Glavni Odnosi Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Wiz KhalifaUvrstitev 265 400Starost 33 let Zodiak Devica Odnosi 15 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Wiz Khalifa verjetno samski.

Odnosi

Wiz Khalifa je bila prej poročena z Amber Rose(2013 - 2016).



Wiz Khalifa je bil v razmerju z Aimee Aguilar(2019), Winnie Harlow(2018 - 2019), Izabela Guedes(2016 - 2018), Indija Marie(2015), Sara Dastjani(2014)in Natalie Nunn(2010).

Wiz Khalifa je imel srečanja z Apryl Jones(2018), Raven Felix(2015), Yoshii (model)(2015), Maria Becerra(2015), Chandra Davis(2014)in Draya Michele(2010 - 2011).

Govori se, da se je Wiz Khalifa povezal z Rito Oro(2015)in Khloé Kardashian(2015).



O tem

Wiz Khalifa je 33-letni ameriški reper. Cameron Jibril Thomaz, rojen 8. septembra 1987 v Minotu v Severni Dakoti, je znan po singlu 'Say Yeah' (2007). Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Wiz Khalifa je član naslednjih seznamov: umetniki Atlantic Records, umetniki Warner Records in rojstva 1987.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Wiz Khalifa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 6 mesecev--
Zmenki6.6 let, 7 mesecev1 leto, 9 mesecev2 meseca, 1 dan
Srečanje6.2 meseca, 1 dan25 dni1 mesec
Govoricedva---
Skupajpetnajst6 let, 7 mesecev1 leto, 1 mesec1 mesec

Podrobnosti

ImeCameron
Srednje imeGabriel
PriimekThomaz
Polno ime ob rojstvuCameron Jibril Thomaz
Alternativno imeWiz, Wiz Khalifa
Starost33 let
Rojstni dan8. september 1987
Rojstni krajMinot, Severna Dakota
Višina6 '4' (193 cm)
Utež84 lbs (185 lbs)
BuildVitek
Barva očiČrna
Barva lasČrna
PosebnostUhani
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Taylor Allderdice
Poklicno besediloReper, pevec
PoklicReper
Zahteva do slaveSingl 'Reci ja' (2007)
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop, Trap glasba R&B Hip hop, pop rap, trap
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes
ZaložbaRostrum, Taylor Gang, Atlantic, Warner Bros.
Pridruženi zakoniChevy Woods, Curren $ y, Juicy J, Mac Miller, Snoop Dogg, Smoke DZA, Ty Dolla Sign, Yelawolf, Yg, Fall Out Boy, DJ Mustard, Lil Uzi Vert, Taylor Gang, Berner, Currensy, Big Sean, TM88, Travis Scott, Charlie Puth, Paul Walker, DJ Bonics, ID Labs
Uradne spletne stranihttp://www.wizkhalifa.com/, http://wizkhalifa.com
Pridruženi ljudjeYelawolf, Mac Miller, Tyga, Chris Brown, Lil Wayne, Nicki Minaj

Cameron Jibril Thomaz (rojen 8. septembra 1987), bolj znan pod umetniškim imenom Wiz Khalifa, je ameriški reper, pevec in tekstopisec. Leta 2006 je izdal svoj prvi album Show and Prove, leta 2007 pa se je podpisal pod založbo Warner Bros. Records. Njegov singel, 'Say Yeah' pod vplivom Eurodancea, je prejel urbano radijsko predvajanje in se uvrstil na lestvice Rhythmic Top 40 in Hot Rap Tracks leta 2008 in postal njegova prva manjša uspešnica.

Več o Wiz Khalifi Manj o Wiz Khalifi

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
petnajstAimee AguilarRazmerje R Oktober 2019 -
14.Winnie HarlowRazmerjeJunij 2018Januar 20197 mesecev
13.Apryl JonesSrečanjeFebruar 2018Februar 2018-
12.Izabela GuedesRazmerjeOktober 2016Februar 20181 leto
enajstGavran FelixSrečanjeDecember 2015December 2015-
10.Indija MarieRazmerjeOktober 2015December 20152 meseca
9.Rita OraSrečanje R Avgust 2015Avgust 2015-
8.Yoshii (model)SrečanjeJulij 2015Julij 2015-
7.Maria BecerraSrečanjeApril 2015Junij 20152 meseca
6.Khloé KardashianSrečanje R Februar 2015Februar 2015-
5.Chandra DavisSrečanjeNovember 2014December 20141 mesec
4.Sara dastjaniNeznano R Oktober 2014Oktober 2014-
3.Amber RosePoročenaDecember 20107. junij 20165 let
dvaDraya micheleSrečanjeNovember 2010Januar 20112 meseca
1.Natalie NunnRazmerjeOktober 2010December 20102 meseca
#petnajstGovorica

Aimee Aguilar

2019

Govori se, da se bo Aimee Aguilar zabavala z Wiz Kha ...[ogled par] Winnie Harlow #14.

Winnie Harlow

2018 - 2019

Winnie Harlow in Wiz Khalifa sta se ločila v 20 ...[ogled par] Apryl Jones #13.

Apryl Jones

2018

Apryl Jones in Wiz Khalifa sta ločena ...[ogled par] Izabela Guedes #12.

Izabela Guedes

2016 - 2018

Izabela Guedes in Wiz Khalifa sta se ločila v F ...[ogled par] Gavran Felix #enajst

Gavran Felix

2015.

Raven Felix in Wiz Khalifa sta ločena ...[ogled par] Indija Marie #10.

Indija Marie

2015.

Indya Marie in Wiz Khalifa sta se ločila decembra ...[ogled par] Rita Ora #9.Govorica

Rita Ora

2015.

Wiz Khalifa in Rita Ora sta ločena ...[ogled par] Yoshii (model) #8.

Yoshii (model)

2015.

Yoshii (Model) in Wiz Khalifa sta ločena ...[ogled par] Maria Becerra #7.

Maria Becerra

2015.

María Becerra in Wiz Khalifa sta se ločila ...[ogled par] Khloé Kardashian #6.Govorica

Khloé Kardashian

2015.

Wiz Khalifa in Khloé Kardashian sta ločena ...[ogled par] Chandra Davis #5.

Chandra Davis

2014

Wiz Khalifa in Chandra Davis sta se ločila v ...[ogled par] Sara dastjani #4.Govorica

Sara dastjani

2014

Govorilo se je, da sta Sara Dastjani in Wiz Khalifa ...[ogled par] Amber Rose #3.

Amber Rose

2010 - 2016

Wiz Khalifa in Amber Rose sta se ločila 7. ...[ogled par] Draya michele #dva

Draya michele

2010 - 2011

Draya Michele in Wiz Khalifa sta se ločila v 20 ...[ogled par] Natalie Nunn #1.

Natalie Nunn

2010

Wiz Khalifa in Natalie Nunn sta se ločila decembra ...[ogled par] #petnajst

Aimee Aguilar

2019 (govorice)

Govori se, da se je Aimee Aguilar oktobra 2019 povezala z Wiz Khalifo.

Razmerje 1 leti pogled odnos #14.

Winnie Harlow

2018 - 2019

Winnie Harlow in Wiz Khalifa od junija 2018 do januarja 2019.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #13.

Apryl Jones

2018

Apryl Jones in Wiz Khalifa sta se srečala marca 2018.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #12.

Izabela Guedes

2016 - 2018

Izabela Guedes in Wiz Khalifa od oktobra 2016 do februarja 2018.

Layne Staley in Demri Parrott
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost 40% pogled odnos #enajst

Gavran Felix

2015.

Raven Felix in Wiz Khalifa sta se srečala decembra 2015.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina91%Starost69%'> Združljivost 80% pogled odnos #10.

Indija Marie

2015.

Indya Marie in Wiz Khalifa od oktobra do decembra 2015.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #9.

Rita Ora

2015 (govorice)

Govori se, da se je Wiz Khalifa avgusta 2015 povezal z Rito Oro.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost84%'> Združljivost 54% pogled odnos #8.

Yoshii (model)

2015.

Yoshii (Model) in Wiz Khalifa sta se srečala julija 2015.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 66% pogled odnos #7.

Maria Becerra

2015.

María Becerra in Wiz Khalifa sta se srečala aprila 2015.

Razmerje 2 meseca pogled odnos #6.

Khloé Kardashian

2015 (govorice)

Govori se, da se je Wiz Khalifa februarja 2015 povezal s Khloé Kardashian.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost52%'> Združljivost 81% pogled odnos #5.

Chandra Davis

2014

Wiz Khalifa in Chandra Davis sta se srečala novembra 2014.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #4.

Sara dastjani

2014 (govorice)

Govori se, da se je Sara Dastjani oktobra 2014 povezala z Wiz Khalifo.

IzmeriRezultatVišina91%'> Združljivost 2. 3% pogled odnos #3.

Amber Rose

2010 - 2016

Wiz Khalifa in Amber Rose sta bila poročena 2 leti. Zbrala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala decembra 2010. Po enoletni zaroki sta se poročila 8. julija 2013. Dve leti kasneje sta se ločila 22. septembra 2014 in ločila 7. junija 2016.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 62% Otroci 1 otrok pogled odnos #dva

Draya michele

2010 - 2011

Draya Michele in Wiz Khalifa sta se srečala novembra 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina73%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #1.

Natalie Nunn

2010

Wiz Khalifa in Natalie Nunn od oktobra do decembra 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost52%'> Združljivost 81% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Wiz Khalifa33 DevicaReper
ameriški
Aimee Aguilar-
Winnie Harlow26. LeoModel
Kanadski
Apryl Jones3. 4 StrelecResničnostna televizija
ameriški
Izabela Guedes31. ŠkorpijonModel
Brazilski
Gavran Felix25. LeoReper
ameriški
Indija Marie27. StrelecModel
ameriški
Rita Ora30. StrelecPevka
Kosovo
Yoshii (model)26. DevicaModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Maria Becerra-
Khloé Kardashian36 RakResničnostna televizija
ameriški
Chandra Davis43 KozorogIgralka
ameriški
Sara dastjani- Igralka
Nemško
Amber Rose37 TehtnicaOsebnost
ameriški
Draya michele36 VodnarResničnostna televizija
ameriški
Natalie Nunn36 KozorogResničnostna televizija
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Sebastian Taylor ThomazMoški21. februar 2013Star 8 let Amber Rose

Foto galerija

Wiz Khalifa in Ke $ ha - 2012 MTV Video Music Awards Wiz Khalifa in Ke $ ha - 2012 MTV Video Music Awards Wiz Khalifa in Ke $ ha - 2012 MTV Video Music Awards Besni 7 (2015) Pirates of the Karibbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017 Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017 Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017 Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017 Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017 Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017 Amber Rose in Wiz Khalifa se udeležujeta svečane prireditve GRAMMY and Salute to Industry Icons Honour Debra Lee v hotelu The Beverly Hilton v Los Angelesu v Kaliforniji - 11. februarja 2017

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Duncanville2020G. MitchTelevizijska oddaja
Dickinson2019SmrtTelevizijska oddaja
After Party2018Wiz KhalifaFilm
Konjenik BoJack2014Wiz KhalifaTelevizijska oddaja
Gang of Roses 2: Next Generation2012Timmy, brez kreditaFilm
Ameriški oče!2005MatejTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki