Glavni Odnosi Jenny Slate

Jenny Slate

Jenny Slate ZaročenaUvrstitev 504 dvajsetStarost 39 let Zodiak Oven Odnosi 4 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Jenny Slate in Ben ShattuckBen Shattuck in Jenny Slate sta se zaročila 8. septembra 2019. pogled odnos

Odnosi

Jenny Slate je bila prej poročena z Dean Fleischer-Camp (2012 - 2016).

Jenny Slate je bila v zvezi s Chrisom Evansom(2016 - 2018).



dekle taylor lautner

Jenny Slate se je srečala z Jonom Hammom(2017).

O tem

Jenny Slate je 39-letna ameriška igralka. Rojena Jenny Sarah Slate 25. marca 1982 v Miltonu, MA, ZDA, je znana po Saturday Night Live. Njeno nebesno znamenje je Oven.

Jenny Slate je sodelovala v 4 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Chris Evans Nadarjen (2017), Jake Lacy v Očitni otrok (2014), John Mulaney v Velika usta (2017)in Josh Lawson v Hiša laži (2012).



Jenny Slate je članica naslednjih seznamov: ameriške filmske igralke, ameriške pevke in ameriške televizijske igralke.

odnos yvonne strahovski in zachary levi

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jenny Slate! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.4 leta--
Zaročena1.2 leti, 4 mesece--
Zmenki1.1 leto, 11 mesecev--
Srečanje1.4 leta, 4 mesece--
Skupaj4.4 leta, 4 mesece3 leta, 2 meseca1 leto, 11 mesecev

Podrobnosti

ImeJenny
PriimekSkrilavec
Polno ime ob rojstvuJenny Sarah Slate
Alternativno imeJar
Starost39 let
Rojstni dan25. marec 1982
Rojstni krajMilton, MA, ZDA
Višina5 '4' (163 cm)
Utež55 lbs (121 lbs)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaJudovsko
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaAkademija Milton
UniverzaUniverza Columbia
Poklicno besediloIgralka, komik, pisateljica, glasovna umetnica
PoklicIgralka
Zahteva do slaveSaturday Night Live
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)William Morris Endeavour (LA), Brillstein Entertainment Partners (LA), 3 Arts Entertainment (LA)
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceC
Pas (palci)24.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja7.
Uradne spletne straniwww.instagram.com/jennyslate/?hl=sl, twitter.com/jennyslate, www.thejennyslate.com/, www.behindthevoiceactors.com/Jenny-Slate/

Jenny Sarah Slate (rojena 25. marca 1982) je ameriška igralka, komičarka in avtorica. Slate se je rodila in odraščala v Miltonu v Massachusettsu. Šolala se je na akademiji Milton in študirala literaturo na univerzi Columbia, kjer se je vključila v sceno improvizacije in komedije. Po zgodnjih igralskih in stand up vlogah na televiziji je Slate pridobila priznanje za svoje estrade v živo v New Yorku ter za soustvarjanje, pisanje in produkcijo otroškega kratkega filma in knjižne serije Marcel Shell with Shoes On (2010 – danes) ), glavno občinstvo pa je postalo znano po nastopu kot igralska zasedba v 35. sezoni Saturday Night Live (2009–2010). Njen prepoznaven glas ji je priskrbel vlogo Tammy Larsen v kritično priznanem animiranem komediji Bob's Burgers (od leta 2012 do danes), nadaljnje priznanje pa je dobila za svoje ponavljajoče se vloge kot Mona-Lisa Saperstein v televizijski seriji Parki in rekreacija NBC (2013–2015). ), Sarah Guggenheim o humoristični seriji Showtime House of Lies (2013–2015) in humoristični seriji Kroll Show (2013–2015).



Več o Jenny Slate Manj o Jenny Slate

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Ben ShattuckRazmerjeJanuar 2019prisoten2 leti
3.Jon HammSrečanje2017.2017.-
dvaChris EvansRazmerjeApril 2016Februar 20181 leto
1. Dean Fleischer-Camp Poročena201220164 leta
Ben Shattuck #4.

Ben Shattuck

2019

Ben Shattuck in Jenny Slate sta se zaročila 8 ...[ogled par] Jon Hamm #3.

Jon Hamm

2017.

Jenny Slate in Jon Hamm sta ločena ...[ogled par] Chris Evans #dva

Chris Evans

2016 - 2018

Jenny Slate in Chris Evans sta se ločila marca ...[ogled par] Dean Fleischer-Camp #1.

Dean Fleischer-Camp

2012 - 2016

Dean Fleischer-Camp in Jenny Slate sta se ločila ...[ogled par] #4.

Ben Shattuck

2019

Ben Shattuck in Jenny Slate sta zaročena 1 leto od zaročitve 8. septembra 2019.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina19%Starost84%'> Združljivost 71% Otroci 1 otrok pogled odnos #3.

Jon Hamm

2017.

Jenny Slate in Jon Hamm sta se leta 2017 srečala.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 64% pogled odnos #dva

Chris Evans

2016 - 2018

Jenny Slate in Chris Evans od aprila 2016 do marca 2018.

mario cimarro in njegova žena
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 43% pogled odnos #1.

Dean Fleischer-Camp

2012 - 2016

Dean Fleischer-Camp in Jenny Slate sta bila poročena od septembra 2012 do 2016 (3 leta).

Razmerje 4 leta pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jenny Slate 39 OvenIgralka
ameriški
Ben Shattuck37 OvenPisatelj
Jon Hammpetdeset ribeIgralec
ameriški
Chris Evans39 DvojčkaIgralec
ameriški
Dean Fleischer-Camp - direktor
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Ida LupinŽenskaDecember 2020Star 5 mesecev Ben Shattuck

Foto galerija

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 - Jenny Slate Lorax - Jenny Slate Lorax - Jenny Slate Jon Hamm in Jenny Slate Jon Hamm in Jenny Slate Jon Hamm in Jenny Slate Jon Hamm in Jenny Slate Jenny Slate - Nagrade kritikov 2020 v Santa Monici Jenny Slate - Nagrade kritikov 2020 v Santa Monici Jenny Slate - Nagrade kritikov 2020 v Santa Monici Jenny Slate in Ben Shattuck Nadarjeni (2017)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Arka in Aardvark2021Mitzy (glas)Film
Veliki sever2021Judy TobinTelevizijska oddaja
Na skalah2020VanessaFilm
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 22019Pripomoček (glas)Film
Sončna noč2019FrancoskoFilm
Nepooblaščene izkušnje bratov Bash2019StacyKratek film
Strup2018Dr. Dora SkirthFilm
Hotel Artemis2018MorganFilm
Dojenčki lutke2018Gospodična varuška, ga. VaruškaTelevizijska oddaja
Aardvark2017.Emily MilburtonFilm
Prezirljiv jaz 32017.Valerie Da Vinci (glas)Film
LEGO film Batman2017.Harley Quinn (glas)Film
Nadarjen2017.BonnieFilm
Kralj Polke2017.Marla LewanFilm
Stacionarni2017.DneviFilm
Tovariš detektiv2017.JaneTelevizijska oddaja
Velika usta2017.Ogledalo Missy, Missy Foreman-Greenwald, VickyTelevizijska oddaja
Zvezda proti silam zla: 360 ° Interdimenzionalni lov na smeti2017.Ponyhead (glas)Kratek film
Zootopia2016Bellwether (glas)Film
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov2016Pripomoček (glas)Film
Možgani v ognju2016MargoFilm
Moj slepi brat2016RoseFilm
Lady Dynamite2016Karen Grisham (Life Coach), Karen Grisham Life CoachTelevizijska oddaja
Elena iz Avalorja2016CahuTelevizijska oddaja
Joši2016JodiFilm
Živali.2016KačaTelevizijska oddaja
Zoolander: Super model2016Nani (glas)TV film
Zvezda proti silam zla2015.Pony Head, PonyheadTelevizijska oddaja
Kopanje za ogenj2015.Joga parFilm
Zapuščeni dan2015.Televizijska oddaja
Počitniški pozdrav2015.Pripomoček (glas)Kratek film
Najdaljši teden2014Jocelyn # 1Film
Očitni otrok2014ŽenskaFilm
Poročena2014JessTelevizijska oddaja
9 poljubi2014Ženska v kočiji # 1Kratek film
Marcel školjka s čevlji na treh2014MarcelKratek film
Kroll Show2013Denise, Liz B., Ruth Diamond PhillipsTelevizijska oddaja
Super zabavna noč2013Helen-AliceTelevizijska oddaja
Pozdravljene dame2013Amelia GordonTelevizijska oddaja
Brooklyn Nine-Nine2013BiancaTelevizijska oddaja
Clarence2013Beatrice, blagajnica piškotov Mama, PipiTelevizijska oddaja
Catherine2013CatherineFilm
B * tch2013Molly HornerKratek film
Catherine2013CatherineKratek film
Zdrobi2013Prijatelj, buča, prodajalecKratek film
To pomeni vojno2012EmilyFilm
Dekleta2012Tally SchifrinTelevizijska oddaja
Hiša laži2012Sarah, Sarah GuggenheimTelevizijska oddaja
Lorax2012Tedova mama (glas)Film
Bob's Burgers2011Deklica iz 8. razreda, Kid # 3, TammyTelevizijska oddaja
Alvin in veverice: Chipwrecked2011ZoeFilm
Marcel školjka s čevlji na dva2011MarcelKratek film
Dvig upanja2010JoanTelevizijska oddaja
Čas avanture2010Čarovnica za lovkeTelevizijska oddaja
Grdi Američani2010JaclynTelevizijska oddaja
Marcel školjka s čevlji2010Marcel (glas)Kratek film
Pomembne stvari z Demetrijem Martinom2009NevestaTelevizijska oddaja
Dolgčas do smrti2009zvezdaTelevizijska oddaja
Pozno zvečer z Jimmyjem Fallonom2009Jenny StranTelevizijska oddaja
Parki in rekreacija2009Mona LisaTelevizijska oddaja
Bratje2009AnnetteTelevizijska oddaja
Očitni otrok2009ŽenskaKratek film
The Whitest Kids U'Know2007Trevorjev datumTelevizijska oddaja
Iskrenost2007DekleTelevizijska oddaja
Izstradani2005Član zategovalnikov pasovTelevizijska oddaja
The Simpsons1989Piper PaisleyTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Hoda Kotb, Lady Gaga, RaznoTelevizijska oddaja
Hočem te nazajEmmaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave