Glavni Odnosi Chace Crawford

Chace Crawford

Chace CrawfordUvrstitev 323 -71Starost 35 let Zodiak Rak Odnosi 15 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Chace Crawford verjetno samski.

Odnosi

Chace Crawford je bil v zvezi z Rebecco Rittenhouse(2015 - 2019), Rachelle Goulding(2013 - 2014), Erin Andrews(2012), Amanda Laine(2011), Elizabeth Minett(2010 - 2011), Carrie Underwood(2007 - 2008), Ashley Greene(2007 - 2009)in Shauna Sand(2003).



Chace Crawford je imel srečanja z Manu Gavassi(2015)in Tess Montgomery(2010).

Govori se, da se je Chace Crawford povezal z Lauren Conrad(2011), Bar Refaeli(2009), Esti Ginzburg(2009), Alison Mosshart(2009)in Taylor Momsen(2008).

O tem

Chace Crawford je 35-letni ameriški igralec. Rojen Christopher Chace Crawford 18. julija 1985 v Lubbocku v Teksasu v ZDA, je znan po Gossip Girl. Njegovo nebesno znamenje je rak.



Chace Crawford je sodeloval v 12 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Anna Kendrick Kaj pričakovati, ko pričakujete (2012), Blake Lively v Opravljivka (2007), Haley Bennett v Preganjanje Molly Hartley (2008), JoAnna Garcia Swisher v Opravljivka (2007)in Katie Cassidy v Opravljivka (2007).

kdo je joan jett dating

Chace Crawford je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in igralci iz Teksasa.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Chace Crawford! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki8.3 leta, 10 mesecev1 leto, 2 meseca1 mesec
Srečanjedva---
Govorice5.5 mesecev, 3 dni1 mesec, 6 dni-
Skupajpetnajst3 leta, 10 mesecev8 mesecev, 6 dni1 mesec

Podrobnosti

ImeChristopher
Srednje imeChace
PriimekCrawford
Polno ime ob rojstvuChristopher Chace Crawford
Alternativno imeChace Crawford
Starost35 let
Rojstni dan18. julij 1985
Rojstni krajLubbock, Teksas, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
Utež79 lbs (175 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaTrinity Christian Academy, Teksas, ZDA
UniverzaUniverza Pepperdine, Kalifornija, ZDA
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveOpravljivka
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes
Velikost oblačil8.
Velikost čevljaenajst
Uradne spletne straniwww.imdb.com/name/nm2003700/, cwtv.com/shows/gossip-girl/cast/chace-crawford
OčeChris Crawford
MatiDana Crawford Plott
SestraCandice Crawford
Družinski članTony Romo (svak)
PrijateljSebastian Stan, Matthew Morrison, Ed Westwick, Toby Hemingway, Jc, Tony Romo, Taylor Kitsch, Shawn Pyfrom, Penn Badgley, Blake Lively
Priljubljena mestaNew York, Los Angeles, Dallas, Malibu, Miami
Najljubše barveZelena, modra, bela, siva, rumena

Christopher Chace Crawford (rojen 18. julija 1985) je ameriški igralec, znan po upodobitvi Nateja Archibalda v najstniški dramski seriji Gossip Girl The CW. Znan je tudi po igranju v filmih Zaveza (2006), Preganjanje Molly Hartley (2008), Dvanajst (2010) in Kaj pričakovati, ko pričakuješ (2012). Leta 2015 je upodobil Billyja LeFevera v ABC-jevi kratkotrajni dramski seriji Blood & Oil. Leta 2019 je nastopil kot član glavne zasedbe izvirne serije Amazon The Video The Boys, ki temelji na istoimenski seriji stripov, ki upodablja Globoko.

Več o Chace Crawfordu Manj o Chaceu Crawfordu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
petnajstRebecca RittenhouseRazmerje1. julij 2015Maj 20193 leta
14.Manu GavassiSrečanjeFebruar 2015Februar 2015-
13.Rachelle GouldingRazmerjeFebruar 2013Julij 20141 leto
12.Erin AndrewsRazmerje19. maj 2012December 20126 mesecev
enajstLauren ConradSrečanje R November 2011November 2011-
10.Amanda LaineRazmerjeNovember 2011December 20111 mesec
9.Elizabeth MinettRazmerjeJunij 2010Junij 20111 leto
8.Tess MontgomerySrečanje20102010-
7.Bar refaeliSrečanje R Julij 2009December 20095 mesecev
6.Ginzburg jeSrečanje R Maj 2009Junij 20091 mesec
5.Alison MosshartSrečanje R 20092009-
4.Taylor MomsenSrečanje R Oktober 2008Oktober 2008-
3.Carrie UnderwoodRazmerjeOktober 2007Februar 20085 mesecev
dvaAshley GreeneRazmerjeAvgust 2007December 20092 leti
1.Pesek ShaunaRazmerje R Avgust 2003Avgust 2003-
Rebecca Rittenhouse #petnajst

Rebecca Rittenhouse

2015 - 2019

Rebecca Rittenhouse in Chace Crawford ločita ...[ogled par] Manu Gavassi #14.

Manu Gavassi

2015

Manu Gavassi in Chace Crawford sta ločena ...[ogled par] Rachelle Goulding #13.

Rachelle Goulding

2013 - 2014

Rachelle Goulding in Chace Crawford ločujeta ...[ogled par] Erin Andrews #12.

Erin Andrews

2012

Chace Crawford in Erin Andrews sta se ločila v ...[ogled par] Lauren Conrad #enajstGovorica

Lauren Conrad

2011

Chace Crawford in Lauren Conrad sta ločena ...[ogled par] Amanda Laine #10.

Amanda Laine

2011

Amanda Laine in Chace Crawford sta se ločila v ...[ogled par] Elizabeth Minett #9.

Elizabeth Minett

2010 - 2011

Elizabeth Minett in Chace Crawford sta se ločila ...[ogled par] Tess Montgomery #8.

Tess Montgomery

2010

Tess Montgomery in Chace Crawford sta ločena ...[ogled par] Bar refaeli #7.Govorica

Bar refaeli

2009

Govorilo se je, da sta Chace Crawford in Bar Refaeli ...[ogled par] Ginzburg je #6.Govorica

Ginzburg je

2009

Govorilo se je, da sta Esti Ginzburg in Chace Crawford ...[ogled par] Alison Mosshart #5.Govorica

Alison Mosshart

2009

Alison Mosshart in Chace Crawford sta ločena ...[ogled par] Taylor Momsen #4.Govorica

Taylor Momsen

2008

Govorilo se je, da sta Taylor Momsen in Chace Crawford ...[ogled par] Carrie Underwood #3.

Carrie Underwood

2007 - 2008

Chace Crawford in Carrie Underwood sta se ločila ...[ogled par] Ashley Greene #dva

Ashley Greene

2007 - 2009

Ashley Greene in Chace Crawford sta se ločila v ...[ogled par] Pesek Shauna #1.Govorica

Pesek Shauna

2003

Chace Crawford in Shauna Sand sta ločena ...[ogled par] #petnajst

Rebecca Rittenhouse

2015 - 2019

Rebecca Rittenhouse in Chace Crawford od 1. julija 2015 do maja 2019.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #14.

Manu Gavassi

2015

Manu Gavassi in Chace Crawford sta se srečala februarja 2015.

indiana evans in luke mitchell
IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina91%Starost69%'> Združljivost 85% pogled odnos #13.

Rachelle Goulding

2013 - 2014

Rachelle Goulding in Chace Crawford od februarja 2013 do julija 2014.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 64% pogled odnos #12.

Erin Andrews

2012

Chace Crawford in Erin Andrews z dne 19. maja do decembra 2012.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #enajst

Lauren Conrad

2011 (govorice)

Govori se, da se je Chace Crawford novembra 2011 povezal z Lauren Conrad.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #10.

Amanda Laine

2011

Amanda Laine in Chace Crawford od novembra do decembra 2011.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos #9.

Elizabeth Minett

2010 - 2011

Elizabeth Minett in Chace Crawford od junija 2010 do junija 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #8.

Tess Montgomery

2010

Tess Montgomery in Chace Crawford sta se leta 2010 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 41% pogled odnos #7.

Bar refaeli

2009 (govorice)

Govori se, da se je Chace Crawford julija 2009 povezal z Bar Refaeli.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #6.

Ginzburg je

2009 (govorice)

Govori se, da se je Esti Ginzburg maja 2009 povezala s Chaceom Crawfordom.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #5.

Alison Mosshart

2009 (govorice)

Govori se, da se je Alison Mosshart leta 2009 povezala s Chaceom Crawfordom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #4.

Taylor Momsen

2008 (govorice)

Govori se, da se je Taylor Momsen oktobra 2008 povezala s Chaceom Crawfordom.

kirk aanes in ming-na wen
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos #3.

Carrie Underwood

2007 - 2008

Chace Crawford in Carrie Underwood od oktobra 2007 do marca 2008.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop60%Višina73%Starost52%'> Združljivost 71% pogled odnos #dva

Ashley Greene

2007 - 2009

Ashley Greene in Chace Crawford od avgusta 2007 do decembra 2009.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #1.

Pesek Shauna

2003 (govorice)

Govori se, da se je Chace Crawford avgusta 2003 povezal s Shauna Sand.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop60%Višina73%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Chace Crawford35 RakIgralec
ameriški
Rebecca Rittenhouse32 StrelecIgralka
ameriški
Manu Gavassi28. KozorogPevka
Brazilski
Rachelle Goulding35 BikModel
Kanadski
Erin Andrews43 BikTV osebnost
ameriški
Lauren Conrad35 VodnarModni oblikovalec
ameriški
Amanda Laine29. VodnarModel
Kanadski
Elizabeth Minett35 OvenModel
Kanadski
Tess Montgomery38 StrelecModel
Švedsko
Bar refaeli35 DvojčkaModel
Izraelski
Ginzburg je31. ribeModel
Izraelski
Alison Mosshart42 StrelecPevka
ameriški
Taylor Momsen27. LeoPevka
ameriški
Carrie Underwood38 ribePevka
ameriški
Ashley Greene3. 4 ribeIgralka
ameriški
Pesek Shauna49 DevicaModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Dedovanje (2020) Dedovanje (2020) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje na IMDb na San Diego Comic-Con (2019) Fantje - Sezona 1 - Nedolžni (2019) Fantje - Sezona 1 - Nedolžni (2019) Fantje - Sezona 1 - Nedolžni (2019)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Dedovanje2020William MonroeFilm
Fantje2019Kevin, GlobokTelevizijska oddaja
Charlie pravi2019Tex WatsonFilm
Nighthawks2019StanFilm
Riptide2018NarodiFilm
Vse o Nini2018JoeFilm
Jaz ... dokler ne2017OstaniFilm
Eloise2017Jacob MartinFilm
Pravila se ne uporabljajo2016Mladi igralecFilm
Nepripravljeno2016BaronFilm
Kri in olje2015Billy LeFeverTelevizijska oddaja
Ležerno2015ByronTelevizijska oddaja
Krik strahu2015MikeFilm
Gorski možje2014Cooper PollardFilm
Kaj pričakovati, ko pričakujete2012OkvirFilm
Mir, ljubezen in nerazumevanje2011ColeFilm
Dvanajst2010Beli MikeFilm
Glee2009Biff McIntoshTelevizijska oddaja
Naloženo2008Hayden PriceFilm
Preganjanje Molly Hartley2008Joseph YoungFilm
Kavalkada risane komedije2008Televizijska oddaja
Opravljivka2007Nate ArchibaldTelevizijska oddaja
Zaveza2006Tyler SimmsFilm
Dolgo izgubljeni sin2006Mark Halloran, Matthew WilliamsTV film
Robot Chicken2005John Connor, sinTelevizijska oddaja
Družinski človek1999Jock # 2, Luke, Popular Kid # 4Televizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Anna Kendrick in Chace CrawfordAnna Kendrick
    • Kaj pričakovati, ko pričakujete
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Chace Crawford in Blake LivelyBlake Lively
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Haley Bennett
    • Preganjanje Molly Hartley
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Chace Crawford in JoAnna GarciaJoAnna Garcia Swisher
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Chace Crawford in Katie CassidyKatie Cassidy
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Chace Crawford in Leighton MeesterLeighton Meester
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Dianna Agron in Chace CrawfordDianna Agron
    • Glee
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Emma Roberts in Chace CrawfordEmma Roberts
    • Dvanajst
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Ste Ginzburg in Chace CrawfordGinzburg je
    • Dvanajst
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Jessica Szohr in Chace CrawfordJessica Szohr
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Kaylee DeFer in Chace CrawfordKaylee DeFer
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Momsen in Chace CrawfordTaylor Momsen
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Chace Crawford Manj ujemanj na zaslonu Chace Crawford

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.