Glavni Zmenki Tkanine Drew-Honey

Tkanine Drew-Honey

Tkanine Drew-HoneyStarost 25 let Zodiak Vodnar

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Tyger Drew-Honey verjetno samski.

Odnosi

Za Tyger Drew-Honey nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Tyger Drew-Honey je 25-letna britanska igralka. Rojen Lindzi James Tyger Drew-Honey 26. januarja 1996 v Walton-on-Thames, Surrey, je znan po številčnosti. Njegovo nebesno znamenje je Vodnar.

Tyger Drew-Honey je članica naslednjih seznamov: angleški televizijski igralci, ljudje iz Epsoma in angleški radijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tyger Drew-Honey! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeTkanine
PriimekDrew-Honey
Polno ime ob rojstvuLindzi James Tyger Drew-Honey
Starost25 let
Rojstni dan26. januarja 1996
Rojstni krajWalton-on-Thames, Surrey
Višina5 '10' (178 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
PosebnostNasmeh, lasje
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaEpsom College
Poklicno besediloIgralec, glasbenik, televizijski voditelj
PoklicIgralec
Zahteva do slavePreseženo
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes
Uradne spletne straniwww.tygerdrew-honey.com, http://www.tygerdrew-honey.com/

Lindzi James Tyger Drew-Honey (rojen 26. januarja 1996), poklicno znan kot Tyger Drew-Honey, je angleški igralec, glasbenik in televizijski voditelj. Znan je po vlogi Jakea Brockmana v britanskem sitcomu Outnumbered, nastopil pa je tudi v filmu Horrid Henry: The Movie.

ki je lucas grabeel zmenki
Več o Tyger Drew-Honey Manj o Tyger Drew-Honey

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Jaz, jaz in Di2021Jon CravenFilm
Sadie Sparks2019Blaine (2019)Televizijska oddaja
Sanje kresne noči2018DemetriusFilm
Modra2017.ModraKratek film
Na pol poti sem2016Luke WilliamsTelevizijska oddaja
The Friday Download Movie2015.CalebFilm
Zgodovina pijanstva: Združeno kraljestvo2015.Televizijska oddaja
Krik ulica2015.Luke WatsonTelevizijska oddaja
Državljan Khan2012KrastaTelevizijska oddaja
Kukavica2012Dylan, Dylan ThompsonTelevizijska oddaja
Ministrstvo za radovedneže2012G. LovettTelevizijska oddaja
Gospod Blue Sky2012Robbie EasterTelevizijska oddaja
Horrid Henry: Film2011Zataknjen SteveFilm
Smrt v raju2011Ryan DavisonTelevizijska oddaja
Trojček2011ChrisTelevizijska oddaja
Preseženo2007Jake BrockmanTelevizijska oddaja
Razstava Armstrong in Miller2007Različni likiTelevizijska oddaja
Velika družina2006Lester LargeTelevizijska oddaja
Zdravniki2000Tom BarryTelevizijska oddaja
Midsomer Murders1997Ferdy LinklaterTelevizijska oddaja
ChuckCharles MansonFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.