Glavni Odnosi Michael Strahan

Michael Strahan

Michael Strahan ZmenkiUvrstitev 4959 3.Starost 49 let Zodiak Škorpijon Odnosi 5 skupaj Otroci
4 otroci

S kom trenutno hodi?

Marianna Hewitt in Michael StrahanMarianna Hewitt je začela hoditi z Michaelom Strahanom oktobra 2014. pogled odnos

Odnosi

Michael Strahan je bil pred tem poročen z Jeanom Mugglijem(1999 - 2006)in Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).

Michael Strahan je bil zaročen z Nicole Mitchell Murphy(2009 - 2014).



Michael Strahan je bil v zvezi s Stefani Varo(2006 - 2007).

O tem

Michael Strahan je 49-letni igralec ameriškega nogometa (ameriški). Michael Anthony Strahan, rojen 21. novembra 1971 v Houstonu v Teksasu, ZDA, je znan po Newyorških velikanih državne nogometne lige, Brothers, Live! s Kelly in Michaelom, Dobro jutro Amerika, piramida 100.000 dolarjev. Njegovo nebesno znamenje je škorpijon.

Michael Strahan je član naslednjih seznamov: ameriške televizijske osebnosti, četrtletniki ameriškega nogometa in rojeni 1971.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Michaela Strahana! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

s kom je shawn mendes zmenki?

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva8 let, 6 mesecev7 let, 3 mesece-
Zaročena1.6 let, 9 mesecev--
Zmenkidva6 let, 7 mesecev3 leta, 10 mesecev1 leto
Skupaj5.8 let, 6 mesecev5 let, 9 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeMichael
Srednje imeAnthony
PriimekStrahan
Polno ime ob rojstvuMichael Anthony Strahan
Starost49 let
Rojstni dan21. november 1971
Rojstni krajHouston, Teksas, ZDA
Višina6 '5' (196 cm)
Utež125 kg
BuildAtletski
Barva očiČrna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
UniverzaTeksaški Južni
Poklicno besediloProfesionalni nogometaš, televizijska osebnost
PoklicNogomet (ameriški)
Položaj ameriškega nogometaObrambni konec
OsnutekPripravili New York Giants v 2. krogu (skupno 40.) Drafta NFL 1993.
Zahteva do slaveNewyorški velikani državne nogometne lige, bratje, v živo! s Kelly in Michaelom, Dobro jutro Amerika, piramida 100.000 dolarjev
MatiLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (; rojen 21. novembra 1971) je ameriški televizijski voditelj in nekdanji profesionalni nogometaš, ki je bil obrambni in je celotno 15-letno kariero preživel pri New York Giants iz državne nogometne lige (NFL). Strahan je leta 2001 postavil rekord v največ vreč v sezoni in v svoji zadnji sezoni leta 2007 pomagal Giantsom osvojiti Super Bowl XLII nad New England Patriotsi. Po upokojitvi iz lige NFL je postal medijska osebnost. Leta 2014 je bil izvoljen v Pro Football Hall of Fame.

Več o Michaelu Strahanu Manj o Michaelu Strahanu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Marianna HewittRazmerjeOktober 2014prisoten6 let
4.Nicole Mitchell MurphyRazmerjeOktober 2007Julij 20146 let
3.Stefani VaraRazmerje200620071 leto
dvaMuggli kavbojkePoročena1998Julij 20068 let
1.Wanda Hutchins StrahanPoročena1990devetnajstindevetdeset šest6 let
Marianna Hewitt #5.

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt je začela hoditi z Michaelom Straho ...[ogled par] Nicole Mitchell Murphy #4.

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan in Nicole Mitchell Murphy sta ...[ogled par] Stefani Vara #3.

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara in Michael Strahan sta se ločila v ...[ogled par] Muggli kavbojke #dva

Muggli kavbojke

1998 - 2006

Michael Strahan in Jean Muggli sta se ločila ...[ogled par] Wanda Hutchins Strahan #1.

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan in Michael Strahan smo ...[ogled par] #5.

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt in Michael Strahan hodita od oktobra 2014.



Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina91%Starost13%'> Združljivost 71% pogled odnos #4.

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan in Nicole Mitchell Murphy sta bila zaročena pet let. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala oktobra 2007. Zvezala sta se 22. maja 2009, kasneje pa sta se ločila julija 2014.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #3.

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara in Michael Strahan sta bila od leta 2006 do 2007.

Razmerje 1 leti pogled odnos #dva

Muggli kavbojke

1998 - 2006

Michael Strahan in Jean Muggli sta bila poročena 6 let. Zbližala sta se eno leto po skupnem srečanju leta 1998 in se poročila 18. julija 1999. 6 let kasneje sta se ločila 20. julija 2006.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatkitajski horoskop40%Starost1%'> Združljivost 10% Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan in Michael Strahan sta bila poročena pet let. Po združitvi leta 1990 sta hodila eno leto in se leta 1991 poročila.

Razmerje 6 let Otroci 2 otroka pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Michael Strahan49 ŠkorpijonNogomet (ameriški)
ameriški
Marianna Hewitt3. 4 TehtnicaOsebnost
ameriški
Nicole Mitchell Murphy53 KozorogModel
ameriški
Stefani Vara-
ameriški
Muggli kavbojke56
ameriški
Wanda Hutchins Strahan- Sorodni

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
TanitaŽenska1992Star 29 let Wanda Hutchins Strahan
MichaelMoškidevetindevetdeset petindevetdesetStar 26 let Wanda Hutchins Strahan
IsabellaŽenska28. oktober 2004star 16 let Muggli kavbojke
SophiaŽenska28. oktober 2004star 16 let Muggli kavbojke

Foto galerija

Igralska zasedba 'Miss Peregrine' - ABC-jeva 'Dobro jutro Amerika' - 2016 Igralska zasedba 'Miss Peregrine' - ABC-jeva 'Dobro jutro Amerika' - 2016 Igralska zasedba 'Miss Peregrine' - ABC-jeva 'Dobro jutro Amerika' - 2016 Igralska zasedba 'Miss Peregrine' - ABC-jeva 'Dobro jutro Amerika' - 2016 Igralska zasedba 'Miss Peregrine' - ABC-jeva 'Dobro jutro Amerika' - 2016 Igralska zasedba 'Miss Peregrine' - ABC-jeva 'Dobro jutro Amerika' - 2016 Salma Hayek v Good Morning America v New Yorku Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska - Dobro jutro Amerika v New Yorku Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska - Dobro jutro Amerika v New Yorku Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska - Dobro jutro Amerika v New Yorku Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska - Dobro jutro Amerika v New Yorku Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska - Dobro jutro Amerika v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Charliejevi angeli2019NY BosleyFilm
LEGO film Ninjago2017Michael Strahan (glas)Film
Ledena doba: trčni tečaj2016Teddy (glas)Film
Nočna kapica2016Michael StrahanTelevizijska oddaja
Magic Mike XXL2015.AvgustFilm
Črno-ish2014Junijski hroščTelevizijska oddaja
Znotraj Amy Schumer2013Michael StrahanTelevizijska oddaja
Ali smo že tam?2010IzbacivačTelevizijska oddaja
Bratje2009Mike TrainorTelevizijska oddaja
Chuck2007MojTelevizijska oddaja
Spremstvo2004Michael StrahanTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

John Reid
John Reid
28. maj 2021 ... John Reid novice, trači, fotografije Johna Reida, biografija, seznam fantov John Reid 2016. Zgodovina odnosov. John Reid seznam odnosov. Zgodovina zmenkov John Reid, 2021, 2020, seznam odnosov John Reid.
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Znane ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom, so naštete po abecedi s fotografijami, če so na voljo. Če se sprašujete 'Kdo je dobil Marka Philippoussisa ...
Martha Ofelia Galindo
Martha Ofelia Galindo
28. maj 2021 ... Martha Ofelia Galindo novice, trači, fotografije Marthe Ofelia Galindo, biografija, seznam fantov Marthe Ofelia Galindo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Martha Ofelia Galindo. Martha Ofelia Galindo Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Martha Ofelia Galindo.
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Pranksije srednješolskih maturantov so obred za diplomante. Večina starejših ostaja nedolžnih, včasih pa so srednješolske potegavščine res škodljive ...
Amy Schumer ljubi in povezuje
Amy Schumer ljubi in povezuje
S kom je Amy Schumer? Številni znani moški so hodili z Amy Schumer in ta seznam vam bo dal več podrobnosti o teh srečnežih. Vključno z Amy Schumers ...
Patrick Stewart in Wendy Neuss
Patrick Stewart in Wendy Neuss
28. maj 2021 ... Patrick Stewart in Wendy Neuss fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
Marilyn Monroe je umrla zaradi prevelikega odmerjanja barbiturata. Njeno telo so odkrili 5. avgusta 1962 v njenem domu na 12305 Fifth Helena Drive v Brentwoodu v Kaliforniji. Od ...