Glavni Odnosi Carlos Ferro

Carlos Ferro

Carlos Ferro ZmenkiStarost 36 let Zodiak Rak Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Marisol del Olmo in Carlos Ferro Carlos Ferro začela hoditi z Marisol del Olmo avgusta 2013. pogled odnos

Odnosi

Carlos Ferro je bil v odnosih z Marijo Leon.

O tem

Carlos Ferro je 36-letni mehiški igralec. Carlos Mauricio Ferro Fernandez, rojen 5. julija 1984 v Torreonu, Coahuila de Zaragoza v Mehiki, je znan po tem, da te ljubim, ljubim te v karieri, ki traja 1988; 2006 - danes. Njegovo nebesno znamenje je rak.



Carlos Ferro je bil na tekmi na zaslonu z Marisol del Olmo Da te ljubim, te ljubim (2013).

Carlos Ferro je član naslednjih seznamov: mehiški igralci, rojeni leta 1984 in mehiški moški igralci 21. stoletja.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Carlosa Ferra! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva3 mesece, 2 dni1 mesec, 16 dni-
Skupajdva3 mesece, 2 dni1 mesec, 16 dni-

Podrobnosti

ImeCarlos
Srednje imeMauricio
PriimekŽelezo
Polno ime ob rojstvuCarlos Mauricio Ferro Fernandez
Alternativno imeCarlos Ferro, Ferro
Starost36 let
Rojstni dan5. julij 1984
Rojstni krajTorreon, Coahuila de Zaragoza, Mehika
Višina5 '10' (178 cm)
BuildAtletski
Barva očiZelena
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoMehiški
Poklicno besediloTelevizijski igralec, režiser glasbenih video spotov
PoklicIgralec
Zahteva do slaveDa te ljubim, te ljubim
Leto (-a) aktivno (-a)1988-danes, 1988; 2006 – danes

Carlos Mauricio Ferro Fernández (rojen 5. julija 1984 v Torreónu, Coahuila de Zaragoza, Mehika) je mehiški televizijski igralec in režiser glasbenih video spotov mehiškega izvora. Carlos Ferro je njegovo umetniško ime in je registriran pri Nacionalnem združenju igralcev Mehike.

Več o Carlosu Ferru Manj o Carlosu Ferru

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaMarisol del OlmoRazmerjeAvgust 2013November 20133 mesece
1.Maria LeonNeznano R -
Marisol del Olmo #dva

Marisol del Olmo

2013

Carlos Ferro je začel hoditi z Marisol del Olmo ...[ogled par] Maria Leon #1.Govorica

Maria Leon

Govorilo se je, da sta María Leon in Carlos Ferro ...[ogled par] #dva

Marisol del Olmo

2013

Carlos Ferro in Marisol del Olmo hodita od avgusta 2013.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 64% pogled odnos #1.

Maria Leon

(Govorica)

Govori se, da se je María Leon povezala s Carlosom Ferrom.



IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 59% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Carlos Ferro 36 RakIgralec
Mehiški
Marisol del Olmo46 BikIgralka
Mehiški
Maria Leon35 VodnarPevka
Mehiški

Foto galerija

Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro Carlos Ferro

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Goreči ogenj2021Gabriel MontemayorTelevizijska oddaja
Poroka mojega najboljšega prijatelja2019ManuelFilm
Izbrani2019Mario GarciaTelevizijska oddaja
Šampionski šef2018Daniel RodriguezTelevizijska oddaja
Nekoč2017Marco ThieronTelevizijska oddaja
Železni tožilec2017Joaquin MunozTelevizijska oddaja
Moj mož ima družino2017Komercialni model CklassTelevizijska oddaja
Padite v skušnjavo2017SantiagoTelevizijska oddaja
Pridite zgodaj2016Agent Manuel CarvalloTelevizijska oddaja
Pod istim nebom2015Matias MoralesTelevizijska oddaja
Kraljica src2014Lazaro LeivaTelevizijska oddaja
Da te ljubim, te ljubim2013Alonso CortesTelevizijska oddaja
Nevarne zveze2012Santiago MadrazoTelevizijska oddaja
Moje srce vztraja ... na Loli Volcán2011Camilo AndradeTelevizijska oddaja
In se vrnem k vam2011Camilo AndradeTelevizijska oddaja
Pasja ljubezen2010Benny Caparroso 'El Pastelito'Televizijska oddaja
Eva Luna2010Carlos MaldonadoTelevizijska oddaja
Hudič ve več2009Gregorio RamirezTelevizijska oddaja
Luna ljubi 12008PaulTelevizijska oddaja
Daj mi čokolado2007Josejev prijateljTelevizijska oddaja
Upornik2004Mladina latinskoameriške ekipeTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave

Izbira Urednika

Najboljše arkadne igre 80-ih
Najboljše arkadne igre 80-ih
Pogrešate 80-ih? Odpravite se nazaj na ogled nekaterih najboljših arkadnih iger desetletja in pomagajte pregledati najboljše igre s kolegi igralci.
Najboljši kvoterbeki Cincinnati Bengals doslej
Najboljši kvoterbeki Cincinnati Bengals doslej
Velik oboževalec nogometa v Cincinnatiju? Nato si oglejte ta seznam branilcev Cincinnati Bengals s fotografijami! Vključuje vsakega začetnega obrambnega igralca iz ...
Glasovanje: Kdo je najboljši član DIA?
Glasovanje: Kdo je najboljši član DIA?
Vsak ljubitelj K-Popa ve, kdo je njegov najljubši član DIA, toda kdo je najboljši član DIA? Devetčlanska dekliška skupina iz MBK Entertainment ne ponuja ...
Chia hišni ljubljenčki so še vedno zraven in ne boste verjeli, koliko noro novih je
Chia hišni ljubljenčki so še vedno zraven in ne boste verjeli, koliko noro novih je
Pripomočki iz vašega otroštva bodo izginili, ko se boste starali, na primer uspešnica in Chad Michael Murray, toda ljubljenček ch-ch-ch-chia ...
Christine Marzano
Christine Marzano
28. maj 2021 ... Christine Marzano novice, trači, fotografije Christine Marzano, biografija, seznam fantov Christine Marzano 2016. Zgodovina odnosov. Christine Marzano seznam odnosov. Christine Marzano Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Christine Marzano.
Izogibajte se Limi
Izogibajte se Limi
28. maj 2021 ... Evita Lima novice, trači, fotografije Evite Lime, biografija, seznam fantov Evite Lima 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Evita Lima. Zgodovina zmenkov Evita Lima, 2021, 2020, seznam odnosov Evita Lima.
Cuttino Mobley
Cuttino Mobley
28. maj 2021 ... Cuttino Mobley novice, trači, fotografije Cuttino Mobley, biografija, seznam deklet Cuttino Mobley 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cuttino Mobley. Zgodovina zmenkov Cuttino Mobley, 2021, 2020, seznam odnosov Cuttino Mobley.