Glavni Odnosi Tyra Banks

Tyra Banks

Tyra Banks SamskiUvrstitev 557 -81Starost 47 let Zodiak Strelec Odnosi 18 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Tyra Banks je trenutno samska.

Odnosi

Tyra Banks je bila v odnosih z Erikom Aslo(2013 - 2017), John Utendahl(2007 - 2011), Giancarlo Marcaccini(2005 - 2006), Chris Webber(2001 - 2004), Tesnilo(devetindevetdeset devetindevetdeset), John Singleton(1993 - 1996), Will Smith(1993 - 1994), Craig Taylor(1990), Tyler Perry, Mark Messier, Brian White, Tiger Woods in Rupert Everett.



Tyra Banks je imela srečanja s Keithom Carlosom(2014), Drake(2012)in Rob Evans(2012).

ki je bam margera zmenki

Govori se, da se je Tyra Banks povezala s Tereso Weatherspoon(1999)in Rick Fox.

O tem

Tyra Banks je 47-letna ameriška TV osebnost. Rojena Tyra Lynne Banks 4. decembra 1973 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA je znana po Victoria's Secret Angel, America's Next Top Model, The Tyra Banks Show, America's Got Talent v karieri, ki obsega informacije o modeliranju in 1991– danes in Model: in 1991–2005 in Televizijska osebnost / producent: in 2003 – danes in Igralka: in 1993– danes. Njeno nebesno znamenje je Strelec.



Tyra Banks je sodelovala v treh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Bill Bellamy Ljubezen smrdi (1999), J. Aleksander v America's Next Top Model (2003)in Will Smith v Princ z Bel-aira (1990).

Tyra Banks je članica naslednjih seznamov: aktivisti za pravice LGBT oseb iz ZDA, ameriški poslovneži in ameriški televizijski producenti.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tyra Banks! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki13.4 leta, 8 mesecev1 leto, 3 mesece-
Srečanje3.2 meseca, 1 dan1 mesec1 mesec, 1 dan
Govoricedva---
Skupaj18.4 leta, 8 mesecev11 mesecev, 15 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeTyra
Srednje imeLynne
PriimekBanke
Polno ime ob rojstvuTyra Lynne Banks
Alternativno imeTy, Big Buddy, Lady T L B, Bbq, BanX
Starost47 let
Rojstni dan4. december 1973
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '10' (178 cm)
Utež59 lbs (130 lbs)
BuildVitek
Barva očiZelena
Barva lasBarvana rjava
PosebnostOči, telo, koža
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Brezmadežnega srca, Los Angeles, Kalifornija
UniverzaClaremont McKenna College, Loyola Marymount College,: Harvard Business School (2011)
Poklicno besediloTelevizijska osebnost, producentka, podjetnica, model, igralka, pevka, avtorica
PoklicTV osebnost
Zahteva do slaveVictoria's Secret Angel, America's Next Top Model, The Tyra Banks Show, America's Got Talent
Leto (-a) aktivno (-a)1991 - danes, informacije o modeliranju, 1991 – danes, model :, 1991–2005, televizijska osebnost / producent :, 2003– danes, igralka :, 1993– danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)William Morris Endeavour Entertainment
Potrditev blagovne znamkeLens Crafters, CoverGirl, Dolce & Gabbana, Nike, Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Elite Chocolate, Escada, H & m, Got Milk ?, Združene barve Benettona, Natisni oglas za Liz Claiborne (1993), tisk oglas za ameriške predelovalce mleka 'imaš mleko?' akcija mlečnih brkov (1998).
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceC
Pas (palci)24.
Boki (palci)36
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja9.
Uradne spletne straniwww.tyrabanks.com, www.thetyrashow.com, www.tzone.com, missthotmail.com, tyra.com, nymag.com/fashion/models/tbanks/tyrabanks/, models.com/people/Tyra-Banks, www .nndb.com / people / 757/000025682 /, twitter.com/tyrabanks, instagram.com/tyrabanks#, www.facebook.com/TyraBanks, http://tyra.com/, informacije o modeliranju, http: // tyra .com
OčeDonald Banks, Clifford Johnson (pastor)
MatiCarolyn London - Johnson
BratDevin Banks
PrijateljKimora Lee Simmons (na poroki služila kot častna družica), Russell Simmons (botra hčerke Ming Lee), Tasha Smith (igralka, nastopi v oddaji The Tyra Show in America's Next Top Model), Isiah Thomas (trener Knicksov in je njena strica), Beyonce Knowles (oba sta prav tako zamenjali drug za drugega), Naomi Campbell (obe sta se pomirili v njeni pogovorni oddaji (november 2005)), Clay Aiken, Janet Jackson, Will Smith (včasih tudi z datumi ), Tiger Woods (najboljši prijatelj tudi po razhodu), Ashanti, Alicia Keys, Selita Ebanks, Karen Mulder, Niki Taylor, Heidi Klum, Crystal Renn, Marcus Schenkenberg, Britney Spears, Tyson Beckford, Chanel Iman, Iman, Noemie Lenoir , Beverly Peele, Veronica Webb
Pridruženi ljudjeOprah Winfrey (njen model), Barack Obama (on je tudi prijatelj in ji je kot brat)
Hišni ljubljenčkiMali TJ (pes)
Najljubši filmiCharlie in tovarna čokolade
Najljubše TV oddajeWill And Grace, Heroes, Daily Show z Jonom Stewartom
Najljubše skupineBoyz Ii Men, Extreme
Najljubše pesmiČe samo za eno noč (Luther Vandross), Deja Vu (Beyonce), jaz sem vsaka ženska (Chaka Khan), sestop (princ), samo za danes (Indie Arie), še ena priložnost (Biggie)
Priljubljena mestaTokio, Japonska, Los Angeles, Pariz, Milano, Madrid, Kitajska, London
Najljubša hranaRibji zrezki za oči, krema iz pšenice z veliko sladkorja in masla, tajska blazinica, čaj z mlekom in sladkorjem, cheetos, sladoled
Najljubše barveČrna, zelena, rumena
Najljubši dodatkiSončna očala

Tyra Lynne Banks (rojena 4. decembra 1973), znana tudi kot BanX, je ameriška televizijska osebnost, producentka, podjetnica, igralka, avtorica, manekenka in občasna pevka. Rojena v Inglewoodu v Kaliforniji, je svojo poklicno pot začela kot manekenka pri 15 letih in je bila prva ženska afriško-ameriškega porekla, ki je bila objavljena na naslovnicah GQ in Sports Illustrated Swimsuit Issue, na katerem je nastopila trikrat. Bila je Victoria's Secret Angel od leta 1997 do 2005. V začetku leta 2000 je bila Banks eden najbolj zasluženih modelov na svetu.

Več o Tyri Banks Manj o Tyri Banks

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
18.Keith CarlosSrečanjeJanuar 2014Februar 20141 mesec
17.Slive NikoliRazmerje2013September 20174 leta
16.DrakeSrečanjeMaj 2012Julij 20122 meseca
petnajstRob EvansSrečanje20122012-
14.John UtendahlRazmerje200720114 leta
13.Giancarlo MarcacciniRazmerje200520061 leto
12.Chris WebberRazmerjeDecember 2001September 20042 leti
enajstTeresa WeatherspoonSrečanje R September 1999September 1999-
10.TesniloRazmerjedevetnajstindevetdeset šestOktober 19969 mesecev
9.John SingletonRazmerjeJunij 1993devetnajstindevetdeset šest2 leti
8.Will SmithRazmerje199319941 leto
7.Craig TaylorRazmerje19901990-
6.Rupert EverettNeznano R -
5.Tyler PerryNeznano R -
4.Mark MessierNeznano R -
3.Rick FoxSrečanje R -
dvaBrian WhiteNeznano R -
1.Tiger WoodsNeznano -
Keith Carlos #18.

Keith Carlos

2014

Keith Carlos in Tyra Banks sta se ločila februarja ...[ogled par] Slive Nikoli #17.

Slive Nikoli

2013 - 2017

Erik Asla in Tyra Banks sta se ločila septembra 201 ...[ogled par] Drake #16.

Drake

2012

Drake in Tyra Banks sta se ločila julija 2012 po ...[ogled par] Rob Evans #petnajst

Rob Evans

2012

Rob Evans in Tyra Banks sta ločena ...[ogled par] John Utendahl #14.

John Utendahl

2007 - 2011

John Utendahl in Tyra Banks sta se ločila leta 201 ...[ogled par] Giancarlo Marcaccini #13.

Giancarlo Marcaccini

2005 - 2006

Giancarlo Marcaccini in Tyra Banks sta se ločila ...[ogled par] Chris Webber #12.

Chris Webber

2001 - 2004

Tyra Banks in Chris Webber sta se ločila septembra ...[ogled par] Teresa Weatherspoon #enajstGovorica

Teresa Weatherspoon

1999

Teresa Weatherspoon in Tyra Banks sta ločeni ...[ogled par] Tesnilo #10.

Tesnilo

devetnajstindevetdeset šest

Tyra Banks in Seal sta se oktobra 1996 ločila za ...[ogled par] John Singleton #9.

John Singleton

1993 - 1996

Tyra Banks in John Singleton sta se ločila leta 19 ...[ogled par] Will Smith #8.

Will Smith

1993 - 1994

Will Smith in Tyra Banks sta se ločila leta 1994 ...[ogled par] Craig Taylor #7.

Craig Taylor

1990

Tyra Banks in Craig Taylor sta ločena ...[ogled par] Rupert Everett #6.Govorica

Rupert Everett

Govorilo se je, da sta Rupert Everett in Tyra Banks ...[ogled par] Tyler Perry #5.Govorica

Tyler Perry

Govorilo se je, da sta Tyler Perry in Tyra Banks ...[ogled par] Mark Messier #4.Govorica

Mark Messier

Govorilo se je, da sta Tyra Banks in Mark Messier ...[ogled par] Rick Fox #3.Govorica

Rick Fox

Tyra Banks in Rick Fox sta ločena ...[ogled par] Brian White #dvaGovorica

Brian White

Govorilo se je, da sta Brian White in Tyra Banks ...[ogled par] Tiger Woods #1.

Tiger Woods

Tyra Banks in Tiger Woods sta bila v razmerju ...[ogled par] #18.

Keith Carlos

2014

Keith Carlos in Tyra Banks sta se srečala januarja 2014.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos #17.

Slive Nikoli

2013 - 2017

Erik Asla in Tyra Banks od leta 2013 do septembra 2017.

Razmerje 4 leta Otroci 1 otrok pogled odnos #16.

Drake

2012

Drake in Tyra Banks sta se srečala maja 2012.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #petnajst

Rob Evans

2012

Rob Evans in Tyra Banks sta se leta 2012 srečala.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #14.

John Utendahl

2007 - 2011

John Utendahl in Tyra Banks od leta 2007 do 2011.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost13%'> Združljivost 62% pogled odnos #13.

Giancarlo Marcaccini

2005 - 2006

Giancarlo Marcaccini in Tyra Banks od leta 2005 do 2006.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos #12.

Chris Webber

2001 - 2004

Tyra Banks in Chris Webber od decembra 2001 do septembra 2004.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost98%'> Združljivost 57% pogled odnos #enajst

Teresa Weatherspoon

1999 (govorice)

Govori se, da se je Teresa Weatherspoon septembra 1999 povezala s Tyro Banks.

rita coolidge mož tatsuya suda
IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos #10.

Tesnilo

devetnajstindevetdeset šest

Tyra Banks and Seal z dne 1996 do oktobra 1996.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 74% pogled odnos #9.

John Singleton

1993 - 1996

Tyra Banks in John Singleton iz leta 1993 do 1996.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #8.

Will Smith

1993 - 1994

Will Smith in Tyra Banks od leta 1993 do 1994.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 82% pogled odnos #7.

Craig Taylor

1990

Tyra Banks in Craig Taylor sta bila v razmerju med letoma 1990 in 1990.

IzmeriRezultatVišina73%'> Združljivost 18% pogled odnos #6.

Rupert Everett

(Govorica)

Govori se, da se je Rupert Everett povezal s Tyro Banks.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 59% pogled odnos #5.

Tyler Perry

(Govorica)

Govori se, da se je Tyler Perry povezal s Tyro Banks.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos #4.

Mark Messier

(Govorica)

Govori se, da se je Tyra Banks povezala z Markom Messierjem.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost 35% pogled odnos #3.

Rick Fox

(Govorica)

Govori se, da se je Tyra Banks povezala z Rickom Foxom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #dva

Brian White

(Govorica)

Govori se, da se je Brian White povezal s Tyro Banks.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina55%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #1.

Tiger Woods

Tyra Banks in Tiger Woods sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Tyra Banks47 StrelecTV osebnost
ameriški
Keith Carlos33 StrelecModel
ameriški
Slive Nikoli- Fotograf
Norveški
Drake3. 4 ŠkorpijonReper
Kanadski
Rob Evans33 VodnarModel
Britanski
John Utendahl63 DvojčkaPoslovno
ameriški
Giancarlo Marcaccini48 LeoKošarka
Italijansko
Chris Webber48 ribeKošarka
ameriški
Teresa Weatherspoon55 StrelecKošarka
ameriški
Tesnilo58 VodnarPevka
Britanski
John Singleton51 KozorogRežiser
ameriški
Will Smith52 TehtnicaIgralec
ameriški
Craig Taylor-
ameriški
Rupert Everett61 DvojčkaIgralec
Britanski
Tyler Perry51 DevicaIgralec
ameriški
Mark Messier60 KozorogHokej na ledu
Kanadski
Rick Fox51 LeoKošarka
Kanadski
Brian White46 BikIgralec
ameriški
Tiger WoodsŠtiri, pet KozorogGolf
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
YorkMoški27. januarja 2016Star 5 let Slive Nikoli

Foto galerija

Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks in njena mati Carolyn - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks in njena mati Carolyn - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks in njena mati Carolyn - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) Tyra Banks - 68. letna podelitev oskarjev (1996) George Michael: Preveč zabaven Tyra Banks v Georgeu Michaelu: preveč zabavno

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Piščančji oddelek2020Doug (2020) (glas)Televizijska oddaja
Življenjska velikost 22018EveTV film
Črno-ish2014ZobTelevizijska oddaja
Krvne vezi2010Jaz na televizijiTelevizijska oddaja
Pretresiti2010Gospa BurkeTelevizijska oddaja
Glee2009BichetteTelevizijska oddaja
Tropic Thunder2008Tyra Banks - razstava Tyra BanksFilm
Opravljivka2007Ursula NyquistTelevizijska oddaja
Mi vsi2003RoniTelevizijska oddaja
Osem norih noči2002Victoria's Secret Gown (glas)Film
Noč čarovnic: vstajenje2002NoraFilm
Ameriške sanje2002Carolyn GillTelevizijska oddaja
Kojot Ugly2000ZoeFilm
Ljubezen in košarka2000Kyra KesslerFilm
Soul Food2000Nina JožefTelevizijska oddaja
Ljubezen smrdi1999Holly GarnettFilm
Felicity1998Jane ScottTelevizijska oddaja
Hughleyjevi1998NicoleTelevizijska oddaja
Samo ustreli me!1997Tyra BanksTelevizijska oddaja
Visokošolsko učenjedevetindevetdeset petindevetdesetPustitiFilm
Srečno do konca: pravljice za vsakega otrokadevetindevetdeset petindevetdesetBarbie Q. PepperTelevizijska oddaja
MADtvdevetindevetdeset petindevetdesetPrenehajTelevizijska oddaja
Čudoviti svet Disneyjadevetindevetdeset petindevetdesetEveTelevizijska oddaja
Zunajzemeljsko srečanje tujcev1994GospodinjaKratek film
Vse to1994KupecTelevizijska oddaja
New York Undercover1994Natasha ClaybourneTelevizijska oddaja
Princ z Bel-aira1990Jackie AmesTelevizijska oddaja
LepotaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Bill Bellamy
    • Ljubezen smrdi
      1999
    [ogled ujemanja]
  • J. Alexander in Tyra BanksJ. Aleksander
    • America's Next Top Model
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Will Smith in Tyra BanksWill Smith
    • Princ z Bel-aira
      1990
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...