Glavni Odnosi Sanaa Lathan

Sanaa Lathan

Sanaa LathanUvrstitev 708 -123Starost 49 let Zodiak Devica Povezave 9 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Sanaa Lathan verjetno samski.

Odnosi

Sanaa Lathan je bila zaročena s Steveom Rifkindom(2010 - 2011).



Sanaa Lathan je bila v zvezi s francosko Montano(2015 - 2016), Tyrese Gibson(2008 - 2014), Adawale Ogunleye(2007 - 2008), Terrell Owens(2006), Omar Epps(1999 - 2002)in Boris Kodjoe(1993).

Sanaa Lathan se je srečala z Wesleyem Snipesom.

Govori se, da se je Sanaa Lathan povezala z Denzelom Washingtonom.



O tem

Sanaa Lathan je 49-letna ameriška igralka. Rojena Sanaa McCoy Lathan 19. septembra 1971 v New Yorku v New Yorku, slovi po ljubezni in košarki. Njeno nebesno znamenje je Devica.

Sanaa Lathan je bil na treh zaslonskih tekmah, med njimi tudi Denzel Washington leta Čas je potekel (2003), Martin Lawrence v Življenje (1999)in Simon Baker v Nekaj ​​novega (2006).

Sanaa Lathan je članica naslednjih seznamov: ameriški glasovni igralci, ljudje iz New Yorka in ameriški gledališki igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Sanaa Lathan! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.1 leto, 9 mesecev--
Zmenki6.6 let, 1 mesec1 leto, 11 mesecev10 mesecev, 5 dni
Srečanje1.---
Govorice1.---
Skupaj9.6 let, 1 mesec1 leto, 5 mesecev10 mesecev, 5 dni

Podrobnosti

ImeUmetnost
Srednje imeMcCoy
Dekliški priimekLathan
Polno ime ob rojstvuSanaa McCoy Lathan
Alternativno imeSana Lathan Denzel
Starost49 let
Rojstni dan19. september 1971
Rojstni krajNew York City, NY
Višina5 '7' (170 cm)
Utež59 lbs (130 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostBiseksualec
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaManhattanski center za znanost in matematiko
UniverzaKalifornijska univerza v Berkeleyju z diplomo iz angleščine, univerza Yale z diplomo iz drame
Poklicno besediloIgralka, glasovna igralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveLjubezen in košarka
Leto (-a) aktivno (-a)1996 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Partnerji ICM, John Carrabino Management
Doprsje (palci)32
Velikost skodeliceC
Pas (palci)27.
Boki (palci)35
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja9.
Uradne spletne stranitwitter.com/justsanaa, www.facebook.com/SanaaLathan, www.nndb.com/people/585/000051432/
OčeStan Lathan (producent)
MatiEleanor McCoy (igralka / plesalka)
BratKorak (brat brat)
SestraAriel Lathan, Colette Lathan, Liliane Lathan, (pastorka) (Sanaa Dad's Daughter's)
PrijateljGabrielle Union, Nia Long, Christina Sibul
Pridruženi ljudjeChristina Sibul (koproducent)

Sanaa McCoy Lathan (rojena 19. septembra 1971) je ameriška igralka. Kot glasovna igralka je od leta 2009 do 2013 izrazila Donno Tubbs v oddaji The Cleveland Show in v vseh sočasnih in poznejših nastopih Family Guyja. Igrala je v številnih filmih, med njimi The Best Man (1999) in nadaljevanju leta 2013 The Best Man Holiday. Med njene druge filmske zasluge spadajo Ljubezen in košarka (2000), Brown Sugar (2002), Alien vs Predator (2004), Something New (2006), The Family That Preys (2008), Contagion (2011) in Now You See Me 2 (2016).

Več o Sani Lathanu Manj o Sani Lathanu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
9.Francoska MontanaRazmerjeJulij 2015Maj 201610 mesecev
8.Steve RifkindRazmerjeJulij 2009April 20111 leto
7.Tyrese GibsonRazmerjeOktober 2008November 20146 let
6.Adawale OgunleyeRazmerjeFebruar 2007September 20081 leto
5.Terrell OwensRazmerje20062006-
4.Omar EppsRazmerje1999Februar 20023 leta
3.Boris KodjoeRazmerje19931993-
dvaWesley SnipesSrečanje -
1.Denzel WashingtonSrečanje R -
Francoska Montana #9.

Francoska Montana

2015 - 2016

Francoska Montana in Sanaa Lathan sta se ločila v ...[ogled par] Steve Rifkind #8.

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind in Sanaa Lathan sta se ločila v ...[ogled par] Tyrese Gibson #7.

Tyrese Gibson

2008 - 2014

Tyrese Gibson in Sanaa Lathan sta se ločila v N ...[ogled par] Adawale Ogunleye #6.

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye in Sanaa Lathan sta se ločila ...[ogled par] Terrell Owens #5.

Terrell Owens

2006

Terrell Owens in Sanaa Lathan sta ločena ...[ogled par] Omar Epps #4.

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan in Omar Epps sta se ločila 2. marca ...[ogled par] Boris Kodjoe #3.

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe in Sanaa Lathan sta ločena ...[ogled par] Wesley Snipes #dva

Wesley Snipes

Wesley Snipes in Sanaa Lathan sta ločena ...[ogled par] Denzel Washington #1.Govorica

Denzel Washington

Sanaa Lathan in Denzel Washington sta bila govorica ...[ogled par] #9.

Francoska Montana

2015 - 2016

Francoska Montana in Sanaa Lathan od julija 2015 do maja 2016.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos #8.

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind in Sanaa Lathan sta bila zaročena 1 leto. Zmenjena sta bila 7 mesecev po tem, ko sta se zbrala julija 2009. Zaročila sta se februarja 2010, kasneje pa sta se ločila aprila 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop100%Starost69%'> Združljivost 43% pogled odnos #7.

Tyrese Gibson

2008 - 2014

Tyrese Gibson in Sanaa Lathan od junija 2012 do novembra 2014.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #6.

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye in Sanaa Lathan od marca 2007 do septembra 2008.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #5.

Terrell Owens

2006

Terrell Owens in Sanaa Lathan iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop60%Višina73%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #4.

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan in Omar Epps od leta 1999 do marca 2002.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop60%Višina55%Starost52%'> Združljivost 67% pogled odnos #3.

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe in Sanaa Lathan iz leta 1993.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop60%Višina73%Starost52%'> Združljivost 47% pogled odnos #dva

Wesley Snipes

Wesley Snipes je imel srečanje s Sano Lathanom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos #1.

Denzel Washington

(Govorica)

Govori se, da se je Sanaa Lathan povezala z Denzelom Washingtonom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost13%'> Združljivost 47% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sanaa Lathan49 DevicaIgralka
ameriški
Francoska Montana36 ŠkorpijonReper
Maroški
Steve Rifkind59 ribeGlasbeni producent
ameriški
Tyrese Gibson42 KozorogIgralec
ameriški
Adawale Ogunleye43 LeoNogomet (ameriški)
ameriški
Terrell Owens47 StrelecNogomet (ameriški)
ameriški
Omar Epps47 RakIgralec
ameriški
Boris Kodjoe48 ribeIgralec
Avstrijski
Wesley Snipes58 LeoIgralec
ameriški
Denzel Washington66 KozorogIgralec
ameriški

Foto galerija

Harley Quinn - Sanaa Lathan Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015) Popolni fant (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Cona mraka2019Nina HarrisonTelevizijska oddaja
Domači sin2019Trudy ThomasFilm
Harley Quinn2019CatwomanTelevizijska oddaja
Na žalost od nekdaj2018VijoličnaFilm
Nasledstvo2018LisaTelevizijska oddaja
Ameriški morilec2017Irene KennedyFilm
Izstreljeni streli2017Ashe AkinoTelevizijska oddaja
Približevanje neznanemu2016Emily MaddoxFilm
Zdaj me vidiš 22016Namestnica direktorja Natalie AustinFilm
Popoln fant2015LeahFilm
Afera2014Janelle WilsonTelevizijska oddaja
Kesanje2013Maggie CarterFilm
Najboljši mož počitnice2013RobynFilm
Okužba2011Aubrey CheeverFilm
Tilda2011Sasha LittTV film
Šef2011Mona FredricksTelevizijska oddaja
Modro v prahu2009DianaFilm
Čudovit svet2009KhadiFilm
Razstava v Clevelandu2009Donna TubbsTelevizijska oddaja
Družina, ki pleni2008AndreaFilm
Rozinica na soncu2008Beneatha YoungerTV film
Nekaj ​​novega2006Kenija Denise McQueenFilm
AVP: Tujec proti Predatorju2004Alexa WoodsFilm
Čas je potekel2003Ann Merai HarrisonFilm
Sesanje / zatikanje2003Michelle LandauTelevizijska oddaja
Rjavi sladkor2002Sidney 'Syd' ShawFilm
Ljubezen in košarka2000Monica WrightFilm
Kadilec2000RoxanneKratek film
Akti, ki izginjajo2000Zora BankeTV film
Som v omaki iz črnega fižola1999NinaFilm
Življenje1999DaisyFilm
Najboljši mož1999taščicaFilm
Les1999AliciaFilm
Družinski človek1999Rezervna pevka, Donna Tubbs, FangirlTelevizijska oddaja
Rezilo1998VanessaFilm
LateLine1998Briana GilliamTelevizijska oddaja
Vozi1997Carolyn BrodyFilm
Čudež v gozdu1997Mlada LillyTV film
Zgrajeno do zadnjega1997LepoTelevizijska oddaja
Moeshadevetnajstindevetdeset šestEbenovinaTelevizijska oddaja
V hišidevetindevetdeset petindevetdesetChareseTelevizijska oddaja
NYPD modra1993Shirley BarishTelevizijska oddaja
Družinske zadeve1989AllisonTelevizijska oddaja
Z / VFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Denzel Washington in Sanaa LathanDenzel Washington
    • Čas je potekel
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Martin Lawrence
    • Življenje
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Sanaa Lathan in Simon BakerSimon Baker
    • Nekaj ​​novega
      2006
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.