Glavni Odnosi Grant Gustin

Grant Gustin

Grant Gustin PoročenaUvrstitev 2290 119Starost 31 let Zodiak Kozorog Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Grant Gustin in LA Thoma (Instagram)LA Thoma (Instagram) in Grant Gustin sta poročena dve leti od 15. decembra 2018. pogled odnos

Odnosi

Grant Gustin je bil v zvezi s Hannah Douglass(2014 - 2016).

O tem

Grant Gustin je 31-letni ameriški igralec. Thomas Grant Gustin, rojen 14. januarja 1990 v Norfolku v Virginiji v ZDA, je znan po Gleeju in The Flash. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.



Grant Gustin je sodeloval v 4 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Candice Patton The Flash (2014), Melise noter The Flash (2014), Shantel VanSanten v The Flash (2014)in Selena Gomez v Monte karlo (2011).

Grant Gustin je član naslednjih seznamov: ameriški televizijski igralci, ameriški otroški igralci in igralci iz Virginije.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Grant Gustin! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 4 mesece--
Zmenki1.1 leto, 9 mesecev--
Skupajdva5 let, 4 mesece3 leta, 7 mesecev1 leto, 9 mesecev

Podrobnosti

ImeGrant
Srednje imeThomas
PriimekGustin
Polno ime ob rojstvuThomas Grant Gustin
Alternativno imeGrant Gustin
Starost31 let
Rojstni dan14. januar 1990
Rojstni krajNorfolk, Virginia, ZDA
Višina6 '1' (185 cm)
Utež84 lbs (185 lbs)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaPonovno rojen kristjan
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaGuvernerjeva šola za umetnost
Poklicno besediloIgralec, pevec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveGlee in The Flash
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes
Velikost čevljaenajst
Uradne spletne straniwww.grantgustin.org/, www.facebook.com/pages/Grant-Gustin/157656600995233, twitter.com/#!/grantgust
OčeTom Gustin
MatiTina Haney
Pridruženi ljudjeMelissa benoistka, Danielle Panabaker, Janna Cachola, Stephen Amell
Hišni ljubljenčkipes (Nora)

Thomas Grant Gustin (rojen 14. januarja 1990) je ameriški igralec in pevec. Znan je po vlogi Barryja Allena / The Flash v CW seriji The Flash kot del televizijske franšize Arrowverse in po vlogi Sebastiana Smytheja v seriji Fox Glee.

Več o Grantu Gustinu Manj o Grantu Gustinu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaLA Thoma (Instagram)PoročenaJanuar 2016prisoten5 let
1.Hannah DouglassRazmerje7. oktober 2014Avgust 20161 leto
LA Thoma (Instagram) #dva

LA Thoma (Instagram)

2016

LA Thoma (Instagram) in Grant Gustin sta ...[ogled par] Hannah Douglass #1.

Hannah Douglass

2014 - 2016

Grant Gustin in Hannah Douglass sta se ločila v ...[ogled par] #dva

LA Thoma (Instagram)

2016

LA Thoma (Instagram) in Grant Gustin sta poročena 2 leti. Po enem letu zaroke sta se poročila 15. decembra 2018.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Starost52%'> Združljivost 38% pogled odnos #1.

Hannah Douglass

2014 - 2016

Grant Gustin in Hannah Douglass z dne 7. oktobra 2014 do avgusta 2016.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Grant Gustin31. KozorogIgralec
ameriški
LA Thoma (Instagram)32 RakOsebnost
ameriški
Hannah Douglass33 TehtnicaPlesalka
ameriški

Foto galerija

Grant Gustin in LA Thoma (Instagram) Batwoman - Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin - Entertainment Weekly - Ultimate Guide to Arrowverse 2019 Teden zabave - Ultimate Guide to Arrowverse 2019 The Flash - Entertainment Weekly - Ultimate Guide to Arrowverse 2019 Ruby Rose, Stephen Amell, Grant Gustin - Entertainment Weekly - Ultimate Guide to Arrowverse 2019 Grant Gustin - Entertainment Weekly - Ultimate Guide to Arrowverse 2019

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Batwoman2019Barry Allen, The FlashTelevizijska oddaja
Tom in Grant2018GrantKratek film
Krystal2017Campbell OgburnFilm
DC-jeve legende jutri2016Barry Allen, The FlashTelevizijska oddaja
Super punca2015Barry Allen, The FlashTelevizijska oddaja
Superherojski bojni klub2015The FlashTelevizijska oddaja
Vixen2015Barry Allen, The FlashTelevizijska oddaja
Volilna udeležba2014Todd GoodmanFilm
The Flash2014Barry Allen, The Flash, The StreakTelevizijska oddaja
Puščica2012Barry Allen, Elseworlds Green Arrow, The FlashTelevizijska oddaja
Materinska nočna mora2012Chris StewartTV film
Glee2009Sebastian SmytheTelevizijska oddaja
902102008Campbell PriceTelevizijska oddaja
Strašilo2005Thomas - Stacyin fantTelevizijska oddaja
CSI: Miami2002Scott Ferris, Trent BurtonTelevizijska oddaja
Rešila RubyInFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Grant Gustin in Candice PattonCandice Patton
    • The Flash
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Grant Gustin in Malese JowMelise
    • The Flash
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Grant Gustin in Shantel VanSantenShantel VanSanten
    • The Flash
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Selena Gomez in Grant GustinSelena Gomez
    • Monte karlo
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!