Glavni Odnosi Sully Erna

Sully Erna

Sully Erna SamskiUvrstitev 3514 -854Starost 53 let Zodiak Vodnar Odnosi 18 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Sully Erna je trenutno samska.

Odnosi

Sully Erna je zaročena s Saro Davis(2016).



Sully Erna je bila v odnosih z Liv Boeree(2009), Dayna Dalla Porta(2008 - 2009), Ryan Starr(2007 - 2008), Jennifer Cabezon(2001 - 2006), Lorelei Mahoney(2000), Anna Kjellberg(1999), Chase Alden, JoAnna Wortham in gospodična Rebecca.

Sully Erna je imela srečanja z Emmo Adbro(2000), Nataline Kortiskov(2000), Odd(1991), Jenna Jameson, Bobbi Billard, Diana Schaeffer in Brandy Leighton.

Govori se, da se je Sully Erna povezala z Rachel Hunter(2002).



O tem

Sully Erna je 53-letna ameriška pevka. Rodil se je Salvatore Paul Erna mlajši 7. februarja 1968 v Lawrenceu v Massachusettsu v ZDA in je znan po Godsmacku. Njegovo nebesno znamenje je Vodnar.

Sully Erna je članica naslednjih seznamov: ameriški rock pevci, ameriški pevci in ameriški heavy metal bobnarji.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Sully Erna! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.5 let, 4 mesece--
Zmenki9.22 let, 4 mesece6 let, 10 mesecev1 leto
Srečanje7.30 let, 4 mesece10 let, 5 mesecev-
Govorice1.---
Skupaj18.30 let, 4 mesece7 let, 9 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeSully
PriimekErna
Polno ime ob rojstvuSalvatore Paul Erna ml.
Alternativno imeShortstop, Napoleon Dynamidget, Midget, Salvatore Paul Erna Jr., Salvatore Paul Erna, Sully Erna
Starost53 let
Rojstni dan7. februarja 1968
Rojstni krajLawrence, Massachusetts, ZDA
Višina5 '4' (163 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
PosebnostPred kratkim končana polna usta vezanih belih zob
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
ReligijaWiccan
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloPevec, glasbenik, tekstopisec
PoklicPevka
Zahteva do slaveGodsmack
Glasbeni žanr (besedilo)Alternativni metal, Hard Rock, Groove Metal, Thrash Metal, Heavy Metal, Post-Grunge, Nu Metal
Leto (-a) aktivno (-a)1986 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, bobni, harmonika, klavir, klaviature, tolkala, bongo
ZaložbaUniversal, Republika
Pridruženi zakoniGodsmack, Meliah Rage, Strip Mind, Lisa Guyer, Sveta Asonia
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Richard De La Font
Uradne spletne straniwww.myspace.com/acessuck, www.godsmack.com/, http://www.sullyerna.com, http://sullyerna.com
OčeSalvatore Erna
SestraMaria Erna
Družinski članSkylar Erna (hči)
PrijateljCriss Angel
Hišni ljubljenčkiObliž (pes - ameriški buldog kupljen za hčerko)
Najljubši ljudjeLayne Staley (Fashion Idol), Al Pacino (Fashion Idol)
Najljubši filmiBoter, kača in mavrica
Najljubše TV oddajeDirt TV Series On Fx
Najljubše skupineDead Can Dance, Tommy Lee
Najljubše pesmiDobri časi, slabi časi (Led Zeppelin)
Najljubše knjigeIzbrane poti (Sully Erna) [2007]
Priljubljena mestaNew Hampshire, Salem, Massachusetts, Los Angeles, Kalifornija
Najljubša hranaKanada Dry Ginger Ale
Najljubše barveČrna, modra
Najljubši dodatkiNakit, Jeans

Salvatore Paul 'Sully' Erna Jr. (rojena 7. februarja 1968) je ameriška pevka, glasbenica in tekstopiska, najbolj znana kot vokalistka in ritem kitaristka rock skupine Godsmack. Je tudi harmonikar, bobnar in tolkalec, ki jih izvaja na albumih in v oddajah v živo. Hit Parader ga je uvrstil na 47. mesto med 100 najboljših vokalistov heavy metala.

Več o Sully Erni Manj o Sully Erni

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
18.Sarah DavisNeznano2016 -
17.Liv BoereeRazmerjeDecember 2009December 2009-
16.Dayna Dalla PortaRazmerje200820091 leto
petnajstRyan StarrRazmerje200720081 leto
14.Rachel HunterSrečanje R 20022002-
13.Jennifer CabezonRazmerjeFebruar 2001Januar 20064 leta
12.Emma AdbroSrečanje20002000-
enajstLorelei MahoneyRazmerje20002000-
10.Nataline KortiskovSrečanje20002000-
9.Anna KjellbergRazmerje19991999-
8.SekaSrečanje19911991-
7.Diana SchaefferSrečanje -
6.Brandy LeightonSrečanje -
5.Chase AldenRazmerje -
4.JoAnna WorthamNeznano -
3.Jenna JamesonSrečanje -
dvaGospodična RebeccaRazmerje -
1.Bobbi biljardSrečanje 2006-
Sarah Davis #18.

Sarah Davis

2016

Sarah Davis in Sully Erna sta se zaročila v 201 ...[ogled par] Liv Boeree #17.

Liv Boeree

2009

Liv Boeree in Sully Erna sta bila v razmerju ...[ogled par] Dayna Dalla Porta #16.

Dayna Dalla Porta

2008 - 2009

Dayna Dalla Porta in Sully Erna sta bila v ...[ogled par] Ryan Starr #petnajst

Ryan Starr

2007 - 2008

Ryan Starr in Sully Erna sta ločena ...[ogled par] Rachel Hunter #14.Govorica

Rachel Hunter

2002

Sully Erna in Rachel Hunter sta ločeni ...[ogled par] Jennifer Cabezon #13.

Jennifer Cabezon

2001 - 2006

Jennifer Cabezon in Sully Erna sta se ločila v ...[ogled par] Emma Adbro #12.

Emma Adbro

2000

Emma Adbro in Sully Erna sta bila v razmerju ...[ogled par] Lorelei Mahoney #enajst

Lorelei Mahoney

2000

Lorelei Mahoney in Sully Erna sta ločeni ...[ogled par] Nataline Kortiskov #10.

Nataline Kortiskov

2000

Nataline Kortiskov in Sully Erna sta bila v ...[ogled par] Anna Kjellberg #9.

Anna Kjellberg

1999

Anna Kjellberg in Sully Erna sta ločena ...[ogled par] Seka #8.

Seka

1991

Sully Erna in Seka sta bila v zvezi ...[ogled par] Diana Schaeffer #7.

Diana Schaeffer

Diana Schaeffer in Sully Erna sta bila v ...[ogled par] Brandy Leighton #6.

Brandy Leighton

Brandy Leighton in Sully Erna sta bila v ...[ogled par] Chase Alden #5.

Chase Alden

Chase Alden in Sully Erna sta ločena ...[ogled par] JoAnna Wortham #4.

JoAnna Wortham

JoAnna Wortham in Sully Erna sta bila v razmerju ...[ogled par] Jenna Jameson #3.

Jenna Jameson

Sully Erna in Jenna Jameson sta ločeni ...[ogled par] Gospodična Rebecca #dva

Gospodična Rebecca

Gospodična Rebecca in Sully Erna sta ločeni ...[ogled par] Bobbi biljard #1.

Bobbi biljard

Sully Erna in Bobbi Billard sta bila v sorodstvu ...[ogled par] #18.

Sarah Davis

2016

Sarah Davis in Sully Erna sta zaročena že 5 let, odkar sta se zaročila leta 2016.

ki je hannah hart dating
Razmerje 5 let IzmeriRezultatkitajski horoskop80%Starost1%'> Združljivost dvajset% pogled odnos #17.

Liv Boeree

2009

Liv Boeree in Sully Erna sta bila v razmerju od decembra 2009 do decembra 2009.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost13%'> Združljivost 52% pogled odnos #16.

Dayna Dalla Porta

2008 - 2009

Dayna Dalla Porta in Sully Erna sta bila v razmerju med letoma 2008 in 2009.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #petnajst

Ryan Starr

2007 - 2008

Ryan Starr in Sully Erna sta bila od leta 2007 do 2008.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina19%Starost44%'> Združljivost 41% pogled odnos #14.

Rachel Hunter

2002 (govorice)

Govori se, da se je Sully Erna leta 2002 povezala z Rachel Hunter.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina19%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #13.

Jennifer Cabezon

2001 - 2006

Jennifer Cabezon in Sully Erna od marca 2001 do januarja 2006.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost44%'> Združljivost 70% Otroci 1 otrok pogled odnos #12.

Emma Adbro

2000

Emma Adbro in Sully Erna sta se srečala leta 2000.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina37%Starost13%'> Združljivost 58% pogled odnos #enajst

Lorelei Mahoney

2000

Lorelei Mahoney in Sully Erna sta leta 2000.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost13%'> Združljivost 9% pogled odnos #10.

Nataline Kortiskov

2000

Nataline Kortiskov in Sully Erna sta se srečala leta 2000.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Starost44%'> Združljivost enaindvajset% pogled odnos #9.

Anna Kjellberg

1999

Anna Kjellberg in Sully Erna iz leta 1999.

IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #8.

Seka

1991

Sully Erna in Seka sta se leta 1991 srečala.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina19%Starost1%'> Združljivost 30% pogled odnos #7.

Diana Schaeffer

Diana Schaeffer je imela srečanje s Sully Erno.

pogled odnos #6.

Brandy Leighton

Brandy Leighton je imela srečanje s Sully Erno.

IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #5.

Chase Alden

Chase Alden in Sully Erna sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%'> Združljivost 25% pogled odnos #4.

JoAnna Wortham

JoAnna Wortham in Sully Erna sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%Višina37%'> Združljivost 14% pogled odnos #3.

Jenna Jameson

Sully Erna je imela srečanje z Jenno Jameson.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina37%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos #dva

Gospodična Rebecca

Gospodična Rebecca in Sully Erna sta imela razmerje.

IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #1.

Bobbi biljard

Sully Erna je imela srečanje z Bobbi Billard.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina37%Starost69%'> Združljivost 77% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sully Erna53 VodnarPevka
ameriški
Sarah Davis30.
Liv Boeree36 RakPoker
Britanski
Dayna Dalla Porta-
Ryan Starr38 ŠkorpijonPevka
ameriški
Rachel Hunter51 DevicaModel
Novozelandec
Jennifer Cabezon41 StrelecOsebnost
Portoričan
Emma Adbro33 Leo
Švedsko
Lorelei Mahoney37 ŠkorpijonResničnostna televizija
ameriški
Nataline Kortiskov42 ŠkorpijonPorno zvezda
Ukrajinski
Anna Kjellberg- Basist
Švedsko
Seka67 OvenPorno zvezda
ameriški
Diana Schaeffer-
Brandy Leighton-
Chase Alden- TehtnicaModel
ameriški
JoAnna Wortham- KozorogModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Jenna Jameson47 OvenPorno zvezda
ameriški
Gospodična Rebecca-
Bobbi biljardŠtiri, pet StrelecModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Skylar BrookeŽenska17. december 200119 let Jennifer Cabezon

Foto galerija

Sully in hči Z ženo Joanno Wortham Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi Frontman Sully Erna iz Godsmacka nastopa med glasbenim festivalom Las Rageous v Downtown Las Vegas Events Center 21. aprila 2017 v Las Vegasu v Nevadi

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Dvorec2018Brett BaytonFilm
Bencin2017AvtostoparFilm
Krvavi za to2016Trgovec Caesar's BlackjackFilm
Street Level: Featurette iz ozadja2016NaravaTelevizijska oddaja
Goljat2015.PaulKratek film
Raven ulice2015.NaravaFilm
Pridobitelj2015.Film
Vojska prekletih2013MostFilm
Umazanija2007MarkTelevizijska oddaja
Pauly Shore je mrtev2003Sully Ema (prizori izbrisani)Film
Črne datotekeGiancarloFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki