Glavni Odnosi Sasha Clements

Sasha Clements

Sasha Clements PoročenaStarost 31 let Zodiak ribe Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Corbin Bleu in Sasha Clements Sasha Clements in Corbin Bleu sta poročena 4 leta od julija 2016. pogled odnos

Odnosi

Sasha Clements ni poznala nobenih drugih odnosov.

O tem

Sasha Clements je 31-letna kanadska igralka. Rojena 14. marca 1990 v Torontu v državi Ontario v Kanadi, slovi po večinskih pravilih. Njeno nebesno znamenje je Riba.



Sasha Clements je članica naslednjih seznamov: kanadske ženske manekenke, rojeni leta 1990 in kanadski izseljenci v ZDA.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Sasha Clements! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.10 let, 4 mesece--
Skupaj1.10 let, 4 mesece--

Podrobnosti

ImeSasha
PriimekModra
Dekliški priimekClements
Polno ime ob rojstvuSasha Clements
Starost31 let
Rojstni dan14. marec 1990
Rojstni krajToronto, Ontario, Kanada
Višina165 cm
Utež48 lbs (105 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
NarodnostVečrasno
DržavljanstvoKanadski
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slavePravila o večini
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Etm, Principato young Ent, Abrams Artists
Uradne spletne stranihttps://www.instagram.com/sashclements/

Sasha Nicole Clements (rojena 13. marca 1990) je kanadska igralka in model. Znana je po svoji vlogi Kiki Kincaid v televizijskem sitkomu Večina pravil !. Leta 2005 je bila igrana v fantaziji Snežna kraljica. in televizijsko serijo What's Up Warthogs iz leta 2010. Igrala je tudi v originalnem filmu Disney Channel Kako zgraditi boljšega fanta, igrala je vlogo Marnie.



Več o Sashi Clements Manj o Sashi Clements

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Corbin BleuPoročena2011prisoten10 let
Corbin Bleu #1.

Corbin Bleu

2011

Sasha Clements in Corbin Bleu sta bila ...[ogled par] #1.

Corbin Bleu

2011

Sasha Clements in Corbin Bleu sta poročena 4 leta. Po tem, ko sta se zbrala leta 2011, sta hodila 3 leta. Po enem letu zaroke sta se poročila julija 2016.

Razmerje 10 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sasha Clements 31. ribeIgralka
Kanadski
Corbin Bleu32 ribeIgralec
ameriški

Foto galerija

Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Sasha Clements Corbin Bleu in Sasha Clements Corbin Bleu in Sasha Clements

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Božično plesno srečanje2021TV film
Čarovnice v gozdu2019AlisonFilm
Od ravnih A do XXX2017.lepaTV film
Odprto srce2015.Rayna SheraziTelevizijska oddaja
Degrassi: Ne oziraj se nazaj2015.MačkaTV film
Kako zgraditi boljšega fanta2014MarnieTV film
Resnično jaz2011RamonaTelevizijska oddaja
Življenje s fanti2011EmmaTelevizijska oddaja
Rookie Blue2010Dekle je onesvestiloTelevizijska oddaja
Izgubljeno dekle2010SarahTelevizijska oddaja
Kaj je Warthogs!2010Glavna navijačicaTelevizijska oddaja
Pravila za večino!2009Kiki KincaidTelevizijska oddaja
Recite Da obleki2007JazTelevizijska oddaja
Snežna kraljica2005RazbojnicaTV film
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Rachel Fury
Rachel Fury
28. maj 2021 ... Novice Rachel Fury, trači, fotografije Rachel Fury, biografija, seznam fantov Rachel Fury 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Rachel Fury. Zgodovina zmenkov Rachel Fury, 2021, 2020, seznam odnosov Rachel Fury.
Mandy Richardson
Mandy Richardson
28. maj 2021 ... Mandy Richardson novice, trači, fotografije Mandy Richardson, biografija, seznam fantov Mandy Richardson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Mandy Richardson. Zgodovina zmenkov Mandy Richardson, 2021, 2020, seznam odnosov Mandy Richardson.
Marco Antonio Treviño
Marco Antonio Treviño
28. maj 2021 ... Marco Antonio Treviño novice, trači, fotografije Marca Antonia Treviña, biografija, seznam deklet Marco Antonio Treviño 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Marco Antonio Treviño. Zgodovina zmenkov Marco Antonio Treviño, 2021, 2020, seznam odnosov Marco Antonio Treviño.
Daniella Monet
Daniella Monet
28. maj 2021 ... Daniella Monet novice, trači, fotografije Danielle Monet, biografija, seznam fantov Danielle Monet 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Daniella Monet. Zgodovina zmenkov Danielle Monet, 2021, 2020, seznam odnosov Danielle Monet.
Najboljša manga znanstvene fantastike doslej
Najboljša manga znanstvene fantastike doslej
Mislili bi, da gredo mange in znanstvene fantastike z roko v roki, vendar je dobro znanstvenofantastične mange pravzaprav težko najti. Vse je odvisno od tega, v čem je vaša definicija ...
Seznam najboljših zabavnih filmov Lions Gate
Seznam najboljših zabavnih filmov Lions Gate
Seznam zabavnih filmov Lions Gate, ocenjeni med najboljšimi in najslabšimi, vključno s napovedniki, zvrstmi in datumi izdaj. Lions Gate Entertainment proizvaja in / ali ...
20 slik mladega Jamesa Spaderja
20 slik mladega Jamesa Spaderja
Uživajte v teh redkih fotografijah mladega Jamesa Spaderja, ki je najbolj znan po svoji sposobnosti upodabljanja ekscentričnih likov v svojih vlogah v priljubljenih filmih, kot so ...