Glavni Odnosi Tim Robbins

Tim Robbins

Tim Robbins SamskiUvrstitev 4208 936Starost 62 let Zodiak Tehtnica Odnosi 4 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Tim Robbins je trenutno samski.

Odnosi

Tim Robbins je bil pred tem poročen z Gratielo Brancusi(2017 - 2020).



Tim Robbins je bil zaročen s Susan Sarandon(2005 - 2009).

Tim Robbins je imel srečanja s Terri Garber(1982 - 1983)in Carol Perkins(1979 - 1981).

O tem

Tim Robbins je 62-letni ameriški igralec. Rojen Timothy Francis Robbins, 16. oktobra 1958 v West Covini v Kaliforniji, ZDA, je znan po Bull Durhamu, Jacobovi lestvici v karieri, ki traja od leta 1982 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.



Tim Robbins je sodeloval v 9 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Annabella Sciorra Cadillac Man (1990), Iben Hjejle v Visoka zvestoba (2000), Jennifer Jason Leigh v Hudsuckerjev posrednik (1994), Julia Roberts v Pripravljeno za nošenje (1994)in Kelly Preston v Nič za izgubiti (1997).

shawna gordon in shemar moore

Tim Robbins je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, zmagovalci zlatega globusa (film) za najboljšega glasbenega ali komičnega igralca in zmagovalci za zlati globus (filmski) stranski igralec.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tima Robbinsa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 5 mesecev--
Zaročena1.21 let, 6 mesecev--
Srečanjedva2 leti1 leto, 6 mesecev1 leto
Skupaj4.21 let, 6 mesecev7 let, 5 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeTim
Srednje imeFrančiška
PriimekRobbins
Polno ime ob rojstvuTimothy Francis Robbins
Starost62 let
Rojstni dan16. oktober 1958
Rojstni krajZahodna Covina, Kalifornija, ZDA
Višina6 '5' (196 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasSiva
PosebnostVisoka postava, svetlo modre oči, mehak mehak glas, visoka višina in vitek okvir, filmi pogosto odražajo njegove liberalne politične poglede, podcenjene, a čustvene predstave, počasna manira
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Stuyvesant, New York City, NY (1976)
UniverzaPlattsburgh State University (dve leti), BA Drama, University of California v Los Angelesu (1981)
Poklicno besediloIgralec, scenarist, režiser, producent, aktivist, glasbenik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveBull Durham, Jakobova lestev
Leto (-a) aktivno (-a)1979 – danes, 1982 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)ICM Partners, Agencija za rezervacijo zabave, Celebrity Talent International
Uradne spletne straniwww.timrobbins.net/, www.nndb.com/people/614/000025539/, twitter.com/timrobbins1, http://timrobbins.net, http://timrobbins.net/

Timothy Francis Robbins (rojen 16. oktobra 1958) je ameriški igralec, scenarist, režiser, producent in glasbenik. Morda je najbolj znan po upodobitvi Andyja Dufresneja v priljubljenem zaporskem dramskem filmu The Shawshank Redemption (1994).

Več o Timu Robbinsu Manj o Timu Robbinsu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Gratiela BrancusiPoročenaFebruar 2015Julij 20205 let
3.Susan SarandonRazmerjeFebruar 1988Avgust 200921 let
dvaTerri GarberSrečanje198219831 leto
1.Carol PerkinsSrečanje1979devetnajst osemdeset ena2 leti
#4.

Gratiela Brancusi

2015 - 2020

Gratiela Brancusi in Tim Robbins sta se ločila ...[ogled par] Susan Sarandon #3.

Susan Sarandon

1988 - 2009

Tim Robbins in Susan Sarandon sta se ločila v ...[ogled par] Terri Garber #dva

Terri Garber

1982 - 1983

Terri Garber in Tim Robbins sta se ločila leta 198 ...[ogled par] Carol Perkins #1.

Carol Perkins

1979 - 1981

Carol Perkins in Tim Robbins sta ločena ...[ogled par] #4.

Gratiela Brancusi

2015 - 2020

Gratiela Brancusi in Tim Robbins sta bila poročena od 1. februarja 2017 do julija 2020 (3 leta).

Razmerje 5 let pogled odnos #3.

Susan Sarandon

1988 - 2009

Tim Robbins in Susan Sarandon sta bila zaročena tri leta. Hodila sta 17 let po tem, ko sta se zbrala februarja 1988. Zaročila sta se 12. avgusta 2005, kasneje pa sta se avgusta 2009 ločila.

Razmerje 21 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina91%Starost1%'> Združljivost 43% Otroci 2 otroka pogled odnos #dva

Terri Garber

1982 - 1983

Terri Garber in Tim Robbins sta se srečala leta 1982.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Starost84%'> Združljivost 31% pogled odnos #1.

Carol Perkins

1979 - 1981

Carol Perkins in Tim Robbins sta se leta 1979 srečala.

Razmerje 2 leti pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Tim Robbins62 TehtnicaIgralec
ameriški
Gratiela Brancusi-
Susan Sarandon74 TehtnicaIgralka
ameriški
Terri Garber60 KozorogIgralka
ameriški
Carol Perkins-

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Jack HenryMoški15. maj 198932 let Susan Sarandon
Miles GuthrieMoški4. maj 1992Star 29 let Susan Sarandon

Foto galerija

Tim Robbins in Catherine Zeta-Jones na 76. letni podelitvi oskarjev - Novinarska soba (2004) Tu in zdaj - Tim Robbins 76. letna podelitev oskarjev - Tim Robbins 76. letna podelitev oskarjev - Tim Robbins 76. letna podelitev oskarjev - Tim Robbins Susan Sarandon in Tim Robbins - 49. letne nagrade zlati globus (1992) MTV Video Music Awards 1996 - Tim Robbins in Susan Sarandon Eva Amurri, Susan Sarandon, Tim Robbins in sinovi se udeležijo - svetovne premiere filma 'Vojna svetov' v gledališču Ziegfeld 23. junija 2005 Juliet, Naked (2018) Susan Sarandon in Tim Robbins na 64. letni podelitvi oskarjev (1992) Susan Sarandon in Tim Robbins na 53. letni podelitvi zlatih globusov (1996) Michael J. Fox - Biografska revija Pictorial [Rusija] (januar 2018)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Temne vode2019Tom TerpFilm
VHJ2019Sir Roger Handley IIIFilm
Tukaj in zdaj2018Greg BoatwrightTelevizijska oddaja
Grajska skala2018Reginald 'Pop' MerrillTelevizijska oddaja
Marjorie prime2017JonFilm
Brink2015Walter LarsonTelevizijska oddaja
Popoln dan2015BFilm
Plen pred umiranjem2015Natakar z rdečimi rokaviTelevizijska oddaja
Babilonski plen2014Jonas MorehouseTelevizijska oddaja
Dobrodošli v meni2014Dr. Daryl MoffetFilm
Življenje zločina2013Frank DawsonFilm
Hvala za deljenje2012MikeFilm
Nazaj v leto 19422012Škof MeganFilm
Zelena svetilka2011HammondFilm
Cinema Verite2011Bill LoudTV film
Portlandia2011EkscelencaTelevizijska oddaja
Mesto Ember2008Loris HarrowFilm
Srečneži2008CheaverFilm
Hrup2007David OwenFilm
Potem me je našla2007Tim RobbinsFilm
Prižgite ogenj2006Ovratnik. Nic VosFilm
Trden D v izboru usode2006TujecFilm
Skrivno življenje besed2005JosefFilm
Vojna svetov2005Harlan OgilvyFilm
Zathura: Vesoljska pustolovščina2005OčeFilm
Voditelj: Legenda o Ronu Burgundiji2004Sidro javnih TV novic, neznanFilm
Jack & Bobby2004Pres. Robert McCallisterTelevizijska oddaja
Koda 462003William denarFilm
Reka Mistik2003Dave BoyleFilm
Svoboda: naša zgodovina2003Gen, Winfield Scott Hancock, Moses Brown, Voice of Workingmen's PartyTelevizijska oddaja
Resnica o Charlieju2002Carson J. DyleFilm
Protitrustovsko2001Gary WinstonFilm
Človeška narava2001Dr. Nathan BronfmanFilm
Visoka zvestoba2000Ian RaymondFilm
Misija na Mars2000Woody BlakeFilm
Arlington Road1999Oliver LangFilm
Austin Powers: Vohun, ki me je zasenčil1999PredsednikFilm
Cradle Will Rock1999Voice On Film Reel (glas, uničeno)Film
Nič za izgubiti1997Nick BeamFilm
I.Q.1994Ed WaltersFilm
Pripravljeno za nošenje1994Joe FlynnFilm
Hudsuckerjev posrednik1994Norville BarnesFilm
Odkup Shawshank1994Andy DufresneFilm
Kratki rezi1993Gene ShepardFilm
Bob Roberts1992Bob RobertsFilm
Igralec1992Griffin MillFilm
Jungle Fever1991JerryFilm
Cadillac Man1990LarryFilm
Jakobova lestev1990JacobFilm
Erik Viking1989ErikFilm
Gospodična petarda1989Delmount WilliamsFilm
Twister1989JeffFilm
The Simpsons1989Jim HopeTelevizijska oddaja
Bik Durham1988Ebby Calvin 'Nuke' LaLooshFilm
Tapeheads1988Josh TagerFilm
Pet kotičkov1987HarryFilm
Račka Howard1986Phil BlumburttFilm
Top Gun1986MerlinFilm
Počitnice bratstva1985Larry 'Mati' TuckerFilm
Seveda1985Gary CooperFilm
Zlobnost v čudežni deželi1985Joseph CottenTV film
Neverjetne zgodbe1985Jordanski fantomTelevizijska oddaja
Mesečina1985PromoviraTelevizijska oddaja
Nobena majhna zadeva1984NelsonFilm
Igrači vojaki1984BoeFilm
Legmani1984Brewster KingstonTelevizijska oddaja
Sveta Barbara1984ČlovekTelevizijska oddaja
Quarterback Princess1983MarvinTV film
Hardcastle in McCormick1983Johnny JohnsonTelevizijska oddaja
Z lahkoto1983DoktorTelevizijska oddaja
Sv. Drugje1982Andrew ReinhardtTelevizijska oddaja
Blues z ulice Hill Streetdevetnajst osemdeset enaPatrulj Lawrence SwanTelevizijska oddaja
Čoln ljubezni1977Mladi ErikTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Bob RobertsTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Annabella Sciorra
    • Cadillac Man
      1990
    [ogled ujemanja]
  • Iben Hjejle in Tim RobbinsIben Hjejle
    • Visoka zvestoba
      2000
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Jason Leigh in Tim RobbinsJennifer Jason Leigh
    • Hudsuckerjev posrednik
      1994
    [ogled ujemanja]
  • Julia Roberts in Tim RobbinsJulia Roberts
    • Pripravljeno za nošenje
      1994
    [ogled ujemanja]
  • Kelly Preston in Tim RobbinsKelly Preston
    • Nič za izgubiti
      1997
    [ogled ujemanja]
  • Madeleine Stowe in Tim RobbinsMadeleine Stowe
    • Kratki rezi
      1993
    [ogled ujemanja]
  • Meg Ryan in Tim RobbinsMeg Ryan
    • I.Q.
      1994
    [ogled ujemanja]
  • Susan Sarandon in Tim RobbinsSusan Sarandon
    • Bik Durham
      1988
    [ogled ujemanja]
  • Tim Robbins in Greta ScacchiGreta Scacchi
    • Igralec
      1992
    [ogled ujemanja]
Več Timbbinov na zaslonu Manj Tim Robbins ujemanj na zaslonu

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.