Glavni Odnosi Tracy Nelson

Tracy Nelson

Tracy Nelson SamskiStarost 57 let Zodiak Škorpijon Odnosi 3 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Tracy Nelson je trenutno samska.

Odnosi

Tracy Nelson je bila pred tem poročena z Williamom R. Mosesom(1987 - 1997).



kdo je gina carano dating

Tracy Nelson je bila v odnosih s Chrisom Clarkom(1999 - 2001)in James Intveld.

O tem

Tracy Nelson je 57-letna ameriška igralka. Rojena Tracy Kristine Nelson 25. oktobra 1963 v Santa Monici v Kaliforniji, ZDA, izobražena na šoli Harvard-Westlake v Los Angelsu (1981), je znana po Square Pegs. Njeno nebesno znamenje je škorpijon.

Tracy Nelson je sodelovala v 7 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Charlie Schlatter Diagnoza Umor (1993), John Schneider v Highway Heartbreaker (1992), Jon Caliri v Kvadratni kljukice (1982), Linden Ashby v Tekmec (2006)in Markus Flanagan v Nobenega otroka (1993).



pat monahan in ginejski rapp

Tracy Nelson je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tracy Nelson! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.11 let, 11 mesecev--
Zmenkidva2 leti1 leto-
Skupaj3.11 let, 11 mesecev4 leta, 7 mesecev2 leti

Podrobnosti

ImeTracy
Srednje imeKristine
Dekliški priimekNelson
Polno ime ob rojstvuTracy Kristine Nelson
Alternativno imeTracy Kristine Nelson, Tracy Nelson
Starost57 let
Rojstni dan25. oktober 1963
Rojstni krajSanta Monica, Kalifornija, ZDA
Višina5 '6' (168 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaŠola Buckley, Harvard-Westlake School v Los Angels (1981)
UniverzaBard College v New Yorku za ples in evropsko zgodovino
Poklicno besediloIgralka, pisateljica
PoklicIgralka
Zahteva do slaveKvadratni kljukice
Leto (-a) aktivno (-a)1968 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)JKA talent
Potrditev blagovne znamkeJe bil gostitelj videoposnetka o nosečniški masaži, ki ga je ustvaril wombsong
OčeRicky Nelson
MatiKristin Nelson
BratMatthew Nelson, Gunnar Nelson, Sam Nelson
Družinski članMark Harmon - stric, stric David Nelson - stric, Kelly Harmon - teta, Tom Harmon - dedek, Elise Knox - babica, Ozzie Nelson - dedek, Harriet Nelson - dedek
PrijateljDrake Bell

Tracy Kristine Nelson (rojena 25. oktobra 1963) je ameriška igralka, plesalka in pisateljica. Iz dolge vrste zabavljačev je hči glasbenika Rickyja Nelsona in igralke ter slikarke Kristin Nelson.



Več o Tracy Nelson Manj o Tracy Nelson

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Chris ClarkRazmerje199920012 leti
dvaWilliam R. MosesPoročena1986December 199711 let
1.James IntveldNeznano -
#3.

Chris Clark

1999 - 2001

Chris Clark in Tracy Nelson sta se ločila leta 200 ...[ogled par] William R. Moses #dva

William R. Moses

1986 - 1997

William R. Moses in Tracy Nelson sta se ločila ...[ogled par] James Intveld #1.

James Intveld

James Intveld in Tracy Nelson sta bila v ...[ogled par] #3.

Chris Clark

1999 - 2001

Chris Clark in Tracy Nelson sta z letoma 1999 do 2001.

madison pettis michael porter jr
Razmerje 2 leti Otroci 1 otrok pogled odnos #dva

William R. Moses

1986 - 1997

William R. Moses in Tracy Nelson sta bila poročena 10 let. Zbližala sta se eno leto po srečanju leta 1986 in se poročila 25. julija 1987. 10 let kasneje sta se ločila 17. decembra 1997.

Razmerje 11 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 61% Otroci 1 otrok pogled odnos #1.

James Intveld

James Intveld in Tracy Nelson sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Starost72%'> Združljivost 43% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Tracy Nelson57 ŠkorpijonIgralka
ameriški
Chris Clark- Glasbenik
William R. Moses61 ŠkorpijonIgralec
ameriški
James Intveld61 ŠkorpijonIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Remington ElizabethŽenska11. avgust 199228 let William R. Moses
ElijahMoški22. avgust 200119 let Chris Clark

Foto galerija

Tracy Nelson Varuška - Fran Drescher Varuška - Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Dokler sem znan2019Theda BaraFilm
Napačna mačeha2019Dr. HarrisTV film
Božični svatovi2019Gospa RussellTV film
Napačen prijatelj2018Gospa NelsonFilm
Družinski film brez naslova2016Gospa PritchettFilm
Emma's Chance2016Ravnatelj MathesonFilm
Napačen otrok2016JoyceTV film
Zadnja opomba2016SisFilm
Usodna obsedenost2015.Christie RyanFilm
11.2015.CynthiaFilm
Moj brat je pa vampir!?!2013DeniseFilm
Polarne nasprotnosti2008JennaTV film
Dedek za božič2007Marie O'RileyTV film
Tekmec2006Alice MillerTV film
Čudež pri Sage Creeku2005AdrianneFilm
Morilec zgoraj2005Sandra NowlinTV film
Njen popolni zakonec2004Lisa DorianTV film
Neumna sreča2003Kelly JordanFilm
Čebele morilke!2002Audrey HarrisTV film
Še vedno stoji2002Elise LarkinTelevizijska oddaja
Očesci2001Ally ParksFilm
Domov grozljivka2000Linda ParkinsonFilm
Popolna varuška2000Andrea McBride, Nikki HarcourtFilm
Popoln najemnik2000RachelFilm
Avtobusno postajališče2000Kratek film
Obljuba1999Lisa MilesTV film
Nočni klicatelj1998Beth NeedhamFilm
Will & Grace1998AlisonTelevizijska oddaja
Dotaknil se je Zlo1997Clara DevlinTV film
Za upanjedevetnajstindevetdeset šestAnnie AltmanTV film
7. nebesadevetnajstindevetdeset šestPaulineTelevizijska oddaja
Ray Alexander: Jedilnik za umordevetindevetdeset petindevetdesetDonna CollaTV film
Burkov zakon1994Eve BakerTelevizijska oddaja
Dotaknil se je Angel1994Lisa MagdalenoTelevizijska oddaja
Ray Alexander: Okus po pravičnosti1994Donna CollaTV film
Nobenega otroka1993TammyTV film
Liga zase1993Evelyn GardnerTelevizijska oddaja
Diagnoza Umor1993Kristie LoftonTelevizijska oddaja
Snežna reka: saga McGregor1993Ruth WhitneyTelevizijska oddaja
Varuška1993Mary RuthTelevizijska oddaja
Perry Mason: Primer nepremišljenega Romea1992Charley AdamsTV film
Melrose Place1992Meredith ParkerTelevizijska oddaja
Highway Heartbreaker1992AnnieTV film
Skrivnosti očeta Dowlinga1989Mary Catherine Ignatius, sestra Stephanie 'Steve' Oskowski, sestra Steve OskowskiTelevizijska oddaja
Seinfeld1989JanetTelevizijska oddaja
Murphy Brown1988LisaTelevizijska oddaja
Usodna izpoved: skrivnost očeta Dowlinga1987Sestra Stephanie 'Steve' OskowskiTV film
Če je torek, mora biti še vedno Belgija1987Randi WainwrightTV film
Nocoj je noč1987Jamie DaviesTV film
Domov1987Susan CostiganTV film
Dol in ven na Beverly Hillsu1986Jenny WhitemanFilm
Katejeva skrivnost1986Patch ReedTV film
Užitki1986Annie BentonTV film
Matlock1986Jessie MorganTelevizijska oddaja
Tovarna komedij1985MichelleTelevizijska oddaja
Marijini ljubimci1984JoanieFilm
CBS Special Breakbreak1984LoriTelevizijska oddaja
Bleščice1984Angela TiminiTelevizijska oddaja
hotel1983Isabel DarbyTelevizijska oddaja
Družinske vezi1982Deena, Deena MarxTelevizijska oddaja
Kvadratni kljukice1982Jennifer DiNuccioTelevizijska oddaja
Sv. Drugje1982Jennifer MilbourneTelevizijska oddaja
Čoln ljubezni1977PeščenaTelevizijska oddaja
Tvoje, moje in naše1968Germaine BeardsleyFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Tracy Nelson in Charlie SchlatterCharlie Schlatter
    • Diagnoza Umor
      1993
    [ogled ujemanja]
  • John Schneider
    • Highway Heartbreaker
      1992
    [ogled ujemanja]
  • Tracy Nelson in Jon CaliriJon caliri
    • Kvadratni kljukice
      1982
    [ogled ujemanja]
  • Tracy Nelson in Linden AshbyLipa Ashby
    • Tekmec
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Tracy Nelson in Markus FlanaganMarkus Flanagan
    • Nobenega otroka
      1993
    [ogled ujemanja]
  • Tracy Nelson in Michael J. FoxMichael J. Fox
    • Družinske vezi
      1982
    [ogled ujemanja]
  • Michael Riley
    • Njen popolni zakonec
      2004
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki