Glavni Odnosi Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ryan Gosling Zaročena71. uvrstitev -7Starost 40 let Zodiak Škorpijon Povezave 10 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Ryan Gosling in Eva MendesRyan Gosling in Eva Mendes sta se zaročila oktobra 2016. pogled odnos

Odnosi

Ryan Gosling je bil v razmerju s Christino Hendricks(2014), Kat Dennings(2009 - 2010), Rachel McAdams(2004 - 2008), Sandra Bullock(2001 - 2002)in Casey LaBow.

Ryan Gosling je imel srečanje z Blakeom Livelyjem(2010).



Govori se, da se je Ryan Gosling povezal z Olivio Wilde(2011), Jaime Murray(2009)in Famke Janssen(2004).

O tem

Ryan Gosling je 40-letni kanadski igralec. Rojen Ryan Thomas Gosling 12. novembra 1980 v Cornwallu v državi Ontario v Kanadi, izobražen na univerzi in poklicni šoli v Cornwallu, je znan po umoru s številkami, zvezku, pol Nelsona v karieri, ki traja od leta 2007 do danes. Njegovo nebesno znamenje je škorpijon.

Ryan Gosling je sodeloval v 9 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Ana de Armas Blade Runner 2049 (2017), Mackenzie Davis v Blade Runner 2049 (2017), Rachel McAdams v Zvezek (2004), Claire Foy v Prvi človek (2018)in Emma Stone v Tolpa (2013).



Ryan Gosling je član naslednjih seznamov: Zmagovalec najboljšega glasbenega ali komičnega igralca, filmski režiserji, filmski režiserji v angleškem jeziku in kanadski filmski igralci.

je Billy Miller v zvezi

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ryan Gosling! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.9 let, 9 mesecev--
Zmenki5.3 leta, 11 mesecev1 leto, 2 meseca-
Srečanje1.2 meseca, 1 dan--
Govorice3.1 mesec, 29 dni19 dni-
Skupaj10.9 let, 9 mesecev1 leto, 7 mesecev1 mesec, 29 dni

Podrobnosti

ImeRyan
Srednje imeThomas
PriimekGosling
Polno ime ob rojstvuRyan Thomas Gosling
Starost40 let
Rojstni dan12. november 1980
Rojstni krajCornwall, Ontario, Kanada
Višina6 '1' (185 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostBlond lasje, otroško modre oči
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoKanadski
Srednja šolaSrednja šola Lester B. Pearson, Burlington, Ontario, Kanada, univerzitetna in poklicna šola Cornwall
Poklicno besediloIgralec, režiser, pisatelj, producent in glasbenik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMurder by Numbers, The Notebook, Half Nelson
Glasbeni žanr (besedilo)Indie rock, Folk Rock
Leto (-a) aktivno (-a)1993 – danes, 2007 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, klaviatura, kitara, bas kitara, violončelo
Pridruženi zakoniDead Man's Bones, Dead Man's Bones
Agencija za talente (npr. Modeliranje)LBI Entertainment
Uradne spletne straniryangoslingonline.com/, twitter.com/RyanGosling
OčeThomas Gosling (delavec papirnice)
MatiDonna Gosling (tajnica)
SestraBath Gosling
Družinski članMary Yvette Brown (babica po očetu), Joseph Brown (praded po očetu), Mary Ann Bélaire Brown (prababica po očetu), Frederick Brown (pradedek po očetu), Rose Anna Proulx (prababica po očetu)
PrijateljZach Shields (soustanovitelj Dead Man's Bones) (glasbenik)
Hišni ljubljenčkiGeorge (pes - Ryan ga je rešil iz pasjega kilograma)
Najljubši filmiVzhodno od Edena
Najljubše skupineChet Baker
Najljubša hranaCalamari prelite z limoninim sokom
Najljubše barveVijolična

Ryan Thomas Gosling (rojen 12. novembra 1980) je kanadski igralec in glasbenik. Svojo kariero je začel kot otroška zvezda v Disneyevem klubu The Mickey Mouse Club (1993–1995), nadaljeval pa je tudi v drugih družinskih zabavnih programih, med drugim tudi Ali se bojite teme? (1995) in Goosebumps (1996). Njegova prva glavna vloga v filmu je bil judovski neonacist v filmu The Believer (2001), nato pa je igral v več neodvisnih filmih, med drugim Murder by Numbers (2002), The Slaughter Rule (2002) in The United States of Leland (2003).



ki hodi s Cameron Dallas
Več o Ryanu Goslingu Manj o Ryanu Goslingu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
10.Christina HendricksNeznano R 20142014-
9.Eva mendesRazmerjeAvgust 2011prisoten9 let
8.Olivia WildeSrečanje R Februar 2011April 20111 mesec
7.Blake LivelySrečanjeOktober 2010December 20102 meseca
6.Jaime MurraySrečanje R December 2009December 2009-
5.Kat DenningsRazmerje R Avgust 2009Januar 20105 mesecev
4.Rachel McAdamsRazmerjeDecember 2004November 20083 leta
3.Famke JanssenSrečanje R November 2004November 2004-
dvaSandra BullockRazmerjeFebruar 2001December 20021 leto
1.Casey LaBowNeznano R -
Christina Hendricks #10.Govorica

Christina Hendricks

2014

Christina Hendricks in Ryan Gosling sta bila ...[ogled par] Eva mendes #9.

Eva mendes

2011

Ryan Gosling in Eva Mendes sta se zaročila v ok ...[ogled par] Olivia Wilde #8.Govorica

Olivia Wilde

2011

Govorilo se je, da sta Olivia Wilde in Ryan Gosling ...[ogled par] Blake Lively #7.

Blake Lively

2010

Ryan Gosling in Blake Lively sta se ločila v ...[ogled par] Jaime Murray #6.Govorica

Jaime Murray

2009

Jaime Murray in Ryan Gosling sta ločena ...[ogled par] Kat Dennings #5.Govorica

Kat Dennings

2009 - 2010

Govorilo se je, da sta Kat Dennings in Ryan Gosling ...[ogled par] Rachel McAdams #4.

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling in Rachel McAdams sta se ločila v ...[ogled par] Famke Janssen #3.Govorica

Famke Janssen

2004

Ryan Gosling in Famke Janssen sta ločena ...[ogled par] Sandra Bullock #dva

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock in Ryan Gosling sta se ločila v ...[ogled par] Casey LaBow #1.Govorica

Casey LaBow

Govorilo se je, da sta Casey LaBow in Ryan Gosling ...[ogled par] #10.

Christina Hendricks

2014 (govorice)

Govori se, da se je Christina Hendricks leta 2014 povezala z Ryanom Goslingom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost33%'> Združljivost 62% pogled odnos #9.

Eva mendes

2011

Ryan Gosling in Eva Mendes sta zaročena že 4 leta. Začela sta hoditi avgusta 2011, po 5 letih pa sta bila zaročena oktobra 2016.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% Otroci 2 otroka pogled odnos #8.

Olivia Wilde

2011 (govorice)

Govori se, da se je Olivia Wilde februarja 2011 povezala z Ryanom Goslingom.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #7.

Blake Lively

2010

Ryan Gosling in Blake Lively sta se srečala oktobra 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #6.

Jaime Murray

2009 (govorice)

Govori se, da se je Jaime Murray decembra 2009 povezal z Ryanom Goslingom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 67% pogled odnos #5.

Kat Dennings

2009 - 2010 (govorice)

Govori se, da se je Kat Dennings avgusta 2009 povezala z Ryanom Goslingom.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina91%Starost69%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #4.

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling in Rachel McAdams od decembra 2004 do novembra 2008.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 41% pogled odnos #3.

Famke Janssen

2004 (govorice)

Govori se, da se je Ryan Gosling novembra 2004 povezal s Famke Janssen.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost1%'> Združljivost 29% pogled odnos #dva

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock in Ryan Gosling od marca 2001 do decembra 2002.

ki je taylor momsen zmenek
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #1.

Casey LaBow

(Govorica)

Govori se, da se je Casey LaBow povezala z Ryanom Goslingom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 36% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ryan Gosling40 ŠkorpijonIgralec
Kanadski
Christina Hendricks46 BikIgralka
ameriški
Eva mendes47 ribeIgralka
ameriški
Olivia Wilde37 ribeIgralka
ameriški
Blake Lively33 DevicaIgralka
ameriški
Jaime Murray44 RakIgralka
Britanski
Kat Dennings3. 4 DvojčkaIgralka
ameriški
Rachel McAdams42 ŠkorpijonIgralka
Kanadski
Famke Janssen55 ŠkorpijonIgralka
Nizozemsko
Sandra Bullock56 LeoIgralka
ameriški
Casey LaBow3. 4 LeoIgralka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Esmeralda Amada GoslingŽenska12. september 2014Star 6 let Eva mendes
Ljubljeni Lee GoslingŽenska29. april 2016Star 5 let Eva mendes

Foto galerija

Ryan Gosling in Christina Hendricks Ryan Gosling in Christina Hendricks Ryan Gosling in Christina Hendricks Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling - revija Levi's Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - John Legend La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Moje najljubše oblike Julio Torres2019Blue Penguin (glas)TV film
Prvi človek2018Neil ArmstrongFilm
Blade Runner 20492017.'TO'Film
Pesem do pesmi2017.BVFilm
Lepi fantje: Beseda dneva2017.Holland MarchKratek film
La la dežela2016SebastijanFilm
Lepi fantje2016Holland MarchFilm
Velika kratka2015.Jared VennettFilm
Samo bog odpušča2013JulianFilm
Tolpa2013Sgt. Jerry WootersFilm
Sivi mož2012Dvorna gospodaFilm
Kraj onstran borovcev2012LukaFilm
Vozi2011VoznikFilm
Ide marca2011Stephen MeyersFilm
Noro, neumno, ljubezen2011JacobFilm
Dotik zla2011Nevidni človekKratek film
Božič pijane zgodovine2011PaKratek film
Vse dobre stvari2010David MarksFilm
Modra Valentina2010DeanFilm
Zlom2007Willy BeachumFilm
Lars in resnično dekle2007Lars LindstromFilm
Pijana zgodovina2007OčeTelevizijska oddaja
Pol Nelson2006Dan DunneFilm
Ostani2005Henry LethamFilm
Še vedno sem tu: resnični dnevniki mladih, ki so živeli med holokavstom2005Ilya Gerber (glas)TV film
Zvezek2004NoahFilm
Združene države Lelande2003Leland P. FitzgeraldFilm
Umor s številkami2002Richard HaywoodFilm
Klavno pravilo2002Roy ChutneyFilm
Vernik2001Danny BalintFilm
Spomnite se Titanov2000Alan BosleyFilm
Neverjetno1999JoshTV film
Za kavboja ni nič preveč dobrega1998TommyTV film
Mladi Herkul1998HerculesTelevizijska oddaja
Breaker High1997Sean HanlonTelevizijska oddaja
Frankenstein in jazdevetnajstindevetdeset šestKennyFilm
Bliskavico naprejdevetnajstindevetdeset šestScott StuckeyTelevizijska oddaja
Faktor PSI: Kronike paranormalnegadevetnajstindevetdeset šestAdamTelevizijska oddaja
Pustolovščine Shirley Holmesdevetnajstindevetdeset šestSeanTelevizijska oddaja
Kurja poltdevetindevetdeset petindevetdesetGreg BanksTelevizijska oddaja
Herkul: Legendarna potovanjadevetindevetdeset petindevetdesetZylusTelevizijska oddaja
Kung Fu: Legenda se nadaljuje1993KevinTelevizijska oddaja
Pripravljen ali ne1993Matt KalinskyTelevizijska oddaja
Se bojite teme?1990Jamie LearyTelevizijska oddaja
Avonlea1990Bret McNultyTelevizijska oddaja
Projekt Zdrava MarijaFilm
Volčji človekFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Ana de Armas in Ryan GoslingAnna of Arms
    • Blade Runner 2049
      2017.
    [ogled ujemanja]
  • Mackenzie Davis in Ryan GoslingMackenzie Davis
    • Blade Runner 2049
      2017.
    [ogled ujemanja]
  • Rachel McAdams in Ryan GoslingRachel McAdams
    • Zvezek
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Gosling in Claire FoyClaire Foy
    • Prvi človek
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Gosling in Emma StoneEmma Stone
    • La la dežela
      2016
    [+2 več]
  • Ryan Gosling in Eva MendesEva mendes
    • Kraj onstran borovcev
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Gosling in Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Vse dobre stvari
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Gosling in Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Modra Valentina
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Gosling in Sandra BullockSandra Bullock
    • Umor s številkami
      2002
    [ogled ujemanja]
Več Ryan Gosling zaslonskih ujemanj Manj ujemanj na zaslonu Ryana Goslinga

Zanimivi Članki