Glavni Odnosi Rihanna

Rihanna

Rihanna Zmenki7. uvrstitev 0Starost 33 let Zodiak ribe Povezave 28 skupaj

S kom trenutno hodi?

Rihanna in Asap RockyASAP Rocky je z Rihanno začel hoditi leta 2013. pogled odnos

Odnosi

Rihanna je bila v odnosih s Hassanom Jameelom(2016 - 2020), Travis Scott (reper)(2015 - 2016), Matt Kemp(2010), Drake(2009 - 2016), Josh Hartnett(2007 - 2008), Chris Brown(2007 - 2013), Jay-Z(2006 - 2007)in Negus Sealy(2003 - 2006).

Rihanna je imela srečanja z Lewisom Hamiltonom(2015), Karim Benzema(2015), Leonardo Dicaprio(2015), J. R. Smith(2012 - 2013), Ryan Phillippe(2011 - 2012), Dudley O'Shaughnessy(2011), Josh Henderson(2009), Soulja boy(2009), Rashard Lewis(2009), Wilmer Valderrama(2009), Shia LaBeouf(2007)in Omarion(2007).



Govori se, da se je Rihanna povezala z Mattom Barnesom(2015), Justin Laboy(2013), Rob Kardashian(2012), Ashton Kutcher(2012), Colin Farrell(2011), Travis Barker(2011)in Justin Timberlake(2009).

O tem

Rihanna je 33-letna barbadanska pevka. Rojena Robyn Rihanna Fenty 20. februarja 1988 v Saint Michael-u na Barbadosu in izobražena na srednji šoli Combermere, Waterford, St. Michael, Barbados (2004), slovi po Pon De Replay, SOS, Umbrella v karieri, ki traja od 2003– prisoten. Njeno nebesno znamenje je Riba.

Rihanna je igrala na tekmi na zaslonu z Dudleyjem O'Shaughnessyjem Rihanna: Našli smo ljubezen (2011).



Rihanna je članica naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Grammy, dobitniki nagrad Brit in hip hop pevci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Rihanna! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki9.8 let, 4 mesece3 leta, 4 mesece3 mesece, 2 dni
Srečanje12.1 leto2 meseca, 11 dni1 mesec
Govorice7.3 mesece, 2 dni13 dni-
Skupaj28.8 let, 4 mesece1 leto, 2 meseca1 mesec

Podrobnosti

ImeRobyn
Srednje imeRihanna
PriimekFenty
Polno ime ob rojstvuRobyn Rihanna Fenty
Alternativno imeRihanna, RiRi, Bajan Beauty, Karibska kraljica, Barbados Babe, Robyn Rihanna Fenty, Princesa popa, Princesa R&B, Badgalriri, Bajan Beauty, Karibska kraljica
Starost33 let
Rojstni dan20. februar 1988
Rojstni krajSveti Mihael, Barbados
Višina5 '8' (173 cm)
Utež57 lbs (125 lbs)
BuildAtletski
Barva očiZelena
Barva lasČrna
PosebnostOči
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
DržavljanstvoBarbadoški
Srednja šolaSpominska šola Charlesa F. Broomeja, gimnazija Combermere, Waterford, St. Michael, Barbados (2004)
Poklicno besediloPevka, tekstopiska, manekenka, igralka, modna oblikovalka, podjetnica
PoklicPevka
Zahteva do slavePon De Replay, SOS, dežnik
Glasbeni žanr (besedilo)Ples, Dance-Pop, Pop, R&B, Reggae, Hip Hop, Dancehall, EDM
Glasbeni žanrPop, R&B
Leto (-a) aktivno (-a)2004 - danes, 2003 - danes
Glasbeni slogDance-Pop, Pop / Rock, Pop, Urban, Reggae, Dancehall, Tropical, Latin
Glasbeno razpoloženjeZabava / praznovanje, Poletno, Igrivo, Zabavno, Seksi, Brezskrbno, Prijazno / Dobro narave, Veselo, Samozavestno, Drsno, Sladko, Bučno, Toplo, Nedolžno, Bujno, Veselo
Instrument (besedilo)Vokalist, vokal
ZaložbaDef Jam, Roc Nation, SRP, Westbury Road
Pridruženi zakoniChris Brown, Drake, Eminem, Jay-Z, Ne-Yo, Kanye West, Jay Z, Calvin Harris, Sia, Ester Dean, Nicki Minaj, David Guetta
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Roc Nation Talent Management, agencija Richard De La Font
Potrditev blagovne znamke(2007) TV reklama: CoverGirl (Kanada), (2007) Natisni oglase: CoverGirl's WetSlicks Fruit Spritzers sijaj za ustnice, (2009) Natisni oglase: CoverGirl's Exact Eyelights Mascara, Liner & Shadow.
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)36
Velikost oblačildva
Velikost čevlja9.
Uradne spletne straniwww.myspace.com/rihanna, instagram.com/badgalriri/, twitter.com/rihanna, models.com/people/rihanna, http://www.rihannanow.com, www.biography.com/people/rihanna-201257 , www.nndb.com/people/670/000118316/, http://rihanna.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/rihanna/, www.allmovie.com/artist/rihanna-p475340
OčeRonald Fenty
MatiMonica Braithwaite
BratRajad Fenty, Rorrey Fenty, Jamie Fenty (polbrat)
SestraKandy Fenty (polsestra), Samantha Fenty (polsestra)
PrijateljKaty Perry, Kanye West, Melissa Forde, Aubrey Graham, Cara Delevingne
Pridruženi ljudjeChris Brown (nekdanji fant), Katy Perry (najboljša prijateljica), Melissa Forde (asistentka), Aubrey Graham (nekdanji fant / sodelovanje)
Najljubše skupineParamore
Najljubša hranaCheesecake
Najljubše barveČrna
Najljubši dodatkiModna ikona

Robyn Rihanna Fenty (ree-AN-ə; rojena 20. februarja 1988) je barbadoška pevka, igralka in podjetnica. Rihanno, rojeno v Saint Michael-u in vzgojeno v Bridgetownu na Barbadosu, je odkril ameriški producent Evan Rogers in jo povabil v ZDA na snemanje demo posnetkov. Po podpisu z Def Jamom leta 2005 je kmalu dobila priznanje z izidoma prvih dveh studijskih albumov Music of the Sun (2005) in A Girl like Me (2006), ki sta bila pod vplivom karibske glasbe in dosegla vrhunec v deset najboljših ameriških lestvic Billboard 200.



Več o Rihanni Manj o Rihanni

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
28.Hassan JameelRazmerjeOktober 2016Januar 20203 leta
27.Travis Scott (reper)RazmerjeSeptember 2015Julij 201610 mesecev
26.Lewis HamiltonSrečanjeJulij 2015September 20152 meseca
25.Karim benzemaSrečanjeJunij 2015Julij 20151 mesec
24.Matt BarnesSrečanje R Maj 2015Maj 2015-
2. 3Leonardo DicaprioSrečanjeJanuar 2015Februar 20151 mesec
22.Justin LaboySrečanje R April 2013April 2013-
enaindvajsetASAP RockyRazmerje2013prisoten8 let
dvajsetRob KardashianSrečanje R Avgust 2012Avgust 2012-
19.J. R. SmithSrečanjeMaj 2012Maj 20131 leto
18.Ashton KutcherSrečanje R Februar 2012Februar 2012-
17.Ryan PhillippeSrečanjeDecember 2011April 20124 mesece
16.Dudley O'ShaughnessySrečanjeSeptember 2011September 2011-
petnajstColin FarrellSrečanje R April 2011April 2011-
14.Travis BarkerSrečanje R Februar 2011Februar 2011-
13.Matt KempRazmerjeJanuar 2010December 201011 mesecev
12.Josh HendersonSrečanjeOktober 2009November 20091 mesec
enajstDrakeRazmerjeSeptember 2009September 20167 let
10.Soulja boySrečanjeAvgust 2009Avgust 2009-
9.Justin TimberlakeSrečanje R Junij 2009September 20093 mesece
8.Rashard LewisSrečanjeMaj 2009Julij 20092 meseca
7.Wilmer ValderramaSrečanjeApril 2009Junij 20092 meseca
6.Josh HartnettRazmerje R Oktober 2007Januar 20083 mesece
5.Shia LaBeoufSrečanjeAvgust 2007Avgust 2007-
4.Chris BrownRazmerjeMaj 2007Februar 20135 let
3.OmarionSrečanjeFebruar 2007Maj 20072 meseca
dvaJay-ZRazmerje R Oktober 2006April 20076 mesecev
1.Negus SealyRazmerjeAvgust 2003September 20063 leta
Hassan Jameel #28.

Hassan Jameel

2016 - 2020

Hassan Jameel in Rihanna sta se ločila 20. januarja ...[ogled par] Travis Scott (reper) #27.

Travis Scott (reper)

2015 - 2016

Travis Scott (reper) in Rihanna sta se ločila ...[ogled par] Lewis Hamilton #26.

Lewis Hamilton

2015

Lewis Hamilton in Rihanna sta se ločila 2. septembra ...[ogled par] Karim benzema #25.

Karim benzema

2015

Karim Benzema in Rihanna sta se ločila 20. julija ...[ogled par] Matt Barnes #24.Govorica

Matt Barnes

2015

Matt Barnes in Rihanna sta ločena ...[ogled par] Leonardo Dicaprio #2. 3

Leonardo Dicaprio

2015

Rihanna in Leonardo DiCaprio sta se ločila v Ma ...[ogled par] Justin Laboy #22.Govorica

Justin Laboy

2013

Justin Laboy in Rihanna sta ločena ...[ogled par] ASAP Rocky #enaindvajset

ASAP Rocky

2013

ASAP Rocky je začel hoditi z Rihanno leta 2013 ...[ogled par] Rob Kardashian #dvajsetGovorica

Rob Kardashian

2012

Rob Kardashian in Rihanna sta ločena ...[ogled par] J. R. Smith #19.

J. R. Smith

2012 - 2013

J. R. Smith in Rihanna sta se ločila maja 2013 ...[ogled par] Ashton Kutcher #18.Govorica

Ashton Kutcher

2012

Rihanna in Ashton Kutcher sta ločena ...[ogled par] Ryan Phillippe #17.

Ryan Phillippe

2011 - 2012

Rihanna in Ryan Phillippe sta se ločila 2. aprila ...[ogled par] Dudley O. #16.

Dudley O'Shaughnessy

2011

Dudley O'Shaughnessy in Rihanna sta ločena ...[ogled par] Colin Farrell #petnajstGovorica

Colin Farrell

2011

Rihanna in Colin Farrell sta ločena ...[ogled par] Travis Barker #14.Govorica

Travis Barker

2011

Rihanna in Travis Barker sta ločena ...[ogled par] Matt Kemp #13.

Matt Kemp

2010

Matt Kemp in Rihanna sta se ločila decembra 2010 ...[ogled par] Josh Henderson #12.

Josh Henderson

2009

Rihanna in Josh Henderson sta se ločila 2. novembra ...[ogled par] Drake #enajst

Drake

2009 - 2016

Drake in Rihanna sta se ločila oktobra 2016, potem ko ...[ogled par] Soulja boy #10.

Soulja boy

2009

Soulja Boy in Rihanna sta ločena ...[ogled par] Justin Timberlake #9.Govorica

Justin Timberlake

2009

Govorilo se je, da sta Rihanna in Justin Timberlake ...[ogled par] Rashard Lewis #8.

Rashard Lewis

2009

Rashard Lewis in Rihanna sta se ločila 20. julija ...[ogled par] Wilmer Valderrama #7.

Wilmer Valderrama

2009

Rihanna in Wilmer Valderrama sta se ločila v ...[ogled par] Josh Hartnett #6.Govorica

Josh Hartnett

2007 - 2008

Govorilo se je, da sta Rihanna in Josh Hartnett ...[ogled par] Shia LaBeouf #5.

Shia LaBeouf

2007

Rihanna in Shia LaBeouf sta ločeni ...[ogled par] Chris Brown #4.

Chris Brown

2007 - 2013

Rihanna in Chris Brown sta se ločila marca 2013 ...[ogled par] Omarion #3.

Omarion

2007

Rihanna in Omarion sta se maja 2007 ločila ...[ogled par] Jay-Z #dvaGovorica

Jay-Z

2006 - 2007

Govorilo se je, da sta Rihanna in Jay-Z ločena ...[ogled par] Negus Sealy #1.

Negus Sealy

2003 - 2006

Negus Sealy in Rihanna sta se ločila septembra 2006 ...[ogled par] #28.

Hassan Jameel

2016 - 2020

Hassan Jameel in Rihanna od oktobra 2016 do januarja 2020.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina55%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #27.

Travis Scott (reper)

2015 - 2016

Travis Scott (reper) in Rihanna od septembra 2015 do julija 2016.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos #26.

Lewis Hamilton

2015

Lewis Hamilton in Rihanna sta se srečala julija 2015.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina37%Starost84%'> Združljivost 31% pogled odnos #25.

Karim benzema

2015

Karim Benzema in Rihanna sta se srečala junija 2015.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #24.

Matt Barnes

2015 (govorice)

Govori se, da se je Matt Barnes maja 2015 povezal z Rihanno.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina91%Starost69%'> Združljivost 65% pogled odnos #2. 3

Leonardo Dicaprio

2015

Rihanna in Leonardo DiCaprio sta se srečala januarja 2015.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 75% pogled odnos #22.

Justin Laboy

2013 (govorice)

Govori se, da se je Justin Laboy aprila 2013 povezal z Rihanno.

pogled odnos #enaindvajset

ASAP Rocky

2013

ASAP Rocky in Rihanna hodita od leta 2013.

kat od fanta d 2017
Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina55%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #dvajset

Rob Kardashian

2012 (govorice)

Govori se, da se je Rob Kardashian avgusta 2012 povezal z Rihanno.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #19.

J. R. Smith

2012 - 2013

J. Smith in Rihanna sta se srečala maja 2012.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos #18.

Ashton Kutcher

2012 (govorice)

Govori se, da se je Rihanna marca 2012 povezala z Ashtonom Kutcherjem.

jack o connell dekle 2014
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 49% pogled odnos #17.

Ryan Phillippe

2011 - 2012

Rihanna in Ryan Phillippe sta se srečala decembra 2011.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 70% pogled odnos #16.

Dudley O'Shaughnessy

2011

Dudley O'Shaughnessy in Rihanna sta se srečala septembra 2011.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #petnajst

Colin Farrell

2011 (govorice)

Govori se, da se je Rihanna aprila 2011 povezala s Colinom Farrellom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost44%'> Združljivost 40% pogled odnos #14.

Travis Barker

2011 (govorice)

Govori se, da se je Rihanna februarja 2011 povezala s Travisom Barkerjem.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost 55% pogled odnos #13.

Matt Kemp

2010

Matt Kemp in Rihanna od januarja do decembra 2010.

Razmerje 11 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #12.

Josh Henderson

2009

Rihanna in Josh Henderson sta se srečala oktobra 2009.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #enajst

Drake

2009 - 2016

Drake in Rihanna od maja 2010 do septembra 2016.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 85% pogled odnos #10.

Soulja boy

2009

Soulja Boy in Rihanna sta se srečala avgusta 2009.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 32% pogled odnos #9.

Justin Timberlake

2009 (govorice)

Govori se, da se je Rihanna junija 2009 povezala z Justinom Timberlakeom.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost69%'> Združljivost 66% pogled odnos #8.

Rashard Lewis

2009

Rashard Lewis in Rihanna sta se srečala maja 2009.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina91%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #7.

Wilmer Valderrama

2009

Rihanna in Wilmer Valderrama sta se srečala aprila 2009.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina37%Starost69%'> Združljivost 62% pogled odnos #6.

Josh Hartnett

2007 - 2008 (govorice)

Govori se, da se je Rihanna oktobra 2007 povezala z Joshom Hartnettom.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 59% pogled odnos #5.

Shia LaBeouf

2007

Rihanna in Shia LaBeouf sta se srečala avgusta 2007.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 65% pogled odnos #4.

Chris Brown

2007 - 2013

Rihanna in Chris Brown od maja 2007 do marca 2013.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos #3.

Omarion

2007

Rihanna in Omarion sta se srečala marca 2007.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina37%Starost72%'> Združljivost 77% pogled odnos #dva

Jay-Z

2006 - 2007 (govorice)

Govori se, da se je Rihanna oktobra 2006 povezala z Jay-Z.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost13%'> Združljivost 47% pogled odnos #1.

Negus Sealy

2003 - 2006

Negus Sealy in Rihanna od avgusta 2003 do septembra 2006.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatkitajski horoskop100%Starost72%'> Združljivost 43% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Rihanna33 ribePevka
Barbadoški
Hassan Jameel32 TehtnicaPoslovno
Savdska Arabija
Travis Scott (reper)30. BikReper
ameriški
Lewis Hamilton36 KozorogAvtomobilske dirke
Britanski
Karim benzema33 StrelecNogomet
Francosko
Matt Barnes41 ribeKošarka
ameriški
Leonardo Dicaprio46 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Justin Laboy-
ASAP Rocky32 TehtnicaReper
ameriški
Rob Kardashian3. 4 ribeResničnostna televizija
ameriški
J. R. Smith35 DevicaKošarka
ameriški
Ashton Kutcher43 VodnarIgralec
ameriški
Ryan Phillippe46 DevicaIgralec
ameriški
Dudley O'Shaughnessy31. TehtnicaModel
Britanski
Colin Farrell44 DvojčkaIgralec
Irski
Travis BarkerŠtiri, pet ŠkorpijonBobnar
ameriški
Matt Kemp36 DevicaBaseball
ameriški
Josh Henderson39 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Drake3. 4 ŠkorpijonReper
Kanadski
Soulja boy30. LeoReper
ameriški
Justin Timberlake40 VodnarPevka
ameriški
Rashard Lewis41 LeoKošarka
ameriški
Wilmer Valderrama41 VodnarIgralec
ameriški
Josh Hartnett42 RakIgralec
ameriški
Shia LaBeouf3. 4 DvojčkaIgralec
ameriški
Chris Brown32 BikPevka
ameriški
Omarion36 ŠkorpijonGlasbenik
ameriški
Jay-Z51 StrelecReper
ameriški
Negus Sealy36
Barbadoški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

V stilu Rock Rihanna - nagrade BET 2019 Rihanna - nagrade BET 2019 Rihanna - nagrade BET 2019 Rihanna - nagrade BET 2019 Jay Z in Rihanna med podelitvijo nagrad MTV Movie Awards 2007 Rihanna med oddajo MTV Movie Awards 2007 - oddaja Rihanna med oddajo MTV Movie Awards 2007 - oddaja Rihanna med oddajo MTV Movie Awards 2007 - oddaja Rihanna med oddajo MTV Movie Awards 2007 - oddaja Rihanna med oddajo MTV Movie Awards 2007 - oddaja Rihanna med oddajo MTV Movie Awards 2007 - oddaja

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Otok Guava2019Kofi PuncaFilm
Ocean's Eight2018Nine BallFilm
Valerijan in mesto tisočerih planetov2017MehurčekFilm
Domov2015Napitnina 'Tip' Tucci (glas)Film
Annie2014Lunina boginjaFilm
To je konec2013RihannaFilm
Bates motel2013Marion CraneTelevizijska oddaja
Rihanna katastrofa2013RihannaKratek film
Bojna ladja2012Načelnica Cora 'Weps' RaikesFilm

Ujemanja na zaslonu

  • Rihanna in Dudley O.Dudley O'Shaughnessy
    • Rihanna: Našli smo ljubezen
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!