Glavni Odnosi Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry SamskiUvrstitev 783 -142Starost 22 let Zodiak Strelec Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Bradley Steven Perry je trenutno samski.

Odnosi

Bradley Steven Perry je bil v zvezi s Sabrino Carpenter(2014 - 2015).



O tem

Bradley Steven Perry je 22-letni ameriški igralec. Rojen 23. novembra 1998 v okrožju Ventura v Kaliforniji, ZDA, je znan po sreči Charlieju. Njegovo nebesno znamenje je Strelec.

Bradley Steven Perry je bil na treh zaslonskih tekmah, med njimi tudi Jaylen Barron Srečno, Charlie (2010), Ryan Whitney v Srečno, Charlie (2010)in Genevieve Hannelius v Srečno, Charlie (2010).

Bradley Steven Perry je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Bradleyja Stevena Perryja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.1 leto, 3 mesece--
Skupaj1.1 leto, 3 mesece--

Podrobnosti

ImeBradley
Srednje imeSteven
PriimekPerry
Polno ime ob rojstvuBradley Steven Perry
Starost22 let
Rojstni dan23. november 1998
Rojstni krajOkrožje Ventura, CA, ZDA
Višina5 '8' (173 cm)
Utež45 lbs
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Quartz Hill
Poklicno besediloIgralec, režiser, pisatelj
PoklicIgralec
Zahteva do slaveSrečno, Charlie
Leto (-a) aktivno (-a)2007 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Skupina talentov Coast to Coast (LA)
Potrditev blagovne znamke(2013) TV reklama za Nintendo Wii U
Velikost čevlja8.
Uradne spletne straniwww.instagram.com/bradley_s_perry12/, twitter.com/Bradley_s_perry, www.facebook.com/iBradleyStevenPerry/
SestraJesse Perry, Caitlin Perry, Lee Perry
PrijateljElaine Goss
Najljubši ljudjeElaine Goss
Najljubše pesmiDaj mi razlog
Najljubše barveModra

Bradley Steven Perry (rojen 23. novembra 1998) je ameriški igralec. Znan je po vlogi Gabea Duncana v družinskem komediji Disney Channel Good Luck Charlie in po vlogi Rogerja Ellistona III v Disneyevem srednješolskem glasbenem filmu Sharpay's Fabulous Adventure. Po tem je Perry igral v komedijah Disney XD Mighty Med in njenem spinoffu Lab Rats: Elite Force, kjer je igral vlogo Kaza.

Več o Bradleyju Stevenu Perryju Manj o Bradleyju Stevenu Perryju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Sabrina CarpenterRazmerjeMaj 2014Avgust 20151 leto
Sabrina Carpenter #1.

Sabrina Carpenter

2014 - 2015

Sabrina Carpenter in Bradley Steven Perry se ...[ogled par] #1.

Sabrina Carpenter

2014 - 2015

Sabrina Carpenter in Bradley Steven Perry od maja 2014 do avgusta 2015.



charles nelson reilly patrick hughes
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Bradley Steven Perry22. StrelecIgralec
ameriški
Sabrina Carpenter22. BikPevka
ameriški

Foto galerija

Bradley Steven Perry Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010) Srečno Charlie (2010)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Hubie noč čarovnic2020CormacFilm
Šolan2019Alec RadayTelevizijska oddaja
S.W.A.T.2017HarryTelevizijska oddaja
Laboratorijske podgane: Elite Force2016KazTelevizijska oddaja
Brez besed2016DonaldTelevizijska oddaja
WTH: Dobrodošli v Howlerju2016BarrettTelevizijska oddaja
Disney 3652016Televizijska oddaja
Potomci: Zlobni svet2015.ZevonTelevizijska oddaja
Nisem tega storil2014Dr. Scott GabrielTelevizijska oddaja
Hlače v ognju2014Jack ParkerTV film
Mogočni Med2013KazTelevizijska oddaja
Laboratorijske podgane2012KazTelevizijska oddaja
Srečno Charlie, božič je!2011Gabe DuncanTV film
Jessie2011Gabe DuncanTelevizijska oddaja
Srečno, Charlie2010Gabe DuncanTelevizijska oddaja
Dora in Diegov 4-D Adventure Catch That Robot Butterfly2010Čuden fantKratek film
Stari psi2009Soccer KidFilm
Nasproti dneva2009VarnostnikFilm
Blago: živi težko, prodaj težko2009Young Don Ready (brez kredita)Film
Kdo je ustrelil mambo?2008DavidFilm
Izberite Connorja2007Šolski fantFilm
Veličastni Max2007Georgie RosenthalKratek film
Brez sledu2002CharlieTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Jaylen Barron
    • Srečno, Charlie
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Bradley Steven Perry in Ryan NewmanRyan Whitney
    • Srečno, Charlie
      2010
    [ogled ujemanja]
  • G. Hannelius in Bradley Steven PerryGenevieve Hannelius
    • Srečno, Charlie
      2010
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki