Glavni Odnosi Teri Polo

Teri Polo

Teri Polo SamskiUvrstitev 5640 -674Starost 51 let Zodiak Dvojčka Odnosi 2 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Teri Polo je trenutno samska.

Odnosi

Teri Polo je bila prej poročena z Anthonyjem Moorejem (igralec)(1997 - 2005).



Teri Polo je bila v zvezi z Jamiejem Wollamom(2006 - 2012).

O tem

Teri Polo je 51-letna ameriška igralka. Rojena Theresa Elizabeth Polo 1. junija 1969 v Doverju, Delaware, ZDA, slovi po detektivu Ashu na severni izpostavljenosti, Pam Byrnes-Focker v filmu Meet the Parents, Meet the Fockers and Little Fockers, Stef Adams Foster pri The Fosters. Njeno nebesno znamenje je Dvojček.

Teri Polo je sodelovala v 7 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Andrew McCarthy Naravnost iz srca (2003), Ben Stiller v Spoznajte starše (2000), Ethan Hawke v Skrivnostni datum (1991), Jimmy Smits noter Zahodno krilo (1999)in Josh Charles noter Noč športa (1998).



Teri Polo je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in rojeni 1969.

joseph shearer danneck, jr.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Teri Polo! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.9 let--
Zmenki1.6 let--
Skupajdva9 let7 let, 6 mesecev6 let

Podrobnosti

ImeTeri
Srednje imeElizabeth
Priimekpalica
Polno ime ob rojstvuTheresa Elizabeth Polo
Starost51 let
Rojstni dan1. junija 1969
Rojstni krajDover, Delaware, ZDA
Višina165 cm
Utež55 lbs (121 lbs)
BuildVitek
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeDvojčka
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Dover, Dover, DE (opuščen, da bi se ukvarjal z modeliranjem)
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveDetektiv Ash na severni izpostavljenosti, Pam Byrnes-Focker v Meet the Parents, Meet the Fockers in Little Fockers, Stef Adams Foster na The Fosters
Leto (-a) aktivno (-a)1986 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Gersh, Inc.
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)36
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja8.
Uradne spletne stranitwitter.com/TeriPolo1, www.instagram.com/myteripolo/?hl=sl, www.nndb.com/people/174/000108847/
OčeVincent Polo
MatiJane Gentry

Theresa Elizabeth Polo (rojena 1. junija 1969) je ameriška igralka. Zaigrala je kot Pam Byrnes-Focker v trilogiji Spoznaj starše in igrala vlogo policista Stefa Adamsa Fosterja v seriji Freeform The Fosters (2013–2018) in njenem spinoffu Good Trouble (2019).



Več o Teri Polo Manj o Teri Polo

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaJamie WollamRazmerje200620126 let
1.Anthony Moore (igralec)Poročenadevetnajstindevetdeset šest20059 let
#dva

Jamie Wollam

2006 - 2012

Jamie Wollam in Teri Polo sta se ločila leta 2012 ...[ogled par] #1.

Anthony Moore (igralec)

1996 - 2005

Anthony Moore (igralec) in Teri Polo sta bila diva ...[ogled par] #dva

Jamie Wollam

2006 - 2012

Jamie Wollam in Teri Polo iz leta 2006 do 2012.

Razmerje 6 let Otroci 1 otrok pogled odnos #1.

Anthony Moore (igralec)

1996 - 2005

Anthony Moore (igralec) in Teri Polo sta bila poročena 7 let. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se leta 1996 srečala. Po enodnevni zaroki sta se poročila 20. aprila 1997. 7 let kasneje sta se ločila 19. aprila 2005.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost 35% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Teri Polo51 DvojčkaIgralka
ameriški
Jamie Wollam- Bobnar
Anthony Moore (igralec)52 DevicaIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
GriffinMoški200219 let Anthony Moore (igralec)
BayleyŽenska20. december 200713 let Jamie Wollam

Foto galerija

TV 101 - Teri Polo Romantično govoreči - Teri Polo (2015) Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Zapuščina spreminjanja življenj Gala v Los Angelesu Teri Polo - Svečana večerja kampanje za človekove pravice 2018 v LA

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
JL Family Ranch 22020Rebecca LandsburgFilm
Četrti razred2020KateFilm
Dobra težava2019Štef ​​Adams FosterTelevizijska oddaja
Devizni tečaji2018OliviaFilm
Smrtonosna zabloda2017Dr. LearyTV film
Vse za Nikki2016Liz SteadmanFilm
Odmetniki in angeli2016Tam je TildonFilm
Ranč JL2016RebeccaFilm
Obsodba2016Penny PriceTelevizijska oddaja
Sosed2016JaydnKratek film
Romantično gledano2015PennyTV film
Ljubi ponovno2015Chloe BakerTV film
Anonimni avtorji2014Colette MooneyFilm
Malo sreče2014AmandaFilm
Gospod Maple Leaf2014AlexKratek film
Božični pastir2014Sally BrownTV film
Fosterji2013Stef Adams Foster, Štef FosterTelevizijska oddaja
Končni regres2013Brooke HoltonFilm
Zadnje zasedanje2013Elizabeth QueenKratek film
Okus romantike2012Sara WestbrookTV film
Onstran2012Sarah NobleFilm
Božični angel2012Melinda MeadTV film
Božično srce2012Ann NormanTV film
Življenje z modeli2012Alice AdamsTelevizijska oddaja
Opogumi se2011Teresa Hayden Keen, Theresa Hayden KeenTelevizijska oddaja
Imamo vašega moža2011Jayne ValsecaTV film
Mali Fockers2010Pam FockerFilm
Zakon in red: LA2010Casey WintersTelevizijska oddaja
Glory Daze2010Profesor LarsenTelevizijska oddaja
Svetilnik2009Bryn ShawFilm
Luknja2009SusanFilm
2:132009Amanda RichardsonFilm
Grad2009Kayla BaronTelevizijska oddaja
Drop Dead Diva2009Jillian FordTelevizijska oddaja
Finnegan2009The. Erin FinneganTV film
Pričakujem čudež2009Donna StanhopeTV film
Nevihta2009Škoda NelsonTelevizijska oddaja
Royal Pains2009Diana UnderhillTelevizijska oddaja
Washington Field2009SA Amanda DiazTV film
Polno tega2007Gospa MoranFilm
Ljubezen je beseda iz štirih črk2007Emily BennettTV film
Poročni zvonovi2007Jane BellTelevizijska oddaja
Za ljubezen do otroka2006YvonneTV film
Zapuščina strahu2006Detektiv Jeanne 'JJ' JoyceTV film
Dobrodošli v telovadnici Jungle2006TV film
Zločinski umi2005Maggie HallmanTelevizijska oddaja
Šepetalec duhovom2005NikkiTelevizijska oddaja
Srednje2005Mary-Louise GraffTelevizijska oddaja
Numb3rs2005Rachel WillonsTelevizijska oddaja
Spoznajte Fockerje2004Pam ByrnesFilm
Onkraj meja2003Charlotte JordanFilm
Naravnost iz srca2003Jordan DonovanTV film
Z njo sem2003Alex YoungTelevizijska oddaja
Dragnet2003Jessie RossTelevizijska oddaja
Drugi niz2002Connie HellerTV film
CSI: Miami2002Jill WalshTelevizijska oddaja
Menih2002Stephanie BriggsTelevizijska oddaja
Domače motnje2001SusanFilm
Nepovedano2001Barbara LoniganFilm
Spoznajte starše2000Pam ByrnesFilm
Omejite svoje navdušenje2000RitaTelevizijska oddaja
Zakon in red: Posebna enota za žrtve1999Cordelia Bauer, Dana KelleyTelevizijska oddaja
Sugar Hill1999Televizijska oddaja
Zahodno krilo1999Helen SantosTelevizijska oddaja
Oče za Bretanja1998Kim LussierTV film
Texarkana1998TV film
Poročni norček1998Susan PrescotTV film
Žveplo1998Ashur Badaktu, det. Sgt. Delilah Ash |Televizijska oddaja
Felicity1998Maggie SherwoodTelevizijska oddaja
Noč športa1998Rebecca WellsTelevizijska oddaja
Hiša Frankenstein1997Grace DawkinsTelevizijska oddaja
Van Helsingove kronike1997Helena HarkerTV film
Vadba1997Sarah BarkerTelevizijska oddaja
Molitev v temi1997Janet HayworthTV film
Prihoddevetnajstindevetdeset šestCharFilm
Polni krogdevetnajstindevetdeset šestTana RobertsTV film
Zunanje mejedevetindevetdeset petindevetdesetSally McCoyTelevizijska oddaja
Chicago Hope1994Medicinska sestra Sarah Jane PettyTelevizijska oddaja
Proti jugu1994Stephanie CabotTelevizijska oddaja
Aspen Extreme1993Robin HandFilm
zlata vrata1993CynthiaFilm
Hitro1993HitroFilm
Hiša duhov1993vrtnicaFilm
Frasier1993Abby MichaelsTelevizijska oddaja
Preminil1992Rachel ScanlanFilm
Rojen za vožnjo1991Beryl Ann DeversFilm
Skrivnostni datum1991Geena MatthewsFilm
Ljudje, kot smo mi1990Justine Altemus SlatkinTV film
Fantom iz opere1990Christine DaeéTelevizijska oddaja
Severna izpostavljenost1990Michelle Schodowski CapraTelevizijska oddaja
Pravljice iz kripte1989SheilaTelevizijska oddaja
TV 1011988Amanda HamptonTelevizijska oddaja
Ljubeč1983Kristin Larsen (1986)Televizijska oddaja
Štirje bratranci in božičAngelaFilm
Najpogumnejši vitez (TV serija)SaylorTelevizijska oddaja
GrapaCarolyn BianciFilm
Veliki preskok (TV film)TV film
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Andrew McCarthy in Teri PoloAndrew McCarthy
    • Oče za Bretanja
      1998
    [+1 več]
  • Ben Stiller in Teri PoloBen Stiller
    • Spoznajte Fockerje
      2004
    [+2 več]
  • Ethan Hawke in Teri PoloEthan Hawke
    • Skrivnostni datum
      1991
    [ogled ujemanja]
  • Jimmy Smits in Teri PoloJimmy Smits
    • Zahodno krilo
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Josh Charles in Teri PoloJosh Charles
    • Noč športa
      1998
    [ogled ujemanja]
  • Mark Humphrey
    • CSI: Miami
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Teri Polo in Vince VaughnVince Vaughn
    • Domače motnje
      2001
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki