Glavni Odnosi Rafael Vitti

Rafael Vitti

Rafael Vitti PoročenaStarost 25 let Zodiak Škorpijon Odnosi 3 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Tatá Werneck in Rafael Vitti Rafael Vitti in Tatá Werneck sta poročena že dve leti od leta 2019. pogled odnos

Odnosi

Rafael Vitti je bil v odnosih z Julijo Oristânio(2016)in Isabella Santoni(2014 - 2015).

O tem

Rafael Vitti je 25-letni brazilski igralec. Rojen Rafael Alencar Vitti 2. novembra 1995 v Riu de Janeiru v Rio de Janeiru v Braziliji, slovi po Pedru v Malhaçuu (Young Hearts). Njegovo nebesno znamenje je škorpijon.



Rafael Vitti je sodeloval v 5 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Alinne Moraes Rock zgodba (2016), Isabelle Drummond v Poletje 90 (2019), Antonia Morais v Rock zgodba (2016), Giovana Cordeiro v Rock zgodba (2016)in Isabella Santoni v Telovaditi (devetindevetdeset petindevetdeset).

Rafael Vitti je član naslednjih seznamov: Ljudje iz Ria de Janeira (mesto), brazilski televizijski igralci in rojeni leta 1995.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Rafaela Vittija! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.4 leta, 2 meseca--
Zmenkidva1 leto, 3 mesece1 leto9 mesecev, 4 dni
Skupaj3.4 leta, 2 meseca2 leti9 mesecev, 4 dni

Podrobnosti

ImeRafael
Srednje imeAlencar
PriimekVitti
Polno ime ob rojstvuRafael Alencar Vitti
Rojstni dan2. november 1995
Rojstni krajRio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazilija
Višina5 '11½' (182 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoBrazilski
Poklicno besediloIgralec, glasbenik
PoklicIgralec
Zahteva do slavePedro in Malhação (Young Hearts)
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes
OčeJoão Vitti
MatiValéria Alencar
BratFrancisco Vitti

Rafael Alencar Vitti (rojen 2. novembra 1995) je brazilski igralec, glasbenik in pesnik. Postal je znan po svojem liku Pedru Ramosu, enem od protagonistov 22. sezone Malhação z naslovom Malhação Sonhos. Je sin igralcev Joãoa Vittija in Valérije Alencar ter brat igralca Francisca Vittija.

Več o Rafaelu Vittiju Manj o Rafaelu Vittiju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Tata WerneckPoročenaJanuar 2017prisoten4 leta
dvaJulia OristânioRazmerjeJanuar 2016Oktober 20169 mesecev
1.Isabella SantoniRazmerjeMaj 2014Avgust 20151 leto
Tata Werneck #3.

Tata Werneck

2017

Rafael Vitti in Tatá Werneck sta bila ...[ogled par] Julia Oristânio #dva

Julia Oristânio

2016

Rafael Vitti in Júlia Oristânio se ...[ogled par] Isabella Santoni #1.

Isabella Santoni

2014 - 2015

Rafael Vitti in Isabella Santoni sta se ločila ...[ogled par] #3.

Tata Werneck

2017

Rafael Vitti in Tatá Werneck sta poročena 2 leti. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala januarja 2017. Po enem letu zaroke sta se leta 2019 poročila.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina91%Starost1%'> Združljivost 38% Otroci 1 otrok pogled odnos #dva

Julia Oristânio

2016

Rafael Vitti in Júlia Oristânio od januarja do oktobra 2016.



Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos #1.

Isabella Santoni

2014 - 2015

Rafael Vitti in Isabella Santoni od maja 2014 do avgusta 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Rafael Vitti 25. ŠkorpijonIgralec
Brazilski
Tata Werneck37 LeoIgralka
Brazilski
Julia Oristânio28. RakIgralka
Brazilski
Isabella Santoni26. BikIgralka
Brazilski

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Clara MariaŽenska23. oktober 2019Star 19 mesecev Tata Werneck

Foto galerija

Alinne Moraes in Rafael Vitti - Rock Story Poletje 90 (2019) Poletje 90 (2019) Poletje 90 (2019) Poletje 90 (2019) Poletje 90 (2019) Poletje 90 (2019) Poletje 90 - Rafael Vitti Rafael Vitti in Antonia Morais

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Poletje 902019João GuerreiroTelevizijska oddaja
Velho Chico2016Carlos EduardoTelevizijska oddaja
Popolnoma brez pojma2016MavricijTelevizijska oddaja
Rock zgodba2016Leo RegisTelevizijska oddaja
Ljubezen in seks2009On samTelevizijska oddaja
Zvezde2006On samTelevizijska oddaja
Pozne ure2000JazTelevizijska oddaja
Telovaditidevetindevetdeset petindevetdesetPedro RamosTelevizijska oddaja

Ujemanja na zaslonu

Razprave

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.