Glavni Odnosi Alfonso Herrera

Alfonso Herrera

Alfonso Herrera PoročenaUvrstitev 6450 -1266Starost 37 let Zodiak Devica Odnosi 5 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Diana Vázquez in Alfonso Herrera sta od leta 2016 poročena 5 let. pogled odnos

Odnosi

Alfonso Herrera je bil v odnosih z Damayanti Quintanarjem(2009 - 2010), Claudia Alvarez(2007)in Dulce Maria(2002 - 2005).

Alfonso Herrera je imel srečanje z Roberto Murgo(2006).



O tem

Alfonso Herrera je 37-letni mehiški igralec. Rodil se je Alfonso Herrera Rodríguez 28. avgusta 1983 v Mexico Cityju, Distrito Federal, Mehika, znan je po milni operi 'Rebelde' v karieri, ki traja od 2001 do danes in od 2001 do danes (igralec) in 2002–2008 (pevec ). Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Alfonso Herrera je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Anahí Upornik (2004)in Jamie Clayton v Sense8 (2015).

Alfonso Herrera je član naslednjih seznamov: pevci v španskem jeziku, rojeni leta 1983 in ambasadorji dobre volje visokega komisarja Združenih narodov za begunce.



db gozd in zlati potoki

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Alfonsa Herrere! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 6 mesecev--
Zmenki3.2 leti, 1 mesec1 leto, 2 meseca6 mesecev, 3 dni
Srečanje1.15 let, 5 mesecev--
Skupaj5.15 let, 5 mesecev4 leta, 11 mesecev6 mesecev, 3 dni

Podrobnosti

ImeAlfonso
PriimekHerrera
Polno ime ob rojstvuAlfonso Herrera Rodriguez
Alternativno imePoncho Herrera, Poncho, Alfonso Herrera Rodríguez, Alfonso Herrera
Starost37 let
Rojstni dan28. avgust 1983
Rojstni krajMexico City, Distrito Federal, Mehika
Višina5 '8)' (174 cm)
Utež70 lbs (154 lbs)
BuildVitek
Barva očiLešnik
Barva lasČrna
PosebnostBrada, čudovit dober videz, težka čeljust
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
DržavljanstvoMehiški
Srednja šolaEdron Academy
UniverzaCenter za umetniško izobraževanje
Poklicno besediloIgralec, producent, pevec
PoklicIgralec
Zahteva do slavemilna opera 'Rebelde'
Glasbeni žanr (besedilo)Latinski pop
Leto (-a) aktivno (-a)2001 – danes (igralec) 2004–2008 (pevec), 2001 – danes, 2001 – danes (igralec), 2002–2008 (pevec)
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaEMI, Kapitol
Pridruženi zakoniRbd
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Upravljanje talentov na cesti
Potrditev blagovne znamkeToyota Prius
Uradne spletne straniwww.alfonso-herrera.net/
MatiRuth Rodriguez
PrijateljAnahi Portilla, Christopher Uckermann, Dulce Maria, Christian Chavez
Najljubši filmiLoving You Hurts (2002), Titanic (1997)
Najljubša hranaMehiški

Alfonso 'Poncho' Herrera Rodríguez (rojen 28. avgusta 1983) je mehiški igralec in nekdanji pevec.

Več o Alfonsu Herreri Manj o Alfonsu Herreri

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Damayanti QuintanarRazmerje200920101 leto
4.Claudia AlvarezRazmerjeApril 2007Oktober 20076 mesecev
3.Roberta MurgoSrečanje20062006-
dvaSladka MarijaRazmerje R December 200220052 leti
1.Diana VazquezPoročenaNovember 2015prisoten5 let
Damayanti Quintanar #5.

Damayanti Quintanar

2009 - 2010

Damayanti Quintanar in Alfonso Herrera sta se ločila ...[ogled par] Claudia Alvarez #4.

Claudia Alvarez

2007

Claudia Álvarez in Alfonso Herrera sta ločena ...[ogled par] Roberta Murgo #3.

Roberta Murgo

2006

Roberta Murgo in Alfonso Herrera sta ločena ...[ogled par] Sladka Marija #dvaGovorica

Sladka Marija

2002 - 2005

Govorilo se je, da sta Alfonso Herrera in Dulce María ...[ogled par] #1.

Diana Vazquez

2015

Diana Vázquez in Alfonso Herrera sta že več ...[ogled par] #5.

Damayanti Quintanar

2009 - 2010

Damayanti Quintanar in Alfonso Herrera z letoma 2009 do 2010.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #4.

Claudia Alvarez

2007

Claudia Álvarez in Alfonso Herrera sta bila v zvezi od aprila 2007 do oktobra 2007.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Starost52%'> Združljivost 28% pogled odnos #3.

Roberta Murgo

2006

Roberta Murgo in Alfonso Herrera sta se srečala leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 86% pogled odnos #dva

Sladka Marija

2002 - 2005 (govorice)

Govori se, da se je Alfonso Herrera decembra 2002 povezal z Dulce María.

kdo je terrence j zmenki
Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop60%Višina73%Starost84%'> Združljivost 59% pogled odnos #1.

Diana Vazquez

2015

Diana Vázquez in Alfonso Herrera sta poročena 5 let.

Razmerje 5 let Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Alfonso Herrera37 DevicaIgralec
Mehiški
Damayanti Quintanar38 DvojčkaIgralka
Mehiški
Claudia Alvarez39 TehtnicaIgralka
Mehiški
Roberta Murgo3. 4 BikModel
Brazilski
Sladka Marija35 StrelecPevka
Mehiški
Diana Vazquez-

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
DanielMoški22. september 2016Star 4 leta Diana Vazquez

Foto galerija

Alfonso Herrera Alfonso Herrera - New City Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - New City Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - New City Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018) Alfonso Herrera - Open Magazine Pictorial [Mehika] (april 2018)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Izumski raj2020OčeFilm
Filmska ekipa2020IgralecTelevizijska oddaja
Obkoljeni: Mehika2019LawrenceTelevizijska oddaja
Poročila sem se z idiotom2019IñaquiFilm
Ozark2017Javi elizonndroTelevizijska oddaja
Južna kraljica2016Javier JimenezTelevizijska oddaja
Izbrani2016Ramon MercaderFilm
Urban Cowboy2016KyleTV film
Izganjalec hudiča2016Oče Tomas OrtegaTelevizijska oddaja
Pijana zgodovina: zamegljena plat zgodovine2016Aquiles Serdán, Ernesto 'Che' GuevaraTelevizijska oddaja
Sense82015Hernando FuentesTelevizijska oddaja
Dandy2015Daniel 'El Dandy' Brach, José 'Pepe' MontañoTelevizijska oddaja
Popolna poslušnost2014Julián Santos (odrasli)Film
Popolna diktatura2014Carlos RojoFilm
Spekter2013MarioFilm
Ekipa2011Fermín PérezTelevizijska oddaja
Tudi sreča je2011WilliamFilm
Deset2011Salvador 'Chava' EspinozaTelevizijska oddaja
Čar orla2011Ahila SerdanaTelevizijska oddaja
Kameleoni2009Sebastian JaramilloTelevizijska oddaja
Benetke2009FrankFilm
Capo2009Poredni fantTelevizijska oddaja
Ubijalke2008EstebanTelevizijska oddaja
Da se spet vidimo2008PaulFilm
Terminali2008Leonardo CarralTelevizijska oddaja
RBD: Družina2007PončoTelevizijska oddaja
Zadnji čas2007ArthurTelevizijska oddaja
Energija Sonric'slandije2005Slika ograde Miguel Arango CerveraTelevizijska oddaja
Upornik2004Miguel Arango, Miguel Arango CerveraTelevizijska oddaja
Ljubiti te boli2002FranciscoFilm
Razred 4062002Juan David Rodríguez PinedaTelevizijska oddaja
Ženska, primeri iz resničnega življenja1985Televizijska oddaja
Mrtvo poldneFilm
Ples 41Ignacio de la TorreFilm
Ženska v knjigiFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Alfonso Herrera in Anahi PortillaAnahi
    • Upornik
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Jamie Clayton in Alfonso HerreraJamie Clayton
    • Sense8
      2015
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

John Reid
John Reid
28. maj 2021 ... John Reid novice, trači, fotografije Johna Reida, biografija, seznam fantov John Reid 2016. Zgodovina odnosov. John Reid seznam odnosov. Zgodovina zmenkov John Reid, 2021, 2020, seznam odnosov John Reid.
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Znane ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom, so naštete po abecedi s fotografijami, če so na voljo. Če se sprašujete 'Kdo je dobil Marka Philippoussisa ...
Martha Ofelia Galindo
Martha Ofelia Galindo
28. maj 2021 ... Martha Ofelia Galindo novice, trači, fotografije Marthe Ofelia Galindo, biografija, seznam fantov Marthe Ofelia Galindo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Martha Ofelia Galindo. Martha Ofelia Galindo Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Martha Ofelia Galindo.
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Pranksije srednješolskih maturantov so obred za diplomante. Večina starejših ostaja nedolžnih, včasih pa so srednješolske potegavščine res škodljive ...
Amy Schumer ljubi in povezuje
Amy Schumer ljubi in povezuje
S kom je Amy Schumer? Številni znani moški so hodili z Amy Schumer in ta seznam vam bo dal več podrobnosti o teh srečnežih. Vključno z Amy Schumers ...
Patrick Stewart in Wendy Neuss
Patrick Stewart in Wendy Neuss
28. maj 2021 ... Patrick Stewart in Wendy Neuss fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
Marilyn Monroe je umrla zaradi prevelikega odmerjanja barbiturata. Njeno telo so odkrili 5. avgusta 1962 v njenem domu na 12305 Fifth Helena Drive v Brentwoodu v Kaliforniji. Od ...