Glavni Odnosi Max Minghella

Max Minghella

Max Minghella ZmenkiUvrstitev 638 -165Starost 35 let Zodiak Devica Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Elle Fanning in Max Minghella Max Minghella začeli hoditi Elle Fanning 1. avgusta 2018. pogled odnos

Odnosi

Max Minghella je bil v zvezi z Eve Hewson(2015), Kate Mara(2010 - 2014)in Leigh Lezark (2006 - 2009).

O tem

Max Minghella je 35-letni britanski igralec. Max Giorgio Choa Minghella, rojen 16. septembra 1985 v Hampsteadu v Londonu v Veliki Britaniji, je znan po sinu Anthonyja Minghelle v karieri, ki traja od leta 1999 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Devica.



Max Minghella je bil na treh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Blake Lively Elvis in Anabelle (2007), Elisabeth Moss v Služabničina zgodba (2017)in Elliot Page v V gozd (2016).

emily bett in colton haynes

Max Minghella je član naslednjih seznamov: Angleži kitajskega porekla, rojeni 1985 in angleški filmski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Max Minghella! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.5 let, 10 mesecev4 leta2 leti, 9 mesecev
Skupaj4.5 let, 10 mesecev4 leta2 leti, 9 mesecev

Podrobnosti

ImeMaks
Srednje imeGeorge
PriimekMinghella
Polno ime ob rojstvuMax Giorgio Choa Minghella
Starost35 let
Rojstni dan16. september 1985
Rojstni krajHampstead, London, Združeno kraljestvo
Višina5 '10' (178 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaDrugo
NarodnostVečrasno
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaPripravljalna šola sv. Antona, Hampstead
UniverzaUniversity College School, Hampstead, Univerza Columbia
Poklicno besediloIgralec, producent, pisatelj
PoklicIgralec
Zahteva do slaveSin Anthonyja Minghelle
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes, 1999 - danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Anonimna vsebina
Uradne spletne stranitwitter.com/maxminghella, vimeo.com/maxminghella
OčeAnthony Minghella
MatiCarolyn Choa
SestraHannah Minghella
PrijateljLeigh Lezark, Geordon Nicol, Rooney Mara, Greg Krelenstein, Garrett Hedlund, Sarah Roemer, Blake Lively, Ed Westwick, Kirsten Dunst, Rafi Gavron, Rashida Jones, Matthew Rhys, Andrew Garfield, Jamie Bell (najboljši prijatelj), Sienna Miller, Evan Rachel Wood, Tallulah Riley, Shannon Woodward, Daisy Lowe, Jessica Szohr, Jamie Dornan, Chris O'Dowd, Sarah Lewittin, Ari Graynor

Max Giorgio Choa Minghella (rojen 16. septembra 1985) je angleški igralec in režiser. Nastopil je v več ameriških filmih, debitiral je v Bee Season (2005), preden je zaigral v Art School Confidential (2006), The Social Network (2010) in The Internship (2013). Minghella trenutno igra Nick Blaine v dramski seriji Hulu The Handmaid's Tale.

helena christensen paul bank razdelila
Več o Maxu Mingheli Manj o Maxu Mingheli

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4. Elle Fanning Razmerje1. avgust 2018prisoten2 leti
3.Eve HewsonRazmerje R Julij 2015 -
dvaKate MaraRazmerje2010Avgust 20144 leta
1. Leigh Lezark Razmerje200620093 leta
Elle Fanning #4.

Elle Fanning

2018

Max Minghella je začel hoditi z Elle Fanning dne ...[ogled par] Eve Hewson #3.Govorica

Eve Hewson

2015

Govori se, da se Eve Hewson hodi z Maxom Minghejem ...[ogled par] Kate Mara #dva

Kate Mara

2010 - 2014

Max Minghella in Kate Mara sta se ločila avgusta ...[ogled par] Leigh Lezark #1.

Leigh Lezark

2006 - 2009

Leigh Lezark in Max Minghella sta se ločila v 2 ...[ogled par] #4.

Elle Fanning

2018

Max Minghella in Elle Fanning hodita od 1. avgusta 2018.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #3.

Eve Hewson

2015 (govorice)

Govori se, da se je Eve Hewson julija 2015 povezala z Maxom Minghelo.



Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #dva

Kate Mara

2010 - 2014

Max Minghella in Kate Mara sta bila od leta 2010 do avgusta 2014.

ki je kimberly elise zmenki
Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop60%Višina73%Starost52%'> Združljivost 66% pogled odnos #1.

Leigh Lezark

2006 - 2009

Leigh Lezark in Max Minghella z letoma 2006 do 2009.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 78% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Max Minghella 35 DevicaIgralec
Britanski
Elle Fanning 2. 3 OvenIgralka
ameriški
Eve Hewson29. RakIgralka
Irski
Kate Mara38 ribeIgralka
ameriški
Leigh Lezark 36 LeoIgralka
ameriški

Foto galerija

Praksa - Max Minghella The Internship (2013) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017) The Handmaid's Tale (2017)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Spirala2021William SchenkFilm
Služabničina zgodba2017Nick BlaineTelevizijska oddaja
V gozd2016AliFilm
9. življenje Louisa Draxa2016Medicinska sestra (brez kredita)Film
Puhasto2016Mark MasonKratek film
Samo minuto2015P.A.Kratek film
Ni varno za delo2014Thomas MillerFilm
O Alexu2014IsaacFilm
Rogovi2013Lee TourneauFilm
Pripravništva2013Graham HawtreyFilm
Projekt Mindy2012Richie CastellanoTelevizijska oddaja
Ide marca2011Ben HarpsFilm
Najtemnejša ura2011BenFilm
10 let2011AJFilm
Hippie Hippie Shake2010Martin SharpFilm
Socialna mreža2010Divya NarendraFilm
Zdaj2009DavusFilm
Kratki intervjuji s strašnimi moškimi2009Kevin, Tema # 28Film
Kako izgubiti prijatelje in odtujiti ljudi2008Vincent LepakFilm
Elvis in Anabelle2007ElvisFilm
Umetniška šola zaupno2006JeromeFilm
Sezona čebel2005AaronFilm
Syriana2005Robby BarnesFilm
Hladna gora2003Young Confederate Soldier, ki kriči 'Hold Your Fire' (neznan)Film
Nadarjeni gospod Ripley1999Boy with Signora Buffi, neznanFilm
Naj se dobri časi prično1999Fant s psomKratek film
Toy Boys1999DannyKratek film
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...