Glavni Odnosi Usher

Usher

Usher ZmenkiUvrstitev 430 124Starost 42 let Zodiak Tehtnica Povezave 19 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Usher Raymond in Jenn GoicoecheaJenn Goicoechea je začela hoditi z Usherjem leta 2019. pogled odnos

Odnosi

Usher je bila prej poročena z Grace Miguel(2015 - 2018)in Tameka Raymond(2007 - 2009).

Usher je bil v odnosih z Jessico White(2013), Jade Ewen(2009), Eishia Brightwell(2005), Naomi Campbell(2004), Joy Bryant(2004), Rozonda 'Chilli' Thomas(2001 - 2003), Brandy Norwood(1997 - 1998), Monica(devetindevetdeset petindevetdeset), Karon Vereen(1993), Stefanie Thomas in Jennifer Freeman.



Usher je imel srečanja s Pamelo Anderson(2006), Keyshia Cole(2005), Melinda Santiago(2002), Karrine Steffans(1999 - 2004)in Ayesha Butler.

O tem

Usher je 42-letna ameriška pevka. Rojen Usher Terrence Raymond IV 14. oktobra 1978 v Dallasu v Teksasu v ZDA, je znan po svoji poti v karieri, ki traja od leta 1993 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.

Usher je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, vključno z Adrienne Frantz Drzni in lepi (1987)in Emmanuelle Chriqui v V mešanici (2005).



je Meryl Streep poročena z Robertom Redfordom

Usher je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški filmski producenti in ameriški plesni glasbeniki.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Usher! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

je taylor lautner, ki hodi z nikomer

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva8 let, 9 mesecev6 let, 3 mesece-
Zmenki12.2 leti, 3 mesece6 mesecev, 15 dni1 mesec, 1 dan
Srečanje5.4 leta, 5 mesecev10 mesecev, 29 dni-
Skupaj19.8 let, 9 mesecev1 leto, 2 meseca1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeUsher
Srednje imeTerrence
PriimekRaymond
Polno ime ob rojstvuUsher Terrence Raymond IV
Alternativno imeUsher, Usher Terrence Raymond IV, Usher Terry Raymond IV, Usher Raymond IV, Usher Raymond, Big Tyme
Starost42 let
Rojstni dan14. oktober 1978
Rojstni krajDallas, Teksas, ZDA
Višina5 '8)' (174 cm)
BuildAtletski
Barva očiČrna
Barva lasČrna
PosebnostOddelek
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Charter North Springs
Poklicno besediloPevec, tekstopisec, plesalec, igralec, poslovnež
PoklicPevka
Zahteva do slaveMoja pot
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, pop, hip hop
Leto (-a) aktivno (-a)1991 – danes, 1993 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, bas, bobni, bas kitara
ZaložbaLaFace, Arista, Jive, RCA, Sony Legacy, RBMG
Pridruženi zakoniJermaine Dupri, Justin Bieber, Sean Combs, Rico Love, Ludacris, Rick Ross, Lil Jon, Michelle Chamuel, R. Kelly, Diddy, Pharrell Williams, P. Diddy, Zaytoven
Uradne spletne straniwww.instagram.com/usher/, www.usherworld.com, http://ushernow.com, www.youtube.com/user/UsherVEVO, http://usherworld.com
OčeUsher Raymond III
MatiJonnetta Patton
BratJames Patton (pastor)
Družinski članUsher 'Cinco' Raymond V (sin), Naviyd Ely Raymond (sin)
PrijateljAlicia Keys, Robin Thicke, Beyonce Knowles, Justin Bieber, Shakira, Blake Shelton, Adam Levine, Ariana Grande
Pridruženi ljudjeJustin Bieber, R. Kelly, Michael Jackson, Sean Combs, Jermaine Dupri, Ludacris
Najljubše TV oddajeGlas
Najljubše skupineMaroon 5
Najljubše barveZelena

Usher Raymond IV (rojen 14. oktobra 1978) je ameriški pevec, tekstopisec, igralec, poslovnež in plesalec. Rodil se je v Dallasu v Teksasu, odraščal pa je v Chattanoogi v državi Tennessee, dokler se ni preselil v Atlanto v državi Georgia. Pri 12 letih ga je mati postavila na lokalna pevska tekmovanja, preden je pritegnila pozornost glasbe A&R iz založbe LaFace Records. Izdal je svoj istoimenski prvenec Usher (1994), zaslovel pa je pozno v devetdesetih letih z izidom drugega albuma My Way (1997). Nastalo je njegov prvi ameriški Billboard Hot 100 singel številka ena 'Nice & Slow' ter prva dva singla 'You Make Me Wanna ...' in 'My Way'. Njegov tretji album, 8701 (2001), je ustvaril številko ena 'U Remind Me' in 'U Got It Bad', pa tudi tri najboljše single 'U Don't Have to Call'. Prodali so ga osem milijonov izvodov po vsem svetu in v letih 2002 in 2003 prejeli prvi dve nagradi Grammy kot najboljši moški R&B vokalni nastop.



Več o Usherju Manj o Usherju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
19.Jenn GoicoecheaRazmerje2019prisoten2 leti
18.Jessica WhiteRazmerjeOktober 2013November 20131 mesec
17.Grace MiguelPoročenaJunij 2009Februar 20188 let
16.Jade EwenSrečanje20092009-
petnajstPamela andersonSrečanje31. december 200631. december 2006-
14.Tameka RaymondPoročenaJanuar 2006November 20093 leta
13.Keyshia ColeSrečanjeAvgust 2005September 20051 mesec
12.Eishia BrightwellRazmerjeJanuar 2005Januar 2005-
enajstNaomi CampbellRazmerjeAvgust 2004November 20043 mesece
10.Joy BryantRazmerjeFebruar 2004Julij 20044 mesece
9.Melinda SantiagoSrečanje20022002-
8.Rozonda 'Chilli' ThomasRazmerjeDecember 2001December 20032 leti
7.Karrine SteffansSrečanjeAvgust 199920044 leta
6.Brandy NorwoodRazmerjeJulij 1997April 19989 mesecev
5.MonicaRazmerjeJanuar 1995September 19958 mesecev
4.Karon VereenRazmerje19931993-
3.Jennifer FreemanNeznano -
dvaAyesha ButlerSrečanje -
1.Stefanie ThomasNeznano -
Jenn Goicoechea #19.

Jenn Goicoechea

2019

Jenn Goicoechea je začela hoditi z Usherjem leta 2019 ...[ogled par] Jessica White #18.

Jessica White

2013

Usher in Jessica White sta se ločila novembra 2013 ...[ogled par] Grace Miguel #17.

Grace Miguel

2009 - 2018

Grace Miguel in Usher sta se ločila marca 2018 ...[ogled par] Jade Ewen #16.

Jade Ewen

2009

Jade Ewen in Usher sta ločeni ...[ogled par] Pamela anderson #petnajst

Pamela anderson

2006

Usher in Pamela Anderson sta ločena ...[ogled par] Tameka Raymond #14.

Tameka Raymond

2006 - 2009

Tameka Raymond in Usher sta se ločila novembra ...[ogled par] Keyshia Cole #13.

Keyshia Cole

2005

Usher in Keyshia Cole sta se ločila septembra 2005 ...[ogled par] Eishia Brightwell #12.

Eishia Brightwell

2005

Eishia Brightwell in Usher sta ločena ...[ogled par] Naomi Campbell #enajst

Naomi Campbell

2004

Usher in Naomi Campbell sta se ločila novembra 200 ...[ogled par] Joy Bryant #10.

Joy Bryant

2004

Usher in Joy Bryant sta se ločila julija 2004 po ...[ogled par] Melinda Santiago #9.

Melinda Santiago

2002

Melinda Santiago in Usher sta ločena ...[ogled par] Rozonda #8.

Rozonda 'Chilli' Thomas

2001 - 2003

Usher in Rozonda 'Chilli' Thomas sta ločila ...[ogled par] Karrine Steffans #7.

Karrine Steffans

1999 - 2004

Karrine Steffans in Usher sta se ločila leta 2004 ...[ogled par] Brandy Norwood #6.

Brandy Norwood

1997 - 1998

Usher in Brandy Norwood sta se ločila leta 1999 po ...[ogled par] Monica #5.

Monica

devetindevetdeset petindevetdeset

Usher in Monica sta se septembra 1995 ločila po ...[ogled par] Karon Vereen #4.

Karon Vereen

1993

Karon Vereen in Usher sta ločena ...[ogled par] Jennifer Freeman #3.

Jennifer Freeman

Usher in Jennifer Freeman sta bila v razmerju ...[ogled par] Ayesha Butler #dva

Ayesha Butler

Ayesha Butler in Usher sta ločena ...[ogled par] Stefanie Thomas #1.

Stefanie Thomas

Stefanie Thomas in Usher sta bila v razmerju ...[ogled par] #19.

Jenn Goicoechea

2019

Jenn Goicoechea in Usher hodita od leta 2019.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 72% Otroci 1 otrok pogled odnos #18.

Jessica White

2013

Usher in Jessica White od oktobra do novembra 2013.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost69%'> Združljivost 52% pogled odnos #17.

Grace Miguel

2009 - 2018

Grace Miguel in Usher sta bila poročena 2 leti. Zmenjala sta se pet let po tem, ko sta se zbrala junija 2009. Po 8-mesečni zaroki sta se poročila 22. septembra 2015. Dve leti kasneje sta se ločila marca 2018.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #16.

Jade Ewen

2009

Jade Ewen in Usher sta bila v razmerju med letoma 2009 in 2009.

sonia flores paul lo duca
IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost44%'> Združljivost 41% pogled odnos #petnajst

Pamela anderson

2006

Usher in Pamela Anderson sta se srečala 31. decembra 2006.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #14.

Tameka Raymond

2006 - 2009

Tameka Raymond in Usher sta bila poročena 2 leti. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala januarja 2006. Po petmesečni zaroki sta se poročila 3. avgusta 2007. Dve leti kasneje sta se novembra 2009 ločila.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Starost1%'> Združljivost 25% Otroci 2 otroka pogled odnos #13.

Keyshia Cole

2005

Usher in Keyshia Cole sta se srečala avgusta 2005.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos #12.

Eishia Brightwell

2005

Eishia Brightwell in Usher z dne januarja 2005.

ima Miranda Cosgrove fanta
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina37%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos #enajst

Naomi Campbell

2004

Usher in Naomi Campbell od avgusta do novembra 2004.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost1%'> Združljivost 40% pogled odnos #10.

Joy Bryant

2004

Usher in Joy Bryant od marca do julija 2004.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina37%Starost33%'> Združljivost 63% pogled odnos #9.

Melinda Santiago

2002

Melinda Santiago in Usher sta se srečala leta 2002.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina55%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #8.

Rozonda 'Chilli' Thomas

2001 - 2003

Usher in Rozonda 'Chilli' Thomas iz leta 2001 do decembra 2003.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina73%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #7.

Karrine Steffans

1999 - 2004

Karrine Steffans in Usher sta se srečala avgusta 1999.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos #6.

Brandy Norwood

1997 - 1998

Usher in Brandy Norwood od leta 1998 do aprila 1998.

demond wilson žena cicely johnston
Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos #5.

Monica

devetindevetdeset petindevetdeset

Usher in Monica od januarja do septembra 1995.

Razmerje 8 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #4.

Karon Vereen

1993

Karon Vereen in Usher sta bila v razmerju med letoma 1993 in 1993.

pogled odnos #3.

Jennifer Freeman

Usher in Jennifer Freeman sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 51% pogled odnos #dva

Ayesha Butler

Ayesha Butler je imela srečanje z Usherjem.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina37%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos #1.

Stefanie Thomas

Stefanie Thomas in Usher sta imela razmerje.

IzmeriRezultatVišina55%'> Združljivost 14% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Usher42 TehtnicaPevka
ameriški
Jenn Goicoechea37 Tehtnica
ameriški
Jessica White36 DvojčkaModel
ameriški
Grace Miguel52 OvenGlasbeni producent
ameriški
Jade Ewen33 VodnarPevka
Britanski
Pamela anderson53 RakIgralka
Kanadski
Tameka Raymondpetdeset KozorogOblikovalec
ameriški
Keyshia Cole39 TehtnicaPevka
ameriški
Eishia Brightwell43 ŠkorpijonModel
ameriški
Naomi Campbell51 DvojčkaModel
Britanski
Joy Bryant46 TehtnicaModel
ameriški
Melinda Santiago44 OvenPevka
Portoričan
Rozonda 'Chilli' Thomaspetdeset ribePevka
ameriški
Karrine Steffans42 DevicaAvtor
ameriški
Brandy Norwood42 VodnarPevka
ameriški
Monica40 ŠkorpijonGlasbenik
ameriški
Karon Vereen-
Jennifer Freeman35 TehtnicaIgralka
ameriški
Ayesha Butler43 RakAvtor besedil
Brazilski
Stefanie Thomas- Rolkanje
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Usher Raymond vMoški26. november 200713 let Tameka Raymond
Naviyd ElyMoški10. december 200812 let Tameka Raymond
Sovereign BoŽenska24. september 2020Star 8 mesecev Jenn Goicoechea

Foto galerija

L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005 L'Wren Scott in Mick Jagger na 62. letni podelitvi zlatih globusov - 16. januarja 2005

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Slabi lasje2020Germane D. (kot Usher Raymond IV)Film
Hustlers2019UsherFilm
Breme2018Clarence Brooks (kot Usher Raymond IV)Film
Ljudje, ki jih morda poznaš2017Usher (kot Usher Raymond)Film
Roke kamna2016Sugar Ray Leonard (kot Usher Raymond IV)Film
Popstar: Nikoli se ne ustavi, nikoli se ne ustavi2016UsherFilm
Živali.2016Na tisočeTelevizijska oddaja
Global Citizen Festival 2016: Montreal2016Film
Muppets Most Wanted2014Usher (kot Usher Raymond)Film
Strašljiv film 52013Ira hišnikFilm
Romeo Santos King ostane kralj razprodan v Madison Square Garden2012Film
Morilci2010Kevin the Manager (kot Usher Raymond IV)Film
V mešanici2005DarrellFilm
Ameriške sanje2002Marvin gayeTelevizijska oddaja
Cona mraka2002Eric BoggsTelevizijska oddaja
Texas Rangers2001Randolph Douglas Scipio (v vlogi Usher Raymond)Film
Soul Food2000Cameron MarksTelevizijska oddaja
Prižgi1999Lester Dewitt (v vlogi Usher Raymond)Film
Ona je vse to1999Campus D.J. (kot Usher Raymond)Film
Fakulteta1998Gabe Santora (v vlogi Usher Raymond)Film
Slavni Jett Jackson1998Dvorana Zander 'Z-Ride'Televizijska oddaja
Usher: Pred spanjem1998Kratek film
7. nebesadevetnajstindevetdeset šestVoljaTelevizijska oddaja
Moeshadevetnajstindevetdeset šestJeremy DavisTelevizijska oddaja
Obljubljena deželadevetnajstindevetdeset šestWinstonTelevizijska oddaja
Sabrina, najstniška čarovnicadevetnajstindevetdeset šestLjubezni zdravnikTelevizijska oddaja
Čudoviti svet Disneyjadevetindevetdeset petindevetdesetKolovodjaTelevizijska oddaja
Drzni in lepi1987RaymondTelevizijska oddaja
Sezamova ulica1969Elmo Drsalka, UsherTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Adrienne Frantz
    • Drzni in lepi
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Usher Raymond in Emmanuelle ChriquiEmmanuelle Chriqui
    • V mešanici
      2005
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.