Glavni Odnosi Stvarnik Tyler

Stvarnik Tyler

Stvarnik TylerUvrstitev 592 -4Starost 30 let Zodiak ribe Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Tyler Creator verjetno samski.

Odnosi

Ustvarjalec Tyler je bil v zvezi z Jadenom Smithom.



O tem

Tyler the Creator je 30-letni ameriški reper. Rojen Tyler Gregory Okonma 6. marca 1991 v Ladera Heightsu v Kaliforniji, ZDA, je znan po Odd Future. Njegovo nebesno znamenje je Riba.

Tyler the Creator je član naslednjih seznamov: igralci iz Kalifornije, ameriški producenti plošč in izvajalci Columbia Records.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tyler Stvarnik! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeTyler
Srednje imeThe
PriimekUstvarjalec
Polno ime ob rojstvuTyler Gregory Okonma
Alternativno imeWolf Haley, Tyler Haley, DJ Stank Daddy, Ace, The Creator, Tyler Gregory Okonma, Ace, Gap Tooth T
Starost30 let
Rojstni dan6. marec 1991
Rojstni krajLadera Heights, Kalifornija, ZDA
Višina6 '1' (185 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeribe
ReligijaAteist
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloReper
PoklicReper
Zahteva do slaveČudna prihodnost
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop
Leto (-a) aktivno (-a)2007 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, klavir, bobni, sintetizator, klaviature
ZaložbaOdd Future, Sony RED (trenutno) XL Recordings (prej), Sony, RDEČ (trenutno), XL Recordings (prej), Columbia, RED, XL
Pridruženi zakoniEarlWolf, Odd Future, A $ AP Rocky, Kanye West, I Smell Panties, ASAP Rocky, Frank Ocean, Jaden Smith, Kali Uchis, Pharrell, Steve Lacy, Earl Pulover, Playboi Carti
Uradne spletne stranihttp://oddfuture.com, http://golfwang.com
PrijateljEarl pulover, Frank Ocean, Blake Anderson, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Pia Mia
Priljubljena mestaAngeli

Tyler Gregory Okonma (rojen 6. marca 1991), bolj znan kot Tyler, ustvarjalec, je ameriški reper, pevec, tekstopisec, producent in režiser glasbenih video spotov. V začetku leta 2010 se je uveljavil kot soustanovitelj in dejanski vodja alternativne hip hop skupine Odd Future, nastopal je in produciral pesmi za skoraj vsako izdajo Odd Future. Tyler je kot samostojni umetnik izdal eno mešanico in pet studijskih albumov, pri čemer je večino ali celotno produkcijo pogosto vodil sam.

Več o ustvarjalcu Tylerju Manj o Tylerju Stvarniku

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Jaden SmithRazmerje R -
Jaden Smith #1.Govorica

Jaden Smith

Stvarnik Tyler in Jaden Smith sta bila bolj glasna ...[ogled par] #1.

Jaden Smith

(Govorica)

Govori se, da se je ustvarjalec Tyler povezal z Jadenom Smithom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina19%Starost1%'> Združljivost 40% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Stvarnik Tyler30. ribeReper
ameriški
Jaden Smith22. RakSorodni
ameriški

Foto galerija

Glenn O'Brien Tyler Stvarnik in Jaden Smith

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Hecanje2018CornellTelevizijska oddaja
Pustolovščine pijanih2017Oscar (glas)Film
Želeji!2017RazličnoTelevizijska oddaja
Volk2015Wolf, Tyler, Sam, Dr tc (kot Tyler Okonma)Film
Želeji2015Televizijska oddaja
Lucas Bros Moving Co2013Fantje iz 1990-ih, SpenderTelevizijska oddaja
Loiter odred2012Thurnis Haley, RaznoTelevizijska oddaja
Projekt Mindy2012ReperTelevizijska oddaja
Policijska os2012Načelnik policije, Liborg, šef policijeTelevizijska oddaja
Prehitevalni pas2012Obiskovalec karnevalaKratek film
Črni dinamit: animirana serija2011KalčekTelevizijska oddaja
Deloholiki2011Študentski pokvarjeni avtoTelevizijska oddaja
Thurnis pri jogi2011Thurnis HaleyKratek film
Thurnis Haley: Golf Wang2011Thurnis HaleyFilm
Stric dedek2010Dodatni glasoviTelevizijska oddaja
Redna predstava2009Velika težava, Blitz CometTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki