001.

ananaphia robb in alexander ludwig
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos #dva

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan in Dennis Quaid sta bila poročena 10 let. Zmenjena sta bila tri leta po srečanju maja 1987 in se poročila 14. februarja 1991. 10 let kasneje sta se ločila 16. julija 2001.

Razmerje 14 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% Otroci 1 otrok pogled odnos #1.

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards in Meg Ryan sta hodila med letoma 1986 in 1987.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Meg Ryan59 ŠkorpijonIgralka
ameriški
John Mellencamp69 TehtnicaPevka
ameriški
Matthew Perry51 LeoIgralec
ameriški
John Cusack54 RakIgralec
ameriški
Russell Crowe57 OvenIgralec
Novozelandec
Dennis Quaid67 OvenIgralec
ameriški
Anthony Edwards58 RakIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Jack HenryMoški24. april 1992Star 29 let Dennis Quaid

Foto galerija

Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - Nakupovanje v trgovini Mollusk Surf Shop v Santa Barbari Meg Ryan - zunaj v plašču iz zelenega graha, medtem ko je zunaj v Santa Barbari Meg Ryan - Zunaj v plašču iz zelenega graha, medtem ko je zunaj v Santa Barbari

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Itaka2015Gospa MacauleyFilm
Fan Girl2015Mary FarrowTV film
Kako sem spoznal tvojega očeta2014PripovedovalecTV film
Spletna terapija2011Karen SharpeTelevizijska oddaja
Resna mesečina2009LouiseFilm
Novi fant moje mame2008Martha DurandFilm
Dogovor2008Deidre HearnFilm
Ženske2008Mary HainesFilm
Spletna terapija2008Karen SharpeTelevizijska oddaja
V deželi žensk2007Sarah HardwickeFilm
Proti vrvi2004Jackie KallenFilm
V rezu2003Frannie AveryFilm
Kate & Leopold2001Kate McKayFilm
Prekini2000EveFilm
Dokaz o življenju2000Alice BowmanFilm
Omejite svoje navdušenje2000Meg RyanTelevizijska oddaja
Mesto angelov1998Maggie RiceFilm
Hurlyburly1998BonnieFilm
Imate pošto1998Kathleen KellyFilm
Odvisen od ljubezni1997MaggieFilm
Anastazija1997Anastasia (glas)Film
Pogum pod ognjemdevetnajstindevetdeset šestKaren WaldenFilm
francoski poljubdevetindevetdeset petindevetdesetKateFilm
Restavriranjedevetindevetdeset petindevetdesetKatharineFilm
I.Q.1994Catherine BoydFilm
Ko moški ljubi žensko1994Alice GreenFilm
Meso in kost1993Kay DaviesFilm
Neprespani v Seattlu1993Annie ReedFilm
Preludij za poljub1992Rita BoyleFilm
Vrata1991Pamela CoursonFilm
Joe proti vulkanu1990Angelica, DeDe, PatriciaFilm
Kapitan Planet in Planeteerji1990Dr. BlightTelevizijska oddaja
Ko je Harry srečal Sally ...1989Sally AlbrightFilm
The Simpsons1989Dr. SwansonTelevizijska oddaja
D.O.A.1988Sydney FullerFilm
Predsednik1988Donna CaldwellFilm
Notranji prostor1987Lydia MaxwellFilm
Obljubljena dežela1987BevFilm
Oboroženi in nevarni1986Maggie CavanaughFilm
Top Gun1986CaroleFilm
Divja stran1985Cally OaksTelevizijska oddaja
Charles in Charge1984Meagan Parker, MeganTelevizijska oddaja
Amityville 3-D1983LisaFilm
Eden od fantov1982JaneTelevizijska oddaja
Bogati in slavnidevetnajst osemdeset enaDebby pri 18 letihFilm
Posebne ponudbe ABC Afterschool1972DeniseTelevizijska oddaja
Ko se svet obrača1956Betsy Montgomery, Betsy StewartTelevizijska oddaja
Slika ParisTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Adam Brody in Meg RyanAdam Brody
    • V deželi žensk
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Dennis Quaid in Meg RyanDennis Quaid
    • Meso in kost
      1993
    [+2 več]
  • Kevin Kline in Meg RyanKevin Kline
    • francoski poljub
      devetindevetdeset petindevetdeset
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Alec BaldwinAlec Baldwin
    • Preludij za poljub
      1992
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Andy GarciaAndy Garcia
    • Ko moški ljubi žensko
      1994
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Anthony EdwardsAnthony Edwards
    • Top Gun
      1986
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Antonio BanderasAntonio Banderas
    • Novi fant moje mame
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Billy CrystalBilly Crystal
    • Ko je Harry srečal Sally ...
      1989
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Clark GreggClark Gregg
    • V deželi žensk
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Frank RunyeonFrank Runyeon
    • Ko se svet obrača
      1956
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Hugh JackmanHugh Jackman
    • Kate & Leopold
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in John CusackJohn Cusack
    • Anastazija
      1997
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Kiefer SutherlandKiefer Sutherland
    • Obljubljena dežela
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Mark HarmonMark Harmon
    • Predsednik
      1988
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Mark RuffaloMark Ruffalo
    • V rezu
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Matthew BroderickMatthew Broderick
    • Odvisen od ljubezni
      1997
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Nicolas CageNicolas kletka
    • Mesto angelov
      1998
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Robert Downey Jr.Robert Downey ml.
    • Restavriranje
      devetindevetdeset petindevetdeset
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Russell CroweRussell Crowe
    • Dokaz o življenju
      2000
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Tim RobbinsTim Robbins
    • I.Q.
      1994
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Tom HanksTom Hanks
    • Imate pošto
      1998
    [+3 več]
  • Meg Ryan in Val KilmerVal Kilmer
    • Vrata
      1991
    [ogled ujemanja]
  • Scott Bryce in Meg RyanScott Bryce
    • Ko se svet obrača
      1956
    [ogled ujemanja]
  • Timothy Hutton in Meg RyanTimothy Hutton
    • francoski poljub
      devetindevetdeset petindevetdeset
    [+1 več]
Več ujemanj na zaslonu Meg Ryan Manj ujemanj na zaslonu Meg Ryan

Zanimivi Članki