Glavni Odnosi Zahodna obala Chanel

Zahodna obala Chanel

Zahodna obala Chanel SamskiUvrstitev 1530 150Starost 32 let Zodiak Devica Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Chanel West Coast je trenutno samski.

Odnosi

Zahodna obala Chanel je bila v odnosih s Solo Luccijem(2017)in Liam Horne(2014 - 2017).



O tem

Chanel West Coast je 32-letni ameriški reper. Rojena Chelsea Chanel Dudley 1. septembra 1988 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA, znana je po Fantasy Factory Roba Dyrdeka, The Hard Times of RJ Berger, Ridiculousness, Wild Grinders v karieri, ki zajema glasbeno kariero. Njeno nebesno znamenje je Devica.

Chanel West Coast je član naslednjih seznamov: ameriške televizijske osebnosti, ameriški reperji in rojstva leta 1988.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Chanel West Coast! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva3 leta, 3 mesece1 leto, 9 mesecev3 mesece, 2 dni
Skupajdva3 leta, 3 mesece1 leto, 9 mesecev3 mesece, 2 dni

Podrobnosti

ImeChelsea
Srednje imeChanel
PriimekDudley
Polno ime ob rojstvuChelsea Chanel Dudley
Alternativno imeChanel West Coast, CC, Chelsea Chanel Dudley, Hot Chanel87, Chanel Marie, Chanel Dudley
Starost32 let
Rojstni dan1. september 1988
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '3' (160 cm)
Utež54 lbs
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostMajhen okvir
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloReper, pevec, tekstopisec, igralka, model, televizijska osebnost
PoklicReper
Zahteva do slaveTovarna fantazij Roba Dyrdeka, Težki časi RJ Bergerja, Posmeh, Divje brusnice
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop, pop, R&B
Leto (-a) aktivno (-a)2009 – danes, Glasbena kariera
Instrument (besedilo)Vokal, klavir
ZaložbaMladi denar, gotovina, republika
Pridruženi zakoniHoney Cocaine, Snoop Dogg, Robin Thicke, Shanell, Riff Raff, Lil Wayne, French Montana, YG
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceC
Pas (palci)26.
Boki (palci)37
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja5.5
Uradne spletne stranihttp://www.iamchanelwestcoast.com, http://iamchanelwestcoast.com, www.youtube.com/ChanelWC, www.iamchanelwestcoast.com/

Chelsea Chanel Dudley (rojena 1. septembra 1988), bolj znana pod umetniškim imenom Chanel West Coast, je ameriška televizijska osebnost, reperka, pevka, tekstopiska, igralka in manekenka. Izstopala je v vlogah v MTV-jevem filmu Rob Dyrdek Fantasy Factory in Ridiculousness.

Več o zahodni obali Chanel Manj o zahodni obali Chanel

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaSamo LucciRazmerjeJulij 2017Oktober 20173 mesece
1.Liam HorneRazmerjeApril 2014Julij 20173 leta
Samo Lucci #dva

Samo Lucci

2017

Solo Lucci in Chanel West Coast sta se ločila v ...[ogled par] Liam Horne #1.

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne in zahodna obala Chanel sta se ločila v ...[ogled par] #dva

Samo Lucci

2017

Solo Lucci in Chanel West Coast od julija do oktobra 2017.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #1.

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne in Chanel West Coast od aprila 2014 do julija 2017.



ki je marjetica ridley dating
Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost1%'> Združljivost 54% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Zahodna obala Chanel32 DevicaReper
ameriški
Samo Lucci35 BikReper
ameriški
Liam Horne25. RakPevka
Škotski

Foto galerija

Zahodna obala Chanel Ljubezen in hip hop: Hollywood - zahodna obala Chanel Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Seje priročne trgovine2017Televizijska oddaja
Krik: Killer Party2015.Kratek film
Divje brusnice2012FlipzTelevizijska oddaja
Hollywoodski sobotni večer2012Gostitelj gostiteljTelevizijska oddaja
Težki časi RJ Bergerja2010SheilaTelevizijska oddaja
Playboyeva jutranja oddaja2010Televizijska oddaja

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.