Glavni Odnosi Taylor Momsen

Taylor Momsen

Taylor Momsen SamskiUvrstitev 736 -259Starost 27 let Zodiak Leo Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Taylor Momsen je trenutno samska.

Odnosi

Taylor Momsen je bil v zvezi z Nattom Wellerjem(2010).



Govori se, da se je Taylor Momsen povezala z Jackom Osbourneom(2010), Skandar Keynes(2008)in Chace Crawford(2008).

O tem

Taylor Momsen je 27-letna ameriška pevka. Rodila se je Taylor Michel Momsen 26. julija 1993 v St. ; 2007 – danes (pevec). Njeno nebesno znamenje je Leo.

Taylor Momsen je bil na 4 zaslonskih tekmah, med njimi tudi Chace Crawford Opravljivka (2007), Daryl Sabara v Otroci vohuni 2: Otok izgubljenih sanj (2002), Ed Westwick v Opravljivka (2007)in Kevin Zegers v Opravljivka (2007).



Taylor Momsen je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, nekdanji rimokatoliki in ameriški kantavtorji.

je vodja chelseaja z nekom

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Taylor Momsen! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.9 mesecev, 3 dni--
Govorice3.---
Skupaj4.9 mesecev, 3 dni2 meseca, 8 dni-

Podrobnosti

ImeTaylor
Srednje imeMichel
PriimekMomsen
Polno ime ob rojstvuTaylor Michel Momsen
Alternativno imeTay-Tay Momsen, TayMom, Tay, Little J, Taylor Momsen, Taylor Michel Momsen
Starost27 let
Rojstni dan26. julij 1993
Rojstni krajSt. Louis, Missouri, ZDA
Višina5 '8)' (173 cm)
Utež54 lbs
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostGotski slog
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostBiseksualec
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Winstona Churchilla, Missouri, ZDA
Poklicno besediloGlasbenik, kantavtor, igralka in model, producent
PoklicPevka
Zahteva do slaveJenny Humphrey v Gossip Girl
Glasbeni žanr (besedilo)Alternativni rock, Hard Rock, Post-Grunge
Leto (-a) aktivno (-a)1997 – danes, 1996 – danes, Glasbena kariera, 1997 – danes, 1997–2012 (igralka); 2007 – danes (pevec)
Instrument (besedilo)Vokal, kitara
ZaložbaMedskop, kuhalni vinil, britvica in kravata
Pridruženi zakoniPrecej nepremišljen
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Modeli IMG (New York)
Potrditev blagovne znamkeParlez-moi d'Amour Parfum, New Look (London), Torbice Samantha Tavasa, Material Girl (2010)
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)33
Velikost čevlja10.
Uradne spletne stranitwitter.com/taylormomsen, goingtohell.me/hell/, www.facebook.com/taylormomsen
OčeMichael Momsen
MatiCollette Momsen
SestraSloane Momsen (otroška igralka)
PrijateljConnor Paolo (Gossip Girl) (prijatelji s posebnimi ugodnostmi)
Pridruženi ljudjeBen Phillips (The Pretty Reckless), Mark Damon (The Pretty Reckless), Jamie Perkins (The Pretty Reckless), Kelly Rutherford (Gossip Girl), Jessica Szohr (Gossip Girl) (prijatelji s posebnimi ugodnostmi), Nicole Fiscella (Gossip Girl) )
Hišni ljubljenčkiLatica (pes)
Najljubši ljudjeAlicia Silverstone, Kate Hudson, Tiffani Thiessen, Kate Beckinsale, Kelly Rutherford, Elizabeth Olsen, Elizabeth Hurley, Haley Bennett, Anna Kendrick, Rocsi Diaz, Alicia Quarles, Gillian Jacobs, Penelope Cruz, Hannah Davis
Najljubše skupineLady Gaga
Najljubša hranaŽivalski krekerji, potopljeni v vodo
Najljubši dodatkiDolge blond podaljški, Stripper čevlji, oblečeno spodnje perilo, usnjena jakna, čevlji / čevlji / pete na platformi

Taylor Michel Momsen (rojen 26. julija 1993) je ameriška pevka, tekstopiska, manekenka in nekdanja igralka. Znana je po upodobitvi lika Cindy Lou Who v filmu Kako je Grinch ukradel božič (2000) in Jenny Humphrey v najstniški dramski seriji The Gossip Girl The CW (2007–2012). Po upokojitvi iz igralstva je Momsen postala splošno znana po tem, da je bila frontmanka ameriške rock skupine The Pretty Reckless.



Več o Taylor Momsen Manj o Taylor Momsen

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Nočni WellerRazmerje R Oktober 201020109 mesecev
3.Jack OsbourneSrečanje R Oktober 2010Oktober 2010-
dvaSkandar keynesSrečanje R November 2008November 2008-
1.Chace CrawfordSrečanje R Oktober 2008Oktober 2008-
Nočni Weller #4.Govorica

Nočni Weller

2010

Govorilo se je, da sta Natt Weller in Taylor Momsen ...[ogled par] Jack Osbourne #3.Govorica

Jack Osbourne

2010

Taylor Momsen in Jack Osbourne sta ločena ...[ogled par] Skandar keynes #dvaGovorica

Skandar keynes

2008

Taylor Momsen in Skandar Keynes sta ločena ...[ogled par] Chace Crawford #1.Govorica

Chace Crawford

2008

Govorilo se je, da sta Taylor Momsen in Chace Crawford ...[ogled par] #4.

Nočni Weller

2010 (govorice)

Govori se, da se je Natt Weller oktobra 2010 povezal s Taylor Momsen.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%'> Združljivost 25% pogled odnos #3.

Jack Osbourne

2010 (govorice)

Govori se, da se je Taylor Momsen oktobra 2010 povezala z Jackom Osbourneom.

soulja boy in corinne stephens
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #dva

Skandar keynes

2008 (govorice)

Govori se, da se je Taylor Momsen novembra 2008 povezal s Skandarjem Keynesom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost84%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #1.

Chace Crawford

2008 (govorice)

Govori se, da se je Taylor Momsen oktobra 2008 povezala s Chaceom Crawfordom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Taylor Momsen27. LeoPevka
ameriški
Nočni WellerN BikGlasbenik
Britanski
Jack Osbourne35 ŠkorpijonTV osebnost
Britanski
Skandar keynes29. DevicaIgralec
Britanski
Chace Crawford35 RakIgralec
ameriški

Foto galerija

Taylor Momsen Taylor Momsen - Kerrang! Revija februar 2021 številka Taylor Momsen - Kerrang! Revija februar 2021 številka Taylor Momsen - Kerrang! Revija februar 2021 številka Taylor Momsen - Kerrang! Revija februar 2021 številka Taylor Momsen - Kerrang! Revija februar 2021 številka Taylor Momsen - revija brez naslova 19.02.2021 Taylor Momsen - revija brez naslova 19.02.2021 Taylor Momsen - revija brez naslova 19.02.2021 Taylor Momsen - revija brez naslova 19.02.2021 Taylor Momsen - revija brez naslova 19.02.2021 Taylor Momsen - revija brez naslova 19.02.2021

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Špijunska šola2008Madison KramerFilm
Paranoidni park2007JenniferFilm
Underdog2007MollyFilm
Opravljivka2007Jenny HumphreyTelevizijska oddaja
Reševanje Shiloh2006Samantha WallaceFilm
Napačne predstave2006Hopper WatsonTelevizijska oddaja
Hansel & gretel2002GretelFilm
Otroci vohuni 2: Otok izgubljenih sanj2002Predsednikova hčiFilm
Bili smo vojaki2002Hči Julie MooreFilm
Kako je Grinch ukradel božič2000Cindy Lou KdoFilm
Prerokova igra2000Čebelji labodFilm
Cosbydevetnajstindevetdeset šestTelevizijska oddaja
Zgodnja izdajadevetnajstindevetdeset šestAllieTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Taylor Momsen in Chace CrawfordChace Crawford
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Momsen in Daryl SabaraDaryl Sabara
    • Otroci vohuni 2: Otok izgubljenih sanj
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Momsen in Ed WestwickEd Westwick
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Momsen in Kevin ZegersKevin Zegers
    • Opravljivka
      2007
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.