Glavni Odnosi Travis Van Winkle

Travis Van Winkle

Travis Van Winkle ZmenkiStarost 38 let Zodiak Škorpijon Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Travis Van Winkle in Jessica Kemejuk BlytheJessica Kemejuk Blythe je začela hoditi s Travisom Van Winklom 7. marca 2016. pogled odnos

Odnosi

Travis Van Winkle je bil v razmerju z Marisso Neitling.

O tem

Travis Van Winkle je 38-letni ameriški igralec. Rojen Travis Scott Van Winkle 4. novembra 1982 v Victorvilleu v Kaliforniji, ZDA, znan je po grščini v družini ABC. Njegovo nebesno znamenje je škorpijon.



Travis Van Winkle je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Blake Lively Sprejeto (2006)in Megan Fox v Transformatorji (2007).

Travis Van Winkle je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Travisa Van Winkla! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva5 let, 2 meseca2 leti, 7 mesecev-
Skupajdva5 let, 2 meseca2 leti, 7 mesecev-

Podrobnosti

ImeTravis
Srednje imeScott
PriimekVan Winkle
Polno ime ob rojstvuTravis Scott Van Winkle
Starost38 let
Rojstni dan4. november 1982
Rojstni krajVictorville, Kalifornija, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeŠkorpijon
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaRazred srednje šole Mcintosh iz leta 2000 · Peachtree City, Georgia
UniverzaUniversity of West Georgia Carrollton, Georgia
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveGrščina o družini ABC
Leto (-a) aktivno (-a)2004 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Velocity Entertainment Partners
Uradne spletne stranitwitter.com/TVdub, www.facebook.com/travis.vanwinkle.735, www.travisvw.com/
OčeCharles Van WINkle
MatiSally Van Winkle (rojena Fitzgerald)

Travis Scott Van Winkle (rojen 4. novembra 1982) je ameriški igralec.

Več o Travisu Van Winklu Manj o Travisu Van Winklu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaJessica Kemejuk BlytheRazmerje7. marec 2016prisoten5 let
1.Marissa NeitlingNeznano R -
Jessica Kemejuk Blythe #dva

Jessica Kemejuk Blythe

2016

Jessica Kemejuk Blythe je začela hoditi s Travisom ...[ogled par] Marissa Neitling #1.Govorica

Marissa Neitling

Marissa Neitling in Travis Van Winkle sta bila ...[ogled par] #dva

Jessica Kemejuk Blythe

2016

Jessica Kemejuk Blythe in Travis Van Winkle hodita od 7. marca 2016.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatVišina73%'> Združljivost 18% pogled odnos #1.

Marissa Neitling

(Govorica)

Govori se, da se je Marissa Neitling povezala s Travisom Van Winklom.



IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Travis Van Winkle38 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Jessica Kemejuk Blythe- Igralka
ameriški
Marissa Neitling37 BikIgralka
ameriški

Foto galerija

2 Broke Girls (2011) Travis Van Winkle Travis Van Winkle Travis Van Winkle Happy Endings (2011) Happy Endings (2011) Happy Endings (2011) Happy Endings (2011) Travis Van Winkle Travis Van Winkle Travis Van Winkle Travis Van Winkle

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Projekt božična želja2020LukaTV film
Tri2019SpencerFilm
Je kdo tam?2019Dr. Mark SimmonsKratek film
Veliki odmor2019JoshKratek film
Nagon2018Det. Ryan StockTelevizijska oddaja
Ti2018CaryTelevizijska oddaja
Božični pobeg2017.Scott HaysTV film
Vezani in varstvo otrok2015.Alex FornayeTV film
Sprožilec2015.JoshKratek film
vzdrževanje2014KoksFilm
Zadnja ladja2014Poročnik Danny GreenTelevizijska oddaja
Škorpijon2014Praporščak Nathan HallTelevizijska oddaja
Življenjski duh2013MoškiTelevizijska oddaja
Usmerjenost k spolnemu nadlegovanju2013JanezKratek film
Vlečenje vratarja2013ČipKratek film
Primerna za vezavo2013MaksKratek film
Zadnji klic2012DannyFilm
Krvna preiskava2012GregFilm
Obredi prehoda2012SrceFilm
Otroci zraka2012Trey ThomasKratek film
Pravila zmenkov iz moje prihodnosti2012MarcTelevizijska oddaja
Zvezda za božič2012JaredTV film
Ekipa 852012RustyTelevizijska oddaja
Srečni konci2011Bo BazinskiTelevizijska oddaja
Hart iz Dixie2011Jonah BreelandTelevizijska oddaja
2 Broke Girls2011WilliamTelevizijska oddaja
247 ° F2011IanFilm
Intervencija: Pepelka2011princ na belem konjuKratek film
Dvig upanja2010FilipTelevizijska oddaja
Zakon in red: LA2010Colin BlakelyTelevizijska oddaja
Petek, 132009TrentFilm
ACME sobotni večer2009Televizijska oddaja
Azil2008TommyFilm
Spoznajte Špartance2008SonioFilm
902102008JamieTelevizijska oddaja
Transformatorji2007TrentFilm
Grški2007TravisTelevizijska oddaja
Sprejeto2006Hoyt AmbroseFilm
Izpoved2005ScottFilm
Billyev oče je bedak!2004Sestrin fantKratek film
Petorke2004Čudovit HugoTelevizijska oddaja
Veronica Mars2004Patrick NickersonTelevizijska oddaja
To je tako krokar2003BenTelevizijska oddaja
O.C.2003Kyle ThompsonTelevizijska oddaja
Dva in pol moža2003DylanTelevizijska oddaja
CSI: Miami2002Mickey QuintTelevizijska oddaja
Malcolm v sredini2000PhillipTelevizijska oddaja
7. nebesadevetnajstindevetdeset šestBrianTelevizijska oddaja
MADtvdevetindevetdeset petindevetdesetHunk brez srajceTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Blake Lively in Travis Van WinkleBlake Lively
    • Sprejeto
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Travis Van WinkleMegan Fox
    • Transformatorji
      2007
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.