Glavni Odnosi Cameron Dallas

Cameron Dallas

Cameron Dallas ZmenkiUvrstitev 2045 -680Starost 26 let Zodiak Devica Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Cameron Dallas in Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca hodi s Cameron Dallas pogled odnos

Odnosi

Cameron Dallas je bil v razmerju s Hailey Bieber(2016 - 2017).

Govori se, da se je Cameron Dallas povezal z Giorgijo Caldarulo(2017)in Chase Carter (model)(2016).



kdo vse ima, bo imel Smith smith

O tem

Cameron Dallas je 26-letna ameriška osebnost. Cameron Alexander Dallas, rojen 8. septembra 1994 v Whittierju v Kaliforniji, ZDA, je znan po YouTubu, video posnetkih Vine, magconu, Chasing Cameron v karieri, ki traja od leta 2012 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Cameron Dallas je bil na 4 zaslonskih tekmah, med njimi Bella Thorne Kraljestvo žab (2013), Lia Marie Johnson v Izgnan (2014), Olivia Stuck v Outfield (2015)in Elena Kampouris v Ameriška Odiseja (2015).

kdo je tyra banke zmenki

Cameron Dallas je članica naslednjih seznamov: Udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij, rojeni leta 1994 in Američani mehiškega porekla.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Cameron Dallas! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva1 leto, 7 mesecev1 leto, 2 meseca10 mesecev, 4 dni
Govoricedva---
Skupaj4.1 leto, 7 mesecev7 mesecev, 15 dni10 mesecev, 4 dni

Podrobnosti

ImeCameron
Srednje imeAleksander
PriimekDallas
Polno ime ob rojstvuCameron Alexander Dallas
Alternativno imePomaranče
Starost26 let
Rojstni dan8. september 1994
Rojstni krajWhittier, Kalifornija, ZDA
Višina5 '9' (175 cm)
Utež70 lbs (154 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostLep videz
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloZvezdnica spletnega videa (ustvarjalec video posnetkov Vine), igralec, pevec, model
PoklicOsebnost
Zahteva do slaveYouTube, video posnetki vinske trte, magcon, Chasing Cameron
Leto (-a) aktivno (-a)2013 – danes, 2012 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)26 MGMT, IMG Modeli - New York
Potrditev blagovne znamkeReklama Aeropostale United XXVI Summer Collection leta 2014
Velikost čevlja11 (ZDA)
MatiGina
SestraSierra Dallas
PrijateljNash grier
Najljubše barveZelena, modra

Cameron Alexander Dallas (rojen 8. septembra 1994) je ameriška internetna osebnost in igralec, najbolj znan po svoji pomembnosti v video aplikacijah Vine in YouTube. Dallas je igral v filmih, kot sta Expelled in The Outfield.

Več o Cameronu Dallasu Manj o Cameron Dallas

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Madisyn menchacaRazmerjeOktober 2019prisoten1 leto
3.Giorgia CaldaruloSrečanje R Junij 2017Junij 2017-
dvaHailey BieberRazmerjeAvgust 2016Junij 201710 mesecev
1.Chase Carter (model)Srečanje R Julij 2016Julij 2016-
Madisyn menchaca #4.

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca hodi s Cameron Dallas ...[ogled par] Giorgia Caldarulo #3.Govorica

Giorgia Caldarulo

2017

Giorgia Caldarulo in Cameron Dallas sta ločena ...[ogled par] Hailey Bieber #dva

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas in Hailey Bieber sta se ločila v ...[ogled par] Chase Carter (model) #1.Govorica

Chase Carter (model)

2016

Chase Carter (model) in Cameron Dallas sta ...[ogled par] #4.

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca in Cameron Dallas hodita od oktobra 2019.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%'> Združljivost 25% pogled odnos #3.

Giorgia Caldarulo

2017 (govorice)

Govori se, da se je Giorgia Caldarulo junija 2017 povezala s Cameron Dallas.

ki je kobe bryant dating
IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #dva

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas in Hailey Bieber od avgusta 2016 do junija 2017.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop80%Višina55%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos #1.

Chase Carter (model)

2016 (govorice)

Govori se, da se je Chase Carter (model) julija 2016 povezal s Cameron Dallas.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost84%'> Združljivost 40% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Cameron Dallas26. DevicaOsebnost
ameriški
Madisyn menchaca- Bik
Giorgia Caldarulo2. 3 TehtnicaOsebnost
Italijansko
Hailey Bieber24. ŠkorpijonModel
ameriški
Chase Carter (model)2. 3 DvojčkaModel
Bahamski

Foto galerija

Cameron Dallas in Madisyn Menchaca Cameron Dallas in Madisyn Menchaca Cameron Dallas in Madisyn Menchaca Cameron Dallas in Madisyn Menchaca Cameron Dallas in Madisyn Menchaca Hailey Baldwin in Cameron Dallas Hailey Baldwin in Cameron Dallas Hailey Baldwin in Cameron Dallas Hailey Baldwin in Cameron Dallas Hailey Baldwin in Cameron Dallas Hailey Baldwin in Cameron Dallas Hailey Baldwin in Cameron Dallas

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Chelsea2016On samTelevizijska oddaja
Harry2016On samTelevizijska oddaja
Preganjati Cameron2016On samTelevizijska oddaja
Ameriška Odiseja2015.CameronTelevizijska oddaja
The Late Late Show z Jamesom Cordenom2015.JazTelevizijska oddaja
Outfield2015.Frankie PaytonFilm
Glasbene nagrade IHeartRadio2015.On samTelevizijska oddaja
2015 Billboard Music Awards2015.On samTelevizijska oddaja
Nagrade Teen Choice 20152015.Sam - zmagovalecTelevizijska oddaja
Pozno zvečer s Sethom Meyersom2014JazTelevizijska oddaja
Nagrade Teen Choice 20142014On samTelevizijska oddaja
Izgnan2014Felix O'neilFilm
Kraljestvo žab2013Freddie (glas)Film
V živo s Kelly in Ryanom1988Samostojni gostTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975JazTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Cameron Dallas in Bella ThorneBella Thorne
    • Kraljestvo žab
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Cameron Dallas in Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Izgnan
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Cameron Dallas in Olivia StuckOlivia Stuck
    • Outfield
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Elena Kampouris in Cameron DallasElena Kampouris
    • Ameriška Odiseja
      2015.
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.