Glavni Odnosi John Cusack

John Cusack

John CusackUvrstitev 391 2. 3Starost 54 let Zodiak Rak Povezave 19 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je John Cusack verjetno samski.

Odnosi

John Cusack je bil v zvezi z Brooke Burns(2010 - 2011), Rebecca Romijn(2004)Jodi Lyn O'Keefe(2003 - 2009), Meg Ryan(2002 - 2003), Neve Campbell(1998 - 2002), Alison Eastwood(1997), Minnie Driver(devetindevetdeset devetindevetdeset), Gina Gershon(1992), Uma Thurman(1992), Susannah Melvoin(1990 - 1996), Jami Gertz(1983)in Huma Abedin.



John Cusack je imel srečanja z Jennifer Love Hewitt(2003), Lili Taylor(1988), Melissa Gilbert(1983), Janice Dickinson in Claire Forlani.

Govori se, da se je John Cusack povezal z Aleksandro Kerry(2004)in pozdrav Shoshanna(2001).

O tem

John Cusack je 54-letni ameriški igralec. John Paul Cusack, rojen 28. junija 1966 v Evanstonu v zvezni državi Illinois, je znan po filmu Better Off Dead (1985). Njegovo nebesno znamenje je rak.



John Cusack je bil na 27 zaslonskih tekmah, med njimi tudi Alison Eastwood Polnoč v vrtu dobrega in zla (1997), Amanda Wyss noter Bolje mrtvi ... (1985), Cate Blanchett v Potiskanje kositra (1999), Catherine Zeta-Jones v Visoka zvestoba (2000)in Demi Moore v Eno noro poletje (1986).

John Cusack je član naslednjih seznamov: Antisemitizem, ameriški filmski igralci in ameriški filmski producenti.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Johna Cusacka! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki12.6 let, 2 meseca1 leto, 6 mesecev2 meseca, 1 dan
Srečanje5.2 meseca, 1 dan18 dni1 mesec, 1 dan
Govoricedva---
Skupaj19.6 let, 2 meseca11 mesecev, 25 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeJanez
PriimekCusack
Polno ime ob rojstvuJanez Paul Cusack
Alternativno imeJohnny
Starost54 let
Rojstni dan28. junij 1966
Rojstni krajEvanston, Illinois, ZDA
Višina6 '1¾' (187 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostKošate obrvi
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola mesta Evanston, Evanston, IL
UniverzaUniverza v New Yorku
Poklicno besediloIgralec, producent, pisatelj
PoklicIgralec
Zahteva do slaveBetter Off Dead (1985)
Leto (-a) aktivno (-a)1983 – danes
Uradne spletne stranitwitter.com/johncusack
OčeDick Cusack
MatiNancy Cusack
BratBill Cusack
SestraAnn Cusack, Joan Cusack, Susie Cusack
PrijateljJeremy Piven, Hunter S. Thompson, Tim Robbins

John Paul Cusack (; rojen 28. junija 1966) je ameriški igralec, producent, scenarist in politični aktivist. Filme je začel igrati v osemdesetih letih, od takrat je igral v več kot 85 filmih, med njimi Sixteen Candles (1984), Tapeheads (1988), Say Anything ... (1989), Bullets over Broadway (1994), Grosse Pointe Blank 1997), Biti John Malkovich (1999), High Fidelity (2000), Runaway Jury (2003), Igor (2008), Hot Tub Time Machine (2010), The Frozen Ground (2013) in Maps to the Stars (2014). Je sin režiserja Dicka Cusacka, njegovi starejši sestri pa sta igralki Joan in Ann Cusack.

Več o Johnu Cusacku Manj o Johnu Cusacku

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
19.Brooke BurnsRazmerjeFebruar 2010Januar 201111 mesecev
18.Alexandra KerrySrečanje R Julij 2004Julij 2004-
17.Rebecca RomijnRazmerje R 20042004-
16.Jennifer Love HewittSrečanjeMarec 2003April 20031 mesec
petnajstJodi Lyn O'KeefeRazmerje2003Februar 20096 let
14.Meg RyanRazmerje200220031 leto
13.Shosanna pozdravSrečanje R Julij 2001Julij 2001-
12.Neve CampbellRazmerjeSeptember 1998December 20024 leta
enajstAlison EastwoodRazmerjeMaj 1997Julij 19972 meseca
10.Minnie DriverRazmerjeJanuar 1996April 19963 mesece
9.Gina GershonRazmerje19921992-
8.Uma ThurmanRazmerje19921992-
7.Susannah MelvoinRazmerjeDecember 1990April 19965 let
6.Lili TaylorSrečanjeSeptember 1988November 19882 meseca
5.Jami GertzRazmerjeJulij 1983September 19832 meseca
4.Melissa GilbertSrečanje19831983-
3.Janice DickinsonSrečanje -
dvaHuma abedinRazmerje -
1.Claire ForlaniSrečanje -
Brooke Burns #19.

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack in Brooke Burns sta se ločila januarja ...[ogled par] Alexandra Kerry #18.Govorica

Alexandra Kerry

2004

Alexandra Kerry in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Rebecca Romijn #17.Govorica

Rebecca Romijn

2004

Rebecca Romijn in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Jennifer Love Hewitt #16.

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack in Jennifer Love Hewitt se ločita ...[ogled par] Jodi Lyn O #petnajst

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe in John Cusack sta se ločila v ...[ogled par] Meg Ryan #14.

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Shosanna pozdrav #13.Govorica

Shosanna pozdrav

2001

Shoshanna Gruss in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Neve Campbell #12.

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell in John Cusack sta se ločila v ...[ogled par] Alison Eastwood #enajst

Alison Eastwood

1997

John Cusack in Alison Eastwood sta ločena ...[ogled par] Minnie Driver #10.

Minnie Driver

devetnajstindevetdeset šest

Minnie Driver in John Cusack sta se ločila v 19 ...[ogled par] Gina Gershon #9.

Gina Gershon

1992

John Cusack in Gina Gershon sta ločena ...[ogled par] Uma Thurman #8.

Uma Thurman

1992

Uma Thurman in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Susannah Melvoin #7.

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin in John Cusack sta se ločila v ...[ogled par] Lili Taylor #6.

Lili Taylor

1988

Lili Taylor in John Cusack sta se ločila novembra ...[ogled par] Jami Gertz #5.

Jami Gertz

1983

Jami Gertz in John Cusack sta se ločila 1. septembra ...[ogled par] Melissa Gilbert #4.

Melissa Gilbert

1983

John Cusack in Melissa Gilbert sta ločena ...[ogled par] Janice Dickinson #3.

Janice Dickinson

John Cusack in Janice Dickinson sta bila v ...[ogled par] Huma abedin #dva

Huma abedin

Huma Abedin in John Cusack sta ločena ...[ogled par] Claire Forlani #1.

Claire Forlani

John Cusack in Claire Forlani sta ločena ...[ogled par] #19.

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack in Brooke Burns od februarja 2010 do januarja 2011.

Razmerje 11 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #18.

Alexandra Kerry

2004 (govorice)

Govori se, da se je Alexandra Kerry julija 2004 povezala z Johnom Cusackom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost69%'> Združljivost 43% pogled odnos #17.

Rebecca Romijn

2004 (govorice)

Govori se, da se je Rebecca Romijn leta 2004 povezala z Johnom Cusackom.

corinne kingsbury john francis daley
IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 51% pogled odnos #16.

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack in Jennifer Love Hewitt sta se srečala marca 2003.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina91%Starost44%'> Združljivost 84% pogled odnos #petnajst

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe in John Cusack od 2003 do marca 2009.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost 30% pogled odnos #14.

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan in John Cusack sta bila v razmerju med letoma 2002 in 2003.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost33%'> Združljivost 47% pogled odnos #13.

Shosanna pozdrav

2001 (govorice)

Govori se, da se je Shoshanna Gruss julija 2001 povezala z Johnom Cusackom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost69%'> Združljivost 55% pogled odnos #12.

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell in John Cusack od septembra 1998 do decembra 2002.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #enajst

Alison Eastwood

1997

John Cusack in Alison Eastwood sta bila v zvezi od maja 1997 do julija 1997.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos #10.

Minnie Driver

devetnajstindevetdeset šest

Minnie Driver in John Cusack od leta 1996 do aprila 1996.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost72%'> Združljivost 52% pogled odnos #9.

Gina Gershon

1992

John Cusack in Gina Gershon iz leta 1992.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 62% pogled odnos #8.

Uma Thurman

1992

Uma Thurman in John Cusack iz leta 1992.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost72%'> Združljivost 62% pogled odnos #7.

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin in John Cusack od leta 1991 do aprila 1996.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost52%'> Združljivost 56% pogled odnos #6.

Lili Taylor

1988

Lili Taylor in John Cusack sta se srečala septembra 1988.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina91%Starost98%'> Združljivost 97% pogled odnos #5.

Jami Gertz

1983

Jami Gertz in John Cusack od julija do septembra 1983.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #4.

Melissa Gilbert

1983

John Cusack in Melissa Gilbert sta se srečala leta 1983.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost52%'> Združljivost 66% pogled odnos #3.

Janice Dickinson

John Cusack je imel srečanje z Janice Dickinson.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #dva

Huma abedin

Huma Abedin in John Cusack sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #1.

Claire Forlani

John Cusack je imel srečanje s Claire Forlani.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 61% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
John Cusack54 RakIgralec
ameriški
Brooke Burns43 ribeIgralka
ameriški
Alexandra Kerry47 DevicaIgralka
ameriški
Rebecca Romijn48 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Jennifer Love Hewitt42 ribeIgralka
ameriški
Jodi Lyn O'Keefe42 TehtnicaIgralka
ameriški
Meg Ryan59 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Shosanna pozdravŠtiri, pet DvojčkaModni oblikovalec
ameriški
Neve Campbell47 TehtnicaIgralka
Kanadski
Alison Eastwood49 DvojčkaIgralka
ameriški
Minnie Driver51 VodnarIgralka
Britanski
Gina Gershon58 DvojčkaIgralka
ameriški
Uma Thurman51 BikIgralka
ameriški
Susannah Melvoin57 VodnarVokalist
ameriški
Lili Taylor54 ribeIgralka
ameriški
Jami Gertz55 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Melissa Gilbert57 BikIgralka
ameriški
Janice Dickinson66 VodnarModel
ameriški
Huma abedin44 LeoVlada
ameriški
Claire Forlani49 StrelecIgralka
Britanski
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Dragon Blade (2015) Dragon Blade (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Utopija2020Dr. Kevin ChristieTelevizijska oddaja
Nikoli ne ostari2019Nizozemec AlbertFilm
Reka teče rdeče2018HoracijeFilm
Popačeno2018Vernon sarsfieldFilm
Moj edini sonček2017Film
Arsenal2017SolFilm
Blood Money2017MillerFilm
Edinstvenost2017Elias Van DorneFilm
Celica2016Clay RiddellFilm
Časovni stroj z vročo kadjo 22015Adam (neocenjena različica, neobjavljeno)Film
Zmajevo rezilo2015LuciusFilm
Chi-Raq2015Oče Mike CorridanFilm
Princ2014SamFilm
Ljubezen in usmiljenje2014Brian - PrihodnostFilm
Zemljevidi do zvezd2014Dr. Stafford WeissFilm
Bag Bag2014JackFilm
Vozite trdo2014Simon KellerFilm
Izterjaj2014BenjaminFilm
Neimenovani projekt Wall Street2014TedTV film
Svet odraslih2013Rat BillingsFilm
Strežaj2013Richard NixonFilm
Številčna postaja2013Emerson KentFilm
Nismo živali2013Tony LovecraftFilm
Zmrznjena tla2013Robert HansenFilm
Veliki klavir2013ClemFilm
Doll & Em2013JanezTelevizijska oddaja
Tovarna2012MikeFilm
Krokar2012Edgar Allan PoeFilm
Paperboy2012Hillary Van WetterFilm
Šanghaj2010Paul SoamesFilm
Časovni stroj z vročo kadjo2010AdamFilm
20122009Jackson CurtisFilm
Igor2008Igor (glas)Film
Poletje2008Pripovedovalec (neznan)Film
War, Inc.2008HauserFilm
14082007Mike EnslinFilm
Grace ni več2007Stanley PhillipsFilm
Marsov otrok2007DavidFilm
Pogodba2006žarekFilm
Mora imeti rad pse2005JakeFilm
Ledena žetev2005Charlie prevaraFilm
Identiteta2003EdFilm
Pobegla žirija2003Miklavž velika nočFilm
Prilagoditev.2002John Cusack, neznanFilm
Maks2002Max RothmanFilm
America's Sweethearts2001Eddie ThomasFilm
Serendipity2001Jonathan TragerFilm
Visoka zvestoba2000Rob GordonFilm
Biti John Malkovich1999Craig SchwartzFilm
Cradle Will Rock1999Nelson rockefellerFilm
Potiskanje kositra1999Nick FalzoneFilm
Jack Bull1999Mirla ReddingTV film
Tanka rdeča črta1998Stotnik John GaffFilm
To je moj oče1998Eddie SharpFilm
Anastazija1997Dimitri (glas)Film
Chicago Cab1997Strašljiv človekFilm
Z zrakom1997Agent Vince LarkinFilm
Grosse Pointe Blank1997Martin Q. PraznoFilm
Polnoč v vrtu dobrega in zla1997John KelsoFilm
Mestna hišadevetnajstindevetdeset šestPodžupan Kevin CalhounFilm
Bullets Over Broadway1994David ShayneFilm
Zatiranje1994JCFilm
Pot v Wellville1994Charles OssiningFilm
Zemljevid človeškega srca1993Izdelovalec zemljevidovFilm
Denar za nič1993Joey CoyleFilm
Frasier1993GregTelevizijska oddaja
Bob Roberts1992Rezalni gostiteljFilm
Cestni preroki1992CasparFilm
Igralec1992John CusackFilm
Sence in megla1991Študentski JackFilm
Prave barve1991Peter BurtonFilm
Oskrbniki1990Roy DillonFilm
Debeli in mali fant1989Michael MerrimanFilm
Reci karkoli...1989Lloyd DoblerFilm
Zgodbe Elvisa1989CorkyKratek film
Osem mož ven1988Buck WeaverFilm
Tapeheads1988Ivan AleksejevFilm
Oddane novice1987Angry Messenger (v vlogi John Cusak)Film
Zasledovanje1987In BartlettFilm
Eno noro poletje1986Obroči McCannFilm
Stoj mi ob strani1986Denny LachanceFilm
Bolje mrtvi ...1985Lane MeyerFilm
Potovanje Natty Gann1985HarryFilm
Seveda1985Walter 'Give' GibsonFilm
Grandview, ZDA1984Johnny MaineFilm
Šestnajst sveč1984BryceFilm
Razred1983RoscoeFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Alison Eastwood in John CusackAlison Eastwood
    • Polnoč v vrtu dobrega in zla
      1997
    [ogled ujemanja]
  • Amanda Wyss in John CusackAmanda Wyss
    • Bolje mrtvi ...
      1985
    [ogled ujemanja]
  • Cate Blanchett in John CusackCate Blanchett
    • Potiskanje kositra
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Catherine Zeta-Jones in John CusackCatherine Zeta-Jones
    • Visoka zvestoba
      2000
    [+1 več]
  • Demi Moore in John CusackDemi Moore
    • Eno noro poletje
      1986
    [ogled ujemanja]
  • Diane Franklin in John CusackDiane Franklin
    • Bolje mrtvi ...
      1985
    [ogled ujemanja]
  • Elizabeth Banks in John CusackElizabeth Banks
    • Ljubezen in usmiljenje
      2014
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Alice EveAlice Eve
    • Krokar
      2012
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Amanda PeetAmanda Peet
    • Marsov otrok
      2007
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Annette BeningAnnette Bening
    • Oskrbniki
      1990
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Bridget MoynahanBridget Moynahan
    • Serendipity
      2001
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Cameron DiazCameron Diaz
    • Biti John Malkovich
      1999
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Connie NielsenConnie Nielsen
    • Ledena žetev
      2005
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Daphne ZunigaDaphne Zuniga
    • Seveda
      1985
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Diane LaneDiane Lane
    • Mora imeti rad pse
      2005
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Dianne WiestDianne Wiest
    • Bullets Over Broadway
      1994
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Iben HjejleIben Hjejle
    • Visoka zvestoba
      2000
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Ione SkyeIone Skye
    • Reci karkoli...
      1989
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Julia RobertsJulia Roberts
    • America's Sweethearts
      2001
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Serendipity
      2001
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Lili TaylorLili Taylor
    • Reci karkoli...
      1989
    [+1 več]
  • John Cusack in Lisa BonetLisa Bonet
    • Visoka zvestoba
      2000
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Minnie DriverMinnie Driver
    • Grosse Pointe Blank
      1997
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Miranda OttoMiranda Otto
    • Jack Bull
      1999
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Nicollette SheridanNicollette Sheridan
    • Seveda
      1985
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in John CusackMeg Ryan
    • Anastazija
      1997
    [ogled ujemanja]
  • Rachel Weisz in John CusackRachel Weisz
    • Pobegla žirija
      2003
    [ogled ujemanja]
Več John Cusack zaslonskih ujemanj Manj ujemanj na zaslonu Johna Cusacka

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...