Glavni Odnosi Wayne Brady

Wayne Brady

Wayne BradyUvrstitev 2508 -227Starost 48 let Zodiak Dvojčka Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Wayne Brady verjetno samski.

Odnosi

Wayne Brady je bil pred tem poročen z Mandie Taketa(1999 - 2007).



Wayne Brady je bil v zvezi z Rozondo 'Chilli' Thomas(2013 - 2014).

O tem

Wayne Brady je 48-letni voditelj ameriškega pogovornega šova. Wayne Alphonso Brady, rojen 2. junija 1972 v Columbusu v državi Georgia, je znan po tem, čigar linija je sploh? Njegovo nebesno znamenje je Dvojček.

Wayne Brady je član naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Emmy, ameriški filmski igralci in ameriški glasovni igralci.



s katero je poročen Kadeem Hardison

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Wayna Bradyja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.8 let--
Zmenki1.3 mesece--
Skupajdva8 let4 leta, 1 mesec3 mesece

Podrobnosti

ImeWayne
PriimekBrady
Polno ime ob rojstvuWayne Alphonso Brady
Starost48 let
Rojstni dan2. junij 1972
Rojstni krajColumbus, Georgia, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
BuildPovprečno
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeDvojčka
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola dr. Phillipsa, Orlando, FL (1990)
Poklicno besediloIgralec, televizijska osebnost, komik, pevec, voditelj, voditelj igre
PoklicGostitelj pogovorne oddaje
Zahteva do slaveČigava linija je sploh?
Leto (-a) aktivno (-a)1990 – danes
Uradne spletne straniwww.lasvegassun.com/sunbin/stories/do/2007/apr/11/, http://waynebrady.com

Wayne Alphonso Brady (rojen 2. junija 1972) je ameriški igralec, pevec, komik, voditelj iger in televizijska osebnost. Je redni član ameriške različice improvizacijske humoristične televizijske serije Čigava linija sploh je? Bil je voditelj dnevne pogovorne oddaje The Wayne Brady Show, bil je prvotni voditelj Foxovega filma Ne pozabi na besedilo !, vodil pa je tudi Let's Make Deal od njegove oživitve leta 2009. Brady je od novembra 2015 do marca 2016 nastopal tudi v nagrajenem glasbenem albumu Kinky Boots na Broadwayu v vlogi Simona - ki je tudi vlečna kraljica Lola - in kot James Stinson v ameriški televizijski seriji How I Met Your Mother.

Več o Waynu Bradyju Manj o Waynu Bradyju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaRozonda 'Chilli' ThomasRazmerje R December 2013Februar 20143 mesece
1.Mandie TaketaPoročena199920078 let
Rozonda #dvaGovorica

Rozonda 'Chilli' Thomas

2013 - 2014

Rozonda 'Chilli' Thomas in Wayne Brady sta bila ...[ogled par] Mandie Taketa #1.

Mandie Taketa

1999 - 2007

Mandie Taketa in Wayne Brady sta se ločila ...[ogled par] #dva

Rozonda 'Chilli' Thomas

2013 - 2014 (govorice)

Govori se, da se je Rozonda 'Chilli' Thomas decembra 2013 povezala z Waynom Bradyjem.



Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina91%Starost98%'> Združljivost 72% pogled odnos #1.

Mandie Taketa

1999 - 2007

Mandie Taketa in Wayne Brady sta bila poročena 7 let. Zmenjena sta bila tri mesece po tem, ko sta se zbrala leta 1999 in se poročila 3. aprila 1999. 7 let kasneje sta se ločila aprila 2008.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Wayne Brady48 DvojčkaGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Rozonda 'Chilli' Thomaspetdeset ribePevka
ameriški
Mandie TaketaŠtiri, pet ribeIgralka
Japonski

Foto galerija

Zamaskirani pevec Zamaskirani pevec Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005) Kako sem spoznal tvojo mamo (2005)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Blindfire2020Od tegaFilm
Beli rasistični zombiji2019Dr. KnowlesFilm
Zamaskirani pevec2019lisicaTelevizijska oddaja
Kolonija2016Everett KynesTelevizijska oddaja
Glasna hiša2016Harold, Harold McBrideTelevizijska oddaja
Zakon Mila Murphyja2016EugeneTelevizijska oddaja
Posledice2016Lamar 'Booner' BooneTelevizijska oddaja
Naravnost od oz2016Todrickov očeFilm
Odpri Carrie2015.StokleyFilm
VeggieTales: Noetova barka2015.Shem (glas)Film
Junak barvnega mesta2014Modra (glas)Film
TripTank2014Oče, Dicky, PripovedovalecTelevizijska oddaja
19822013AlonzoFilm
Sofija Prva2013DeteljeTelevizijska oddaja
Ker sem Mary Jane2013SeanTelevizijska oddaja
Pravi možje Hollywooda2013Wayne BradyTelevizijska oddaja
Foodfight!2012Daredevil Dan (glas)Film
Otroček očka2012Chase BaxterTelevizijska oddaja
Key in Peele2012Stonoga BuddyTelevizijska oddaja
Sofija prva: nekoč princesa2012Clover (glas)TV film
Freestyle Love Supreme2012Wayne BradyTV film
Ali smo že tam?2010soTelevizijska oddaja
Za (polnjene) obarvane deklice2010Kratek film
The Fresh Beat Band2009Gospod. SkladTelevizijska oddaja
Kockast2009Wayne BradyTelevizijska oddaja
Seznam2007LewisFilm
Umazanija2007Tweetyjev HenchmanTelevizijska oddaja
Phineas in Ferb2007Dodatni glasovi, VodnikTelevizijska oddaja
Šala je na tvoj račun2007VoditeljTelevizijska oddaja
Crossover2006VaughnFilm
Flirt2006Locklear JacobsonTV film
30 Rock2006StevenTelevizijska oddaja
Spoznavanje2006Jackie KinghornTelevizijska oddaja
Psih2006Hilton FoxTelevizijska oddaja
Kratke hlače Shorty McShorts2006CameronTelevizijska oddaja
Roll Bounce2005D.J. Johnny FeelgoodFilm
Jaz, oni ne2005TV film
Ameriški oče!2005Astronavt, Kuba Gooding ml., TungeeTelevizijska oddaja
Vsi sovražijo Chrisa2005LouisTelevizijska oddaja
Kako sem spoznal tvojo mamo2005JamesTelevizijska oddaja
Robot Chicken2005Pegaz 'Sončni kolač', Salam FayyadTelevizijska oddaja
Cliffordov res velik film2004Shackelford (glas)Film
Odhod na mat2004Mason WyattTV film
Heroji Higglytowna2004DoktorTelevizijska oddaja
Kevin Hill2004Pastor Jerry CarverTelevizijska oddaja
Električni piper2003Sly, The Electric Piper (glas)TV film
Reno 911!2003New Jones - namestnik Culufu GarwoodTelevizijska oddaja
Ameriške sanje2002Jackie WilsonTelevizijska oddaja
Prijateljice2000Derek TylerTelevizijska oddaja
Batman onkraj1999MicronTelevizijska oddaja
Vinyl Justice1998Policist BradyTelevizijska oddaja
Zvezdna vrata SG-11997TrelakTelevizijska oddaja
Šov Drew Careydevetindevetdeset petindevetdesetWayne BradyTelevizijska oddaja
Čudoviti svet Disneyjadevetindevetdeset petindevetdesetČarovnikTelevizijska oddaja
Na obljubljeni deželi1994Eli JamesTV film
Nickelodeon GUTS1994Film
Clarissa vse razloži1991Dobavitelj pice PepeTelevizijska oddaja
Odletela bom1991DamonTelevizijska oddaja
Earth Girls so enostavno1988Extra (neznano)Film
V vročini noči1988Henry UlmerTelevizijska oddaja
Superboy1988JanezTelevizijska oddaja
Drzni in lepi1987Dr. Reese BuckinghamTelevizijska oddaja
PraznoHenryFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki