Glavni Odnosi Jennifer Morrison

Jennifer Morrison

Jennifer Morrison ZmenkiUvrstitev 358 -25Starost 42 let Zodiak Oven Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Jennifer Morrison in Gerardo CelascoGerardo Celasco je z Jennifer Morrison začel hoditi julija 2019. pogled odnos

Odnosi

Jennifer Morrison je zaročena z Jessejem Spencerjem(2006 - 2007).

Jennifer Morrison je bila v odnosih s Sebastianom Stanom(2012 - 2013), Amaury Nolasco(2009 - 2012)in Jesse Rangel.



O tem

Jennifer Morrison je 42-letna ameriška igralka. Rojena Jennifer Marie Morrison 12. aprila 1979 v Chicagu v Illinoisu, ZDA, slovi po House M.D., Once Upon a Time. Njeno nebesno znamenje je Oven.

Jennifer Morrison je sodelovala v 10 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Colin O'Donoghue Nekoč (2011), Hugh Laurie v Hiša M.D. (2004), Ben Affleck v Preživeti božič (2004), Christopher Gorham v Nekoč (2011)in Jamie Dornan v Nekoč (2011).

Jennifer Morrison je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški filmski producenti in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jennifer Morrison! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.3 leta, 1 mesec--
Zmenki4.3 leta, 4 mesece1 leto, 7 mesecev1 leto, 2 meseca
Skupaj5.3 leta, 4 mesece1 leto, 10 mesecev1 leto, 2 meseca

Podrobnosti

ImeJennifer
Srednje imeMarie
PriimekMorrison
Polno ime ob rojstvuJennifer Marie Morrison
Alternativno imeJen, J-Mo, Jenny Morrison, Jennifer Marie Morrison
Starost42 let
Rojstni dan12. april 1979
Rojstni krajChicago, Illinois, ZDA
Višina5 '5)' (166 cm)
Utež54 lbs
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaAteist
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Prospect, Illinois (1997)
UniverzaGledališče, Univerza Loyola, Chicago (2001)
Poklicno besediloIgralka, manekenka, filmska producentka, režiserka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveHouse M.D., nekoč
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)John Carrabino Management
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)33
Velikost oblačildva
Velikost čevlja8 (ZDA), 40 (EU), 6,5 (Združeno kraljestvo), 250 (J)
Uradne spletne stranitwitter.com/jenmorrisonlive, jmorrisonfan.com/, www.facebook.com/JenniferMorrisonOfficial, www.nndb.com/people/621/000129234/, www.instagram.com/jenmorrisonlive
OčeDavid L. Morrison (upokojeni učitelj glasbe)
MatiJudy Morrison (upokojena učiteljica)
BratDaniel Morrison (brat)
SestraJulia Morrison (sestra)
PrijateljAshlee Simpson-Wentz, Geoff Stults, Ginnifer Goodwin, Lana Parrilla, Meghan Ory, Colin O'Donoghue, Edward Kitsis, Adam Horowitz
Hišni ljubljenčkiAva (pes)
Najljubši filmiTatovi koles [1948]
Najljubše TV oddajeExtreme Makeover: Domača izdaja [2003-2012], Battlestar Galactica [2004-2009], The Oprah Winfrey Show [1986-2011], Planet Earth [2006]
Najljubše knjigeVeliki Gatsby (F. Scott Fitzgerald), vzhodno od Edena (John Steinbeck)
Priljubljena mestaJezero Como, Italija, Italijanska kuhinja (restavracija), Madeo (restavracija), Pace (restavracija)
Najljubša hranaitalijanska hrana
Najljubše barveVsakodnevno spreminja

Jennifer Marie Morrison (rojena 12. aprila 1979) je ameriška igralka, producentka, režiserka in nekdanja otroška manekenka. Znana je predvsem po vlogah dr. Allison Cameron v medicinsko-dramski seriji House (2004–2012) in Emme Swan v pustolovsko-fantastični seriji ABC Once Upon a Time (2011–2017, 2018). V komični seriji Kako sem spoznal tvojo mamo je upodobila tudi Zoey Pierson, eno izmed ljubezni Teda Mosbyja; Winona Kirk, mati Jamesa T. Kirka v znanstveno-fantastičnem filmu iz leta 2009 Zvezdne steze; in Tess Conlon v športni dramski filmu Warrior iz leta 2011. Kot režiserski prvenec je igrala v filmu Sun Dogs (2017).

Več o Jennifer Morrison Manj o Jennifer Morrison

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Gerardo CelascoRazmerjeJulij 2019prisoten1 leto
4.Sebastian StanRazmerjeMaj 2012Julij 20131 leto
3.Amaury nolascoRazmerjeJanuar 2009Maj 20123 leta
dvaJesse SpencerRazmerjeJulij 2004Avgust 20073 leta
1.Jesse RangelNeznano -
Gerardo Celasco #5.

Gerardo Celasco

2019

Gerardo Celasco je začel hoditi z Jennifer Morri ...[ogled par] Sebastian Stan #4.

Sebastian Stan

2012 - 2013

Sebastian Stan in Jennifer Morrison se ločita ...[ogled par] Amaury nolasco #3.

Amaury nolasco

2009 - 2012

Jennifer Morrison in Amaury Nolasco se ločita ...[ogled par] Jesse Spencer #dva

Jesse Spencer

2004 - 2007

Jennifer Morrison in Jesse Spencer sta se ločila ...[ogled par] #1.

Jesse Rangel

Jesse Rangel in Jennifer Morrison sta bila v ...[ogled par] #5.

Gerardo Celasco

2019

Gerardo Celasco in Jennifer Morrison hodita od julija 2019.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #4.

Sebastian Stan

2012 - 2013

Sebastian Stan in Jennifer Morrison od maja 2012 do julija 2013.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #3.

Amaury nolasco

2009 - 2012

Jennifer Morrison in Amaury Nolasco od januarja 2009 do maja 2012.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #dva

Jesse Spencer

2004 - 2007

Jennifer Morrison in Jesse Spencer sta bila poročena 8 let. Hodila sta dve leti po tem, ko sta se zbrala julija 2004. Po 9 letih zaroke sta se poročila leta 2016. 8 let kasneje sta se leta 2016 ločila.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 83% pogled odnos #1.

Jesse Rangel

Jesse Rangel in Jennifer Morrison sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Starost98%'> Združljivost 70% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jennifer Morrison42 OvenIgralka
ameriški
Gerardo Celasco39 OvenIgralec
ameriški
Sebastian Stan38 LeoIgralec
Romunski
Amaury nolascopetdeset KozorogIgralec
Portoričan
Jesse Spencer42 VodnarIgralec
Avstralski
Jesse Rangel40 DevicaGlasbenik
ameriški

Foto galerija

2013 Billboard Music Awards - Jennifer Morrison 2013 Billboard Music Awards - Jennifer Morrison Jennifer Morrison Jennifer Morrison Jennifer Morrison Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji Jennifer Morrison - Opažena v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Poročilo2019Caroline KrassFilm
Bombshell2019Juliet HuddyFilm
Zadnje ceste2018Callie MercerFilm
Vsa bitja tukaj spodaj2018PennyFilm
Atentat na narod2018MargieFilm
SuperFly2018Detektiv MasonFilm
Tetovirano srce2018Charlotte LewisKratek film
Amityville: prebujenje2017CandiceFilm
Alex in seznam2017Katherine SternFilm
Sončni psi2017MarieFilm
Temačnost2016Joy CarterFilm
Albion: Začarani žrebec2016OpatinjaFilm
To smo mi2016Cassidy SharpTelevizijska oddaja
Za vrnitev prahu2015.Sharon ReynoldsKratek film
Mattresside2015.AngelicaKratek film
Zvezdne steze v temo2013Winona KirkFilm
Nekaj ​​deklet2013SamFilm
Alpha Alert2013BelaFilm
Nožni boj2012Angela AndersonFilm
Bojevnik2011Tess ConlonFilm
Pripeljati Ashley domov2011AshleyTV film
Nekoč2011Emma SwanTelevizijska oddaja
Pet2011SheilaTV film
Pokvarjen2011Agent Rachel MintzKratek film
lov2010Faith MaplesTelevizijska oddaja
Zvezdne steze2009Winona KirkFilm
Predstava Super Hero Squad2009OsaTelevizijska oddaja
Veliki Stan2007MindyFilm
Končni pristop2007Objava stevardesa (brez kredita)TV film
Umor princese Diane2007Rachel ViscoTV film
Razcvet2006Gabrielle WintersFilm
Scenarij2006ChristieKratek film
Mall Cop2005ChrisFilm
Gospod in gospa Smith2005Jade - sodelavec # 2Film
Kako sem spoznal tvojo mamo2005ZoeyTelevizijska oddaja
Preživeti božič2004Missy VangilderFilm
Prepričana božja roka2004Lily BowserFilm
Dvig2004SarahKratek film
Hiša M.D.2004Dr. Allison CameronTelevizijska oddaja
Mleti2003JamieFilm
Rob2003TV film
Oblikovanje2002Sonya MallowFilm
Girl Fever2002AnnieFilm
Nantucket2002AliciaFilm
Big Shot: Izpovedi stavnic Campus2002CallieTV film
Naključna leta2002MeganTelevizijska oddaja
Ničelnice2001JoyceFilm
Kronika2001GwenTelevizijska oddaja
Urban Legends: Final Cut2000Amy MayfieldFilm
Mešanica odmevov1999Samantha (v vlogi Jenny Morrison)Film
Vsak dan zdaj1998Mandy SingerTelevizijska oddaja
Dawson's Creek1998Melanie Shea ThompsonTelevizijska oddaja
Križišče1994Meaghan Eastman (v vlogi Jenny Morrison)Film
Čudež na 34. ulici1994DeniceFilm
Dotaknil se je Angel1994Melissa DunniganTelevizijska oddaja
Pod mostomCaitlin LancasterFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Colin OColin O'Donoghue
    • Nekoč
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Hugh Laurie in Jennifer MorrisonHugh Laurie
    • Hiša M.D.
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Morrison in Ben AffleckBen affleck
    • Preživeti božič
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Morrison in Christopher GorhamChristopher Gorham
    • Nekoč
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Morrison in Jamie DornanJamie Dornan
    • Nekoč
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Morrison in Jesse SpencerJesse Spencer
    • Hiša M.D.
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Morrison in Michael Raymond-JamesMichael Raymond-James
    • Nekoč
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Morrison in Rob SchneiderRob Schneider
    • Veliki Stan
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Joel Edgerton in Jennifer MorrisonJoel Edgerton
    • Bojevnik
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Josh Radnor in Jennifer MorrisonJosh Radnor
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
Več Jennifer Morrison ujemanja na zaslonu Manj ujemanj na zaslonu Jennifer Morrison

Zanimivi Članki