Glavni Odnosi Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter SamskiUvrstitev 89 -70Starost 22 let Zodiak Bik Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Sabrina Carpenter je trenutno samska.

Odnosi

Sabrina Carpenter je bila v odnosih z Joshuo Bassettom(2020), Griffin Gluck(2019-2020)in Bradley Steven Perry(2014 - 2015).



O tem

Sabrina Carpenter je 21-letna ameriška pevka. Rojena Sabrina Annlynn Carpenter 11. maja 1999 v dolini Lehigh, Pennsylvania, ZDA, je znana po filmu Girl Meets World v karieri, ki traja od leta 2011 do danes in glasbeni karieri. Njeno nebesno znamenje je Bik.

Sabrina Carpenter je sodelovala v 5 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Corey Fogelmanis Dekle sreča svet (2014), Jordan Fisher v Delaj (2020), Peyton Meyer v Dekle sreča svet (2014), Kevin G. Quinn v Pustolovščine v varstvu otrok (2016)in Mitchell Kummen v Rogovi (2013).

Sabrina Carpenter je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški kontralti in ameriške pevke.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Sabrine Carpenter! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.1 leto, 3 mesece6 mesecev, 23 dni1 mesec, 1 dan
Skupaj3.1 leto, 3 mesece6 mesecev, 23 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeSabrina
Srednje imeAnnlynn
PriimekTesar
Polno ime ob rojstvuSabrina Annlynn Carpenter
Alternativno imeSab, Sabby, Bri, Sabrina Annlynn Carpenter, Sabrina Ann Lynn Carpenter, Sabrina Carpenter
Starost22 let
Rojstni dan11. maj 1999
Rojstni krajLehigh Valley, Pennsylvania, ZDA
Višina5 '1' (155 cm)
Utež47 lbs (104 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaPA Cyber ​​(2017)
Poklicno besediloIgralka, pevka, tekstopiska, plesalka
PoklicPevka
Zahteva do slaveDekle sreča svet
Glasbeni žanr (besedilo)Folk pop, indie, pop, pop rock, country pop, najstniški pop, dance-pop, R&B, elektropop
Leto (-a) aktivno (-a)2011 - danes, 2011 - danes, Glasbena kariera
Instrument (besedilo)Vokal, klavir, kitara, bas
ZaložbaHollywood Records, Hollywood, Otok
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Skupina za upravljanje Perlman
Potrditev blagovne znamkeČudežni bič
Doprsje (palci)30.
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)32
Velikost oblačil0-2
Velikost čevlja6.
Uradne spletne stranitwitter.com/SabrinaAnnLynn, www.facebook.com/SabrinaAnnLynnCarpenter?fref=ts, www.sabrinacarpenter.com/, www.youtube.com/user/sabrinastar99, http://www.sabrinacarpenter.com, http: // sabrinacarpenter .com
OčeDavid Carpenter
MatiElizabeth Carpenter
SestraSarah Carpenter, Cayla Nicolle (polsestra), Shannon Carpenter
PrijateljRowan Blanchard, Teo Halm, Peyton Meyer, Corey Fogelmanis, August Maturo
Najljubši ljudjeJennifer Lawrence, Emma Stone, Lily Colins
Najljubše TV oddajeDekle sreča svet
Najljubše skupineCarrie Underwood, Lorde, Christina Aguilera, Taylor Swift, Ashley Tisdale, Demi Lovato
Najljubše pesmi'Run Run Run' avtorice Celeste Buckingham
Najljubša hranaMehiški

Sabrina Annlynn Carpenter (rojena 11. maja 1999) je ameriška pevka in igralka. Carpenter je prvič nastopila v nastopu v kriminalni seriji Law & Order: Special Victims Unit in prvič prejela priznanje za svojo ponavljajočo se vlogo kot mlada različica Chloe Goodwin v televizijski seriji The Goodwin Games. Nato se je prebila v vlogi Maye Hart v seriji Disney Channel Girl Meets World od leta 2014 do 2017. Carpenter je igrala v celovečercih Horns (2013) in The Hate U Give (2018), Jenny pa je igrala v Disney Channel Original Filmske dogodivščine v varstvu otrok (2016). Kot glasbena igralka je imela ponavljajočo se vlogo princese Vivian v animirani seriji Disney Channel od leta 2013 do 2018, Melissa Chase pa je glasovala v animirani seriji Disney XD Milo Murphy's Law od leta 2016 do 2019.

Več o Sabrini Carpenter Manj o Sabrini Carpenter

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Joshua BassettNeznano R Avgust 2020September 20201 mesec
dvaGriffin GluckRazmerje R September 201920204 mesece
1.Bradley Steven PerryRazmerjeMaj 2014Avgust 20151 leto
Joshua Bassett #3.Govorica

Joshua Bassett

2020

Joshua Bassett in Sabrina Carpenter sta ločena ...[ogled par] Griffin Gluck #dvaGovorica

Griffin Gluck

2019-2020

Sabrina Carpenter in Griffin Gluck sta govorila ...[ogled par] Bradley Steven Perry #1.

Bradley Steven Perry

2014 - 2015

Sabrina Carpenter in Bradley Steven Perry se ...[ogled par] #3.

Joshua Bassett

2020 (govorice)

Joshua Bassett in Sabrina Carpenter sta bila v zvezi od avgusta 2020 do septembra 2020.



Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #dva

Griffin Gluck

2019 - 2020 (govorice)

Govori se, da se je Sabrina Carpenter septembra 2019 povezala z Griffinom Gluckom.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #1.

Bradley Steven Perry

2014 - 2015

Sabrina Carpenter in Bradley Steven Perry od maja 2014 do avgusta 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sabrina Carpenter22. BikPevka
ameriški
Joshua Bassettdvajset KozorogIgralec
ameriški
Griffin Gluckdvajset DevicaIgralec
ameriški
Bradley Steven Perry22. StrelecIgralec
ameriški

Foto galerija

Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije Sabrina Carpenter - Osebne fotografije

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Oblaki2020Sammy BrownFilm
Delaj2020Quinn AckermanFilm
Kratka zgodovina dolge ceste2019KakoFilm
Visoko dekle2019Harper KreymanFilm
The Hate U Give2018HaileyFilm
Tako blizu2018JessicaTV film
James Corden's Next James Corden2018Sabrina CarpenterTelevizijska oddaja
Mešane dogodivščine Mickey Mouse2017Nina GlitterTelevizijska oddaja
Pustolovščine v varstvu otrok2016Jenny ParkerTV film
Zakon Mila Murphyja2016Dodatni glasovi, Melissa, Melissa ChaseTelevizijska oddaja
Sprehodite potegavščino2016CandaceTelevizijska oddaja
Dekle sreča svet2014May Clutterbucket, Maya Hart, SelfTelevizijska oddaja
Rogovi2013Merrin Williams pri 13 letihFilm
Sofija Prva2013Princesa VivianTelevizijska oddaja
Goodwin igre2013Mlada ChloeTelevizijska oddaja
Tavaj čez Yonder2013PesemTelevizijska oddaja
Oranžna je nova črna2013Jessica WedgeTelevizijska oddaja
Noobz2012BrittneyFilm
Gulliver Quinn2012IrisTV film
Neprofesionalno2012HarperTV film
Austin & Ally2011LucyTelevizijska oddaja
Phineas in Ferb2007DekleTelevizijska oddaja
Zakon in red: posebna enota za žrtve1999PaulaTelevizijska oddaja
Avtorski honorar (TV serija)Bailey RougeTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Corey Fogelmanis in Sabrina CarpenterCorey Fogelmanis
    • Dekle sreča svet
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Jordan Fisher in Sabrina CarpenterJordan Fisher
    • Delaj
      2020
    [ogled ujemanja]
  • Peyton Meyer in Sabrina CarpenterPeyton Meyer
    • Dekle sreča svet
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Sabrina Carpenter in Kevin G. QuinnKevin G. Quinn
    • Pustolovščine v varstvu otrok
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Sabrina Carpenter in Mitchell KummenMitchell Kummen
    • Rogovi
      2013
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.