Glavni Odnosi Victoria Justice

Victoria Justice

Victoria Justice SamskiUvrstitev 48 -1Starost 28 let Zodiak Vodnar Odnosi 6 skupaj

S kom trenutno hodi?

Victoria Justice je trenutno samska.

Odnosi

Victoria Justice je bila v odnosih z Reeveom Carneyem(2016 - 2019), Pierson Fode(2013 - 2015), Ryan Rottman(2011 - 2013), Nicholas Hoult(2009), Josh Hutcherson(2008 - 2009)in Cole Sprouse(2004 - 2005).



O tem

Victoria Justice je 28-letna ameriška igralka. Rojena Victoria Dawn Justice 19. februarja 1993 v Hollywoodu na Floridi v ZDA, izobražena na srednji šoli Hollywood Arts in srednji šoli Sherwood (nekdanja), je znana po Zoey 101, zmagovalki v karieri, ki traja od leta 2009 do danes in glasbene kariere. Njeno nebesno znamenje je Vodnar.

ki je tahiry zdaj

Victoria Justice je sodelovala v 17 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Dean Stanland Zmagovito (2010), Simon Curtis v Spektakularno! (2009), Staz Nair v Rocky Horror Picture Show: Ponovno naredimo Time Warp (2016), Avan Jogia v Spektakularno! (2009)in Cameron Deane Stewart v iCarly (2007).

Victoria Justice je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriške pevke in ameriške pop pevke.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Victoria Justice! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki6.2 leti, 8 mesecev1 leto, 6 mesecev5 mesecev, 3 dni
Skupaj6.2 leti, 8 mesecev1 leto, 6 mesecev5 mesecev, 3 dni

Podrobnosti

ImeZmaga
Srednje imeZora
PriimekPravičnost
Polno ime ob rojstvuVictoria Dawn Justice
Alternativno imeTori, Vic, Vicky, Vj, Victoria Dawn Justice, Victoria Justice, Toro, Tori Vega
Starost28 let
Rojstni dan19. februar 1993
Rojstni krajHollywood, Florida, ZDA
Višina168 cm
Utež54 lbs
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostDolgi rjavi lasje, visoke ličnice
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Cleveland, srednja šola Hollywood Arts, srednja šola Sherwood (nekdanja)
Poklicno besediloIgralka, pevka, tekstopisec, glasbeni umetnik, plesalec
PoklicIgralka
Zahteva do slaveZoey 101, zmagovalna
Glasbeni žanr (besedilo)Electropop, Pop, Dance-Pop
Glasbeni žanrPop
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes, 2009 – danes, Glasbena kariera
Instrument (besedilo)Vokal, klavir
ZaložbaColumbia Records, Sony Music Entertainment, Columbia, Nickelodeon
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Združena agencija za talente, NOPACTalent, Jet Set Modeli
Potrditev blagovne znamkeMervyn's, Toast Crunch iz arašidovega masla, Ovaltine, Ralph Lauren, Gap, Guess, reklama JC Penny leta 2007, reklama Cinnamon Toast Crunch leta 2004, (2012) reklama za Build a Bear s Thomasom Barbusco in Brielle Barbusca, Union Bay
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)32
Velikost oblačildva
Velikost čevlja7 (ZDA), 38,5 (EU), 5,5 (Združeno kraljestvo), 240 (J)
Uradne spletne stranitwitter.com/VictoriaJustice, www.victoriajustice.net, www.youtube.com/victoriajustice4all, keek.com/VictoriaJustice, facebook.com/victoriajustice, instagram.com/victoriajustice, www.nndb.com/people/396/000159916/ , vine.co/u/910987293521756160, http://www.victoriajustice.net, www.mtv.com/artists/victoria-justice
OčeZack Justice, David Vega
MatiMirna pravičnost, Holly Vega
SestraMadison Justice, tj. Maddie Reed (polsestra), Trina Vega
PrijateljErin Sanders, Alexa Nikolas, Taylor Dooley, Matthew Underwood, Miranda Cosgrove, Avan Jogia, Jamie Lynn Spears, Kesha, Elizabeth Gillies, Daniella Monet, Leon Thomas, Ashley Argota, Keke Palmer, Matt Bennett, Dylan Martenez, Mariela Morales, Lisa- Marie Martenez, James Maslow, Logan Henderson, Carlos PenaVega, Colton Haynes, Kendall Schmidt, Debby Ryan, Beck Oliver, Cat Valentine, Robbie Shapiro, Andre Harris, Jade West, Rex Shapiro, Erwin Sikowitz, Carly Shay, Sam Puckett, Freddie Bensen , Spencer Shay, Gibby Gibson
Hišni ljubljenčkiSophie (pes), Sammy (pes)
Najljubši ljudjeHilary Skank (Fashion Idol), Britney Spears (Fashion Idol), Jim Caviezel (Fashion Idol), Juliette Lewis, Rachel Bilson, Sienna Miller, Katy Perry, Oprah Winfrey, Sara Barailles, Colbie Caillat
Najljubši filmiPrijatelji z ugodnostmi, Somrak, Mala sirena, Lepotica in zver
Najljubše TV oddajeHo 101, Jersey Shore, The Bachelors, Project Runway, The Voice, Supernatural, All That, SpongeBob SquarePants
Najljubše skupineThe Beach Boys, The Rolling Stones, Big Time Rush, Coldplay
Najljubše pesmiVogue (Madonna), Ja (poslužitelj), Hey Ya (Outkast), Forget You (Cee Lo), With You (Chris Brown)
Najljubše knjigeRevija Seventeen, Revija za najstnike
Priljubljena mestaLa, Beach, Food Court, Hollywood Studio, Hollywood Arts
Najljubša hranaČokolada, suši, karamela Frappucino, hamburger, Jel-O skodelice, pistacijev sladoled, špageti s tamato omako
Najljubše barveTurkizna
Najljubši dodatkiVisoke pete, Abercrombie, Gucci, pete, mikrofon

Victoria Dawn Justice (rojena 19. februarja 1993) je ameriška igralka, manekenka in pevka. V Nickelodeonu je zaslovela v 2000-ih, igrala je kot Lola Martinez pri Zoey 101 (2005–2008) in kasneje kot Tori Vega pri Victorious (2010–2013). Pravica se je pojavila tudi v filmih Fant, ki je zajokal volkodlak (2010), Zabavna velikost (2012), Prvič (2012) in Naomi in Ely's No Kiss List (2015). Leta 2015 je zaigrala v glavni vlogi Lindy Sampson v televizijski seriji MTV Eye Candy. V glasbi je Justice posnel več skladb za zvočne posnetke svojih igralskih projektov, med drugim Victorious in muzikal Nickelodeon Spectacular !.

Več o Victoria Justice Manj o Victoria Justice

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Reeve CarneyRazmerjeOktober 2016Junij 20192 leti
5.Pierson FodeRazmerjeDecember 2013November 20151 leto
4.Ryan RottmanRazmerjeFebruar 2011Avgust 20132 leti
3.Nicholas HoultRazmerje R Maj 2009November 20096 mesecev
dvaJosh HutchersonRazmerjeJanuar 2008Februar 20091 leto
1.Cole SprouseRazmerjeAvgust 200420055 mesecev
Reeve Carney #6.

Reeve Carney

2016 - 2019

Reeve Carney in Victoria Justice sta ločila ...[ogled par] Pierson Fode #5.

Pierson Fode

2013 - 2015

Pierson Fode in Victoria Justice sta ločila ...[ogled par] Ryan Rottman #4.

Ryan Rottman

2011 - 2013

Ryan Rottman in Victoria Justice sta ločila ...[ogled par] Nicholas Hoult #3.Govorica

Nicholas Hoult

2009

Nicholas Hoult in Victoria Justice sta govorila ...[ogled par] Josh Hutcherson #dva

Josh Hutcherson

2008 - 2009

Josh Hutcherson in Victoria Justice ločita ...[ogled par] Cole Sprouse #1.

Cole Sprouse

2004 - 2005

Cole Sprouse in Victoria Justice sta ločila ...[ogled par] #6.

Reeve Carney

2016 - 2019

Reeve Carney in Victoria Justice od oktobra 2016 do junija 2019.



Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 54% pogled odnos #5.

Pierson Fode

2013 - 2015

Pierson Fode in Victoria Justice z dne 10. decembra 2013 do novembra 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina91%Starost84%'> Združljivost 49% pogled odnos #4.

Ryan Rottman

2011 - 2013

Ryan Rottman in Victoria Justice od februarja 2011 do avgusta 2013.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 51% pogled odnos #3.

Nicholas Hoult

2009 (govorice)

Govori se, da se je Nicholas Hoult maja 2009 povezal z Victoria Justice.

Stephen Sondheim in Jeff Romley
Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 86% pogled odnos #dva

Josh Hutcherson

2008 - 2009

Josh Hutcherson in Victoria Justice od januarja 2008 do marca 2009.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #1.

Cole Sprouse

2004 - 2005

Cole Sprouse in Victoria Justice od avgusta 2004 do 2005.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Victoria Justice28. VodnarIgralka
ameriški
Reeve Carney38 OvenPevka
ameriški
Pierson Fode30. ŠkorpijonIgralec
ameriški
Ryan Rottman37 ribeIgralec
ameriški
Nicholas Hoult31. StrelecIgralec
Britanski
Josh Hutcherson28. TehtnicaIgralec
ameriški
Cole Sprouse28. LeoIgralec
ameriški

Foto galerija

Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu Victoria Justice - - Izgleda športno po treningu v Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zaupanje2021BrookeFilm
50 držav strahu2020LoganTelevizijska oddaja
Poletna noč2019HarmonijaFilm
Večji2018Kathy WeiderFilm
Queen America2018Hayley WilsonTelevizijska oddaja
Real Bros iz doline Simi2018Courtney InglesTelevizijska oddaja
Izobčenci2017Jodi SchellenbergerFilm
Rocky Horror Picture Show: Ponovno naredimo Time Warp2016Janet WeissTV film
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life2016Ramona MillerTelevizijska oddaja
Človek z načrtom2016SophiaTelevizijska oddaja
Ameriška gospodinja2016HarperTelevizijska oddaja
Poslastica za oči2015.Lindy SampsonTelevizijska oddaja
Seznam Naomi in Ely brez poljubov2015.NaomiFilm
Pojdi Squirrely2015.Lola (glas)Film
Daj no #MakeItHappy2015.Victoria JusticeKratek film
Nezdružljivo2014AmandaTelevizijska oddaja
Mojster džungle2013Rainie (angleška različica, glas)Film
Smešna velikost2012WrenFilm
Prvič2012Jane HarmonFilm
iParty z zmagovalcem2011Tori VegaTV film
Fant, ki je jokal volkodlak2010Jordan SandsTV film
Zmagovito2010Tori VegaTelevizijska oddaja
Nickelodeon Cast: Jingle Bells 2010, različica2010Victoria JusticeKratek film
Vojska2009Eris vilaTelevizijska oddaja
Spektakularno!2009HrastTV film
Madagaskarji Pingvini2008StacyTelevizijska oddaja
True Jackson, podpredsednik2008Oni živijoTelevizijska oddaja
iCarly2007Shelby MarxTelevizijska oddaja
Vrt2006HollyFilm
Neznano2006HčiFilm
Kdaj jemo? (Film iz leta 2006)2005Mlada NikkiFilm
Mary2005zvezdaKratek film
Srebrni zvonovi2005RoseTV film
Robot Chicken2005ŠtudentTelevizijska oddaja
Suita Življenje Zacka in Codyja2005RebeccaTelevizijska oddaja
Zoey 1012005Lola MartinezTelevizijska oddaja
Everwood2002Thalia ThompsonTelevizijska oddaja
Gilmore Girls2000Jill # 2Televizijska oddaja
Posmrtno življenje strankeFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Dean Stanland in Victoria JusticeDean Stanland
    • Zmagovito
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Simon Curtis in Victoria JusticeSimon Curtis
    • Spektakularno!
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Staz Nair in Victoria JusticeStaz Nair
    • Rocky Horror Picture Show: Ponovno naredimo Time Warp
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Avan JogiaAvan Jogia
    • Izobčenci
      2017
    [+2 več]
  • Victoria Justice in Cameron Deane StewartCameron Deane Stewart
    • Zmagovito
      2010
    [+1 več]
  • Victoria Justice in Casey Jon DeidrickCasey Deidrick
    • Poslastica za oči
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Daniel LissingDaniel Lissing
    • Poslastica za oči
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Dylan O.Dylan o'brien
    • Prvič
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Matt BennettMatt Bennett
    • Zmagovito
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Matthew DaddarioMatthew Daddario
    • Seznam Naomi in Ely brez poljubov
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Ryan CooperRyan Cooper
    • Poslastica za oči
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Ryan McCartanRyan McCartan
    • Rocky Horror Picture Show: Ponovno naredimo Time Warp
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Ryan RottmanRyan Rottman
    • Zmagovito
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Sean FlynnSean Flynn
    • Zoey 101
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Steven GrayhmSteven Grayhm
    • Fant, ki je jokal volkodlak
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Thomas MannThomas Mann
    • Smešna velikost
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Victoria Justice in Tyler HoechlinTyler Hoechlin
    • Večji
      2018
    [ogled ujemanja]
Več ukazov Victoria Justice na zaslonu Manj ujemanj na zaslonu Victoria Justice

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.