Glavni Odnosi Elle Fanning

Elle Fanning

Elle Fanning ZmenkiUvrstitev 480 13.Starost 23 let Zodiak Oven Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Elle Fanning in Max Minghella Max Minghella začeli hoditi Elle Fanning 1. avgusta 2018. pogled odnos

Odnosi

Elle Fanning je bila v odnosih z Zalman Bandom(2015)in Dylan Beck(2014).

O tem

Elle Fanning je 23-letna ameriška igralka. Rojena Mary Elle Fanning 9. aprila 1998 v Conyersu v državi Georgia, slovi po Somewhere, Phoebe v čudežni deželi, Super 8. Njeno nebesno znamenje je Oven.



Elle Fanning je sodelovala v 6 tekmovanjih na zaslonu, vključno z Brentonom Thwaitesom Maleficent (2014), Douglas Booth v Mary Shelley (2017), Nat Wolff v Skok! (2016), Nicholas Hoult v Mladi (2014)in Justice Smith v Vsa svetla mesta (2020).

Elle Fanning je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Elle Fanning! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.7 let, 4 mesece5 let, 4 mesece2 leti, 9 mesecev
Skupaj3.7 let, 4 mesece5 let, 4 mesece2 leti, 9 mesecev

Podrobnosti

ImeMary
Srednje imeTo
PriimekFanning
Polno ime ob rojstvuMary elle fanning
Alternativno imeKomolec, Elle Fanning
Starost23 let
Rojstni dan9. april 1998
Rojstni krajConyers, Georgia, ZDA
Višina176 cm
Utež59 lbs (131 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostBlond lasje, dolge noge, obrnjen nos, debele temne obrvi
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralka, model
PoklicIgralka
Zahteva do slaveNekje, Phoebe v čudežni deželi, Super 8
Leto (-a) aktivno (-a)2001 – danes
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceC
Pas (palci)3. 4
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil7.
Velikost čevlja37
Uradne spletne straniwww.disney.com
OčeSteven Fanning
MatiJoy Fanning
SestraDakota Fanning
Družinski članRick Arrington (dedek), Mary Jane Arrington (babica), Jill Arrington
Pridruženi ljudjeJill Arrington
Hišni ljubljenčkiLewellen (pes), Goldie (konj)
Najljubši ljudjeDr. Seuss (avtor), E.B. White (avtor), Cameron Diaz (Fashion Idol), Drew Barrymore (Fashion Idol), Jodie Foster (Fashion Idol), Johnny Depp (Fashion Idol), Tom Cruise (Fashion Idol), Brad Pitt (Fashion Idol), Marilyn Monroe ( Fashion Idol), Cate Blanchett (Fashion Idol), Stephanie Meyer (avtor), Regis Philbin (Fashion Idol), Meryl Streep (Fashion Idol)
Najljubši filmiMačka v klobuku [2003], Alica v čudežni deželi [1957], Charlotte's Web [2006], Gone with the Wind [1939], Mary Poppins [1964], Chitty Chitty Bang Bang [1968]
Najljubše TV oddajeI Love Lucy, Fear Factor, The Regis And Kelly Show, Looney Tunes, Mickey Mouse And Friends, Marley & Me
Najljubše skupineTaylor Swift, The Jonas Brothers, Lady Gaga, Britney Spears, The Like, Beyonce, Mary Blue
Najljubše pesmiJust Dance (Lady Gaga) [2008], Nutcracker Suite, Taylor Swift Fearless (Taylor Swift) [2009]
Najljubše knjigeMačka v klobuku (dr. Seuss), Charlotte's Web (E.B. White), Cook Books, Twilight, Dolphins
Priljubljena mestaTaco Bell, filmski festival Sundance, plaža
Najljubša hranaSvež losos, piškoti, Vegemite sendvič
Najljubše barveRoza, črna, siva, modra, bela
Najljubši dodatkiHello Kitty, kavbojska kapa, roza obleka, navijaška uniforma Viking, vintage oblačila iz 50-ih, dve očali

Mary Elle Fanning (rojena 9. aprila 1998) je ameriška igralka. Mlajša sestra igralke Dakote Fanning je v filmu debitirala kot mlajša različica sestrinega lika v dramskem filmu Jaz sem sam (2001). Kot otroška igralka je nastopila v več filmih, med drugim Babel (2006), Phoebe v čudežni deželi (2008) in Somewhere (2010). Njen preboj se je zgodil leta 2011 z glavno vlogo v znanstveno-fantastičnem filmu J. J. Abramsa Super 8, za katerega je prejela kritične pohvale in si prislužila nagrado Spotlight na hollywoodskem filmskem festivalu.

Več o Elle Fanning Manj o Elle Fanning

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3. Max Minghella Razmerje1. avgust 2018prisoten2 leti
dvaZalman BandRazmerjeJulij 2015 -
1.Dylan BeckRazmerje2014 -
Max Minghella #3.

Max Minghella

2018

Max Minghella je začel hoditi z Elle Fanning dne ...[ogled par] Zalman Band #dva

Zalman Band

2015

Skupina Zalman je začela hoditi z Elle Fanning na ...[ogled par] #1.

Dylan Beck

2014

Dylan Beck hodi z Elle Fanning ...[ogled par] #3.

Max Minghella

2018

Max Minghella in Elle Fanning hodita od 1. avgusta 2018.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #dva

Zalman Band

2015

Zalman Band in Elle Fanning hodita od julija 2015.



Razmerje 5 let pogled odnos #1.

Dylan Beck

2014

Dylan Beck in Elle Fanning hodita od leta 2014.

Razmerje 7 let pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Elle Fanning 2. 3 OvenIgralka
ameriški
Max Minghella 35 DevicaIgralec
Britanski
Zalman Band-
Dylan Beck-

Foto galerija

Elle Fanning - prikaže dojenčka na snemanju filma The Great v Londonu Elle Fanning - prikaže dojenčka na snemanju filma The Great v Londonu Elle Fanning - prikaže dojenčka na snemanju filma The Great v Londonu Hrestač v 3D - Elle Fanning Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021) Elle Fanning, Kirsten Dunst in Rashida Jones - revija W (marec 2021)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Veliki2020CatherineTelevizijska oddaja
Vsa svetla mesta2020VijoličnaFilm
Ceste niso zapeljale2020MollyFilm
Maleficent: Gospodarica zla2019ZoraFilm
Slavček2019IsabelleFilm
Deževen dan v New Yorku2019AshleighFilm
The Vanishing of Sidney Hall2018MelodijaFilm
Galveston2018RockyFilm
Mislim, da smo zdaj sami2018GraceFilm
Mladostni duh2018VijoličnaFilm
Kako se pogovarjati z dekleti na zabavah2017ZanFilm
3 generacije2017žarekFilm
Mary Shelley2017Mary ShelleyFilm
Beguiled2017AliciaFilm
Neonski demon2016JesseFilm
Živi ponoči2016Loretta FiggisFilm
Skok!2016Felicie (glas)Film
Ženske 20. stoletja2016Julie HamlinFilm
Trumbo2015Niki TrumboFilm
Visceralno2015JuliaKratek film
Boxtrolls2014Winnie Portley-Rind (glas)Film
Maleficent2014ZoraFilm
Nizko2014Amy-Jo AlbanyFilm
Mladi2014Mary HolmFilm
HitRECord na televiziji2014Hči (segment 'Prve zvezde, ki jih vidim nocoj')Televizijska oddaja
Podobnost2013MojKratek film
Ginger & Rosa2012IngverFilm
Kupili smo živalski vrt2011Lily BowlFilm
Super 82011Alice DainardFilm
Twixt2011V.Film
Krivulja pozabljenih stvari2011DekleKratek film
Hrestač: Untold Story2010MaryFilm
Nekje2010CleoFilm
Astro fant2009Grace (glas)Film
Phoebe v čudežni deželi2008Luči PhoebeFilm
Nenavaden primer Benjamina Buttona2008Daisy Starost 7Film
Rezervacijska cesta2007EmmaFilm
Devetke2007NoelleFilm
73. dan s Saro2007SarahKratek film
Umazan seksi denar2007Kiki GeorgeTelevizijska oddaja
Zanemarjeni2007Televizijska oddaja
Babel2006Debbie JonesFilm
Deja-vu2006OpatijaFilm
Hočem, da nekdo poje sir2006PenelopaFilm
Izgubljena soba2006Anna MillerTelevizijska oddaja
Zaradi Winn-Dixie2005Ljubica Pie ThomasFilm
P.N.O.K.2005Rebecca BullardKratek film
Zločinski umi2005Tracy BelleTelevizijska oddaja
Vrata v tla2004Ruth ColeFilm
CSI: NY2004Jenny LikeTelevizijska oddaja
Hiša M.D.2004Stella DaltonTelevizijska oddaja
Daddy Day Care2003JamieFilm
CSI: Miami2002Molly WalkerTelevizijska oddaja
Vzeti2002Allie Clarke pri treh letihTelevizijska oddaja
Jaz sem Sam2001Lucy 2 letiFilm
Sodnik Amy1999Rochelle CobbsTelevizijska oddaja
Zakon in red: Posebna enota za žrtve1999EdenTelevizijska oddaja
Moj sosed Totoro1988Mei Kusakabe (različica za Disney iz leta 2005) (angleška različica, glas)Film
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...