Glavni Odnosi Jose Fidalgo

Jose Fidalgo

Jose FidalgoStarost 41 let Zodiak Leo Odnosi 4 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je José Fidalgo verjetno samski.

Odnosi

José Fidalgo je bil pred tem poročen s Fernando Marinho.



José Fidalgo je bil v odnosih z Oceano Basílio(2017 - 2020)in Ana Bravo(2014 - 2016).

José Fidalgo je imel srečanje z Nádijo Nóvoo(2013).

O tem

José Fidalgo je 41-letni portugalski igralec. Njegovo nebesno znamenje je Leo.



José Fidalgo je sodeloval v 5 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Cláudia Vieira roza ogenj (2011), Bruna Marquezine v Bog reši kralja (2018), Margarida Vila-Nova v Čas za življenje (2006), Soraia Chaves v Dancin Dan (2012)in Victoria Guerra v Dancin Dan (2012).

José Fidalgo je član naslednjih seznamov: rojeni 1979, portugalski filmski igralci in portugalski televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Joséja Fidalga! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.6 let--
Zmenkidva3 leta, 4 mesece2 leti, 4 mesece1 leto, 5 mesecev
Srečanje1.---
Skupaj4.6 let2 leti, 8 mesecev1 leto, 5 mesecev

Podrobnosti

ImeJožef
PriimekFidalgo
Polno ime ob rojstvuJose Fidalgo
Starost41 let
Rojstni dan5. avgust 1979
Višina5 '10¾' (180 cm)
BuildBodybuilder
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
DržavljanstvoPortugalščina
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Leto (-a) aktivno (-a)2000-darila, 2000-danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Alvarado Rey

José Manuel Fidalgo Soares (rojen 5. avgusta 1979) je portugalski model in igralec.

Več o Joséju Fidalgu Manj o Joséju Fidalgu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Oceana BasílioRazmerjeJanuar 2017Maj 20203 leta
3.Ana BravoRazmerjeAvgust 2014Januar 20161 leto
dvaNadia NovaaSrečanje20132013-
1.Fernanda MarinhoPoročena200720136 let
Oceana Basílio #4.

Oceana Basílio

2017 - 2020

Oceana Basílio in José Fidalgo sta se ločila v ...[ogled par] Ana Bravo #3.

Ana Bravo

2014 - 2016

Ana Bravo in José Fidalgo sta ločena ...[ogled par] Nadia Novaa #dva

Nadia Novaa

2013

Nádia Nóvoa in José Fidalgo sta ločena ...[ogled par] Fernanda Marinho #1.

Fernanda Marinho

2007 - 2013

Fernanda Marinho in José Fidalgo sta se ločila ...[ogled par] #4.

Oceana Basílio

2017 - 2020

Oceana Basílio in José Fidalgo od januarja 2017 do maja 2020.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Starost98%'> Združljivost 60% pogled odnos #3.

Ana Bravo

2014 - 2016

Ana Bravo in José Fidalgo sta bila v zvezi od avgusta 2014 do januarja 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatkitajski horoskop80%Starost98%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #dva

Nadia Novaa

2013

Nádia Nóvoa in José Fidalgo sta se srečala leta 2013.

Otroci 1 otrok pogled odnos #1.

Fernanda Marinho

2007 - 2013

Fernanda Marinho in José Fidalgo sta ločena.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatkitajski horoskop100%Starost1%'> Združljivost 25% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jose Fidalgo 41 LeoIgralec
Portugalščina
Oceana Basílio42 KozorogIgralka
Portugalščina
Ana Bravo40
Portugalščina
Nadia Novaa- Arhitekt
Mozambičan
Fernanda Marinho54
Portugalščina

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
LourençoMoški13. oktober 200911 let Fernanda Marinho
MariaŽenska5. april 2014Star 7 let Nadia Novaa

Foto galerija

José Fidalgo in Oceana Basílio Leviano - José Fidalgo Bog reši kralja (TV serija - José Fidalgo Jose Fidalgo Jose Fidalgo Jose Fidalgo Jose Fidalgo

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Bog reši kralja2018Konstantin, Konstantin iz ArtanzeTelevizijska oddaja
krvne linije2018DinoFilm
duša in srce2018Rodrigo macedoTelevizijska oddaja
levian2017.Philip FrazãoFilm
Večja ljubezen2016Manel PaivaTelevizijska oddaja
sram2015.splošnoKratek film
Mar Salgado2014Gonçalo QueirozTelevizijska oddaja
Njinga, angolska kraljica2013Kapitan Antonio VargasTelevizijska oddaja
Njinga kraljica Angole2013Kapitan Antonio VargasFilm
Dancin Dan2012Hugo FigueiredoTelevizijska oddaja
Laboratorij2012Kratek film
Materinstvo2011LewisTelevizijska oddaja
roza ogenj2011Diogo MartinsTelevizijska oddaja
krvne linije2011DinoKratek film
Čudež2011KristusKratek film
Začaran, da te vidim2011CarlosKratek film
krvne vezi2010Mladi Joaquim NogueiraTelevizijska oddaja
Marginalci2010CarlosFilm
Ogledalo2010Kratek film
Pregled2010Kratek film
popolno srce2009Gonçalo NobreTelevizijska oddaja
Življenjski primeri2008JoãoTelevizijska oddaja
Amalia2008Frančiška od KrižaFilm
Kadim črno2008Kratek film
fascinantnosti2007Guilherme Lopes de AlmeidaTelevizijska oddaja
Heartango2007TangoKratek film
Čas za življenje2006Bruno SantanaTelevizijska oddaja
Jožef2005ArkadiTV film
nihče kot ti2005Miguel RosaTelevizijska oddaja
Pedro in Ines2005hruška zajecTelevizijska oddaja
Anita na plaži2005Kratek film
Inšpektor Max2004RuiTelevizijska oddaja
Maré Alta2004Ladijski potnikTelevizijska oddaja
očaranost2003BernardFilm
Ana in sedem2003PaulTelevizijska oddaja
drage zveri2003Alexandre MestreTelevizijska oddaja
kačji pogled2002António Moreira DiasTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...