Glavni Odnosi Joan Jett

Joan Jett

Joan Jett SamskiUvrstitev 677 -55Starost 62 let Zodiak Devica Odnosi 13 skupaj

S kom trenutno hodi?

Joan Jett je trenutno samska.

Odnosi

Joan Jett je bila v odnosih s Pleasant Gehmanom(1977), Kira Roessler, Tom Petersson in Lisa Curland.



Joan Jett je imela srečanja z Jenno Jameson(2006), Stephanie Adams(2003), Chuck Zito(2001), John Lydon(1978), Billy Idol(1978), Dee Dee Ramone(1977), Cherie Currie(1976)in Danny Bonaduce(1974).

kdo je jason nash dating

Govori se, da se je Joan Jett povezala z Carmen Electro(2006 - 2007).

O tem

Joan Jett je 62-letna ameriška glasbenica. Rojena Joan Marie Larkin 22. septembra 1958 v Philadelphiji v Pensilvaniji v ZDA, znana je po The Runaways, I Love Rock 'n' Roll. Njeno nebesno znamenje je Devica.



Joan Jett je sodelovala v dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Stan Kirsch Gorjec (1992)in Michael J. Fox v Luč dneva (1987).

Joan Jett je članica naslednjih seznamov: ameriške pevke, ameriške producentke plošč in ameriške kantavtorke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Joan Jett! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.---
Srečanje8.43 let, 9 mesecev10 let, 11 mesecev28 dni
Govorice1.1 leto--
Skupaj13.43 let, 9 mesecev6 let, 9 mesecev28 dni

Podrobnosti

ImeJoan
Srednje imeMarie
PriimekJett
Dekliški priimekLarkin
Polno ime ob rojstvuJoan Marie Larkin
Alternativno imeJoan Jett
Starost62 let
Rojstni dan22. september 1958
Rojstni krajPhiladelphia, Pennsylvania, ZDA
Višina5 '5)' (166 cm)
BuildAtletski
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasBarvana črna
PosebnostGlobok hrapav glas, Raven Hair
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostBiseksualec
ReligijaProtestantski
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaHigh School Wheaton, Wheaton, Maryland, ZDA (udeležen)
Poklicno besediloKitarist, pevec, tekstopisec, producent
PoklicGlasbenik
Zahteva do slavePobegli, obožujem rock 'n' roll
Glasbeni žanr (besedilo)Rock, hard rock, punk rock
Glasbeni žanrRock, Pop / Rock
Leto (-a) aktivno (-a)1975 – danes
Glasbeni slogHard Rock, Album Rock, Rock & Roll, Sodobni pop / rock, Arena Rock
Glasbeno razpoloženjeUporniški, lačni, drobni, zabavni / slavnostni, agresivni, samozavestni, pihani, hudomušni, prosti, rambuktivni, nestanovitni, cinični / sarkastični, spolni, trpki, konfrontacijski, zabavni, visceralni, bujni, hrapavi, hrapavi, leni
InstrumentKitara, vokal
Instrument (besedilo)Vokal, bas kitara, kitara
ZaložbaBlackheart, Epic, Boardwalk, Warner Bros., Polydor, Chrysalis, Bellaphon, Mercury, MCA, CBS
Pridruženi zakoniUbežniki, Joan Jett & The Blackhearts, Evil Stig
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Celebrity Talent International, BookingEntertainment.com
Potrditev blagovne znamkeTV-skladba 'Bad Reputation' za Spy TV (NBC) (2001), TV-skladba 'Love Is All Around' za The Mary Tyler Moore Show (TVLand) (2001), TV-skladba 'I Love Rock' n 'Roll 'za Rock & Roll Jeopardy (VH1) (1998), TV-skladba' Summertime Blues 'za NYPD Blue (ABC) (1997), TV-skladba' Love Is All Around 'za ženski košarkarski turnir NCAA (ESPN) (1996) , TV-skladba 'I Hate Myself For Loving You' No Mass Charming Required for Mass Mutual Financial Group (2001), TV-skladba 'Five' Ker je glasba samo boljša v barvi za Toshiba Gigabeat (2005), TV-skladba 'Bad Ugled 'Isti slab odnos do ameriškega helikopterja (TLC) (2006), TV-skladba' Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah) 'za HP TouchSmart PC (2008)
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)24.
Boki (palci)3. 4
Uradne spletne straniwww.joanjett.com/index.html, www.nndb.com/people/806/000025731/, twitter.com/joanjett, www.facebook.com/joanjettandtheblackhearts, www.myspace.com/joanjettandtheblackhearts, http: // www .joanjett.com, http://joanjett.com
PrijateljBebe Buell, Lita Ford
Pridruženi ljudjeCherie Currie, Lita Ford, Sandy West, Jackie Fox
Hišni ljubljenčkiMačke
Priljubljena mestaWest Village, New York
Najljubše barveČrna
Najljubši dodatkiČrno usnje

Joan Marie Jett (rojena Larkin, 22. septembra 1958) je ameriška rock pevka, tekstopiska, skladateljica, glasbenica, producentka in občasna igralka. orn Jett je najbolj znana po svojem delu kot predvodnica njene skupine Joan Jett & the Blackhearts ter po zgodnejših ustanovitvah in nastopih pri Runaways, ki so posneli in izdali uspešnico 'Cherry Bomb'. Različica pesmi 'I Love Rock 'n Roll' skupine Blackhearts je bila sedem tednov leta 1982. številka ena na Billboard Hot 100. Druge opazne uspešnice Jetta vključujejo 'Bad Reputation', 'Crimson and Clover', 'Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah) ',' Luč dneva ',' Sovražim se, ker te ljubim 'in' Umazana dejanja '.

Več o Joan Jett Manj o Joan Jett

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
13.Jenna JamesonSrečanjeFebruar 2006Februar 2006<1 month
12.Carmen electraSrečanje R 200620071 leto
enajstStephanie AdamsSrečanje20032003-
10.Chuck ZitoSrečanje20012001-
9.John LydonSrečanjeJanuar 1978Januar 1978-
8.Billy IdolSrečanje19781978-
7.Dee Dee RamoneSrečanjeAvgust 1977Avgust 1977-
6.Prijeten GehmanRazmerje19771977-
5.Cherie CurrieSrečanje19761976-
4.Danny BonaduceSrečanje19741974-
3.Kira RoesslerNeznano -
dvaTom PeterssonNeznano R -
1.Lisa CurlandNeznano -
Jenna Jameson #13.

Jenna Jameson

2006

Joan Jett in Jenna Jameson sta se ločila marca ...[ogled par] Carmen electra #12.Govorica

Carmen electra

2006 - 2007

Govorilo se je, da sta Joan Jett in Carmen Electra ...[ogled par] Stephanie Adams #enajst

Stephanie Adams

2003

Joan Jett in Stephanie Adams sta ločeni ...[ogled par] Chuck Zito #10.

Chuck Zito

2001

Joan Jett in Chuck Zito sta ločena ...[ogled par] John Lydon #9.

John Lydon

1978

Joan Jett in John Lydon sta ločena ...[ogled par] Billy Idol #8.

Billy Idol

1978

Joan Jett in Billy Idol sta ločena ...[ogled par] Dee Dee Ramone #7.

Dee Dee Ramone

1977

Dee Dee Ramone in Joan Jett sta ločeni ...[ogled par] Prijeten Gehman #6.

Prijeten Gehman

1977

Prijetna Gehman in Joan Jett sta ločena ...[ogled par] Cherie Currie #5.

Cherie Currie

1976

Joan Jett in Cherie Currie sta ločeni ...[ogled par] Danny Bonaduce #4.

Danny Bonaduce

1974

Joan Jett in Danny Bonaduce sta ločena ...[ogled par] Kira Roessler #3.

Kira Roessler

Kira Roessler in Joan Jett sta bila v razmerju ...[ogled par] Tom Petersson #dvaGovorica

Tom Petersson

Govorilo se je, da sta Tom Petersson in Joan Jett ...[ogled par] #1.

Lisa Curland

Lisa Curland in Joan Jett sta bila v razmerju ...[ogled par] #13.

Jenna Jameson

2006

Joan Jett in Jenna Jameson sta se srečala februarja 2006.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 29% pogled odnos #12.

Carmen electra

2006 - 2007 (govorice)

Govori se, da se je Joan Jett leta 2006 povezala z Carmen Electro.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost1%'> Združljivost 30% pogled odnos #enajst

Stephanie Adams

2003

Joan Jett in Stephanie Adams sta se srečala leta 2003.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #10.

Chuck Zito

2001

Joan Jett in Chuck Zito sta se srečala leta 2001.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina73%Starost72%'> Združljivost 61% pogled odnos #9.

John Lydon

1978

Joan Jett in John Lydon sta se srečala januarja 1978.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 70% pogled odnos #8.

Billy Idol

1978

Joan Jett in Billy Idol sta se srečala leta 1978.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #7.

Dee Dee Ramone

1977

Dee Dee Ramone in Joan Jett sta se srečala avgusta 1977.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #6.

Prijeten Gehman

1977

Prijetna Gehman in Joan Jett iz leta 1977.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #5.

Cherie Currie

1976

Joan Jett in Cherie Currie sta se srečala leta 1976.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 54% pogled odnos #4.

Danny Bonaduce

1974

Joan Jett in Danny Bonaduce sta se srečala leta 1974.

anne marie duff david tennant
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 54% pogled odnos #3.

Kira Roessler

Kira Roessler in Joan Jett sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 26% pogled odnos #dva

Tom Petersson

(Govorica)

Govori se, da se je Tom Petersson povezal z Joan Jett.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Starost69%'> Združljivost 57% pogled odnos #1.

Lisa Curland

Lisa Curland in Joan Jett sta imela razmerje.

pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Joan Jett62 DevicaGlasbenik
ameriški
Jenna Jameson47 OvenPorno zvezda
ameriški
Carmen electra49 OvenIgralka
ameriški
Stephanie Adams47 LeoModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Chuck Zito68 OvenIgralec
ameriški
John Lydon65 VodnarPevka
Britanski
Billy Idol65 StrelecPevka
Britanski
Dee Dee Ramonepetdeset DevicaGlasbenik
ameriški
Prijeten Gehman62 ribePlesalka
ameriški
Cherie Currie61 StrelecPevka
ameriški
Danny Bonaduce61 LeoIgralec
ameriški
Kira Roessler59 DvojčkaBasist
ameriški
Tom Petersson71 BikGlasbenik
ameriški
Lisa Curland-
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Joan Jett se je 6. februarja 2020 v Brooklynu v New Yorku udeležila dogodka zbiranja Bvlgari B.zero1 Rock v Duggal Greenhouse Joan Jett se je 6. februarja 2020 v Brooklynu v New Yorku udeležila dogodka zbiranja Bvlgari B.zero1 Rock v Duggal Greenhouse Joan Jett se je 6. februarja 2020 v Brooklynu v New Yorku udeležila dogodka zbiranja Bvlgari B.zero1 Rock v Duggal Greenhouse Joan Jett se je 6. februarja 2020 v Brooklynu v New Yorku udeležila dogodka zbiranja Bvlgari B.zero1 Rock v Duggal Greenhouse Joan Jett Joan Jett Joan Jett Glasbeniki in induciranci nastopajo na odru z induciranim Ringom Starrjem med 30. slovesno uvedbo rock and roll Hall of Fame Hall of Fame v javni dvorani 18. aprila 2015 v Clevelandu v Ohiu. Glasbeniki in induciranci nastopajo na odru z induciranim Ringom Starrjem med 30. slovesno uvedbo rock and roll Hall of Fame Hall of Fame v javni dvorani 18. aprila 2015 v Clevelandu v Ohiu. Obtoženi Joan Jett in Blackhearts nastopajo z Daveom Grohlom na odru med 30. letno slovesno uvedbo Rock and Roll Hall of Fame Hall of Fame v javni dvorani 18. aprila 2015 v Clevelandu v Ohiu. Induktiranci Joan Jett in The Blackhearts nastopajo na odru z Daveom Grohlom in Miley Cyrus med 30. letno slovesno uvedbo Rock and Roll Hall of Fame v javni dvorani 18. aprila 2015 v Clevelandu v Ohiu. Obtoženi Joan Jett iz Joan Jett in The Blackhearts nastopata na odru z Daveom Grohlom med 30. letno slovesno uvedbo rock and roll Hall of Fame v javni dvorani 18. aprila 2015 v Clevelandu v Ohiu.

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kipo in doba čudežnih zverov2020CamilleTelevizijska oddaja
Nesprejemljiv Janez2019RoxyFilm
Sex & Drugs & Rock & Roll2015.Joan JettTelevizijska oddaja
Zasvojen2015.Detektiv MačkaTV film
Lutke.2015.Joan JettTelevizijska oddaja
7. skrivnost2015.Pisatelj (Ljubezen je bolečina)Film
Mozart v džungli2014Joan JettTelevizijska oddaja
Veliki voznik2014Betsy NealTV film
Vesolje Stevena2013Sončna pravičnostTelevizijska oddaja
Več sarkazmov2010Glavni pevecFilm
Neskončni bummer2009OdFilm
Zakleni in zavij za vedno2009Charlotte SuperstarFilm
Repo! Genetska opera2008Guitar Player (brez kredita)Film
Pobožni fantovski2004Pripovedovalec (glas)Kratek film
Sladko življenje2003SherryFilm
Za vsako ceno2001Novinarski intervjuvanecFilm
Zakon in red: Kazniva namera2001Sylvia RhodesTelevizijska oddaja
Boogie Boy1998KretenFilm
Govorimo o vremenu1994Kratek film
Walker, Texas Ranger1993Dierdre HarrisTelevizijska oddaja
Gorjec1992Felicia MartinsTelevizijska oddaja
Luč dneva1987Patti RasnickFilm
DinozaverStephanieFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Stan Kirsch
    • Gorjec
      1992
    [ogled ujemanja]
  • Michael J. Fox in Joan JettMichael J. Fox
    • Luč dneva
      1987
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...