Glavni Odnosi Spencer Boldman

Spencer Boldman

Spencer BoldmanUvrstitev 2091 -467Starost 28 let Zodiak Leo Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Spencer Boldman verjetno samski.






Odnosi

Spencer Boldman je bil v zvezi s Karan Brar(2016), Antonia DeNardo(2014)in Kelli Berglund(2012 - 2013).



O tem

Spencer Boldman je 28-letni ameriški igralec. Rojen Spencer Thomas Boldman 28. julija 1992 v Dallasu v Teksasu v ZDA, slovi po laboratorijskih podganah v karieri, ki traja od leta 2009 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Leo.






Spencer Boldman je bil na treh zaslonskih tekmah, med njimi Emily Ratajkowski Križarjenje (2018), Kelli Berglund v Laboratorijske podgane (2012)in Peyton List v Jessie (2011).



Spencer Boldman je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Spencerja Boldmana! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.7 let, 4 mesece4 leta, 6 mesecev9 mesecev, 3 dni
Skupaj3.7 let, 4 mesece4 leta, 6 mesecev9 mesecev, 3 dni

Podrobnosti

ImeSpencer
Srednje imeThomas
Priimekkrepko
Polno ime ob rojstvuSpencer Thomas Boldman
Starost28 let
Rojstni dan28. julij 1992
Rojstni krajDallas, Teksas, ZDA
Višina6 '2' (188 cm)
BuildAtletski
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeLeo
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveLaboratorijske podgane
Leto (-a) aktivno (-a)2009-danes, 2009-danes
Uradne spletne stranitwitter.com/SpencerBoldman

Spencer Boldman (rojen 28. julija 1992) je ameriški igralec. Znan je po vlogi Adama Davenporta v laboratorijskih podganah Disneyja XD in po igranju Gia v filmu Cruise.

Več o Spencerju Boldmanu Manj o Spencerju Boldmanu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Karan BrarRazmerje2016 -
dvaAntonia DeNardoRazmerje2014 -
1.Kelli BerglundRazmerjeNovember 2012Avgust 20139 mesecev
Karan Brar #3.

Karan Brar

2016

Spencer Boldman hodi s Karan Brar ...[ogled par] Antonia DeNardo #dva

Antonia DeNardo

2014

Spencer Boldman hodi z Antonijo DeNardo ...[ogled par] Kelli Berglund #1.

Kelli Berglund

2012 - 2013

Spencer Boldman in Kelli Berglund sta se ločila ...[ogled par] #3.

Karan Brar

2016

Spencer Boldman in Karan Brar hodita od leta 2016.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina19%Starost1%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #dva

Antonia DeNardo

2014

Spencer Boldman in Antonia DeNardo hodita od leta 2014.

Razmerje 7 let pogled odnos #1.

Kelli Berglund

2012 - 2013

Spencer Boldman in Kelli Berglund od 5. novembra 2012 do avgusta 2013.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina91%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Spencer Boldman28. LeoIgralec
ameriški
Karan Brar22. KozorogIgralec
ameriški
Antonia DeNardo- Igralka
Kelli Berglund25. VodnarIgralka
ameriški

Foto galerija

Spencer Boldman in Debby Ryan Spencer Boldman in Debby Ryan Spencer Boldman in Debby Ryan Spencer Boldman in Debby Ryan Spencer Boldman in Debby Ryan Spencer Boldman Spencer Boldman Spencer Boldman Spencer Boldman Spencer Boldman Spencer Boldman Spencer Boldman

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Križarjenje2018Gio FortunatoFilm
Dakotovo poletje2014BryceFilm
Zapped2014Jackson KaleTV film
Mogočni Med2013Adam DavenportTelevizijska oddaja
21 Jump Street2012Francoski SamuelsFilm
Laboratorijske podgane2012Adam DavenportTelevizijska oddaja
Prvošolci milijard dolarjev2011AdamTV film
Jessie2011Ted HooverTelevizijska oddaja
Jack in Janet rešita planet2009JackTV film
Sem v bendu2009Bryce JohnsonTelevizijska oddaja
iCarly2007NateTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Emily Ratajkowski in Spencer BoldmanEmily Ratajkowski
    • Križarjenje
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Kelli Berglund in Spencer BoldmanKelli Berglund
    • Laboratorijske podgane
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Peyton List in Spencer BoldmanPeytonov seznam
    • Jessie
      2011
    [ogled ujemanja]





Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljše pesmi karaoke iz 70-ih
Najboljše pesmi karaoke iz 70-ih
Tukaj so najboljše karaoke pesmi 70-ih, ki so jih povsod uvrstili oboževalci. Sedemdeseta leta so bila pravi čas za glasbo. Umetniki, kot so Queen in AC / DC, so prišli do ...
Chris Pratt ljubi in povezuje
Chris Pratt ljubi in povezuje
S kom je Chris Pratt? Številne znane ženske so hodile s Chrisom Prattom in na tem seznamu boste našli več podrobnosti o teh srečnih damah. Vključno s Chrisom ...
20 memov 'The Big Bang Theory' za oboževalce, ki morajo nahraniti svoje nerdaste duše
20 memov 'The Big Bang Theory' za oboževalce, ki morajo nahraniti svoje nerdaste duše
Za ljubitelje teorije velikega poka, ki zamudijo svoj tedenski zmenek s Penny, Leonardom, Sheldonom, Rajem in Howardom, je tukaj majhen izbor popolnih memov ...
Ansel Elgort
Ansel Elgort
28. maj 2021 ... Ansel Elgort novice, trači, fotografije Ansel Elgort, biografija, seznam deklet Ansel Elgort 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Ansel Elgort. Zgodovina zmenkov Ansel Elgort, 2021, 2020, seznam odnosov Ansel Elgort.
'James and the Giant Peach' je bila čudovita otroška filmska nočna mora (namenoma)
'James and the Giant Peach' je bila čudovita otroška filmska nočna mora (namenoma)
Ni skrivnost, da so otroške knjige Roalda Dahla nekoliko moteče. Avtor je ustvaril bizarne svetove s temnimi podtoni, ki spominjajo na pravljično ...
Najboljše epizode Batmana: animirana serija
Najboljše epizode Batmana: animirana serija
Seznam najboljših epizod Batman: The Animated Series, kot so glasovali drugi oboževalci serije. S toliko nepozabnimi epizodami v oddaji je težko ...
Gaststars na 3. skali od sonca
Gaststars na 3. skali od sonca
Seznam vseh gostujočih zvezd na 3. skali od sonca s slikami. Vsa vidnejša gostovanja. Gostujoči igralci najpogosteje igrajo posebne gostujoče vloge, a ...