Glavni Odnosi beri Michele

beri Michele

beri Michele PoročenaUvrstitev 414 46Starost 34 let Zodiak Devica Odnosi 8 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Lea Michele in Zandy ReichZandy Reich in Lea Michele sta poročeni dve leti od 9. marca 2019. pogled odnos

Odnosi

Lea Michele je bila v odnosih z Robertom Buckleyem(2016), Matthew Paetz(2014 - 2016), Cory Monteith(2012 - 2013), Theo Stockman(2009 - 2011), John Lloyd Young(2008 - 2009), Matthew Morrison(2007)in Landon Beard(2006 - 2008).

O tem

Lea Michele je 34-letna ameriška igralka. Rojena Lea Michele Sarfati 29. avgusta 1986 v The Bronxu v New Yorku, ZDA, slovi po Glee, Spring Awakening, Scream Queens v karieri, ki zajema glasbeno kariero in od leta 2008 do danes in od leta 1996 do danes. Njeno nebesno znamenje je Devica.



Lea Michele je sodelovala v 9 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Chord Overstreet Glee (2009), Darren Criss v Glee (2009), Glen Powell v Kraljice krikov (2015), John Stamos v Kraljice krikov (2015)in Ashton Kutcher v novo letni večer (2011).

Lea Michele je članica naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, igralci iz New Yorka in ameriške pevke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Lea Michele! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.4 leta, 4 mesece--
Zmenki7.1 leto, 11 mesecev1 leto3 mesece, 1 dan
Skupaj8.4 leta, 4 mesece1 leto, 5 mesecev3 mesece, 1 dan

Podrobnosti

ImePreberite
Srednje imeMichele
PriimekSarfati
Polno ime ob rojstvuLea Michele Sarfati
Alternativno imeLee, Lea Michelle, Lele, Lea Michele Sarfati
Starost34 let
Rojstni dan29. avgust 1986
Rojstni krajThe Bronx, New York, ZDA
Višina5 '2½' (159 cm)
Utež53 lbs (117 lbs)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostOči, nos, nasmeh
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Tenafly
Poklicno besediloIgralka, pevka, tekstopisec, avtor
PoklicIgralka
Zahteva do slaveVeselje, pomladno prebujanje, krik kraljice
Glasbeni žanr (besedilo)Broadway, Pop Rock, Pop, Dance-Pop, Vokal
Leto (-a) aktivno (-a)1995 – danes, Glasbena kariera, 2008 – danes, 1996 – danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaColumbia Records, Columbia
Pridruženi zakoniSia Furler, Christina Perri ,, Felicia Barton, Anne Preven, Glee Cast
Agencija za talente (npr. Modeliranje)William Morris / Endeavour
Potrditev blagovne znamkeBonboni, Nike, HP (2011), Dove (2010), L'Oreal (2013– danes), Chevrolet
Doprsje (palci)35
Velikost skodeliceC
Pas (palci)25.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja7.
Uradne spletne stranifacebook.com/leamichele, twitter.com/LeaMichele, www.allmusic.com/artist/lea-michele-mn0001582820/biography, instagram.com/leamichele, leamichelemusic.com/, myspace.com/leamichelemusic, http: // leamichelemusic .com, http://leamichelemusic.com/, http://leamichele.com, http://www.leamichelemusic.com https://www.wikidata.org/wiki/Q228733#P856
OčeMarc Sarfati (nekdanji lastnik dela)
MatiEdith Sarfati (nekdanja medicinska sestra)
PrijateljHannah Lux Davis, Ian Somehalder, Mark Salling, Chris Colfer, Emma Roberts, Keke Palmer, Heather Morris, Dianna Agron, Chord Overstreet, Darren Criss, Becca Tobin, Jonathan Groff, Jamie Lee Curtis, JoAnna Garcia
Pridruženi ljudjeJonathan Groff (igralec), Micheal Mayer (producent, pisatelj), Brad Falchuck (režiser, producent)
Hišni ljubljenčkiSheila (mačka)
Najljubši ljudjeJonathan Groff, Barbra Streisand
Najljubši filmiSmešno dekle, skoraj znani, brezvestni, grozljivke
Najljubše TV oddajeReality Show na splošno ,, Grey's Anatomy, Game of Thrones
Najljubše knjigeDekle z bisernim uhanom (Tracy Chevalier)
Priljubljena mestaLos Angeles, New York City
Najljubša hranaKale čips, testenine, suši, sir, čokoladni piškoti
Najljubši dodatkiSreča

Lea Michele Sarfati (; rojena 29. avgusta 1986) je ameriška igralka, pevka in avtorica. Svojo kariero je začela kot otroška igralka na Broadwayu, nastopala je v produkcijah Les Misérables (1995–1996), Ragtime (1997–1999), Fiddler on the Roof (2004–2005) in Spring Awakening (2006–2008). Michele je na glavno mesto prišla v vlogi Rachel Berry v seriji Fox Glee (2009–2015), za katero je prejela nominacijo za nagrado Emmy, dve nominaciji za zlati globus in osvojila štiri nagrade People's Choice Awards, tri nagrade Teen Choice in satelitsko nagrado. Michele in preostali del zasedbe Glee sta si iz štirih nominacij in treh nominacij za nagrado Grammy za glasbo, posneto v seriji, prislužila nagrado Screen Actors Guild Award za izjemen nastop ansambla v humoristični seriji, ki je prav tako ustvarila več hitov na Billboardovih lestvicah. Michele je nato nastopila kot Hester Ulrich v seriji Fox Scream Queens (2015–2016) in kot Valentina Barella v seriji ABC The Mayor (2017).

Več o Lei Michele Manj o Lei Michele

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
8.Zandy EmpirePoročena2017prisoten4 leta
7.Robert BuckleyRazmerje R April 2016Julij 20163 mesece
6.Matthew PaetzRazmerjeApril 2014Februar 20161 leto
5.Cory MonteithRazmerje201220131 leto
4.Theo StockmanRazmerjeOktober 2009September 20111 leto
3.John Lloyd YoungRazmerjeAvgust 2008April 20098 mesecev
dvaMatthew MorrisonRazmerje20072007-
1.Landon BeardRazmerjeAvgust 2006Junij 20081 leto
Zandy Empire #8.

Zandy Empire

2017

Zandy Reich in Lea Michele sta se poročili ...[ogled par] Robert Buckley #7.Govorica

Robert Buckley

2016

Govorilo se je, da sta Lea Michele in Robert Buckley ...[ogled par] Matthew Paetz #6.

Matthew Paetz

2014 - 2016

Matthew Paetz in Lea Michele sta se ločila 19. ...[ogled par] Cory Monteith #5.

Cory Monteith

2012 - 2013

Lea Michele in Cory Monteith sta hodila za ...[ogled par] Theo Stockman #4.

Theo Stockman

2009 - 2011

Theo Stockman in Lea Michele sta se ločila v Au ...[ogled par] John Lloyd Young #3.

John Lloyd Young

2008 - 2009

John Lloyd Young in Lea Michele sta se ločila v ...[ogled par] Matthew Morrison #dva

Matthew Morrison

2007

Matthew Morrison in Lea Michele sta ločena ...[ogled par] Landon Beard #1.

Landon Beard

2006 - 2008

Landon Beard in Lea Michele sta se ločila junija ...[ogled par] #8.

Zandy Empire

2017

Zandy Reich in Lea Michele sta poročeni 2 leti. Po tem, ko sta se zbrala leta 2017, sta hodila 9 mesecev. Po 10 mesecih zaroke sta se poročila 9. marca 2019.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% Otroci 1 otrok pogled odnos #7.

Robert Buckley

2016 (govorice)

Govori se, da se je Lea Michele aprila 2016 povezala z Robertom Buckleyem.



Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina91%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #6.

Matthew Paetz

2014 - 2016

Matthew Paetz in Lea Michele od aprila 2014 do februarja 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina91%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #5.

Cory Monteith

2012 - 2013

Lea Michele in Cory Monteith sta bila v razmerju eno leto, preden je Cory Monteith umrla v starosti 31 let.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina91%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #4.

Theo Stockman

2009 - 2011

Theo Stockman in Lea Michele od oktobra 2009 do septembra 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Starost84%'> Združljivost 31% pogled odnos #3.

John Lloyd Young

2008 - 2009

John Lloyd Young in Lea Michele od avgusta 2008 do aprila 2009.

ki je hayden panettiere dating
Razmerje 8 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost 55% pogled odnos #dva

Matthew Morrison

2007

Matthew Morrison in Lea Michele sta bila leta 2007.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 81% pogled odnos #1.

Landon Beard

2006 - 2008

Landon Beard in Lea Michele od avgusta 2006 do junija 2008.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop40%Višina73%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
beri Michele3. 4 DevicaIgralka
ameriški
Zandy Empire38 VodnarPoslovno
ameriški
Robert Buckley40 BikIgralec
ameriški
Matthew Paetz36 BikZabavljač
ameriški
Cory Monteith31. BikIgralec
Kanadski
Theo Stockman36 KozorogIgralec
ameriški
John Lloyd YoungŠtiri, pet RakIgralec
ameriški
Matthew Morrison42 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Landon Beard42 DvojčkaIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Kdaj LeoMoški20. avgust 2020Star 9 mesecev Zandy Empire

Foto galerija

Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici Lea Michele - Z možem v Santa Monici

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ob istem času, naslednji božič2019Olivia AndersonTV film
Dimenzija 4042017AmandaTelevizijska oddaja
Župan2017Valentina BarellaTelevizijska oddaja
Kraljice krikov2015Hester UlrichTelevizijska oddaja
Legende iz Oza: Dorothyjeva vrnitev2013Dorothy (glas)Film
novo letni večer2011Elise (segment 'Dvigalo')Film
Razstava v Clevelandu2009Rachel BerryTelevizijska oddaja
Glee2009Rachel Berry, Tina Cohen-ChangTelevizijska oddaja
Glee: Režijska pilotska epizoda2009Rachel BerryTV film
Sinovi anarhije2008GertieTelevizijska oddaja
Tretja straža1999SammiTelevizijska oddaja
The Simpsons1989beri MicheleTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Chord Overstreet in Lea MicheleChord Overstreet
    • Glee
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Darren Criss in Lea MicheleDarren Criss
    • Glee
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Glen Powell in Lea MicheleGlen Powell
    • Kraljice krikov
      2015
    [ogled ujemanja]
  • John Stamos in Lea MicheleJanez Stamos
    • Kraljice krikov
      2015
    [ogled ujemanja]
  • Lea Michele in Ashton KutcherAshton Kutcher
    • novo letni večer
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Lea Michele in Cory MonteithCory Monteith
    • Spet veselje
      2011
    [+2 več]
  • Lea Michele in Dean GeyerDean Geyer
    • Glee
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Lea Michele in Jonathan GroffJonathan Groff
    • Glee
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Lea Michele in Mark SallingMark Salling
    • Glee
      2009
    [ogled ujemanja]
Več ujemanja Lea Michele na zaslonu Manj ujemanja Lea Michele na zaslonu

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.