Glavni Odnosi Ryan Guzman

Ryan Guzman

Ryan Guzman ZaročenaUvrstitev 2909 884Starost 33 let Zodiak Devica Odnosi 2 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Ryan Guzman in Chrysti AneChrysti Ane in Ryan Guzman sta se zaročila decembra 2018. pogled odnos

Odnosi

Ryan Guzman je bil v zvezi z Melanie Iglesias(2013 - 2015).

O tem

Ryan Guzman je 33-letni ameriški igralec. Rodil se je kot Ryan Anthony Guzman 21. septembra 1987 v mestu Abilene v Teksasu v Združenih državah Amerike. Slovel je po Step Up Revolution, filmu Jem Holograms, The Boy Next Door Njegovo nebesno znamenje je Devica.



Ryan Guzman je sodeloval v šestih tekmah na zaslonu, med njimi tudi Aubrey Peeples Jem in hologrami (2015), Briana Evigan v Povečaj vse (2014), Lucy Hale v Lepi mali lažnjivci (2010), France Raisa leta Onkraj raja (2018)in Jennifer Lopez v Fant iz sosednjih vrat (2015).

Ryan Guzman je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ljudje iz Abilene v Teksasu.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ryana Guzmana! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.5 let, 4 mesece--
Zmenki1.1 leto, 2 meseca--
Skupajdva5 let, 4 mesece3 leta, 3 mesece1 leto, 2 meseca

Podrobnosti

ImeRyan
Srednje imeAnthony
PriimekGuzman
Polno ime ob rojstvuRyan Anthony Guzman
Starost33 let
Rojstni dan21. september 1987
Rojstni krajAbilene, Teksas, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
BuildAtletski
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloModel, igralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveStep Up Revolution, film Jem The Holograms, The Boy Next Door
Leto (-a) aktivno (-a)2012 – danes
Potrditev blagovne znamkeCalvin Klein (2009)
Uradne spletne stranitwitter.com/ryanAguzman, www.facebook.com/ryanAguzmanOfficial
OčeRay Guzman
MatiLisa
BratSteven Guzman

Ryan Anthony Guzman (rojen 21. septembra 1987) je ameriški igralec.

Več o Ryanu Guzmanu Manj o Ryanu Guzmanu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaChrista AneRazmerje2016prisoten5 let
1.Melanie IglesiasRazmerjeNovember 2013Januar 20151 leto
Christa Ane #dva

Christa Ane

2016

Chrysti Ane in Ryan Guzman sta se zaročila v De ...[ogled par] Melanie Iglesias #1.

Melanie Iglesias

2013 - 2015

Ryan Guzman in Melanie Iglesias sta se ločila v ...[ogled par] #dva

Christa Ane

2016

Chrysti Ane in Ryan Guzman sta zaročena 2 leti od zaročitve decembra 2018.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 51% Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Melanie Iglesias

2013 - 2015

Ryan Guzman in Melanie Iglesias od novembra 2013 do januarja 2015.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ryan Guzman33 DevicaIgralec
ameriški
Christa Ane27. LeoFitnes guru
Brazilski
Melanie Iglesias33 DvojčkaModel
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Mateo LopesMoški24. januar 2019Star 2 leti Christa Ane
Genevieve 'zobje'Ženska7. januarja 2021Star 4 mesece Christa Ane

Foto galerija

9-1-1 - Ryan Guzman 9-1-1 - Ryan Guzman Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016) Vsi hočejo nekaj !! (2016)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Windows na svetu2019FernandoFilm
Čistilna ura2019MaksFilm
Onkraj raja2018SebastijanFilm
Backtrace2018LukaFilm
Oboroženi2018JonesieFilm
9-1-12018Eddie DiazTelevizijska oddaja
Pimp očka2018RodrigoFilm
Vsi hočejo nekaj !!2016RoperFilm
Zloglasno2016Ryan MillsTelevizijska oddaja
Fant iz sosednjih vrat2015.Noah SandbornFilm
Jem in hologrami2015.RekaFilm
Heroes Reborn2015.Carlos GutierrezTelevizijska oddaja
Vedno Woodstock2014DylanFilm
Aprilski dež2014Alex StoneFilm
Povečaj vse2014SeanFilm
Ženski moški: narejen film2013Brett (v vlogi Ryan Anthony Guzman)TV film
Step Up Revolution2012SeanFilm
Kamere2012RyanTelevizijska oddaja
Lepi mali lažnjivci2010JakeTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Aubrey Peeples in Ryan GuzmanAubrey Peeples
    • Jem in hologrami
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Briana Evigan in Ryan GuzmanBriana Evigan
    • Povečaj vse
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Lucy Hale in Ryan GuzmanLucy Hale
    • Lepi mali lažnjivci
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Guzman in Francia RaisaFrance Raisa
    • Onkraj raja
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Guzman in Jennifer LopezJennifer Lopez
    • Fant iz sosednjih vrat
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Ryan Guzman in Kathryn McCormickKathryn McCormick
    • Step Up Revolution
      2012
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...