Glavni Odnosi Tahiry Jose

Tahiry Jose

Tahiry JoseStarost 42 let Zodiak Bik Odnosi 7 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Tahiry Jose verjetno samska.

Odnosi

Tahiry Jose je bila v odnosih z LeSeanom McCoyem(2014), ASAP Rocky(2014 - 2017), James Harden(2013 - 2014), J. R. Smith(2012), Trey Songz(2009), Joe Budden(2005 - 2012)in čudovito(2000 - 2001).



O tem

Tahiry Jose je 41-letna ameriška manekenka (odrasla / očarljiva). Rojena 5. maja 1979 v New Yorku v New Yorku v ZDA, slovi po zmenkih z Joejem Buddenom, Love in Hip Hop NY. Njeno nebesno znamenje je Bik.

Tahiry Jose je članica naslednjega seznama: Hip hop modeli.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Tahiry Jose! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki7.7 let1 leto, 9 mesecev1 mesec
Skupaj7.7 let1 leto, 9 mesecev1 mesec

Podrobnosti

ImeTahiry
PriimekJosé
Polno ime ob rojstvuTahiry Jose
Starost42 let
Rojstni dan5. maj 1979
Rojstni krajNew York City, New York, ZDA
Višina5 '2' (157 cm)
Utež61 lbs (135 lbs)
BuildPohoten
Barva očiČrna
Barva lasČrna
PosebnostButt
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
UniverzaJohn Jay College za kazensko pravosodje
Poklicno besediloModel, igralka, zvezda TV Reality
PoklicModel (za odrasle / glamur)
Zahteva do slaveZmenki Joe Budden, Love in Hip Hop NY
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Ravenel
Doprsje (palci)32
Velikost skodeliceB
Pas (palci)27.
Boki (palci)44
Uradne spletne straniwww.instagram.com/therealtahiry/, www.tahiryonline.com/, twitter.com/TheRealTahiry
Več o Tahiry Jose Manj o Tahiry Jose

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.LeSean McCoyRazmerjeSeptember 2014December 20143 mesece
6.ASAP RockyRazmerje201420173 leta
5.James HardenRazmerjeAvgust 2013Avgust 20141 leto
4.J. R. SmithRazmerjeFebruar 2012Maj 20123 mesece
3.Trey SongzRazmerjeNovember 2009December 20091 mesec
dvaJoe BuddenRazmerje200520127 let
1.ČudovitoRazmerje200020011 leto
LeSean McCoy #7.

LeSean McCoy

2014

LeSean McCoy in Tahiry Jose sta se ločila decembra ...[ogled par] ASAP Rocky #6.

ASAP Rocky

2014 - 2017

ASAP Rocky in Tahiry Jose sta se ločila leta 2017 ...[ogled par] James Harden #5.

James Harden

2013 - 2014

Tahiry Jose in James Harden sta se avgusta ločila ...[ogled par] J. R. Smith #4.

J. R. Smith

2012

J.R. Smith in Tahiry Jose sta se ločila 2. maja ...[ogled par] Trey Songz #3.

Trey Songz

2009

Tahiry Jose in Trey Songz sta se ločila 2. decembra ...[ogled par] Joe Budden #dva

Joe Budden

2005 - 2012

Tahiry Jose in Joe Budden sta se ločila leta 2012 ...[ogled par] Čudovito #1.

Čudovito

2000 - 2001

Tahiry Jose in Fabolous sta se ločila leta 2001 po ...[ogled par] #7.

LeSean McCoy

2014

LeSean McCoy in Tahiry Jose od oktobra do decembra 2014.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #6.

ASAP Rocky

2014 - 2017

ASAP Rocky in Tahiry Jose sta od leta 2014 do 2017.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 29% pogled odnos #5.

James Harden

2013 - 2014

Tahiry Jose in James Harden sta od avgusta 2013 do avgusta 2014.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina91%Starost1%'> Združljivost 48% pogled odnos #4.

J. R. Smith

2012

J. R. Smith in Tahiry Jose od februarja do maja 2012.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina91%Starost1%'> Združljivost 48% pogled odnos #3.

Trey Songz

2009

Tahiry Jose in Trey Songz od novembra do decembra 2009.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop60%Višina91%Starost33%'> Združljivost 56% pogled odnos #dva

Joe Budden

2005 - 2012

Tahiry Jose in Joe Budden sta bila med letoma 2005 in 2012.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos #1.

Čudovito

2000 - 2001

Tahiry Jose in Fabolous iz leta 2000 do 2001.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Tahiry Jose42 BikModel (za odrasle / glamur)
ameriški
LeSean McCoy32 RakNogomet (ameriški)
ameriški
ASAP Rocky32 TehtnicaReper
ameriški
James Harden31. DevicaKošarka
ameriški
J. R. Smith35 DevicaKošarka
ameriški
Trey Songz36 StrelecPevka
ameriški
Joe Budden40 DevicaReper
ameriški
Čudovito43 ŠkorpijonReper
ameriški

Foto galerija

James Harden in Tahiry Jose James Harden in Tahiry Jose James Harden in Tahiry Jose James Harden in Tahiry Jose James Harden in Tahiry Jose James Harden in Tahiry Jose Tahiry in Trey Songz Trey in Tahiry Trey in Tahiry Tahiry Tahiry Tahiry

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Za ljubezen Musiq2018Teta LanetteKratek film
Postava2018MonaeTelevizijska oddaja
Date.Love.Repeat.2017ZoeTelevizijska oddaja
Lepa rušiteljica2014SareFilm
Kako storiti goljufijo2013RhondaFilm
Interludiji2012SareFilm
Video dekle2011Video dekleFilm
StrojCarolFilm
Izvori KOPCYolanda lopezFilm

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.