Glavni Odnosi Tyler James Williams

Tyler James Williams

Tyler James WilliamsUvrstitev 3175 -730Starost 28 let Zodiak Tehtnica Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Tyler James Williams verjetno samski.

Odnosi

Tyler James Williams je bil v zvezi z Anastasijo Baranovo.



O tem

Tyler James Williams je 28-letni ameriški igralec. Rodil se je 9. oktobra 1992 v okrožju Westchester v New Yorku v ZDA in je znan po filmu Everybody Hates Chris v karieri, ki traja od leta 1996 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.

Tyler James Williams je član naslednjih seznamov: igralci iz New Yorka, ameriški otroški igralci in ameriški glasovni igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tylerja Jamesa Williamsa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeTyler James
Srednje imeJames
PriimekWilliams
Polno ime ob rojstvuTyler James Williams
Starost28 let
Rojstni dan9. oktober 1992
Rojstni krajOkrožje Westchester, New York, ZDA
Višina5 '8' (173 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeTehtnica
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveVsi sovražijo Chrisa
Leto (-a) aktivno (-a)2000 – danes, 1996 – danes, 1996– danes

Tyler James Williams (rojen 9. oktobra 1992) je ameriški igralec in reper, najbolj znan po igranju naslovnega junaka v sitkomu UPN / CW Vsi sovražijo Chrisa, tekstopisca Cyrusa DeBargeja v filmu Disney Channel Let It Shine in Noaha v oddaji AMC The Walking Mrtev. Imel je tudi stransko vlogo pri filmu Zločinke misli: onkraj meja.

Več o Tylerju Jamesu Williamsu Manj o Tylerju Jamesu Williamsu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Anastazija baranovaRazmerje -
Anastazija baranova #1.

Anastazija baranova

Anastasia Baranova in Tyler James Williams ...[ogled par] #1.

Anastazija baranova

Anastasia Baranova in Tyler James Williams sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina55%Starost52%'> Združljivost 47% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Tyler James Williams28. TehtnicaIgralec
ameriški
Anastazija baranova32 BikIgralka
Rusko

Foto galerija

Tyler James Williams Tyler James Williams Tyler James Williams Tyler James Williams Tyler James Williams Tyler James Williams Tyler James Williams Tyler James Williams - Sezamova ulica Ponovitev Lauren Cohan kot Frankie Trowbridge v Whisky Cavalierju Lauren Cohan kot Frankie Trowbridge v Whisky Cavalierju Lauren Cohan kot Frankie Trowbridge v Whisky Cavalierju

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
ZDA proti Billie Holiday2021Lester YoungFilm
Argument2020PaulFilm
Whisky Cavalier2019Edgar StandishTelevizijska oddaja
Poročno leto2019JakeFilm
Skica Black Lady2019RimTelevizijska oddaja
Detroit2017LevFilm
Dragi beli ljudje2017Carson RhodesTelevizijska oddaja
Criminal Minds: Onkraj meja2016Russ MontgomeryTelevizijska oddaja
Ponovitev2016NateTelevizijska oddaja
Ballers2015Vodni fantTelevizijska oddaja
Dragi beli ljudje2014Lionel HigginsFilm
Ljudje2013Simon PeeplesFilm
Takojšnja mama2013JamalTelevizijska oddaja
Laboratorijske podgane2012Prihodnji LeoTelevizijska oddaja
Naj se sveti2012CyrusTV film
Komedija pok! Bang!2012SkušnjavaTelevizijska oddaja
Key in Peele2012Jaleel WhiteTelevizijska oddaja
Nadaljuj2012OwenTelevizijska oddaja
The Walking Dead2010NoahTelevizijska oddaja
Naša oddaja2010TV film
Čistilec2008Kenji SimonTelevizijska oddaja
True Jackson, podpredsednik2008JustinTelevizijska oddaja
Batman: Pogumni in drzni2008Nevihta, Jason RuschTelevizijska oddaja
Mravlje nasilnik2006Blue Teammate # 1 (glas)Film
Mladoletniki brez spremstva2006Charlie GoldfinchFilm
Dva za denar2005Gost na zabavi (neznan)Film
Zločinski umi2005Russ MontgomeryTelevizijska oddaja
Vsi sovražijo Chrisa2005ChrisTelevizijska oddaja
Hiša M.D.2004Pristati naTelevizijska oddaja
Sodnik Mooney2004MelvinTelevizijska oddaja
Zakon in red: Posebna enota za žrtve1999Kyle McGovernTelevizijska oddaja
Mali Bill1999BobbyTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Entari Shakunte, posvojeni sin Jacka Blackja, mladi fantTelevizijska oddaja
Sezamova ulica1969TylerTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.