Glavni Odnosi Pauley Perrette

Pauley Perrette

Pauley Perrette ZaročenaUvrstitev 786 829Starost 52 let Zodiak Oven Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Pauley Perrette in Thomas ArklieThomas Arklie in Pauley Perrette sta se zaročila decembra 2011. pogled odnos

Odnosi

Pauley Perrette je bila prej poročena s Coyote Shivers(2000 - 2004).

ki je žena Logana Paula

Pauley Perrette je bila zaročena z Michaelom Bosmanom(2008 - 2009).



O tem

Pauley Perrette je 52-letna ameriška igralka. Rojena 27. marca 1969 v New Orleansu v LA, slovi po Ncisu v karieri, ki traja od 1994 do 2020. Njeno nebesno znamenje je Oven.

Pauley Perrette je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški rock pevci in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Pauley Perrette! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.6 let--
Zaročenadva11 let, 4 mesece7 let, 8 mesecev4 leta
Skupaj3.11 let, 4 mesece7 let, 1 mesec4 leta

Podrobnosti

ImePauley
PriimekPerrette
Polno ime ob rojstvuPauley Perrette
Alternativno imePauley P., P
Starost52 let
Rojstni dan27. marec 1969
Rojstni krajNew Orleans, LA
Višina178 cm
Utež57 lbs (125 lbs)
BuildPovprečno
Barva očiZelena
Barva lasČrna
PosebnostČrni lasje, trije trikotniki označujejo Pauleyeva zapestja
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaMetodist
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Crestwood v Roswellu, GA
UniverzaDržavna univerza Valdosta v Valdosti v Gruziji za kazensko pravosodje
Poklicno besediloIgralka, režiserka, producentka, objavljeni pisatelj, pesnik, fotograf, umetnik z govorjenimi besedami, pevec / tekstopisec in lastnik pekarne.
PoklicIgralka
Zahteva do slaveNcis
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes, 1994–2020
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Imperium 7, SDB Partners, Inc.
Potrditev blagovne znamkeTV reklama: avtomobili Volkswagen, televizijska reklama: New Orleans, televizijska reklama: Sprint v ZDA, televizijska reklama: Starbucks, televizijska reklama: Ocean Spray brusnice, televizijska reklama: Royal Caribbean Cruise Line, televizijska reklama (Avstralija): Channel Ten 'NCIS : Naval Criminal Investigation Service '(2003) promo., (2010) TV reklama: Expedia travel service
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)35
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja10.
Uradne spletne stranitwitter.com/PauleyP, www.youtube.com/user/pauleygram, www.myspace.com/stopmakingfriends, absolute-pauley.com, www.nndb.com/people/753/000079516/, www.biography.com/people / pauley-perrette-591604
PrijateljClint Catalyst

Pauley Perrette (rojen 27. marca 1969) je ameriška pisateljica, pevka, zagovornica državljanskih pravic in nekdanja igralka. Najbolj znana je po igranju Abby Sciuto v televizijski seriji NCIS od leta 2003 do 2018.

koliko je star Bryan Craig
Več o Pauley Perrette Manj o Pauley Perrette

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Thomas ArklieRazmerje2010prisoten11 let
dvaMichael BosmanRazmerje200520094 leta
1.Kojoti drhtijoPoročena199820046 let
Thomas Arklie #3.

Thomas Arklie

2010

Thomas Arklie in Pauley Perrette sta se zaročila ...[ogled par] Michael Bosman #dva

Michael Bosman

2005 - 2009

Michael Bosman in Pauley Perrette sta se ločila ...[ogled par] Kojoti drhtijo #1.

Kojoti drhtijo

1998 - 2004

Coyote Shivers in Pauley Perrette sta se ločila ...[ogled par] #3.

Thomas Arklie

2010

Thomas Arklie in Pauley Perrette sta zaročena že 9 let. Začela sta hoditi leta 2010 in po enem letu sta bila zaročena decembra 2011.

erdenetuya (batsukh) seaga
Razmerje 11 let pogled odnos #dva

Michael Bosman

2005 - 2009

Michael Bosman in Pauley Perrette sta bila zaročena 7 mesecev. Zbližala sta se tri leta po tem, ko sta se zbrala leta 2005. Zaročila sta se junija 2008, kasneje pa sta se leta 2009 ločila.



Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Starost72%'> Združljivost 58% pogled odnos #1.

Kojoti drhtijo

1998 - 2004

Coyote Shivers in Pauley Perrette sta bila poročena tri leta. Zvezala sta se dve leti po skupnem srečanju leta 1998 in se poročila 20. oktobra 2000. 3 leta kasneje sta se ločila 1. februarja 2006.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 82% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Pauley Perrette52 OvenIgralka
ameriški
Thomas Arklie- Igralec
Britanski
Michael Bosman56 ribe
Kojoti drhtijo55 TehtnicaIgralec
Kanadski

Foto galerija

NCIS - Pauley Perrette, Pate Cote Čas vašega življenja (1999) Čas vašega življenja (1999) Čas tvojega življenja - Pauley Perrette Čas tvojega življenja - Pauley Perrette Taylor Swift in Pauley Perrette na 58. letni podelitvi grammyjev (2016) - prihodi Taylor Swift in Pauley Perrette na 58. letni podelitvi grammyjev (2016) - prihodi Abby Sciuto in Young Abby Pauley Perrette se je 4. decembra 2016 udeležil zbiranja sredstev TrevorLIVE v hotelu Beverly Hilton na Beverly Hillsu / AFP / CHRIS DELMAS Pauley Perrette se je 4. decembra 2016 udeležil zbiranja sredstev TrevorLIVE v hotelu Beverly Hilton na Beverly Hillsu / AFP / CHRIS DELMAS Pauley Perrette se je 4. decembra 2016 udeležil zbiranja sredstev TrevorLIVE v hotelu Beverly Hilton na Beverly Hillsu / AFP / CHRIS DELMAS Pauley Perrette se je 4. decembra 2016 udeležil zbiranja sredstev TrevorLIVE v hotelu Beverly Hilton na Beverly Hillsu / AFP / CHRIS DELMAS

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zlomljeno2020JackieTelevizijska oddaja
Ko vstanemo2017taščicaTelevizijska oddaja
Fantazijska bolnišnica2016NicklebyTelevizijska oddaja
NCIS: New Orleans2014Abby SciutoTelevizijska oddaja
Jaz sem slab2012MamaFilm
Znotraj NCIS2012Abby Scuito, jazFilm
Ponos2011AngelaKratek film
Terminator: Prenehanje2011Sarah Connor (glas)Kratek film
Singularnost je blizu2010RamonaFilm
FCU: enota za preverjanje dejstev2010PauleyTelevizijska oddaja
Satan te sovraži2009Marie FlowersFilm
NCIS: Los Angeles2009Abby SciutoTelevizijska oddaja
Da te potolažim2009Tam jeKratek film
Potheads: Film2005LuLuFilm
Trenutek milosti2004Dr. Grace PetersKratek film
Cut in Run2004JoleneKratek film
Pepelnični torek2003Maskara GinaFilm
Brat medved2003Female Lover Bear (glas)Film
NCIS2003Abby SciutoTelevizijska oddaja
Lačna srca2002Cokie ConnerFilm
Prstan2002BethFilm
Rdeče nebo2002Patty PeirsonTV film
Straši2002NadineTelevizijska oddaja
Moj prvi gospod2001OtročekFilm
24.2001VprašajTelevizijska oddaja
Dead Last2001EricaTelevizijska oddaja
Philly2001AngelaTelevizijska oddaja
Posebna enota 22001Alice CramerTelevizijska oddaja
Skoraj znan2000Alice WisdomFilm
Uljudnost2000CarolynFilm
CSI: Preiskava kraja zločina2000Candeece, Pink HairTelevizijska oddaja
Batman onkraj1999PolicajTelevizijska oddaja
Čas vašega življenja1999Cecilia WiznarskiTelevizijska oddaja
Roko na črpalko1998ŽivijoKratek film
Dawson's Creek1998Rachel Weir, dr.Televizijska oddaja
Jesse1998GwenTelevizijska oddaja
To je življenje1998LisaTelevizijska oddaja
Kopitar1998Kratek film
Cena poljubljanja1997Renee (kot Pauley P.)Film
Veronikina omara1997NicoleTelevizijska oddaja
Zgodnja izdajadevetnajstindevetdeset šestTheresa LaParcoTelevizijska oddaja
Moloneydevetnajstindevetdeset šestSamanthaTelevizijska oddaja
jazdevetindevetdeset petindevetdesetAbby SciutoTelevizijska oddaja
Umor enadevetindevetdeset petindevetdesetGwenTelevizijska oddaja
Šov Drew Careydevetindevetdeset petindevetdesetDarcyTelevizijska oddaja
Gola resnicadevetindevetdeset petindevetdesetIlanaTelevizijska oddaja
Frasier1993Rebecca, natakaricaTelevizijska oddaja
Posebne ponudbe ABC Afterschool1972ShannonTelevizijska oddaja
SmashCharleyTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...