Glavni Odnosi Winnie Harlow

Winnie Harlow

Winnie Harlow ZmenkiUvrstitev 446 343Starost 26 let Zodiak Leo Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Kyle Kuzma in Winnie HarlowKyle Kuzma je začel hoditi Winnie Harlow marca 2020. pogled odnos

Odnosi

Winnie Harlow je bila v odnosih z Malumo (pevka)(2019), Wiz Khalifa(2018 - 2019)in Lewis Hamilton (2017).

O tem

Winnie Harlow je 26-letna kanadska manekenka. Rojena Chantelle Whitney Brown-Young 27. julija 1994 v Torontu v državi Ontario v Kanadi je znana po najbolj seksi modelih. Njeno nebesno znamenje je Leo.



Winnie Harlow je članica naslednjih seznamov: kanadske ženske manekenke, ljudje iz Toronta in rojstva leta 1994.

koliko je stara katie amis

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Winnie Harlow! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.1 leto, 7 mesecev11 mesecev, 15 dni4 mesece, 3 dni
Skupaj4.1 leto, 7 mesecev11 mesecev, 15 dni4 mesece, 3 dni

Podrobnosti

ImeWinnie
PriimekHarlow
Polno ime ob rojstvuChantelle Whitney Brown-Young
Alternativno imeWinnie Harlow, Chantelle Brown-Young, Chantelle, Chantelle Winnie, Chantelle Young, Chantelle Whitney Brown-Young
Starost26 let
Rojstni dan27. julij 1994
Rojstni krajToronto, Ontario, Kanada
Višina5 '9' (175 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostKoža
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
DržavljanstvoKanadski
Poklicno besediloManeken
PoklicModel
Zahteva do slaveNajbolj seksi modeli
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Management žensk - Pariz, The Squad Management - London, The Society Management - New York, Women Management - Milano
Uradne spletne straniinstagram.com/winnieharlow/, models.com/models/winnie-harlow, twitter.com/winnieharlow?lang=en, www.thesocietymanagement.com/details/women/6974-winnie-harlow.app, www.facebook.com / WinnieHarlowChantelle, www.thesquadmanagement.com/women/main-board/?modelId=5707&firstName=Winnie, http://www.chantellewinnie.com, Informacije o modeliranju
OčeWindsor Young
MatiLisa Brown
SestraChristina Harlow

Chantelle Whitney Brown-Young (rojena 27. julija 1994), poklicno znana kot Winnie Harlow, je kanadska modna manekenka in javna predstavnica za kožni vitiligo. Leta 2014 je postala pomembna kot tekmovalka enaindvajsetega cikla ameriške televizijske serije America's Next Top Model.



poročena arianna huffington bill maher
Več o Winnie Harlow Manj o Winnie Harlow

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Kyle KuzmaRazmerjeFebruar 2020prisoten1 leto
3.Maluma (pevka)Razmerje R Oktober 2019Oktober 2019-
dvaWiz KhalifaRazmerjeJunij 2018Januar 20197 mesecev
1. Lewis Hamilton RazmerjeMaj 2017September 20174 mesece
Kyle Kuzma #4.

Kyle Kuzma

2020

Kyle Kuzma je začel hoditi z Winnie Harlow na Ma ...[ogled par] Maluma (pevka) #3.Govorica

Maluma (pevka)

2019

Winnie Harlow in Maluma (pevka) sta ločeni ...[ogled par] Wiz Khalifa #dva

Wiz Khalifa

2018 - 2019

Winnie Harlow in Wiz Khalifa sta se ločila v 20 ...[ogled par] Lewis Hamilton #1.

Lewis Hamilton

2017.

Winnie Harlow in Lewis Hamilton sta se ločila v ...[ogled par] #4.

Kyle Kuzma

2020

Kyle Kuzma in Winnie Harlow hodita od marca 2020.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina91%Starost98%'> Združljivost 72% pogled odnos #3.

Maluma (pevka)

2019 (govorice)

Govori se, da se je Winnie Harlow oktobra 2019 povezala z Malumo (pevko).

peyton meyer in tesar sabrina skupaj
IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #dva

Wiz Khalifa

2018 - 2019

Winnie Harlow in Wiz Khalifa od junija 2018 do januarja 2019.



Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #1.

Lewis Hamilton

2017.

Winnie Harlow in Lewis Hamilton od maja do septembra 2017.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Winnie Harlow 26. LeoModel
Kanadski
Kyle Kuzma25. LeoKošarka
ameriški
Maluma (pevka)27. VodnarPevka
Kolumbijski
Wiz Khalifa33 DevicaReper
ameriški
Lewis Hamilton 36 KozorogAvtomobilske dirke
Britanski

Foto galerija

Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Drake’s Billboard after-party na stadionu SoFi v Inglewoodu Winnie Harlow - Prispeva na zabavo Kendall Jenner's 818 tequila v Zahodnem Hollywoodu Winnie Harlow - Prispeva na zabavo Kendall Jenner's 818 tequila v Zahodnem Hollywoodu Winnie Harlow - Prispeva na zabavo Kendall Jenner's 818 tequila v Zahodnem Hollywoodu Winnie Harlow - Prispeva na zabavo Kendall Jenner's 818 tequila v Zahodnem Hollywoodu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Izdelava reza2020SamosodnikTelevizijska oddaja
Šov Drew Barrymore2020Samostojni gostTelevizijska oddaja
Legendarno2020Samostojni gost sodnikTelevizijska oddaja
MTV Europe Music Awards 20202020SamopredstaviteljTelevizijska oddaja
Beyoncé: Limonada2016Televizijska oddaja
Nocojšnja oddaja, v kateri igra Jimmy Fallon2014JazTelevizijska oddaja
Resničen2013JazTelevizijska oddaja
RuPaul's Drag Race2009Samostojni gost sodnikTelevizijska oddaja
Oglejte si, kaj se zgodi: v živo2009JazTelevizijska oddaja
Zabava nocoj Kanada2005Sama pri ameriškem vrhunskem modeluTelevizijska oddaja
Wild 'N Out2005Kapitan samo-ekipeTelevizijska oddaja
Taff1997JazTelevizijska oddaja
Dostop do Hollywoodadevetnajstindevetdeset šestSamaTelevizijska oddaja
Extra z Billyjem Bushem1994JazTelevizijska oddaja
CBS to jutro1992JazTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975Samostojni gostTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave