Glavni Odnosi Kiersey Clemons

Kiersey Clemons

Kiersey Clemons ZmenkiStarost 27 let Zodiak Strelec Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Ebenovina De La Haye in Kiersey ClemonsEbony De La Haye hodi s Kiersey Clemons pogled odnos

Odnosi

Kiersey Clemons ni imela nobenih drugih odnosov, ki jih poznamo.

O tem

Kiersey Clemons je 27-letna ameriška igralka. Rodila se je Kiersey Nicole Clemons 17. decembra 1993 v Pensacoli na Floridi v ZDA, slovi po Cassandri 'Diggy' Andrews v priznanem komično-dramskem filmu Dope iz leta 2015. Njeno nebesno znamenje je Strelec.



Kiersey Clemons je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Ross Lynch Austin & Ally (2011)in Vanessa Hudgens v Najem: v živo (2019).

Kiersey Clemons je članica naslednjih seznamov: Vojaški bratci, ameriški televizijski igralci in rojstva leta 1993.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Kiersey Clemons! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.4 leta, 2 meseca--
Skupaj1.4 leta, 2 meseca--

Podrobnosti

ImeKiersey
Srednje imeNicole
PriimekClemons
Polno ime ob rojstvuKiersey Nicole Clemons
Alternativno imeKiersey Nicole Clemons, Kiersey Clemons
Starost27 let
Rojstni dan17. december 1993
Rojstni krajPensacola, Florida, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
Utež51 lbs (51 kg)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostLezbijka
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralka | Producent | Zvočni posnetek
PoklicIgralka
Zahteva do slaveCassandra 'Diggy' Andrews v odmevnem komično-dramskem filmu Dope iz leta 2015
Leto (-a) aktivno (-a)2010 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Združena agencija za talente (LA)
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)24.
Boki (palci)35
Velikost oblačildva
Velikost čevlja7.
Uradne spletne stranitwitter.com/kierseyclemons?lang=en, www.linkedin.com/in/kiersey-clemons-4883a0a9, www.instagram.com/kiersey/?hl=sl, www.exploretalent.com/resume/kierseyclemons3/5664275

Kiersey Nicole Clemons (rojena 17. decembra 1993) je ameriška igralka, pevka in producentka. Njena prelomna vloga se je zgodila v komičnem dramskem filmu Dope iz leta 2015, kjer je upodobila Cassandro 'Diggy' Andrews. Sodelovala je v filmih Neighbours 2: Sorority Rising (2016), Flatliners (2017), Hearts Beat Loud (2018), Sweetheart (2019), Lady and the Tramp (2019) in Scoob! (2020).

Več o Kiersey Clemons Manj o Kiersey Clemons

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Ebenovina De La HayeRazmerje2017prisoten4 leta
Ebenovina De La Haye #1.

Ebenovina De La Haye

2017

Ebony De La Haye hodi s Kiersey Clemons ...[ogled par] #1.

Ebenovina De La Haye

2017

Ebony De La Haye in Kiersey Clemons hodita od leta 2017.

Razmerje 4 leta pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kiersey Clemons27. StrelecIgralka
ameriški
Ebenovina De La Haye-

Foto galerija

Ebenovina De La Haye in Kiersey Clemons Liga pravice Zacka Snyderja - Kiersey Clemons Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Neighbours 2: Sorority Rise (2016) Dope (2015) Dope (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
The Flash2022Iris WestFilm
Justice League Zacka Snyderja2021Iris WestFilm
Scoob!2020Dee Dee Skyes (glas)Film
Antebellum2020JuliaFilm
Metoda žoge2020Alice BallKratek film
Ghost Tape2020TessaTelevizijska oddaja
Srček2019JennFilm
Dama in potepuh2019DragaFilm
Najem: v živo2019Joanne JeffersonTV film
Male psičke2018MarisaFilm
Zapisnik LA2018HitrostFilm
Hearts Beat Loud2018Sam FisherFilm
Edini živi fant v New Yorku2017Mimi ShepherdsFilm
Ploščadi2017SophiaFilm
Jellywolf2017LyanaKratek film
Noč čarovnic Michaela Jacksona2017Victoria (glas)TV film
Angie Tribeca2016Maria CharoTelevizijska oddaja
Sosedje 2: Vstajanje sestrinstva2016BethFilm
Enostavno2016lovTelevizijska oddaja
Poslastica za oči2015SophiaTelevizijska oddaja
Dope2015DiggyFilm
Oblak 92014Skye SailorTV film
Ohranjeno2014LucyTelevizijska oddaja
Pregleden2014BiancaTelevizijska oddaja
Konjenik BoJack2014Jameson H.Televizijska oddaja
Kaj je naslednje za Saro?2014Bilo jeTelevizijska oddaja
Maturantski ples?!2013AbbyKratek film
Komedija pok! Bang!2012NatakaricaTelevizijska oddaja
Austin & Ally2011Kira StarrTelevizijska oddaja
Novo dekle2011KCTelevizijska oddaja
Epic Adventures Bucket in Skinnerja2011PoletjeTelevizijska oddaja
Z2010MorjeFilm
Pretresiti2010DanielleTelevizijska oddaja
Srečno, Charlie2010AliciaTelevizijska oddaja
CSI: Preiskava kraja zločina2000Gwen OnettaTelevizijska oddaja
Jezik cvetjaVictoria jonesFilm
FairfaxDeričFilm
Rdeči ptičji pasJaneFilm
Susie iščeSusieFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Ross Lynch in Kiersey ClemonsRoss Lynch
    • Austin & Ally
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Vanessa Hudgens in Kiersey ClemonsVanessa Hudgens
    • Najem: v živo
      2019
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki