Glavni Odnosi Cole Swindell

Cole Swindell

Cole Swindell SamskiUvrstitev 1712 557Starost 37 let Zodiak Rak Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Cole Swindell je trenutno samski.

Odnosi

Cole Swindell je bil v zvezi z Barbie Blank(2019).



Rachel Braun in Don Diamont

O tem

Cole Swindell je 37-letni ameriški glasbenik iz države. Rojen Colden Rainey Swindell 30. junija 1983 v Glennvilleu v državi Georgia, slovi po Chillin ’It v karieri, ki traja od leta 2013 do danes. Njegovo nebesno znamenje je rak.

Cole Swindell je član naslednjih seznamov: Izvajalci Warner Recordsa, ameriški pevci in ameriški country pevci.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Cole Swindell! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



ima Cameron Dallas dekle 2016

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.5 mesecev--
Skupaj1.5 mesecev--

Podrobnosti

ImeColden
Srednje imeRainey
PriimekSwindell
Polno ime ob rojstvuColden Rainey Swindell
Alternativno imeCole, Cole Swindell, Colden Rainey Swindell
Starost37 let
Rojstni dan30. junij 1983
Rojstni krajGlennville, Georgia, ZDA
Višina5 '10' (178 cm)
Utež78 kg
BuildPovprečno
Barva očiZelena
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloAvtor besedil in snemalec country glasbe
PoklicCountry glasbenik
Zahteva do slaveChillin ’It
Glasbeni žanr (besedilo)Country, Country Pop
Leto (-a) aktivno (-a)2013-danes, 2013-danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaWarner Bros. Nashville
Pridruženi zakoniLuke Bryan, Craig Campbell, Florida Georgia Line, Scotty McCreery, Thomas Rhett, Blake Shelton, Danielle Bradbery, Chris Young
Uradne spletne straniwww.coleswindell.com/, http://www.coleswindell.com, http://coleswindell.com
OčeWilliam Keith Swindell (23. avgust 1948 - 2. september 2013)
MatiCarol Rainey Swindell
BratWilliam Ritchie Swindell, Brantley Jay Swindell
SestraRachelle Swindell (svakinja), Lyn Swindell (svakinja)
Družinski članDewey Swindell, Eloise Brannen Swindell
PrijateljLuke Bryan
Pridruženi ljudjeLuke Bryan, Scotty McCreery, Thomas Rhett

Colden Rainey 'Cole' Swindell (rojen 30. junija 1983) je ameriški country pevec in tekstopisec. Za Craiga Campbella, Thomasa Rhetta, Scottyja McCreeryja in Lukea Bryana je napisal single, za Warner Bros. Records Nashville pa je izdal tri albume. Izdal je devet singlov, od katerih se jih je sedem uvrstilo med 5 najboljših pesmi Hot Country Songs in / ali Country Airplay.

Več o Colu Swindellu Manj o Colu Swindellu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Barbie BlankRazmerjeFebruar 2019Julij 20195 mesecev
Barbie Blank #1.

Barbie Blank

2019

Cole Swindell in Barbie Blank sta se ločila v J ...[ogled par] #1.

Barbie Blank

2019

Cole Swindell in Barbie Blank od februarja do julija 2019.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 77% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Cole Swindell37 RakCountry glasbenik
ameriški
Barbie Blank3. 4 KozorogRokoborba
ameriški

Foto galerija

Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell Cole Swindell

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zakulisni dnevniki2015Sam (1 epizoda, 2016)Televizijska oddaja
Nocojšnja oddaja, v kateri igra Jimmy Fallon2014Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Glasbene nagrade CMT 20142014On samTelevizijska oddaja
Ples z zvezdami2005SamoizvajalecTelevizijska oddaja
Oddaja Ellen DeGeneres2003Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Zabava nocojdevetnajst osemdeset enaJazTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki